No contact - вашият личен опит, мнения, съвети

• 4 458
  • 99
  •   1
Отговори
# 90
Авторке, можеш да помолиш модераторите да заключат темата, ако прецениш, че вече няма смисъл от нея.

# 91
Не е готов за връзка, иска свобода. Та той е пълнолетен от 2 години. Иска да излезне през нощта, без някой да му дудне, да не се съобразява с никого, да не дава отчет. Нормално за възрастта.
Явно и приятелчетата му са по-важни от момичетата. А може и да илиза през нощите да повози някое приятелче от женски род.

# 92
  • София
Означава точно това - да го НАКАРАШ. Ако този мъж нямаше нужда от убеждаване да бъде с теб, щеше да е с теб без глупавите игрички, които играеш. Само че очевидно мъжът бяга от теб. Ти го наричаш някакво ново правило там, противопоставяш се на истината - ок. Давай смело напред тогава, вдигай телефона и го викай.
Само че не отлагай много, защото при това правило, както му казваш, като нищо вече ще си сменена.

# 93
Човек може да е по-възрастен, по-зрял, с повече знания, житейски опит и т.н., но масово липсва умение да се намери правилен подход в общуването, така че комуникацията да е пълноценна. Целта май не е да сме полезни на някого и да му помогнем, а просто да си кажем нещо, което искаме да си кажем.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 14:25 от Meddyy

# 94
  • София
Скрит текст:
Означава точно това - да го НАКАРАШ. Ако този мъж нямаше нужда от убеждаване да бъде с теб, щеше да е с теб без глупавите игрички, които играеш. Само че очевидно мъжът бяга от теб. Ти го наричаш някакво ново правило там, противопоставяш се на истината - ок. Давай смело напред тогава, вдигай телефона и го викай.
Само че не отлагай много, защото при това правило, както му казваш, като нищо вече ще си сменена.

Ако това е речник на жена към друга жена, мисля, че моите проблеми бледнеят.😂

Ти си жена, а не дете. Съответно нямаш нужда истините да ти бъдат спестявани.

# 95
Скрит текст:

Ако това е речник на жена към друга жена, мисля, че моите проблеми бледнеят.😂

Ти си жена, а не дете. Съответно нямаш нужда истините да ти бъдат спестявани.

Какви истини😂😂😂😂
   Мисля, че трябва първо да си оправите първо Ваш генерален проблем, преди да тръгнете да съветвате чуждите.
    Та как казвате да помоля модератор да заключа темата?

# 96
Човек може да е по-възрастен, по-зрял, с повече знания, житейски опит и т.н., но масово липсва умение да се намери правилен подход в общуването, така че комуникацията да е пълноценна. Целта май не е да сме полезни на някого и да му помогнем, а просто да си кажем нещо, което искаме да си кажем.

Не е ОК само една от страните да бъде товарена с изискването да търси подход в общуването.

# 97
Познавам хора, които са се събирали след раздяла, и даже са се женили отново. Не е било, защото изкуствено са поддържали но-контактни отношения като експеримент, просто са се разделили съвсем осмислено, защото не са се разбирали, живели са си живота и са видели, всеки един от двамата, че поотделно не са по-добре.
Знам ли, може и да има някакво преосмисляне, след като в тези (крайно редки) случаи раздялата сработва в посока събиране.

# 98

Той човека е излязъл под наем като я е оставил в неговото жилище, смятайте, колко не е искал, а тя нон контакт ще му прилага. Да си млад не е грях, ама да си толкова гламав със сигурност е.

четенето с разбиране се учи някъде в четвърти клас, ама сте ги проспивали Вие тия часове. това, което сте написали звучи абсурдно само по себе си, далеч е от истината, камо ли вярно. 😂😂😂
Цитат

Мила, Елеонора (всъщност не си много мила и започвам да разбирам това момче), не ми говори за четвърти клас, понеже медицината, която учиш я завърших отдавна, практикувам от години преподавам. Видях, че си в София, така че дори е възможно да се срещнем. Ще се радвам много дори. Та не може едно студентка, на която майка и и баща и и плащат обучението, защото не е успяла да се класира държавна поръчка, да обяснява на мен, която влязох с 6,00 и завърших с 6,00 , че съм проспала нещо. И със сигурност на 20 години, докато учех, не съм се чудила как да се натреса да живея при някой и как да го накарам да ме приеме, без той да ме иска.

А писането със запомняне, какво си писал, още в първи клас се учи.
 Да ти припомня твоите собствени думи :
Eleonora1975  (цитирам ти поста) :

" ...на по 20 години сме с момчето, с което живях два месеца заедно, не по взаимно желание от любов, той беше много влюбен в мен от старта на нашата комуникация, докато аз изрично се зарекох, че подобен тип мъж няма как да ми пасне. По стечение на обстоятелствата лятото и натрупало се напрежение вкъщи, трябваше да се изнеса, а той беше човекът, който ми подаде ръка и ме прие в дома си. Разбира се той беше пределно наясно с липсата на намерения от моя страна, спахме в различни стаи и тн, но малко по малко и неусетно се оказах влюбена, привързана и с чувства към това момче. Показвайки му своята чувствена страна обаче, а не вече онова sassy girl, което няма как да бъде с него, някак вече и неговото отношение малко се попромени...
...живеейки при него и това не се промени, въпреки последвалите караници и кавги помежду ни).

....След няколко последвали не много красноречиви скандала от моя страна по темата, а пък от негова - описанието, че се чувства като затворник, искайки от него да остава до мен вечер, отношенията ни придобиха абсолютна меланхолия, той се изнесе в апартамент под наем (този, в който живяхме ние беше на майка му), а аз се върнах обратно вкъщи. Тогава ми заяви, че повече тази връзка не може да си я причинява.
Взех се изпитите, оставих го за седмица, потърсих го отново и отново започнахме да прекарваме заедно време в новият апартамент до вчера, когато му хрумна отново да излезе навън в 4 и да де прибере в 7. (по-разбираемо е, защото ние не сме във връзка вече, за разлика от предходните пъти, та реално аз няма какво да му кажа.) След мой опит да се опитам да го спра и да му кажа, че ми е кофти, че излиза и ме оставя сама, се отключи у него отново онова чувство на “затворник” и агресия към мен, такава, каквато беше преди. И този път ми каза, че това го е накарало да загуби обичта си към мен.

Та идеята ми е в момента е да го оставя, да му дам това време и пространство, за да разбере, че не съм токсична с поведението си към него, а че е нормално, когато съм в неговия апартамент, все пак поне да остане, без да ми създава впечалтението, че излиза, защото му е досадно аз да съм там.

Край на цитата! Продължавай да си блъскаш главата.
Чакаме те към Коледа с нова тема : Аз съм толкова прекрасна, дадох му шанс, но той ме отблъсна отново".
До тогава залягай много над материала, че никак няма да е лесно.

# 99
  • Sofia
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт