🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 589
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 155
Аз също не виждам Вера с потенциал, за каквото и да е. В миманса и тя.

# 1 156
  • София

Моля някой с повече опит във форума да ми пусне на лично как си проверявате, че нещо е изтрито или репортнато.
Опитах в меню, но не си виждам коментарите само броя.

На десктоп версията горе в дясно са аватарът и никът ти. Кликваш върху едно от двете и от падащото меню избираш "Публикации". Ще се отворят "Всички мнения" - така може да видиш дали  някое липсва.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 20:48 от Vivi

# 1 157
Изгледах, настигнах ви.
 Значи, Жорката е топаааа. Как полудя пинчерчето. Много ме радва. А това, което чух в Надкаст, че Жорката е "девствен" от към риалити формати го прави още по - ценен. Писнало ми е да гледам надъхани и подготвени. При него всичко е натурално.
Хич не го вярвам аз това.

# 1 158
  • Другата България
Скрит текст:
Лорде,
Едно от хобитата ми е да гледам риалити формати. Изгледал съм стотици такива и стотици битки. Просто приеми, че имам набито око и мога да различа потенциала на даден играч на терен.
Мен победите и загубите никога не са ме вълнували толкова много, защото много често е до дребен елемент, късмет, не е твоят ден или битка. Аз гледам как се владее играча по време на битката и гледам двигателната му култура. Разбира се последното спрямо потенциала на самия играч. А и аз все пак почти цял живот съм спортувал и то професионално до 18 г. Също така винаги гледам дали даден играч се адаптира на терен и измисля различни начини с които да си прави играта/елемента/битката по-лесна.
Питаш ме отговорих ти. Колко по-подробно? Те Вера не са я показвали много, за да пиша по-подробно. Явно не си и слушал синхроните или се превъртал, не знам.
Само един лек жокер. Кой е лидерът в лагер 1? И кой е един от фаворитите в сезона? И кой е най-доверения му човек там? Сигурно ще кажеш, че е Гогов или Влади (е, беше, ама вече не е), мне. Вера е...
Както вече писах, аз Верчето я разпознах именно по това, един коментар още в самото начало, че Дзами не е това, което ни се показва на екран. Още в началото, когато Дзами го показаха като арогантен и хейтещ всяка една жена. Именно защото аз поне забелязах, че отношението му към Вера се различава от това към останалите жени. После вече беше лесно. И ми беше неприятно, когато тя спря да пише, обясних си го по друг начин /явно сбърках/. Сега тя пак не пише, и Нина не пише /аз ще ѝ пиша в ИГ/, Миро е отказал да пише, не знам други има ли в темата - според мен има, лайковете, които имам на някои постове ги свързвам с участници Blush, но това няма значение. Изборът някой да пише или да не пише си е негов.
Обаче, пак ще кажа, поне за момента си мисля, че ако се стигне до там Дзами да спаси Вера, не съм много сигурна какво точно ще направи, вероятно зависи от ситуацията, играта, обстоятелствата и т.н. Но допускам и вариант да я “жертва“ в определен момент.

# 1 159

Моля някой с повече опит във форума да ми пусне на лично как си проверявате, че нещо е изтрито или репортнато.
Опитах в меню, но не си виждам коментарите само броя.

На десктоп версията горе в дясно са аватарът и никът ти. Кликваш върху едно от двете и от падащото миню избираш "Публикации". Ще се отворят "Всички мнения" - така може да видиш дали  някое липсва.
Може и на телефон, ако скролнеш до края на страницата, има опция за пълната версия на сайта. Оттам нататък - по описания от Виви начин.
Скрит текст:

# 1 160
Струва ми се, че Туджаров даде неправилно тълкувание на "натурален". Невярно заключение от вярни факти.
Георги е казал, че не е гледал други риалитита. Това го вярвам.
Но Туджаров смята, че щом не е гледал други риалита значи е "натурален". Това не го вярвам.
Смятам, че дори да не е гледал други предавания това не му пречи да влезе в роля. (Отделно че може да е излъгал.). Самият Туджаров призна, че Георги много анализира поведението си - и то още докато е бил в играта.
В този смисъл дори да не е гледал риалита според мен Жоро си имаше стратегия и не е "натурален"

# 1 161
Той Верито обясняваше, че и Берекетчето бил супер интелигентен, ама тия мръсници от продукцията как го представят по телевизията, баси...

# 1 162
Струва ми се, че Туджаров даде неправилно тълкувание на "натурален". Невярно заключение от вярни факти.
Георги е казал, че не е гледал други риалитита. Това го вярвам.
Но Туджаров смята, че щом не е гледал други риалита значи е "натурален". Това не го вярвам.
Смятам, че дори да не е гледал други предавания това не му пречи да влезе в роля. (Отделно че може да е излъгал.). Самият Туджаров призна, че Георги много анализира поведението си - и то още докато е бил в играта.
В този смисъл дори да не е гледал риалита според мен Жоро си имаше стратегия и не е "натурален"

Натурален като антоним на изкуствен/повлиян. Ясно - единия смисъл е - дали е себе си или образ. Но другият смисъл е - дали е повлиян от каквото е гледал или така му иде отвътре (дори и образ).

