Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 288
  • 734
  •   2
Отговори
# 495
  • Другата България
Ама защо да давам обяснения защо не харесвам някого? Blush
Не ги харесвам и толкова. А и мисля, че съм писала защо в предходната тема, впечатлението ми е от самото начало.
Полицаите явно дразнят и участниците вътре. Нали барманките се шегуваха, че са облечени в червено, понеже са в цикъл. Може би са капризни и претенциозни. На мен ми харесва това, че знаят много неща. Изненадаха ме напоследък. В началото не ги харесвах. Радостин май знае повече, може би и с това дразни. Малко мамини синчета изглеждат.
Нещо такова, да.
Това, че знаят ми допада и ми харесва.
Но са арогантни на моменти /за мен/, или по-скоро малко от високо гледат на останалите.

# 496
  • София
Имат малко излъчване на надути фукльовци, да. Особено Радослав, нагласен и наперен. 😃 И отделно, че все печелят и леко доскучава.
Аз разбрах, че Ванката е подчинен на колежката (не ѝ знам името), нещо Радков я подкачи миналата седмица дали го командори с викове и в цеха.

# 497
Между другото покрай този сезон , започнахме да преглеждаме вкъщи и първият.
Първият сезон ми се струва толкова raw сега 😁
Просто виждам сега колко наистина са се променили нещата и от към заснемане на самата продукция и в идеята как да се излъчат кадри и т.н

# 498
Къде може да се гледа 1 сезон?

# 499
  • София
Оу, не и Илияна, не! Дано не се и доближат до влизане в играта, не ми се слушат истерични изблици.

# 500
Първият сезон ние го гледаме от тук.

https://www.slavishow.com/%d0%b1%d1%8f%d0%b3%d1%81%d1%82%d0%b2%d … 0%b0%d1%82%d0%b0/
Къде може да се гледа 1 сезон?

# 501
  • Пловдив
Няма как да ме дразни някой, защото знае много. Дразни ме цялостното отношение на Радослав и излъчването, което има.

# 502
Е, ми първи са полицаите, какво да правят Simple Smile Скучно, не скучно, доста пъти успяват да изпреварят останалите.
На мен този с очилата ми се струва по-надутия от двамата. Усеща се някакво превъзходство и по-високо самочувствие, най-вече у него, но мен лично не ме дразни. На другия пък съм му чела забавни коментари във фейсбук страницата на предаването, в кадър сме ги виждали да се шегуват неведнъж, допада ми това.

Актьорите също са ми много симпатични. Яд ме е, че в последните епизоди нещо се омотават и бавят. Не разбрах миналата вечер защо търсиха учител по история и чак накараха някаква жена да ги води в дома на учителка. Не видях и какво се случи след това - показаха ли изобщо нещо повече?

И аз разбрах, че Ванката е подчинен на колежката. На мен тя ми е антипатична заради отношението си към него, много повече от жената в женената двойка - Илиана ли беше? Очаквах и снощи да му се кара заради трасето, но не го направи, за щастие.

# 503
  • София
Според мен не му е само шефка.

# 504
Габриела без Ванката щеше да е само една шофьорка в това предаване.
Много от младите се държат в пъти по- адекватно от майката. Най- малкото като са в музей/ църква другите са тихи, обрани. А тя все вряка. Според мен нищо не е забравила. Тя просто не го е знаела. И замаскира всичко с грозно поведение и вулгарни изрази. И щерката в последния епизод изстреля простотия не на място. Виц били. Айде, можеше и без него.

# 505
  • София
Хареса ми епизода. Беше доста динамичен, а така го бяха  монтирали да има напрежение до финала, макар че аз сам за себе си бях убеден, че аут ще са сгодените. Но близки бяха нещата. Не се знае ако барманките не бяха видели актьорите дали щяха да се спасят.

Полицаите стават от ден на ден все по-добри и по-добри и вече изглежда направо невъзможно да бъдат победени. Ако гледаме реалистично на нещата и без пристрастия. Единствената им силна конкуренция и другите топ фаворити в сезона (Женените) бяха елиминирани по един нелеп и нелогичен начин. И за това сега гледаме тази доминация.
Полицаите започнаха лошо сезона, но от момента в библиотеката блеснаха и сякаш се преродиха и след този етап мачкат.

Майката знае доста неща и заради това трудно ще отпаднат. Същото се отнася и за Ванката от колегите. Благодарение на тях се крепят двойките им.

Ще ми е неприятно да го кажа, но следващите елиминирани ще са или барманките или актьорите. Иска ми се да не е така, но това виждам. Много грешки допускат актьорите, не внимават, имат знания, но в една по-специфична зона, нямат тази богата обща култура. За барманките важи същото само дето те и по пътя често допускат грешки. Чакайте, това всъщност важи и за актьорите. Та да, лика-прилика са си двете двойки. Дано се спасят, но за да стане това, то тези преди тях в класирането трябва да допуснат груби грешки по пътя или да им се паднат някакви тежки и физически непреодолими игри за майката и колегата. Но пък така няма да е честно.
За мен физическите игри в този формат нямат място, а те гледат да ги набутват навсякъде. Без значение дали шоуто е за готвене, пеене, любовно или пък за пътешествие и забавление. Супер досадно взе да става вече.

# 506
  • София
Според мен не му е само шефка.

Когато ги представяха в първото предаване, казаха, че и двамата са семейни. Ама знае ли човек.

# 507
Аз също не харесвам отбор Доналд Дък(полицаите). Не им разбирам какво говорят, мляскат, чува се супер гадно и трябва да се напрегна и да се чудя дали е “Р” или “Л” буквата. Поне единия да беше без говорен дефект, щеше да е приемливо. Аз на 23 се научих да казвам “Р” посещавайки логопед и правейки множество упражнения, защото ме беше срам. Стига да е обратимо, може да пробват, ако желаят.
Вчера бях готова да ревна, когато двете ми любими двойки бяха “последни” при Стаси, но за щастие заблудените сгодени пиленца бяха по-бавни.
Ще се радвам да отидат към моя роден град Сливен и да покажат природен парк “Сините камъни”, където има прекрасна природа. Родната къща на Хаджи  Димитър и на Добри Чинтулов. Ако ги бяха накарали да бродират в музея на текстилната фабрика, щеше да е много тематично.
Размечтах се, но си обичам родния град. Следващата седмица се моля само да не върнат “БЕБЕЕЕЕЕЕ”, защото ще преустановя гледането..

# 508
Задачите вчера не ми се видяха много равностойни. Тази с военното трасе подпомогна сериозно мъжете и силните физически двойки. Шиенето пък, особено като последна задача, беше по-трудно за мъжете, макар Вики и Тони да се забавиха също там.

Полицаите много ги бият. Чак леко става скучно на моменти, за което не са виновни те. От последните 6 дни, имат 5 победи и ако не беше лошия им късмет с птицата, която трябваше да познаят, щяха да са 6/6. Другото за отбелязване е, че съм много доволен че двата ми фаворита като отбори - актьорите и барманките, останаха. Чест прави на момичетата, че си признаха как Теодор и Пресиян ги спасиха и като цяло двете имат много реална самооценка за представянето си. Любо и Памела ми бяха симпатични и предпочитах да останат пред някои други двойки, но след като 3-4 дни поред, не се измъкнаха от дъното, не е нелогично да си заминат.

Интересно е, че ще имат игри за втори шанс другата седмица. Обективността изисква да призная, че не е особено справедливо. Още повече, че първите отпаднали имат равен шанс да се върнат като Любо и Памела, които играха досега. За ужас на форума, много искам Радо и Илиана да се върнат, че да живне малко състезанието. Те полицаите малко на автопилот си ги мачкат другите и нека малко се вкара интрига.

# 509
Доволна съм, че моите любими двойки още са в предаването и за нито едни отпаднали не ме е яд.

Актьорите са уникални образи, много много ги харесвам. Интелигентни и смешни.
Барманките са чаровни, с чувство за хумор. А Вики май е кибритлийка. Те са също от фаворитите.
Третите ми фаворити са фармацевтите и не разбирам защо са така хейтени. Вярно, че не се взимат на сериозно.  Но това им е чара. Изключително усмихнати, сладки, забавни. Винаги се забавляват, а не се вживяват като Илияна или полицаите.

Общи условия

Активация на акаунт