Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 702
  • 760
  •   2
Отговори
# 30
  • Там където
Аз ходих миналата година на остеоестетика- теглиха ме, дърпаха ме... не знам дали видях ефект Simple Smile Една дама ходеше успоредно с мен, засичахме се на рецепция- имаше лифтиране при нея и тя се кълнеше, че е от остеестетиката. Трябва поне 2 масажа на месец. КРР„ ти си млада и хубава, няма какво да ти чекнат носа и устата Simple Smile

# 31
Благодаря за темата. Моето лице е фино ш ока сложа повече от 1.5 - 2 мл в цялото стои ужасно. Пълнили са ме преди. Сега отива към 1 мл във всички проблемни зони и стои супер. Но аз винаги преди това вече правя апаратни ш колагенстимулиращи и после почти не остава нищо. Бустери вече не слагам. 400 лв за два месеца, не мерси
KPP, защо не слагаш бустери? Аз също не съм очарована, освен че много ме боли…. А по принцип държа…мезотерапия под очи правя без упойка.

# 32
И аз си мисля, че са малко измислени тези масажи. Масаж на се прави на бременни жени, под никаква форма, някой горе беше питал. Особено с натиск.

Иначе бустера не слагам, заради краткотрайния ефект, към никакъв

# 33
Скрит текст:
И на мен ми се подуват очите и на горен ш на долен клепач, до 2-3 седмици след поставяне на ботокс. Даже първият път си мислех, че са ми паднали клепачите. Но после вече взе да си спада и стана супер. Аз по принцип задържам вода.
Момичета, а чували ли сте за остеоестетика. Моята козметичка практикува такива масажи и се кълне, че лифтират и ваят контур. То се бърка в устата, в носа. Чудя се, като родя дали да не пробвам един курс, като алтернатива на Морфеус, но знам ли дали ще има ефект или по-скоро ще е временен и трябва постоянно поддръжка. Много се радвам на тези от вас, които си правят масажи. Имам гуа ша, ролер, знам техники и не мога да се такава ш това е. Grin
[/quote]
На теория и снимки във фейса звучат добре. На практика - ефект 0, да не кажа обратен. Не ме е яд толкова, за парите, които дадох, а по-скоро за времето, което загубих, че направих курс от 6. Поредното, което не работи - тествано!

# 34
А защо обратен ефект?

# 35
  • Варна
KPP, масаж на лице при бременност не е противополазен по никакъв начин, така,че сега може да пробваш и заложиш на това.

# 36
  • София
Благодаря за темата, a.l.e.n.a!
Два пъти в годината посещавам дерматолог.
А от ботокса и моите торбички се увеличават

# 37
И аз си мисля, че са малко измислени тези масажи. Масаж на се прави на бременни жени, под никаква форма, някой горе беше питал. Особено с натиск.

Иначе бустера не слагам, заради краткотрайния ефект, към никакъв

Определени неща със сигурност трябва да се избягват, но категорично не е вярно, че всякакъв масаж е забранен. Има дори специални масажи за бременни и за след раждане.

# 38
Моите торбички се увеличиха след филър на бузите. Така и не се прибраха години след това.

# 39
Първият път когато сложих ботокс при д-р Георгиевски му казах, че съм склонна към торбички сутрин, особено като пийна едно узо предната вечер и с годините се позасилват. Той каза, че отстрани на пачия крак ще постави ботокса повърхностно, за да не се получи задържане на лимфа и съответно торбички. И се получи супер. Нямам бръчки, нямам и торбички.
Ботоксът ми държи още, почти не е мръднал за 4 месеца.

Поставих и Хармоника при него. По една за всяка страна, общо две. В горната част на лицето ги постави така както са си, а в долната по челюстта ги разреди с нещо. Каза, че го прави с цел да няма излишно натрупване и да се получи разширена челюст. Ужасно много ме боля. Не мисля, че пак ще си поставя. Направо се изпотих три пъти на стола. Беше кошмарно. Може би при друг лекар с обезболено преди това лице... Ефект засега никакъв, но е рано. Чакам да се образува колаген RelievedSmirk

# 40
Два-три пъти годишно посещавам дерматолог.
Да попитам от кой колаген сте най-доволни: течен, на прах или хапчета? Кой се усвоява най-добре от организма?

# 41
KPP, масаж на лице при бременност не е противополазен по никакъв начин, така,че сега може да пробваш и заложиш на това.
При мен има особености, така че избягвам всякакви масажи Simple Smile
Но май, като цяло няма да е моето нещо това с масажите.

Странно, че Хармониката е боляла. Тя се поставя с канюла и май също е с лидокаин. За мен лично беше безболезнено или да кажем - както с други филъри, които слагам с канюла. От Хармониката, по принцип ефектът е незабавен, защото има ХК вътре и след това вече се създава колагена. При теб не се ли забелязва?

# 42
Здравейте момичета!
Аз за първи път поставих уж бустер а май си е филър Amalian sf16 fine, защото имам мн мимически бръчки около и под очите, особена като се усмихна, а с ботокс под очите не можело. Това става преди месец. Никога не съм имала подпухнало, оток или тъмни торбички, а сега е ужас. Какво да правя, това е всяка сутрин. Прилагам снимка Sad

# 43
Бих се свързала с дерматологът си веднага.

Аз също не съм имала болка от Хармониката.

# 44
Здравейте дами!
Чували ли сте за Dr. Așkın Karagöz ?
Някакви мнения?

Общи условия

Активация на акаунт