# 1 163
Да, и аз го разбрах в смисъл че е естествен. Но според мен дори и да не е гледал риалитита, това не е доказателство че е естествен. Човекът може да не е гледал риалитита, но да си има стратегия.

П.С. Аааа разбрах. Но аз не  допускам идеята, че образ може да ти "иде отвътре".
А това където обясняваше, как Берке е много интелигентен щях да се изсмея. Колко да е интелигентен, щом му липсват основни социални умения? Кажи "нормален човек", хората повече ще повярват

П.П.С. иначе за повечето неща които каза Туджаров съм съгласен, само за Берке - не! Не личи да е интилигентен. Интелигентните хора са надскочили незрялото поведение на пубери.

# 1 164
  • Sofia
Чак сега наваксах и ви изчетох, но не мога да се съглася, че Рената е боец! Ако не я беше страх да излиза на битки, нямаше да има "колко си долна". Изложи се момичето, усети се, че няма да изглежда добре на екран, и рязко се сети, че детето много й липсва, и затова ще си ходи. Много удобно и много прозрачно. Колкото до произхода на Шериф, и как нямало как да не бъде мюсюлманин, след като баща му е египтянин, държа да отбележа, че в Египет има достатъчно християни, които се гордеят с това. Да, малко са на фона на останалите, но ги има, и ако баща му е такъв няма нужда Шериф да сменя религията.

# 1 165
Чак сега наваксах и ви изчетох, но не мога да се съглася, че Рената е боец! Ако не я беше страх да излиза на битки, нямаше да има "колко си долна". Изложи се момичето, усети се, че няма да изглежда добре на екран, и рязко се сети, че детето много й липсва, и затова ще си ходи. Много удобно и много прозрачно. Колкото до произхода на Шериф, и как нямало как да не бъде мюсюлманин, след като баща му е египтянин, държа да отбележа, че в Египет има достатъчно християни, които се гордеят с това. Да, малко са на фона на останалите, но ги има, и ако баща му е такъв няма нужда Шериф да сменя религията.
Това е неточно цитиране! Нищо подобно не съм казвал. Казах, че няма как бащата да е мюсюлманин, и сина да не е мюсюлманин. (за баща му други хора казаха че е мюсюлманин). Не и ако бащата спазва Шериата! Нещо крайно различно! Естествено че може да е египтянин и да не е мюсюлманин. Но не може бащата да е мюсюлманин, да спазва Шериата и сина му да не мюсюлманин.
Коментирах и че тук не включвам мюсюлманите, които не спазват Шериата.

Рената първият път се вбеси, защото Бистра ходи при Дзами за да определя той дали дали да играе Рената или не. Сякаш той има право да отговаря от нея. Оттам тръгна цялата конфронтация между тях двете и Рената бе уверена, че Бистра я подценява, защото не може да плува. Нещо повече убедена бе че я дебне  да се нарани и това провокира реакцията ѝ че Бистра е долна
Не мисля, че на Рената ѝ е пукало от хорското мнение, тя си живее в свой свят. До финала бе една от най-добрите и съвсем не мисля, че се е изложила. До финала правеше непопулярни ходове, не показваше да ѝ пука.
 Виж за Шериф мога да повярвам че след фала с Марина и с онова "ние четримата", той реши да си тръгне за да не губи популярност

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 20:30 от Лорд Сняг

# 1 166
Искам да гледам Венци в игри само да не говори. Много ми е симпатичен когато мълчи.
А Гогов обратно. Забавен ми е като говори ама с тоя поглед на бито куче...

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 20:45 от pandorina

# 1 167
  • София
Чаках някой да го напише, че ме беше срам. И на мен ми беше симпатичен, преди да почне да говори толкова много. Скучен ми е, празнословен. А голата женичка < топла наденичка, или там както беше го казал, направо ми го закопа в очите. Съжалявам. Иначе на терен е топ.
Искам да гледам Венци в игри само да не говори. Много ми е симпатичен когато мълчи.

# 1 168
И аз не харесвам Венци как говори, до момента единственият, който ми покрива всички критерии за фаворит, е Миро.

# 1 169
Миро и аз го харесвам. Добронамерен е, но не е глупав. Показа алтруизъм веднага се втурна да помага на тези които са най-зле. Показа бащинско държане спрямо Бистра, готов е да отстъпи ако това ще помогне да има жена на финала. Показва и по-разчупено мислене. Особено в сравнениес с Берке и Кирил.
Миро досега е участвал във всички видове игри - на богатите, на предизвиканите, за оцеляване, за златната гривна и даже - за влизане в играта.
Има хубава физика, без да е културист. Помогна да се облагороди лагера. Ще се изкефя ако все пак стане така че Миро спечели. Не е невъзможно, например ако Бистра отпадне преди да останат 4 играчи. Или ако накрая останат само Бистра, Миро и още един (Дзами или Влади)

Общи условия

Активация на акаунт