Стендъп комедия

• 2 858
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
  • Враца
Харесвам Капитана.

# 16
И аз!
Довечера ще го гледаме в НДК .

# 17
Бяхте ли снощи на ONE NIGHT STAND?

# 18
  • София
Да, щях да заспя на няколко пъти. Имаше няколко попадения, но като цяло ми се видя доста скучно.

# 19
От българските комедианти ми харесваха Капитана, Донски и Кючуков, но се поизтъркаха. На Капитана съм ходила два пъти с уж различни програми, но второто шоу повтаряше първото и всъщност беше скучно. Излизат ми разни клипчета тук-там, ами изтъркани лафчета и епизодично нещо смешно...ама може и в мен да е проблема, защото си имат стабилна публика 🤷‍♀️

# 20
  • пустинята Гоби
Комеди Клуб и за мен са много добри, Иван Кирков е много силен. Гледала съм и Устата, шоуто му е много смешно, четох, че подоготвя ново, най-вероятно ще го гледам. Женски изпълнения също съм гледала, честно казано темата за майчинството вече много се изтърка за мен и по тази причина не ми е забавна. Няма да споменавам имена, но на този етап на чисто женско шоу не бих отишла.

# 21
  • София
Гледахме "София с/у провинция" в София лайф клуб с Къдравия, Надя Брайт и още 5 комедианта.. Хареса ми, но като цяло очаквах да ме заболи корема от смях, а не се случи...Най-забавни бяха Къдравият и първия комедиант, който беше от Грудово, не му знам името...Останалите бяха средна хубост, приятни, но аз искам по-хард скечове Rolling Eyes

# 22
За почитателите на американските комедианти, Louis C.K. ще идва в София, НДК, през февруари 2026та. Все още има билети за 2рата от 2те дати, мисля. Мъжът ми му е фен от малък и го изненадах с 2 билета на 4ти ред в оркестрината. Grinning

# 23
  • Бургас
Заглеждам се спорадично, когато ми прати клипче фейсбук.
Има добри попадения, но общо взето винаги е на границата на вулгарното.
Мислех да ходя това лято на Златните момчета, техни клипчета поотделно съм гледала, но ще си помисля след отзивите ви.

# 24
Мислех да ходя това лято на Златните момчета, техни клипчета поотделно съм гледала, но ще си помисля след отзивите ви.

Аз се чудя дали да отида тази година на Златните момчета.
Забавно е шоуто. Миналата година ходих. Проблемът е че повториха доста от нещата, които са ги казвали друг път на други техни шоута преди това турне, но си беше смешно.
Сега турнето е озаглавено - Голям тур с Капитана, Кючуков и Донски.

# 25
  • София
И аз харесвам Комеди клуба, на шоута съм ходила рядко, но им слушам подкастите. Във форума често има коментари, че са им твърде цинични, но на мен в повечето случаи са ми забавни, но избирам и определени от тях. Някои не ми допадат.

# 26
Бях миналата година на Златните момчета.
За мен беше вулгарно шоуто. Не бях подготвена и сякаш не очаквах. Да, имаше и смешни моменти. Харесах Капитана, макар и той ме изненада с нецензурен хумор, другите двама да кажа, че не стават.

# 27
  • София
Бях миналата година на Златните момчета.
За мен беше вулгарно шоуто. Не бях подготвена и сякаш не очаквах. Да, имаше и смешни моменти. Харесах Капитана, макар и той ме изненада с нецензурен хумор, другите двама да кажа, че не стават.

Почти същото е и моето мнение. При Кмета май само нямаше нецензурни работи. Донски въобще не знаех, че само за това говори. Не ми беше приятно за гледане.

# 28
  • София
Още по-грозно е да се чуе от жена и леко се шокирах, когато Н.Брайт изпсува... Не съм някаква моралистка и на мен ми се случва, но в стендъпа пред 100-200 човека ми се струва неуместно и беше неестествено. Едно е човек да изпусва в определена нервна ситуация, друго е да е вмъкнато ни в клин, ни в ръкав в сценарий.

# 29
Още по-грозно е да се чуе от жена и леко се шокирах, когато Н.Брайт изпсува... Не съм някаква моралистка и на мен ми се случва, но в стендъпа пред 100-200 човека ми се струва неуместно и беше неестествено. Едно е човек да изпусва в определена нервна ситуация, друго е да е вмъкнато ни в клин, ни в ръкав в сценарий.
Да, нали, млади приятно изглеждащи жени, интелигентни и като започнат да говорят на сцената и ти става чак неудобно. Петя Кюпова е същата, аз лично само си повтарям дано да приключи по-бързо, дано да приключи по-бързо. А не съм чак толкова голяма моралистка в живота.

Общи условия

Активация на акаунт