Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 365
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • София
DiaMia, благодаря за снимките. Точно натам не сме ходили. Тази вечер изпуснах - ще си го търся утре да изгледам.
Скрит текст:
Бяхме на нещо като годеж на наши - по различен начин и от различни места - приятели: и двамата над 55 и общо с 3 брака зад гърба си. Той живее в Норвегия от над 10 г., тя не ще да ходи там, той иска да си харчи пенсията (тамошната) в Пловдив. Предложих поне за 1 г. моята жена да си я кара с приятелката, а аз да ида с него по стъпките на Хари Хуле на север. Simple Smile
Приемам от вашите коментари, че влизането в Гърция е било по-скоро перо в бюджета за харчене. Барманките (искам и) заслужават да са най-малко в тройката. Тъй че в съботата ще гледаме и стискаме палци.
Ако продължат на изток по същата ширина: за някого Сакар и Странджа може да им се струват полегати и скучни - аз чакам да идат и натам. Като студент ходих на гости на стажуващо гадже в с.Мелница (Сакарско-Ямболско уж) и от един момент нататък път на тогавашните карти нямаше отбелязан. Беше "Зона". Вадих тапия за да ида и уж щях да пиша репортажи за местните хора там. А те - това помня - възрастни и обикновени, бяха чудесни, гостоприемни и по старовремски благоразположени - ама малко поучаващо мнителни - към младите. Не знам какво е там днес.

# 271
Днес беше абсолютна скука, доста се изчерпиха откъм задачи. Тези все едно третокласник ги е измислял, даже те в училище сигурно по-интересни предизвикателства си отправят от “изяж една чиния с маслини”.

Ако ще правят следващ сезон, трябва сериозно да поработят върху това, иначе не предвиждам особен успех на предаването. То и сега не знам доколко е успешно, тръгна добре, но задачите стават все по-зле.

# 272
Да, и направи хартиена кула с лампичка, от час по трудово, трети клас ..
Пълна скука със задачките.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 07:45 от monii

# 273
Дано актьорите  не отпаднат довечера, искам да победят във формата.
Задачата с маслините беше гадна.
Барманките се издигнаха в очите ми. Едната много бързо се сети, че се връщат в България.
Дъщерята също прояви съобразителност преди да тръгнат към моста.

# 274
Само да не беше използвала толкова грозен израз. И дано не се е обърнала с него към майка си , иначе дъното ще е изкопано от нея. Да наречеш майка си " патки заспала" в национален ефир...
И пак се беше настанила до Преско вчера.

# 275
Те и близначките се обиждаха на тъпа, тъпачка и пр. ....

# 276
Те и близначките се обиждаха на тъпа, тъпачка и пр. ....
Там е безнадежден случай!!

# 277
Кой свърши първи и кой остана последен снощи, че заспах?

# 278
Първи са полицаите. Последни- актьорите

# 279
  • София
Само не разбрах за какво трябваше да ходят до Гърция. Да хапнат маслини сигурно...
Не ми харесаха задачите, особено това с борбата. Напълно излишно. А гледам не спестиха суплекси и на възрастния колега и на момичетата.
Като гледам как се развива състезанието трудно някой ще спре полицаите. Жалко за актьорите. Много са разсеяни и сякаш са за шоуто, нямат хъса за победата. Ако продължават така скоро ще са аут.
Женените много липсват, те щяха да са конкуренция на полицаите, а сега е пълна скука. Виня продукцията за техния ‘’провал’’
С това непрекъснато киснене по хотели се губи социалната игра, ама явно последното не е от значение, освен да си помагат един на друг.
Последните минути ми бяха най-интересни от целия епизод. Като се бяха събрали всички за барбекюто.

# 280
При толкова прекрасни места в България, които ще бъдат пропуснати, не разбрах защо трябваше да се ходи до Гърция. Заради някакъв нашенски комплеХ, че там морето е по-синьо, пясъка по-ситен и маслините най-солени ли?
Липсва ми Илиана.

# 281
Първо, видях че Вики е писала назад в темата, което е супер. Тяхната двойка се представя все по-добре и категорично са ми вече в топ 3 на фаворитите, като скоро може да са номер 2.

Полицаите за пореден път бяха много силни. Не е случайно, че след като по доста кофти начин отпаднаха най-силните им съперници, не са губили ден. Другите две двойки в тройката също минаха без затруднения и показват завидно постоянство, а Ванката от колегите, на когото симпатизирах още от началото, все повече ми харесва като играч. Доста сериозно мъкне екипа си, особено със знания. Любо и Памела втори пореден път изкараха огромен късмет да не са последни. Имаха ужасяващ ден и само факта, че актьорите объркаха гробницата ги спаси, от това да са последни с разлика. Имам надеждата, че нито една от двете двойки няма да отпадне и вместо тях да си отидат по възможност близначките, или майката и дъщерята. Даже не знам кой от двата екипа повече ме дразни, но майката е нетърпима.

От задачите най не ми хареса тази с борбата. Безумно е жени и възрастни мъже да се борят с професионалисти. То даже и за мъжете е кофти, най-малкото защото не са тренирали и колкото да им обясняват, риска от контузии е реален, а смисъл от подобен, няма.

Накрая и аз да се присъединя към горния пост и да кажа, че Женените и особено Илиана, зверски липсват.

# 282
Докъде стигнахме, да ни липсва Илиана. 😁
Теодор ме разочарована малко снощи с това ядене на маслини час и нещо.
Както сте казали задачите са пълна скука, никакъв шанс някой да изостане на тях.

# 283
На мен пък изобщо не ми липсва. Някакъв вид "стокхолмски синдром" ще да ви тресе... После сигурно ще ви залипсва и простакелата като отпадне. След това и "тъпачките".

# 284
И на мен не ми липсват. Забравих даже, че са участвали. Докато си гледах епизода, въобще не се усетих, че ги няма. Като влязох да ви чета, се сетих за тях.

Общи условия

Активация на акаунт