No contact - вашият личен опит, мнения, съвети

• 4 462
  • 99
  •   1
Отговори
# 60
Повечето такива ситуации във връзките се пораждат от това , че едната страна е зависима по някакъв начин/няма друг избор/ има ниска самооценка/ ниско самочувствие / липсва себеуважение . Поради изброените си седи и търпи или си тръгва,надявайки се  другата страна да оцени какво има/ е имала до себе си … и да направи първата крачка в no contact - а.
От опит говоря, и ние сме били по на 20…
В моя случай проработи, но след повечко работа със себе си осъзнах, че аз не искам да съм в такава връзка и прекратих отношенията.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 20:54 от •MERA•

# 61
идеята ми беше хора с опит след раздяла, преработвайки техните емоции и връщайки се към бившия си партньор, имало ли е успех това, сработило ли е като опит за възстановяване на взаимоотношения. ясно ми е, че има хора, които приключват и забравят.
История, която е подобна на това, което питаш, но побългарено - казвам му "ако често се карате, късай навреме, преди да се изядете. Така има шанс да си залипсвате и да се сдобрите."
Беше отдавна и не помня подробности. Позната в късните 20, изнервена на макс, с гаджето постоянно се джафкат. Тя иска да живеят заеедно, той не е готов. Реши да скъсат, като ясно и кротко му обясни защо. Виждам я след 7-8 месеца - тя усмихната, щастлива и ... с коремче.  Ами, събраха са и още са заедно. Не знам дали е имало no contact и колко време.

# 62
  • Далечният изток
И след конкретиката продължавам да държа на това, което писах преди да го знам
Щом се стига до там да преценяваш взаимоотношения с конкретен човек, значи нещата не са наред между вас. Не може ли като нормални хора да седнете и да говорите или пък ако вече нямате желание да сте заедно, да приключите?! Защо трябва да играете игрички, да го размотавате, да се правите на недостъпна и т.н.?! Доста ми е токсично едно такова поведение.

Иначе като не ти е полезна темата, може да поискаш заключване. А с психоложката да си продължите на лично.

# 63
Моя опит е малко тийн история. След като ме е отрязала, зае**вам я наистина, не с някакви други цели или тактики. След почти година почва да се сеща за мен, като не реагирам на опитите и за контакт, започва чрез общи познати. И така докато все пак успее да ми привлече вниманието отново.
Не разбирам обаче с какво точно може да ти е полезен такъв опит? Освен този случай, имам още няколко такива, дето са се сещали колко искат нещо с мен, след като са се дърпали и съм ги зае**ал или съм предпочел друга. Това ми е било много странно в женската природа, при мъжете обаче не знам до колко такъв подход може да подейства, лично аз не съм наблюдавал такъв случай в обкръжението си.

# 64
  • Paris, France
За мене no contact стратегията е прекрасна в случаи, в които искам да се отърва от лепка. Отърва ли се от нежеланата лепка, си оставаме на no contact вовеки веков.

Разиграване, иди си - ела си, мълчание, изчезване за определени периоди, no contact са за мене детска работа, малко като цупенето и нещо, което граничи с психопатия. Нормалният човек си казва какво иска, 2-3 пъти, ако трябва и си тръгва като види, че не го получава в дадена връзка.

Аз съм пасивна и не особено отдадена на партньора. Не ме бърка мъжът да си излиза когато поиска и да ходи където поиска за колкото си иска време. Добре ми е и сама и даже предпочитам по-малко заедност извън леглото. Ако искам да ида някъде без мъжа, ставам и отивам.

Случвало ми се е мъж, когото много харесвам да поиска време сам и да не го търся. Разбрах, че се среща с друга 😆 и междувременно хлътнах по друг. Като не му се получи със следващата, дойде да ме види, но му обясних, че вече съм с друг. Останахме си в добри отношения.

Мене все мъжете ме търсят. Пасивна съм и бих им звънила само при нужда. Предпочитам мъжът да поема инициативата. Също и не предлагам излизане и културни мероприятия заедно.

Ти си млада и учиш трудна специалност. На 20г да търсиш стратегии да си връщаш мъж, който не ти пасва като начин на живот е тъпо. Излизай и се забавлявай! И спри да четеш гурута! Повечето правят обратното на това, което проповядват. Този с no contact е такъв грозник, че вероятно всички жени са доволни като спре да ги контактва.

И друго - да поискаш no contact е ОК за по-студени, пасивни и не особено влюбени в човека. Привлича, обаче, упорити досадници, нарциси, които искат да си погалят егото, ей такива. Популярните мъже докато изтече срока са намерили друга.

