На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 559
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
MG18, бил е в настроение проверяващият 😉
Да!
Но веднъж от Македония като се връщахме ни взеха цигарите.Тогава обаче имаше и някакви проверяващи от София
Човека пита има ли цигари ,мъжа ми казва да
1 стек.Полицая члюбезно ни каза,че на 100 метра по надолу е началничката му,а на 3-4 км след границата има пост на гранична полиция.Могат да ни спрат, и ако ни ги намерят глобата ще е голяма,предложи да ни направи протокол и да ни вземе цигарите
А ние с мъжа ми не пушим,взимаме цигари на брата на мъжа ми.Ми дадохме цигарите и сега само по 2 кутии на човек

# 451
  • у нас
Редовно се вземат цигари от ДФШ цели стекове. Иска се паспорта и се записва в системата. Крият ги на различни места, някои минават, но други - остават без тях. И 4 човека да са в колата, пак не става, 2 кутии са в повече. А в ДФ дават само на стек. Но някои рискуват.

# 452
  • Бургас
Цигари никога не купувам и всеки път ме питат. И на влизане в Турция също: "цигара, алкохол, наркотик?"

# 453
  • София
Моето първо и единствено пътуване до Одрин беше с автобус. Ние бяхме единствените с цел разходка и баклава, изкуших се и с един стек цигари 😃 Като побеснели орди другите нападаха магазините, огромни сакове се пълнеха, още на борсата в 6 сутринта автобуса преливаше. 😂 И на връщане - тараш як, всичкият багаж навън, цигари, кашкавали, народа реве със сълзи. Ужас
просто. Моите цигари оцеляха в раницата ми на седалката, но ги бях прежалила. Лошото е, че освен загубата на конфискуваната стока, пишат и актове за митническо нарушение.

# 454
Моето първо и единствено пътуване до Одрин беше с автобус. Ние бяхме единствените с цел разходка и баклава, изкуших се и с един стек цигари 😃 Като побеснели орди другите нападаха магазините, огромни сакове се пълнеха, още на борсата в 6 сутринта автобуса преливаше. 😂 И на връщане - тараш як, всичкият багаж навън, цигари, кашкавали, народа реве със сълзи. Ужас
просто. Моите цигари оцеляха в раницата ми на седалката, но ги бях прежалила. Лошото е, че освен загубата на конфискуваната стока, пишат и актове за митническо нарушение.
Да така е.Ние за това си пътуваме с кола,че висенето е по малко.Автобусите ги тарашат яко

# 455
  • Бургас
Тествах гела за миялна на Мигрос. Много добре мие. Не по-зле от Финиш. За 4.30 лв. Simple Smile

# 456
Тествах гела за миялна на Мигрос. Много добре мие. Не по-зле от Финиш. За 4.30 лв. Simple Smile
Дали е удобно да снимате как изглежда този гел?

# 457
# 458
Вземете сега да го изкупувате като невидели, че да му вдигнете цената... Rage

# 459
  • Бургас
Само пиперковата паста да не изкупуват, че голям дефицит Simple Smile

# 460
Само пиперковата паста да не изкупуват, че голям дефицит Simple Smile
Аз от кога търся такава.Дайте снимка да знам какво да търся

# 461
  • Димитровград
Пиперкова паста

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 21:54 от papaone

# 462
  • Варна
Моля да ме поправите, ако греша. От тази брошура намирам цена на ТАТ корнишони с цена 107 лири. То излиза, че в Турция тези краставички са 2 пъти по-скъпи от тук. Онзи ден ги купих същите от Булмаг за 2,48 лв.

# 463
Да, в Про маркет са 2.99 лв корнишоните Tat.
В Кауфланд също такава цена ми се върти с Кауфланд карта.
 В сайта на Мигрос пише наистина 107 лири, което е 5.60 лв.
Почти двойно по-скъпо в Турция..леле

# 464
  • Бургас
Краставичките на "Мигрос" са 38 лири. Леко пикантни, ама съвсем леко. Много се харесват вкъщи и са задължителни в списъка за пазар.
http://www.migros.com.tr/migros-salatalik-tursusu-680-g-p-f7315d

Ама да не ги изкупите и тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт