Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 20 878
  • 499
  •   1
Отговори
# 375
  • столицата
Аз бих писала В1 на ваше място. Хем малко попреговарям, хем не връщам много назад.

# 376
Че тя програмата предлага ли изобщо С2, за да има чуденка за почване от Б2?

# 377
Аз изобщо не се замислям за В2, по скоро се колебая между А2 и В1. Като студентка и ученичка съм ходила на допълнителни курсове и имам изкарани нивата до В1, но като не съм практикувала, граматиката съм я забравила. Иначе в работата ми ежедневно ми се налага да чета информация на англ., и се справям, разбирам почти всичко, понякога някои изрази и думи, които не знам, си помагам с Google translate. Ако някой ми говори на англ. не винаги хващам всичко…Но за в бъдеще, за да се развивам професионално, ще ми трябва да мога да говоря на англ.
Иначе работата не ми е натоварена и имам възможност да отделям време за учене.

# 378
  • столицата
Попитайте фирмата по кои учебници работи и ги разгледайте. Така най-добре ще прецените.

# 379
Тогава Б1 ми се струва разумно.
Това с учебниците е добра идея.

# 380
Фарос предлагат и C2, така поне ми казаха по телефона, защото ми предложиха ако искам да запиша и от В2, за да изкарам до C2.
Не разбрах някой дали кара английски в Европа, защото не мога да се свържа по телефона с тях…
За Кабината прочетох, че е по-натоварено 3 пъти в седмицата по 3 часа, което ще ми дойде твърде много.
Ако някой пък има и други предложения за школи за английски…

# 381
Всъщност в Кабината са 2х2 часа граматика+2х 1.5 ч. практика като задължителното посещение не по - малко от 80%

# 382
Тоест в Кабината е 4 пъти в седмицата ?
А някъде има ли часове през деня ?

# 383
Единият практически час е през деня в работно време. Аз го пропускам и посещавам само съботният. Граматическите са от 19-21 ч. два пъти през седмицата. Което покрива изискуемите 80%. Освен това има и бонус уроци, в които можеш да си допълниш изискуемото присъствие, в случай че си пропуснал повече часове.

# 384
  • 🌊
Аз си преполових курса.
Доволна съм, че го предприех като стъпка, но сега като се затопли и ми е едно лятно ми става леко криво Grin
Фарос имаха няколко доста въпросителни издънки с организацията и въпреки това може би пак бих ги препоръчала - натоварването се преживява, не съм доплатила нищо допълнително по самия курс, а комплекта учебници е 10 вместо 80 лева.
Отделно явно между различните БТ има различни разбирания за ограниченията, та едните не знаят какво говорят другите.

Видях, че се обсъжда С2 - майка ми в момента го завършва (не във Фарос). Понеже е доста рядко човек да стига чак до там няма много учебници. Нейната школа не покрива материалите, та си беше търсене.

# 385
Аз си преполових курса.
Доволна съм, че го предприех като стъпка, но сега като се затопли и ми е едно лятно ми става леко криво Grin
Фарос имаха няколко доста въпросителни издънки с организацията и въпреки това може би пак бих ги препоръчала - натоварването се преживява, не съм доплатила нищо допълнително по самия курс, а комплекта учебници е 10 вместо 80 лева.
Отделно явно между различните БТ има различни разбирания за ограниченията, та едните не знаят какво говорят другите.

Видях, че се обсъжда С2 - майка ми в момента го завършва (не във Фарос). Понеже е доста рядко човек да стига чак до там няма много учебници. Нейната школа не покрива материалите, та си беше търсене.

Здравейте, кои нива се обучавате и как върви графика на обучение, смисъл колко пъти седмично като часове, тъй като работя на 12 часови смени 2 на 2 и не знам дали ще мога да присъствам на всички 100 %.

# 386
  • 🌊

Здравейте, кои нива се обучавате и как върви графика на обучение, смисъл колко пъти седмично като часове, тъй като работя на 12 часови смени 2 на 2 и не знам дали ще мога да присъствам на всички 100 %.
Здравейте, курса ми е на А1-А2-Б1, като в момента карам А2. Два пъти седмично от 18:30 до 21:20

# 387

Мислех си да се запиша на гръцки език, но нито едно от тези места не ми говори нищо. А и начинът, по който са изписани с фирмените имена още толкова. Някакви съвети, моля? Simple Smile

Привет, някой дали успя да намери фирма за гръцки език по тази програма?

# 388
Здравейте! Някой има ли опит с БЕЛЛ Едюкейшън? Изключително много се чудя към кой доставчик да се запиша с немски език. Кабината БГ, доколкото разбрах, са със супер натоварен график, Фарос постоянно местят дати, много неясности, другите повечето доставчици гледат само да усвоят сумите и не са адекватни езикови центрове, та вече не знам кои да избера. Белл едюкейшън, ако правилно съм видяла, изискват депозит, което не съм сигурна дали е редно и дали трябва да се сигнализира. Малко помощ? Heart

# 389
Не би трябвало да искат заплащане. Специално попитах в Агенцията по заетостта и това беше отговорът.

Общи условия

Активация на акаунт