Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 258
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • Другата България
Много грозно поведение имат майката и дъщерята.

Поведението им е нещо такова.

# 661
  • София
Аз от телевизора само 2-3 пъти видях като "изплува" гърненце. Не знам там на живо изобщо къде ги виждаха, напипваха, намираха тия гърнета.
Класацията: размествания - който на буквите и гърнетата стигна късно, си остава последен.
ОК съм с епизода (горе-долу), със задачите тази вечер не. Нито с гимнастиката (мъже/жени, слаби/пълни - неравнопоставени), ни с буквите и гърнетата. Дори в боядисването едни бяха по бордовете, други залягаха под лодките/колесарите с тях. Отделно - не видяхме и кой знае какво от пейзажи/забележителности.
Оценка: слаб замисъл, среден епизод.
От мен до утре (ще дочета сутринта; ядосах се).

# 662
Ехаа, утре са в Провадия - Солницата. 😃
Не отидоха до родния Сливен, но ще дойдат до града, в който живея.

# 663
  • Другата България
И за мен задачите не бяха равнопоставени.
Първата задача всъщност определи класирането.
Или почти.
На двете невъзпитани и груби жени /майка и дъщеря/ им се падна най-лесното съчетание.
Фармацевтите ги забиха с тези ленти, от първи пристигнали останаха последни.
Боядисването също - едни мажат пред себе си - съвсем елементарно, други залягат отдолу, провират се и се въргалят под лодките.
Буквите и гърнетата същата работа - първите имаха предимство и на двете.
Полицаите естествено спечелиха, защото единия е от района и познава и пътища, и обекти, и знаеше къде отива във всеки момент. Бяха и добри, факт.
Много ми хареса това, което казаха барманките, все повече ги харесвам, много трезва преценка за останалите и за състезанието като цяло. И най-вече - самооценка.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 23:44 от Merri_An

# 664
Ако някой гледа бтв сега- участничка ми прилича на една от барманките.  Бъркам ли или е тя?

# 665
  • софия
Ако някой гледа бтв сега- участничка ми прилича на една от барманките.  Бъркам ли или е тя?
тя е

# 666
Няма голям смисъл, но пак да си кажа, че изравняването е доста нечестен и тегав похват. Все пак, ако ще се прави, това е удачния вариант- в началото на етапа и с цели 2 дни за наваксване.

Задачите бяха противоречиви. Худежествената гимнастика беше много на късмет. Хем че е по-удобна за дадени двойки, хем и самите уреди не бяха еднакви по трудност. Както се видя, актьорите и фармацевтите имаха малшанс там и целия етап бяха последни, защото това им прецака и следващите задачи. Имаха най-гадните места за боядисване, последните букви в солника и малко делви на финала. Другите неща бяха по-лесни, а и нямаше някакви много дълги пътувания.

Полицаите видимо са класа над другите. Даже накрая решиха да се излигавят и да си направят кефа, избирайки времеемкия пъзел, просто за да се предизвикат. Добре че не спечелиха и с този избор, че съвсем щеше да е грозно за другите. Сгодените се върнаха добре и би следвало да стигнат поне до топ 5. Майката е все така нетърпима и се чудя, дали искам веднага да отпаднат, или да играят до края и да загубят, за да и е по-гадно. Барманките имаха стабилен ден, като ако имаха повече късмет на солниците, щяха да са в топ 3.

За утре се надявам актьорите да не отпаднат, а да е някой измежду майката и дъщерята, фармацевтите и колегите.

Последно да кажа нещо, което ми направи впечатление. Барманките все повече ги харесвам и ме радват колко са борбени и откровени, но изказването им спрямо полицаите не ми се понрави. Изглежда си имат закачка и не се харесват много, което е ок. Ние няма как и да знаем цялата история. При все това, да се присмиваш, че се били подготвяли, били чели, не е готино и това е проблем на нашите предавания. Там, ако някой се е готвил, гледал е, на него се гледа странно и с учудване, което е редно да се промени. Затова и го пиша, като градивна критика, понеже им симпатизирам.

# 667
Полицаите измислиха нов елемент в художествената гимнастика в съчетанията с обръч и това драги зрители е ...къч. Язък, че къча не им се получи от първия път 🤣

Не ми хареса, че върнаха фармацевтите вторият път, аз лично не чух да се обяснява за полето. Съчетанието им беше супер според мен, а и явно лентата е доста по-кофти от останалите.

Имаше неравнопоставеност в задачите, но поне да имаше жребий. Лодките ги раздаваха на симпатия.

Бях си намислила да броя майка и щерка колко пъти ще се нарекат с "ма", но забравих. 😒 И утре е ден.

