На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 559
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
И аз купувам краставичките на Мигрос и туршията също. На сметка са и са хубави. От Бим каквото и да съм купила, включително и Tat, е ужасно солено. Все пробвам, защото много обичам туршии и ги ям почти всеки ден и всеки път си казвам, че ми е за последно от там.

# 466
Аз харесвам едни краставички от Бим, леко пикантни, но не се сещам на коя фирма бяха. Трябва да снимам буркана като кача.
И да питам, за аптека в Лозенград. До сега не сме ходили там, а се очертава да отидем там тези дни.

# 467
  • Бургас
Селда - много близо до кръговото, където спират автобусите:
https://maps.app.goo.gl/psTRZQGLoX9AMVZv5

И тази, много е симпатичен бащата на собственика.
https://maps.app.goo.gl/3NcQ7gcBxt6Xjv1i9

И в двете говорят български, Селда е завършила в България, а във втората синът е научил от баща си, който е изселник от България.

# 468
Във втората ходих след нова година.Бяха двама мъже.Шеф и работник.Работника като заговори на български,чак възкликнах. Четири дни бях в Турция,единствено този човек заговори на български.

# 469
  • София
И аз купувам краставичките на Мигрос и туршията също. На сметка са и са хубави. От Бим каквото и да съм купила, включително и Tat, е ужасно солено. Все пробвам, защото много обичам туршии и ги ям почти всеки ден и всеки път си казвам, че ми е за последно от там.
А тия краставички на мигрос казвате, че не са толкова солени, тъй ле? Да се престраша? Щото аз и тук съм казвала туршия повече от Турция не пробвам - все е солена и не мога да я ям. Ама за краставичките, ще ви се доверя. Simple Smile

# 470
Хубави са краставичките на Мигрос, и ние ги купуваме, много ни харесва също и патладжан в буркани тяхна марка, и беше изгодна цена.

# 471
  • Бургас
Не са солени.
Патладжанът е хубав, да.

# 472
  • София
При патладжана имам променлива успеваемост. Преди бях взела една марка (пусто не мога да и намеря снимката), беше чуден! Дъхаше на печен, абе много вкусен. После взех една друга марка - на вид същия уж, да ама се оказа, че леко киселее, тип малко като туршия... Та от тогава вече всичко, което ми хареса го снимам, за да търся конкретната марка.

# 473
  • София
бул. Стамболийски 129, малко след Мол София.

Това в блока на Вис Виталис ли е, къде там има турски магазин?

# 474
бул. Стамболийски 129, малко след Мол София.

Това в блока на Вис Виталис ли е, къде там има турски магазин?

Съседния магазин до Вис Виталис

# 475
Здравейте , в Одрин сме и мислим да пазаруваме от Мигрос но как става изкарването на карта , понеже бяхме и в Истанбул и казаха само с турски номер че става.

# 476
Здравейте , в Одрин сме и мислим да пазаруваме от Мигрос но как става изкарването на карта , понеже бяхме и в Истанбул и казаха само с турски номер че става.
На касата ще ви дадат.

# 477
На касата продават карти срещу символична сума. Ползва се за ограничен срок един или три месеца беше валидна не си спомням, ако нямаш турски номер. Питайте за мъни карт преди да платите.
Мога ли да попитам в Марги атлет дали има гаража разпродажба на us polo в закрития паркинг.

# 478
  • Пловдив
На нас в Мигрос касиерката ни маркира нейна си карта за отстъпките.

Ориентир в Одрин къде има магазин за смесители, чрез познат поръчахме от магазин в Истанбул, но дойде различен размер...каргото щяло да е скъпо за връщане и евентуално, ако може да открием на място нещо.
Че това няма как да го монтираме към мивката, която сме поръчали, че е ниско.

# 479
Благодаря на всички, издадоха ни в мол Ераста в Мигрос срещу 5 лири. Къде мога да взема хубава баклава от Одрин Simple Smile благодаря

Общи условия

Активация на акаунт