Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 396
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • Другата България
Нещо се е заформило според мен между полицаите и девойката, нямам друго обяснение.
Та музикантите бяха бързи навсякъде, на всички задачи, само пътя объркаха, и как така го объркаха, като мъжът познава района?
Тия двете и със закъснение тръгнаха, и с АТВ-то имаха закъснение и наказание, и в един момент и преди сгодените при грънчаря....нещо ми намирисва на мен.

# 166
  • София
Музикантите не объркаха ли два пъти пътя - веднъж към Рожен, после и към езерата?

# 167
Нямаше ли във фейса снимка между дъщерята и полицая, че са двойка и затова навързах, че има нещо. А и затова мисял, че барманките са по-язвителни като говорят за тях

Пс. Наистина каква е тази допълнителна задача. Беше измислена предната вечер. Нямаше нито идейност, ното свързАно с предаването. 10 мин забавяне не е нищо.

А да не говорим 5 мин наказание само на атв, кВо е тВа

# 168
  • Другата България
Музикантите не объркаха ли два пъти пътя - веднъж към Рожен, после и към езерата?
За езерата просто се чудеха, или поне това аз видях...

# 169
Много тромаво съобщаване за отпадане Joy

# 170
Малко ме е яд, че отпадна двойка, която харесвах.. Надявах се да са близначките или майката и дъщерята.
Явно другия път ще са в Гърция.

# 171
  • Другата България
Нямаше ли във фейса снимка между дъщерята и полицая, че са двойка и затова навързах, че има нещо. А и затова мисял, че барманките са по-язвителни като говорят за тях

Скрит текст:
Пс. Наистина каква е тази допълнителна задача. Беше измислена предната вечер. Нямаше нито идейност, ното свързАно с предаването. 10 мин забавяне не е нищо.

А да не говорим 5 мин наказание само на атв, кВо е тВа
Това съм го изпуснала, но ето на - усетих, че нещо има.
Ако някой попадне на тази снимка, да я метне тук, сега заради тази заформила се любоФФФ ще държат тези двете до финал.....дано не.

# 172
  • София
Достатъчно им беше и само нерде Смолян, нерде Рожен. Доцентът си го каза прямо - бързат, не мислят, а като се замислят и става дълга и широка... Musical Score
Ами, други има за отпадане, ама каквото - такова. Следващия път. Simple Smile
А утре - Бягство към победата през урните. Кой - каквато победа си иска. Важно е да иде за нея.

# 173
  • София
Ако някой попадне на тази снимка, да я метне тук, сега заради тази заформила се любоФФФ ще държат тези двете до финал.....дано не.
Аз тук я видях. Някой я беше пуснал (може би в предишната тема).

# 174
Ето я въпросната снимка

Вярно, майката е много дразнеща, но не ме учудва симпатия и подкрепа между двете двойки. От един край са, дъщерята е симпатична. А и не знаем как изглеждат нещата зад кадър, как се държат, какви отношения имат помежду си. Като цяло, атмосферата ми изглежда много позитивна, така че съвсем нормално да се заформят някакви симпатии, било то романтични или чисто приятелски.

# 175
  • Другата България
Благодаря, момичета.
Ако наистина са двойка - нека. Но и нека заради това да не гонят други двойки, ако може.

Аз не харесвам нито едните, нито другите, разбира се, това е личното ми мнение, те може да са много готини хора иначе, но просто не са мой тип хора.

# 176
Не ми изглежда като да са двойка или да е имало закачка по време на снимките. Щяха непременно да ни го покажат и да се заиграят с тази сюжетна линия. Краси Радков постоянно щеше да пуска шеги по въпроса. Освен ако не предстои тепърва, разбира се.

# 177
Дъщерята май на няколко фронта играе - 2 от най-силните двойки - актьори и полицаи открито им симпатизират и помагат, когато могат. Има една игра (и с Пресиян инс Иван от ченгетата) да видим ще я потулят или разгласят.

А защо барманките (според мен са двойка в живота, почти сигурна съм, Виктория го играе мъжа, лошо няма) са толкова зле настроени спрямо полицаите, особенно Радо. И там нещо не се показва (имаше един момент с клаксоните, но той според мен е далеч от реалната причина)

# 178
  • Sofia
Изгониха ли вчера някоя двойка?

# 179
  • София
А сега какво ще се случи с виртуалните животи на майка и щерка?
Всеки път-допълнителна задача или рестарт.Това не ни го разясниха.

Изгониха ли вчера някоя двойка?

Да,музикантите.

Общи условия

Активация на акаунт