Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 593
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
За моите 47г съм доволна, благодаря Джаки.😘

# 16
  • София
Благодаря. Аз за Георгиевски имах препоръка от моя приятелка, която ходеше при него в предишната му клиника. Като се премести, спря, защото нещо не ср кефи на дерма акт. Мен пък ме спираше, че всички казват, че там бързо изчезва ефекта, но освен да пробвам и да видим. Аз не искам да ми повдигат веждите, просто да не падат, ако може 😂 та мерси, сигурно той ще да е. Дано пуснат някакви коледни промоции…

# 17
При мен от април още държи и то почти не ме е пуснал. И аз съм супер доволна от Георгиевски, прави ми ефект точно брау лифт. И като цяло съм доволна много от него - Хармониката ми я постави много добре, отделно 1 мл успешно ми го разпределя в проблемните зони само. Ще видим какво ще правим, след като родя.

# 18
Здравейте, търся препоръки къде в София да отида за премахване на капиляри по лицето. Също така дали преди процедурата трябва да спра активите от грижата за кожата, защото използвам както киселини, така и третиноин.

# 19
Жаки, а проблемът с торбичките под очите след ботокс изчезна ли?

# 20
  • Plovdiv
Дерматолог посещавам при нужда.

# 21
  • Sofia
За ботокс съм доволна от д-р Анелия Здравкова- винаги отбелязва, че клепачите ми не са най- подходящите за ботокс и ме боде и доста нагоре, почти в косата.
Интересувам се, дали е поставяла на някоя от вас филър в брадичката и дали сте доволни, съответно? Ако не- търся препоръки Simple Smile

# 22

Не, още и мн ме дразни, но са по малко и сутрин. Никога в живота си не съм имала торбички.
Докторът мн учуден, но е от ботокса няма от какво друго. След него се появиха. И на двата ретуша се засилват, после намаляват, дано изчезнат!
Някой ми е казал или съм чела за лек за торбички, ще паднете като ви кажа! Крем за хемороиди! Но наистина работи! По свъсем малко върху крема за очи слагам до час няма нищо😅
Намерих нов у дома, турски не знам що съм го взела изобщо, та викам да опитам, то пък подейства. Но не помня кой и къде ми каза този Фокус😅

# 23
  • Sofia
И с крем за разширени вени става.

# 24
Последният път при Здравкова много ми падна клепачът.Не упоменах изрично за проблема, ама не ме боде за 1 път, а е и очеизвадно как са ми.Освен това ми държи по 1м.
Моя близка наскоро се поду много под очите след ботокс, премина, но беше странно.

# 25
За торбичките под очите - слушах един подкаст и там точно това разискваха. Казаха, че при някои хора с възрастта се получава рекомпозиране на мастната тъкан на лицето. И понеже кожата около очите е най-тънка, това става по-видимо. Отделно водна задръжка, ако е консумирана по-солена храна, примерно.

Сега си получих протокола от дерматолога и там ми препоръчват Sunekos Perfoma за областта на шията. Някой с опит с продукта? Лекарят каза, че доста хубави резултати вижда и като цяло препоръчва този продукт.

# 26
И на мен ми се подуват очите и на горен ш на долен клепач, до 2-3 седмици след поставяне на ботокс. Даже първият път си мислех, че са ми паднали клепачите. Но после вече взе да си спада и стана супер. Аз по принцип задържам вода.

Момичета, а чували ли сте за остеоестетика. Моята козметичка практикува такива масажи и се кълне, че лифтират и ваят контур. То се бърка в устата, в носа. Чудя се, като родя дали да не пробвам един курс, като алтернатива на Морфеус, но знам ли дали ще има ефект или по-скоро ще е временен и трябва постоянно поддръжка. Много се радвам на тези от вас, които си правят масажи. Имам гуа ша, ролер, знам техники и не мога да се такава ш това е. Grin

# 27
Надали само един единствен масаж ще ти свърши работа. Аз тия масажи, където си бъркат в устата и в носа са ми много гнусни и не си ги правя, а от гу-аша ми излизат пъпки, и него също не правя. Само фейс йога понякога и само две-три упражнения. А какво биха ти навредили сега тези масажи, че чак след като родиш?

# 28
Не мога да си представя как масаж на лицето може да има друг ефект освен да размърда лимфата. Въобще пък не мога да си представя масаж да е алтернатива на Морфеус…

ПП: Никога не бих оставила някой да ми бърка в устата и в носа.

# 29
  • София

Не, още и мн ме дразни, но са по малко и сутрин. Никога в живота си не съм имала торбички.
Докторът мн учуден, но е от ботокса няма от какво друго. След него се появиха. И на двата ретуша се засилват, после намаляват, дано изчезнат!
Някой ми е казал или съм чела за лек за торбички, ще паднете като ви кажа! Крем за хемороиди! Но наистина работи! По свъсем малко върху крема за очи слагам до час няма нищо😅
Намерих нов у дома, турски не знам що съм го взела изобщо, та викам да опитам, то пък подейства. Но не помня кой и къде ми каза този Фокус😅

Може ли името на този крем? Това и аз съм го чувала и съм пробвала, но или не е бил подходящ кремът, или при мен нищо не става.

Общи условия

Активация на акаунт