На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 626
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Два пъти сме пазарували от там, не сме имали проблеми с цени и качество. Нормални дрехи са, за вкъщи не купуваме тениски от 30-35 лв.

# 406
  • somewhere over the rainbow
Момичета, има ли и къде в Одрин бутик, ама бутик-бутик, за абитурентски рокли? По-луксозни, т.е. Не ми е ясно защо турците са кръстили бутик всеки склад с нахвърляни на купчини рокли, вероятно китайски.
Та разбирате какво търся, малко по-луксозен вид от нагиздена... ромка.
Приемам предложения и за други градове, пък бил той Истанбул. Благодаря!

# 407
  • у нас
По главната улица в Одрин има вече много магазини за офиц. рокли и със сигурност не са нахвърлени на купчина, а са луксозни магазини.
В Истанбул има на много места, разкошни рокли. Но в темата за Истанбул може да питате.

# 408
  • София
Вижте retaporte. Аз съм си поръчвала булчинска рокля преди години, но мисля, че шиеха и абитуриентски рокли. Цените тогава бяха доста високи (колкото и в луксозните магазини в София), предлагаха много хубави дантели и платове. Трябва да видите адреса в гугъл.
Истанбул е добър вариант според мен, но разгледайте първо онлайн страници, за да се ориентирате къде има това, което търсите.
Не бих ви препоръчала да вярвате на мнения и препоръки изцяло от непознати и в бг групи, защото аз така бях ходила в някакви магазини с кофти ушити рокли от некачествени материи (но пък бяха на достъпни цени, за разлика от завишените цени при нас). В Тик ток съм попадала на чужди клипове със снимани магазини, цени, адрес.
Ако търсите тип коктейлна рокля, можв би ще намерите и в моловете в Истанбул.

# 409
Някой знае ли дали в Одрин някъде продават дънки LTB

# 410
  • somewhere over the rainbow
Вижте retaporte. Аз съм си поръчвала булчинска рокля преди години, но мисля, че шиеха и абитуриентски рокли. Цените тогава бяха доста високи (колкото и в луксозните магазини в София), предлагаха много хубави дантели и платове. Трябва да видите адреса в гугъл.
Истанбул е добър вариант според мен, но разгледайте първо онлайн страници, за да се ориентирате къде има това, което търсите.
Не бих ви препоръчала да вярвате на мнения и препоръки изцяло от непознати и в бг групи, защото аз така бях ходила в някакви магазини с кофти ушити рокли от некачествени материи (но пък бяха на достъпни цени, за разлика от завишените цени при нас). В Тик ток съм попадала на чужди клипове със снимани магазини, цени, адрес.
Ако търсите тип коктейлна рокля, можв би ще намерите и в моловете в Истанбул.
Благодаря ви за предложението! Веднага ще ги разгледам, но да, точно такъв тип луксозни рокли търся. Магазините на главната в Одрин са ми далеч от това и като вид и като качество. За това зададох въпрос с конкретно търсене.

# 411
  • Димитровград
Имаха магазин, но не знам съществува ли още.
https://maps.app.goo.gl/RxeEaMpuKhv56MkS9

# 412
Нарочно не слагат цени, защото на техните хора дават едни цени, а на българите - други.
Така е ,а и никога не са ми правили отстъпки никъде

# 413
  • Пловдив
Има магазин на гърба на джамията на главната. Точно срещу паркинга, но дали продават дънки..нямам идея

# 414
  • Пловдив
Нарочно не слагат цени, защото на техните хора дават едни цени, а на българите - други.
Така е ,а и никога не са ми правили отстъпки никъде

Преди години правеха отстъпки, но сега се изучиха от българите и станаха по-търговци и от нашите. Няма пазарлък, няма отстъпки, няма бонуси към покупката доста време. Всъщност излъгах, миналия месец си купих чанти от магазин в центъра два поредни дни и продавачът ми даде всеки път по едно портмоне бонус към покупката. Но доста отдавна не ми се беше случвало.

Много приятно бях изненадана в Чанаккале миналата година. Също като началото в Одрин - пазариш се, отстъпват винаги и дават подарък. В Анталия тази година - също. Явно по на юг все още някои обичаи си стоят.

# 415
Имаха магазин, но не знам съществува ли още.
https://maps.app.goo.gl/RxeEaMpuKhv56MkS9
Има го! Продават дънки, но нямат голям избор и актуални модели!

# 416
Как да правят отстъпки като ние сме “shut up and take my money” хората се учат от нашия нрав и вместо отстъпки започват да дерат кожи. Ние затова спираме да ходим. Последния път беше голямо разочарование и губене на време и нерви.

# 417
Аз днес пазарувах в един новооткрит турски магазин и навзех доста неща, които иначе купувам от мигрос.
А иначе шоколадчетата с баклава, които купувам от Мигрос на цена 37 лири, днес ги взех за 1.00 лв.
37 лири са 1,98 лв.
Т.е. днес от София го купих по-евтино отколкото е там.
Крема сирене от Мигрос 300 гр 69.95 лири, което е 3.75 лв, днес купих от София същото за 3 лв.
Кашкавал 1 кг в Мигрос цена 392.95 лири - 21.04 лв. Цена в софийския магазин - 19.99 лв.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 23:24 от marinadp

# 418
Аз днес пазарувах в един новооткрит турски магазин и навзех доста неща, които иначе купувам от мигрос.
А иначе шоколадчетата с баклава, които купувам от Мигрос на цена 37 лири, днес ги взех за 1.00 лв.
37 лири са 1,98 лв.
Т.е. днес от София го купих по-евтино отколкото е там.
Крема сирене от Мигрос 300 гр 69.95 лири, което е 3.75 лв, днес купих от София същото за 3 лв.
Кашкавал 1 кг в Мигрос цена 392.95 лири - 21.04 лв. Цена в софийския магазин - 19.99 лв.
Може ли кординати на магазина в София?

# 419
бул. Стамболийски 129, малко след Мол София.

Общи условия

Активация на акаунт