Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 721
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Момичета аз да ви споделя какво са ми казвали лекари, включително и ортопеди за колагена като добавка. Ами буквално си даваме парите на вятъра. Колагенът, който пием под всякаква форма е на практика абсолютно неусвоим от организма ни и се изхвърля от тялото, поради това, че молекулата му е твърде голяма, за да може да бъде усвоена.
Изцяло е маркетингов трик и подарени пари.

Съветваха ме да си правя костен бульон, само така може да се усвои някаква част.

# 76
Същото и на мен са ми казвали лекари, по-добре да се пие хиалуронова киселина на хапчета, така знам. Тези, които бият инжекции като хепарин да внимават, че ефектът е четворен.

# 77
За какво се бият инжекции хепарин?

# 78
  • София
Виждате ли някакъв ефект от аминокиселините на   д-р  Ванеска..Отдавна ги заглеждам въпреки ,че са момента съм намерила по бюджетен вариант да си набавям аминокиселини.
Пети ден ми е! Ще пиша!

# 79
За какво се бият инжекции хепарин?
При някои заболявания, счупвания, противосъс сирващо. Не е свързано с красотата😄

# 80
Доволни ли сте от Слулптра?Наблюдавам, че доста обемни стават лицата от нея, или на мен така ми се струва

# 81
В България просто никой не прави истински дълбок лифтинг на лице и шия, опъват кожата само. Или пък така го правят, че след 4-5 години е в изходно положение.
В Турция както и навскъде има и добри и лоши. Но имат 100 тно по- голям опит, и в пъти по добра апаратура. Повечето работят по желание на клиента, одялканите носове те си ги искат. Даже със снимки на други окепазени отиват за мостра 🤪
Много ми влияе на мен ХК на таблетки, като месечна съм, яко бухнах:) 😅 за съжаление е временно докато я пия.

Не би следвало да има обем от Скулптра, даже някои лица се “сибират”

# 82
  • София
Доволни ли сте от Слулптра?Наблюдавам, че доста обемни стават лицата от нея, или на мен така ми се струва

Скулптра не е филър, не стават обемни лицата от нея. Има илюзия след нея и Радиес заради отока след процедурата!

# 83
Момичета ПОМОЩ!
Някой разграждал филър под очите (amalian sf16 fine)? На 1 месец вече. Мнения и съвети приемам всякакви. Не мога да се гледам така, по добре с бръчки, отколкото подута, като алкохоличка. Мое мнение Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 19:51 от adrenalinka85

# 84
Здравейте !
Момичета , тук изобщо има ли някой от Пловдив ? Никаква информация не се споделя за дерма клиники , процедури и т.н. в Пловдив ? Супер странно ми е това , да не съм в грешната група ? Търся информация за подходящ дерматолог в Пловдив за поставяне на ботокс и филъри.
Балабанов ми препоръча Вандев. Ама Вандев е стоматолог ...
Много моля момичетата от Пловдив да се включат с информация - къде поставявт ботокс и филър .
Благодаря !
Аз също се оглеждам за специалист в Пловдив. Досега съм чувала за добри отзиви за Елини - Никол Кондакова. Аз правих консултация за ботокс при нея, но още не мога да се реша. Притеснява ме падане на клепча(което аз имам по наследство) и тя не бепе убедена, че няма да се получи този ефект при мен..
Затова се насочвам да се оглеждам към добри специалисти в София.

# 85
https://www.instagram.com/reel/DBau-6OopPq/?igsh=aGpnZ3ExNzhlMWNn
Не мога да препоръчам нещо от личен опит, но ми попадна това в Instagram за разграждане на филър под очите .

https://www.instagram.com/reel/DBeaz1Mvxv5/?igsh=MWlpYWRrb2NzajI1Mg==
 Адриана лима в натурална форма . Хич не е толкова перфектна както е на снимки. Виждат се петна, някоя друга луничка, широка пора, отпускане на мускули отстрани около устата, и малко бръчки под очите Аз мисля, че даже някои потребителки, които пишат тук са по-красиви.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 19:59 от La Gitana

# 86
Широка пора и отпускане на мускули Smiley ох, не се стърпях. Smile
Това е 43 годишна жена. Много 30 годишни изглеждат доста по-възрастни. Мое мнение, не се заяждам наистина, но за мен лицето й ,контурът му, зоната под очите е страхотна. Има петънца - голяма работа Simple Smile

adrenalinka85, как можем да помогнем?! Това си е работа за професионалист. Запиши си час в Дерма Акт или някъде при добър специалист и той да даде препоръки и насоки за работа по премахването на торбичките. Според мен е неправилно поставен филър и може никога да не се разгради. Нека да каже добър и опитен дерматолог. Успех Simple Smile

# 87
https://www.instagram.com/reel/DBau-6OopPq/?igsh=aGpnZ3ExNzhlMWNn
Не мога да препоръчам нещо от личен опит, но ми попадна това в Instagram за разграждане на филър под очите .

https://www.instagram.com/reel/DBeaz1Mvxv5/?igsh=MWlpYWRrb2NzajI1Mg==
 Адриана лима в натурална форма . Хич не е толкова перфектна както е на снимки. Виждат се петна, някоя друга луничка, широка пора, отпускане на мускули отстрани около устата, и малко бръчки под очите Аз мисля, че даже някои потребителки, които пишат тук са по-красиви.
Уауу, за мен е страхотна жена! Много ми харесва натурална Адриана Лима, а и то едва ли има хора с чак толкова перфектна кожа, все има я петънца, я някоя пора..
Нямам нищо против да изглеждам така и аз Simple Smile Мисля, че доста се изкривихме с тези перфектни филтри, които масово се използват и си мислим , че тази нереалност е често срещана на улицата. Всъщност това, което виждаме на Лима за мен е идеална кожа и вид за една 43 г жена.

# 88
Момичета ПОМОЩ!
Някой разграждал филър под очите (amalian sf16 fine)? На 1 месец вече. Мнения и съвети приемам всякакви. Не мога да се гледам така, по добре с бръчки, отколкото подута, като алкохоличка. Мое мнение Simple Smile
Защо не пробвате да пиете лимфомиозот за отока да водите как ще ви подейства,явно филъра задържа вода..

# 89
Препоръчайте ми добър дерматолог, който поставя хиалурон в устните и резултата е естествен бвз патешки устни за гр. Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт