Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 245
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз имам много лошо усещане за актьорите.
Стаси към висок човек гледаше накрая Sad
Аз в събота винаги първо ви чета,после гледам.Дано ме зарадвате!

# 676
Актьорите последните епизоди не се преставят никак добре, за мое съжаление. Изостават, не са добре ориентирани, бавят се.

# 677
  • София
Така е,но до голяма степен и останалите участници не са "Уау".
Конкретно за вчера съчетанието с лента им вгорчи живота.
Майката и дъщерята да не би да са по-бързи и ориентирани?
Но,шанс...
Остана ми искрица надежда монтажно да са ме подвели с анонса.Симпатични са ми и не ми се иска да се разделям с тях поне до топ 5.

# 678
И аз за съжаление мисля, че днес ще отпаднат фармацевтите (по-вероятно) или актьорите. Жалко, и двете двойки са ми симпатични.

# 679
Ами не знам дали майката и дъщерята са по-ориентирани и по-бързи. Не ме вълнуват те Grinning
За актьорите ме е яд, защото са ми фаворити заедно с полицаите.

# 680
  • София
Нямаше ли в първи сезон седмица без отпадане,уф.

# 681
Няма да мога да гледам тази вечер.
Ще гледам утре.
Дано бързо да се ориентират в нашия район, че табелите за Солницата не са достатъчно, а ако ходят до Калето (стори ми се, че тичат по стълбите към крепостта Овеч) табелите са малки.
Стискам палци най-много за актьорите, после за барманките, фармацевтите също са ми симпатични. Ако никой не отпада, ще е най-добре. 😃
Приятно гледане.

# 682
Майката и дъщерята в собствения си град не се ориентираха, как успяват в Бургас, чак не знам

# 683
  • София
Ех, тази вечер (съботна) да кажат "Наздраве!" на зрителите навреме...
За всички. И дано е интересно.

# 684
  • София
Направо изпитвам органична непоносимост към майката и дъщерята.

# 685
  • София
Ако във виното е истината - ще видим още невиждани неща (но сме ги предполагали за някои от двойките, нали)
ПП. Шансът ни е първите да се "удавят" във виното. Ма, може да са свикнали.

ПП2. Задачата изобщо не е "фотогенична" за зрителите - нито може да се схване бързо математическото условие, нито става ясно кой какво е "сметнал" - освен от синхрона след сметките. Може да е весело там във винарната, но на мен не ми е. Отново не е доизмислено как ще се вижда това на екран и какво ние ще разберем от случващото се. Пореден минус за сценария.
По-добре да гледаме БГ забележителности, отколкото субтитри със сметки и пиене на вино. Продукцията, ало?

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 20:43 от EmBrother

# 686
Тази жена е толкова лигава, досадна, проста и противна, че и дъщеря ѝ едва я издържа! Не знам какво е обкръжението ѝ, ама трябва да са глухи, за да я понесат! Ужас е просто.

# 687
Какво смятане, според мен двойките са минали за по 5 мин, първосигнално кой каквото напише и ааайде

# 688
  • София
Пълна минавка е "задачата". Барманките единствени ще си решат (решиха) задачите - и нито вино пи едната, нито са в челото на продължилите нататък.
Сега, на следващата задача: пилите вино трябва да се качат на върха на камъните и да се задържат там 10 сек. Извън шегата, направо ме е яд за момичетата.

# 689
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На нас задачата ни беше много забавна, даже и ние си сипахме по едно ( Wine Glass ). Браво на Барманките, железни са момичетата. Актьорите и Фармацевтите май ще оттърват кожата. Ванката ако не е той милия, колежката му е тотал щета. Сега всички ще са на черешата, Памела малко се поотпусна и и стана забавно, но Любче гледа като натровен от гъби.

п.с. къде се загуби Ивет?

Общи условия

Активация на акаунт