Щастие и успех ти желая.

# 65
То хубаво имаш планове.
Само да не се окажат криви.
Повечето мъже над 30+ едва ли ще те търсят да ти се молят.
Имат си задачи, ходят на работа.
Не седят по цял ден свити на кълбо в тъмната спалня да си мислят защо аджеба таз изчезна.
При тиийн може.
Лично аз питам веднъж, втори път и край.
Седи си в  нон-контакт, колкиот си искаш.

# 66
А защо не го приложи този no contact веднага след като те е оставил да седиш сама в неговия дом? Всяка нормална жена би се прибрала у дома си, вместо да го чака, за да му обяснява колко е наранена. Изпуснала си момента.

# 67
  • Paris, France
Тя писа, че е имала проблеми с родителите си и той и подал ръка и предложил да иде в неговия дом. Затова и не си е тръгнала по-рано.

Няма лошо. Видяла е даден модел на живот, различен от този в нейното семейство и различен от живота-мечта. Придобила е опит.

# 68
Невена, говоря за последното зарязване. Не са живяли вече заедно, не са във връзка вече по нейни думи, а са започнали да се виждат отново в новия му апартамент, в който той живее вече без нея. Тоест тя е била един зарязан гост, който не си е тръгнал обаче.

# 69
Ако поканя някой в дома си за няколко дни, седмица или месец като жест на добра воля, означава че мога да му гласувам доверие да остане в дома ми, а не че ще седя през цялото време до него да му правя компания.

# 70
Пишем си ние тука уж да помогнем, момата се смее на съветите. Няма лошо. Поне сме я развеселили малко, а останалото си е за нейната глава и със сигурност не за моята, което мен ме радва.
Той човека е излязъл под наем като я е оставил в неговото жилище, смятайте, колко не е искал, а тя нон контакт ще му прилага. Да си млад не е грях, ама да си толкова гламав със сигурност е.

# 71
  • София
Тя че и агресира, че нон контактът не сработва и онзи не си троши краката да я търси.

# 72
  • Paris, France
Тоест тя е била един зарязан гост, който не си е тръгнал обаче.

Тя обясни, че е хлътнала чак като заживели заедно. Явно още го иска, въпреки че вижда, че не са съвместими и излизанията му сам я дразнят. Аз не бих и забелязала, че партньорът ми е излязал в 4 сутринта и бих продължила да спя или да си чета нещо.

При въпросния нон контактът няма да проработи. Той сам се е изнесъл, от собственото им жилище, че и квартира плаща, милият. Явно е кавалер.

# 73
идеята ми беше хора с опит след раздяла, преработвайки техните емоции и връщайки се към бившия си партньор, имало ли е успех това, сработило ли е като опит за възстановяване на взаимоотношения. ясно ми е, че има хора, които приключват и забравят.
Различно е при всички хора. При мен е сработвало, но само  и единствено, ако човека се е осъзнал, променил нагласата и отношението си  към мен.
Отделно, че не съм злопаметна, забравям лошото и съм била готова да простя.
Но, пак ти казвам, че зависи и в голяма степен от мъжа.
Всъщност аз така се и омъжих. След едномесечна, поредна раздяла, беше дошъл с пръстен.
Постепенно видях наистина промяна и желание от негова страна, нещата да станат сериозни, та понякога се получава. Но, всички зависи от това, доколко те обича, цени и желае един мъж.
Иначе е излишно губене на време и енергия.

# 74

Той човека е излязъл под наем като я е оставил в неговото жилище, смятайте, колко не е искал, а тя нон контакт ще му прилага. Да си млад не е грях, ама да си толкова гламав със сигурност е.

четенето с разбиране се учи някъде в четвърти клас, ама сте ги проспивали Вие тия часове. това, което сте написали звучи абсурдно само по себе си, далеч е от истината, камо ли вярно. 😂😂😂

Различно е при всички хора. При мен е сработвало, но само  и единствено, ако човека се е осъзнал, променил нагласата и отношението си  към мен.
Отделно, че не съм злопаметна, забравям лошото и съм била готова да простя.
Но, пак ти казвам, че зависи и в голяма степен от мъжа.
Всъщност аз така се и омъжих. След едномесечна, поредна раздяла, беше дошъл с пръстен.
Постепенно видях наистина промяна и желание от негова страна, нещата да станат сериозни, та понякога се получава. Но, всички зависи от това, доколко те обича, цени и желае един мъж.
Иначе е излишно губене на време и енергия.

да, това имах предвид, благодаря за споделената ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт