Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 23 411
  • 521
  •   1
Отговори
# 150
  • столицата
Получих сутринта  съобщение от Интайм днес да чакам пратка. И сега я чакам, но дано да дойде преди обедната ми почивка.

# 151
  • София
Аз нямам съобщение от куриер.
Май ще звъня на Фарос.
А мейл с линк или инструкция как ще се включиш онлайн имаш ли?

# 152
  • 🌊
И аз получих имейл от Интайм.
За А2 на Чебурашкин, писа ми, че току що си е получил линка за Зуум и декларациите за попълване. Дано да може днес да ги обработят, за да получи и материалите.

# 153
Привет момичета, как може да се откаже ваучер.Първо бях в едната Кабина, после в другата.Сега и двете ми пишат,писна ми.

# 154
  • столицата
Аз нямам съобщение от куриер.
Май ще звъня на Фарос.
А мейл с линк или инструкция как ще се включиш онлайн имаш ли?
[/quot

Отново си проверих пощата/не че не я проверявам вече по няколко пъто на ден/, мейл за зуум нямам.

# 155
Мога ли да претендирам при дистанционно обучение, ако ми предложат електронни учебници?

# 156
Получих ученици В1 немски език и сега чакам Фарос за линк и декларации.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 13:35 от pipinik

# 157
  • 🌊
Току-що получих нещата. Интайм пращат съобщение (в моя случай по Вайбър), като може да се промени ден или адрес на получаване. Комплекта е учебник и учебна тетрадка. Допълнителните материали се теглят с кодовете на втора страница

# 158
  • Sofia
Привет момичета, как може да се откаже ваучер.Първо бях в едната Кабина, после в другата.Сега и двете ми пишат,писна ми.

През портала за сигурно електронно връчване до АЗ. Предполагам, че и с мейл става, но с портала е по-сигурно.

# 159
Получих ученици В1 и сега чакам Фарос за линк и декларации.
За кой език?
Моля, пишете ги, че така става объркване и повод за постоянно питане Blush

# 160
Пишете до бюрото по труда Изток вай беше, звъннете в АЗ и ще кажат кое е БТ ,но мисля че беше Изток,Възраждане

# 161
  • София
Макар и в последният момент, Фарос успяха вчера следобед да ми изпратят информация за зуум срещите за обучението по Немски език, договор и програма, а днес и куриера ме изненада с доставка, та му се наложи да идва втори път. Изрично бях предупредила, че поне от предният ден трябва да съм информирана. Все пак имам учебник, остава и договора да подпиша и да го изпратя.
Преди малко разгледах програмата и ми стана интересен изборът на учебници.
За А2 е Exact fur dich
За В1 е  Netzwerk,
За В2 е Aspekte Junior
Децата са работили с учебниците за А2 и В2, учебника за В1 не ми е познат, но предвид че ще сме работещи, тоест възрастни ми е интересен изборът на учебници, особено този за В2 ниво.
Доколкото видях и А2 нивото започва първият урок с ежедневието в училище. Все си мисля, че е можело по подходящи за възрастни хора учебници да се изберат. Може би има вариант поне за следващите нива, да се изберат по-подходящи.

# 162
По кое време на деня ви го донесоха учебниците Интайм? Започват сериозно да ме изнервят, изключително неприятна фирма, не знам как в наши дни някой може да работи с толкова неудобен метод за доставка.

Иначе, аз също получих имейл с разяснения от Фарос. Наистина ли трябва да стоим с включени камери?

# 163
  • 🌊
Получих известие в 10, куриера дойде в 12.
Чебурашкин още няма учебници. Поне ако беше B1 щеше да гледа, защото Netzwerk го има в нета

# 164
  • София
Получих известие в 10, куриера дойде в 12.
Чебурашкин още няма учебници. Поне ако беше B1 щеше да гледа, защото Netzwerk го има в нета
Има имейл със сканиран първият урок, защото си знаят, че не всички са получили все още учебниците.
Ако не сте го получили може да ми пратите имейл на ЛС и да ви го препратя или да ви снимам от учебника.
Както казах в първият урок има въпроси от рода на: В кое училище учиш? Разкажи нещо за твоето училище и тн...

Общи условия

Активация на акаунт