Мен не ме дразнят синхроните на барманките. Те не се харесват взаимно още от задачата с черешите и даването на зор с клаксона. Така го чувстват , така го казват.

# 668
  • София
Не ми хареса епизода.
Това с художествената гимнастика кой гений го измисли? Художествена гимнастика практикувана от мъже е някакво извращение. Моля ви се, не ни карайте да гледаме такива 'криндж' неща.
Това с надписа 'Победа' в солницата не беше добре разказано, монтирано и показано.
Същото и с делвите и с ребуса.
Не знам, един такъв хаотичен епизод ми беше.

Полицаите не ми се понравиха, че не могат да се гмуркат. То все едно пък другите се гмуркаха, изключвайки Вики, ватерполистката. Сгодените на супер късмет откриха бързо правилната делва. То в началото беше лесно де, после ставаше по-сложно. Тони имаше невероятен късмет, хах. Вики се хвърля, плува, търси, а накрая тя си влезе и хоп веднага намери делвата с фразата. Какво нещо е късмета в този живот, уф.

Полицаите бяха машинки. Наистина не виждам какво може да ги бутне. На всеки един етап пристигаха първи, още от зала Младост в Бургас и така до края.

Браво на сгодените. Движат се по инерцията от двата етапа за връщане във формата и виждате какво нещо е самочувствието. Но имат доста пропуски и не вярвам да са реална конкуренция.

Много грозни думи на щерката към Иван, 'Дъртия'
Език ли е, що ли е. Ама то каквато майката, такава и дъщерята...

Днес ще отпаднат фармацевтите според мен. Барманките също са в опасност. Доста акцентираха над тях в този епизод и това не е добър знак... Но не, фармацевтите ще да са.

# 669
Много се радвам, че стигнаха и до моя роден Бургас ❤

Аз съм казвала, че харесвам фармацевтите, защото се забавляват и са над нещата. И днес приеха без драма последното място, дано утре успеят да изплуват.

Дъщерята я мислех за малко по-възпитана от майката, обаче днес и нейните дефицити лъснаха.

Разбирам, че барманките и полицаите не се харесват и разбира се може да е по вина на продукцията, но основно дават тях да хейтят момчетата, а обратното не (или почти не, може нещо да съм изпуснала или да не помня). Не им прави чест, че изтъкват за какво си говорили вечер като нещо отрицателно. Ако те нямат нужния капацитет, житейски опит или познания да се включат в по-сериозни теми, това че друг има и води разговор по тях, не виждам защо ги дразни, да си се отделят с други от компанията и да си говорят с тях за звездни компромати примерно.

# 670
Според мен не дават полицаите да говорят за барманките просто защото не го правят. Да не говорим, че вече за Н-ти път се подиграват с говорния им дефект, което за мен не е ок, лъха на злоба.
Иначе на гимнастиката яко забиха актьорите, колегите и фармацевтите. Да върнеш двойка защото лентата е минала някаква линия ми е малко пресилено.
Единия фамацевт извади 5 празни делви после.Малшанс.
Дано се спасят актьорите и фармацевтите, че поне са свежари и ни е приятно като ги дават.

# 671
Художествената гимнастика пренареди двойките. Лентата е сложен уред. Падна се на актьорите и фармацевтите и те останаха от последните. Съчетанието с обръчи беше лесно и сгодените се справиха бързо.
Разстоянията между отделните етапи бяха малки, нямаше интрига там и голям шанс за пренареждане.
Играта с плочките беше странна. Мислех, че всеки отбор трябва да търси плочки в определен цвят и букви. Браво на актьорите и фармацевтите, че се съюзиха заедно да търсят плочките.
Пропуснах, но наистина ли не теглиха лист, където да пише коя част да боядисват?
Сгодените голям късмет имаха, че още с първата делва улучиха надписа. За последните двойки беше трудно както да намират делви, така и ако намерят да са с правилния надпис.
Снощи дадоха на синхрон най-много барманките и актьорите, по-малко полицаите. Дано това не означава, че си тръгват.

# 672
Да ме прощават Златните момичета, ама Преско беше виртуоз с лентата. С такова майсторство се промушваше под другата лента докато въртеше своята! Смях се със сълзи. На актьорите и фармацевтите им се падна най-сложния уред, но пък техните изпълнения бяха най-зрелищни и забавни. Жалко обаче, че останаха толкова назад.
Втората задача не ми беше интересна. По-нататък не гледала още.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 11:57 от Блу

# 673
Репликите към Полицаите от Барманките ги възприемам като закачка, не ми звучат като хейт и неприязън.
Самата Вики тук в темата написа, че много харесвали полицаите.

# 674
Ух, а аз се смях, когато Теодор се изплющя в солта. Сигурно му е било болезнено, но отстрани е забавно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт