Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 420
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Дано полицаите надживея кръчмарките в играта

# 91
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Участниците може и да не са гении, но поне е толкова забавно и разтоварващо шоуто, че незнанието им се преглъща. Барманките са много смешни как имитираха разследващите полицаи.

# 92
  • Другата България
С всеки изминал епизод ставам все по-голям фен на барманките.
Много трезва оценка за останалите, и за разследващите полицаи, и за майката и дъщерята, и като цяло изглеждат момичета, стъпили здраво на земята.
Не можах да се ориентирам за дестинацията утре.

# 93
  • на село
Да не е Златоград.
Само видях, че въртяха грънци.

# 94
Нямам фаворити,  еднакво се забавлявам на всяка ситуация.

# 95
И аз за Златоград се сетих.
Моите фаворити са си все същите - полицаите и актьорите. След тях барманките.
На дъното определено близначките, прекалено груби, прекалено шумни и не особено умни. Майката е умопомрачителна. Колегите не са ми симпатични най-вече заради жената. Отношението й към Ванката е някак прекалено властно, не ми допада как го юрка и хока. И по средата фармацевтите, гаджетата и музикантите.

Много приятен завършек на вечерта, въпреки че изпитвам ужас от палатки Simple Smile Но весело настроение, китара - супер изглежда.

# 96
И аз завидях - колко мили спомени имам на палатка.

Иначе много ми хареса епизода - игри имаше всякакви, където можеше да се покажат различни възможности. Имаше такива, които въпреки, че питаха за авторите бяха схванали как са подредени книгите и такива, които и да знаеха кой е писателя не знаеха как да търсят. В пейнтбола и при печатите си пролича кои мислят тактически и не се хвърлят "през глава".

Утре сигурно ще пропусна късния епизод. Кой ще отпадне ще разбера от темата.

# 97
Гледам сега. Само на майката и дъщерята знам авторите и на петте им книги. Сред другите има книги, които съм чела като малка, но не помня автор. Има и заглавия, които изобщо не съм чувала. Не ме е срам обаче. Много неравностойни бяха заглавията в различните пликове.

# 98
  • София
Браво на актьорите и полицаите. 5 от 5 бяха на романите и авторите.
Като запален книгоман това беше единствената задача по която оценявах двойките в този ден.
Страшно много съм разочарован от барманките, защото ми бяха в топ 3. Нито един автор не се сетиха, но най-трагичното и срамно нещо е, че иронизираха знаещите и с какво пренебрежение и досада констатираха всичко това. Неуки и нагли - една ужасно лоша комбинация! Ама то така де, къде къде е по-добре да наливаме шотове вместо да прочетем нещичко...
От колегите също съм разочарован и то много. Но те ме изгубиха още преди седмица. Не съм изненадан от нивото им между другото.
''Любимите'' ми вечно превъзбудени фармацевти с каква 'гордост' заявиха, че не четат и не са влизали в библиокета. Трагедия са и двамата. Карикатури.
Изобщо днес голям леш.
Вече съм само за актьорите и полицаите, а дали ще върна барманките в топ 3 предстои да видим. Но засега са аут от там.
Най-фрапантните пропуски:
Барманките не знаят, че Война и мир е на Толстой и май, май не бяха и чували това име, така изглеждаха.
Музикантите не знаят, че Агата Кристи е написала Убийство в Ориент експрес?!
Сгодените не знаят за Шогун и Джеймс Клавел
Фармацевтите не знаят за Отнесени от вихъра и Маргарет Мичъл.
Майка и щерка не знаят за Шерлок Холмс, че е на Артър Конър Дойл
И още и още бисери...

😢

# 99
След вчерашния епизод съм тотално разочарована от фармацевтите! Как не ги досрамя така да се хилят, казвайки, че не знаят авторите на книгите и, че не са влизали в библиотека, какъв срам, как не потънаха в земята! Изобщо не мога да симпатизирам на такива хора. Даже барманките бяха малко по- обрани  от тях. Като двама Бай Ганьовци! Пък какво подиграване беше с името на романа "Аз още броя дните" на Бърдаров!
Това е една от най- тежките и сериозни книги, които съм чела през живота си и някак си не мога да приема това им поведение!

Ето, че се видя и Ванката колко обща култура има - никаква, още миналата седмица писах, не знам защо го афишират като много умен, с нищо не го е доказал .
Само за актьорите и полицаите вече стискам палци след снощната излагация.

# 100
И какво като не знаеш кой е Бърдаров? Сефте го чух този, разгледах, не е моето, не бих го чела.
Имена на автори не мога да помня, свързани с книга, както и не мога да помня имена на актьори свързани с филм. Абсурдно ми е да се правят такива заключения. Айде популярни и изучавани произведения да, ама такива разни всякакви, чак да са мерило кой колко е начетен🙄
**
Майката е отвратително проста по всякакви направления. Нито изказ, нито акъл, нито поведение... Като първобитна е тая жена. Според мен дъщеря й се срамува бая на моменти от нея, ама какво да прави, търпи я... Какъв е бил тоя кастинг, че тия да попаднат сред избраните 🙄

# 101
Точно! Като не знаят да си траят! Не да се подиграват с името на романа.

# 102
Точно! Като не знаят да си траят! Не да се подиграват с името на романа.
А каква е подигравката, това не съм го чула?

# 103
Аз се усещам, че откакто чета електронна книга много трудно запомням заглавие и автор. Като не виждам корицата на книгата при всяко отваряне, се лишавам от визуалната памет как изглежда.

Полицаите в началото толкова глупости наговориха, че още бая им трябва за да компенсират - с пет книги не става. А фармацевтите за съжаление са типични представители на нечетящото поколение, което въобще не е наясно, че книгата е богатство.

Общо взето почват доста да се изравняват силите и доста ще се сменят местата. Харесва ми, че близначките признават проблемите в общуването помежду си и че това върви към промяна. Само то да им остане от предаването ще им е бонус за цял живот.

# 104
О дано се видят отстрани как крещят като пълни селянки. Вчера хората им казват отговора, те не да се спрат и благодарят, а тичат и крещят.
Ванката беше разочарование. Очаквах повече да знае.
Преско направо закова с автори, поздравления за което! Лошото е , че трябваше да чакат противници за пейнтбол. Не знам на кое място са, защото заспах, но им желае много късмет!!

Общи условия

Активация на акаунт