Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 21 000
  • 500
  •   1
Отговори
# 300

Мислех си да се запиша на гръцки език, но нито едно от тези места не ми говори нищо. А и начинът, по който са изписани с фирмените имена още толкова. Някакви съвети, моля? Simple Smile

# 301
  • столицата
Хващаш се и ги прозвъняваш. Повечето не са езикови школи, а дружества, създадени да усвояват пари по подобни програми.
Моя приятелка се опитва да намери курс по италиански начинаещи и дори е склонна на испански, но никоя от школите не може да отговори на исканията й. Само Кабината, но те налагат непосилно темпо за работещ човек. Явно целта е бързо усвояване на средствата, а не качество.

# 302
Хващаш се и ги прозвъняваш. Повечето не са езикови школи, а дружества, създадени да усвояват пари по подобни програми.
Моя приятелка се опитва да намери курс по италиански начинаещи и дори е склонна на испански, но никоя от школите не може да отговори на исканията й. Само Кабината, но те налагат непосилно темпо за работещ човек. Явно целта е бързо усвояване на средствата, а не качество.
++++++++++1
На 100% съгласна с теб. Аз затова записах във Фарос. Те са си наистина школа.

# 303
А тези “Езикови училища Александър”? Някакви отзиви, за който и да е език?

# 304
Много бавно, явно много желаещи. Чакам ги от Семпември месец за английски език А2-C1 и още не съм започнала курса.

# 305
Много бавно, явно много желаещи. Чакам ги от Семпември месец за английски език А2-C1 и още не съм започнала курса.
Grinning по-скоро малко желаещи и чакат да се събере група Wink

# 306
Кабината езикови курсове започват обучение по немски на 31.03.2025, А2-В2 ниво, 6 месеца. Тъкмо си подписах документите. Стискайте палци да се справя, че ще е 4 пъти седмично - понеделник, сряда, петък и събота. Ще споделя после мнението си за курса.

# 307
  • Пловдив
И аз съм на немски в Кабината от A2. Но с това темпо няма да спогна при все, че ходя на лекции в събота и неделя. Реших да си прехвърля ваучера към Фарос за по-нататък.

Айла, кажи как върви във Фарос?

# 308
  • София
Пуснаха ли ви анкета от Бюро по труда?

# 309
  • столицата
Не

# 310
Момичета, никога не съм ползвала Зуум..сега като се регистрирах ми излиза, че безплатната версия е до 40 минути. Да не вземе да ме изхвърли по време на срещата? Нещо не мога да се ориентирам.

# 311
Само да кажа, че няма как да ви задължат да си включите камера в дома си в България. Информирайте ги.
При мен езикът върви много добре, преговорих си много неща. Минала съм 5 месеца от общо 9 и честно казано е доста уморително, макар и за 2 пъти в седмицата. Работата ми е много натоварена и това е отгоре. Успявам, някак си, не знам как.

# 312
Ние трябваше да почнем немския с Фарос на 31ви, отложиха го за днес, 02.04, днес пак пращат имейл, че се отлага за 7ми, понеделник. Аз ви бях споделила как чакам от май месец миналата година за тия курсове и откакто си взех учебниците супер много се вълнувам, но вече мисля, че никога няма да почнем, все нещо ще измислят и отлагат и отлагат.... В случая вината била на Бюрото по труда, които в продължение на една камара време очевидно не си вършат работата и не одобряват групата, така ни обясниха! В случая променяйки отново датата не знам ще мога ли да присъствам на първия урок...

# 313
Christincheto, за кое ниво? Аз чакам за А2, януари ми казаха,че ще стартираме март. А вече е април 😒

# 314
За А1, уж с най-много кандидати. И мен така от декември ме уверяваха и не се сформира група до април..

Общи условия

Активация на акаунт