Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 599
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
Уау, искам и аз толкова силен со2. Би ли споделила къде е, може и на лични. На следващия двн няма нищо да чувстваш, слагай лед. Като видиш резултата съм сигурна, че ще искаш да го повториш и потретиш. Когато е много добре обезболено лицето нищо не се усеща колкото и да е силен.

Сложиха ми обезболителен крем на лицето на три пъти. Доста дебел слой.
После в очите още едни капки и един гъст крем, за да сложат защитните сондички.

Около очите което беше с най силен интензитет, беше равностойно да ме режат без упойка.
Може би бих го сложила на нивото с контракциите преди раждане.

Док каха че около очите е пуснал на 1000kw и ща останалото трябваше да го намали, защото щях да припадна направо...
За мен това горене е за пълна упойка.

За "след" вече болката поотмина. Не ме притеснява.

ЕДИТ: А как да слагам лед върху раните? Те са си точно като отворени рани на места кървят... отгоре да сложа лед?
На мен ми дадоха една купчина рецепти за кремчета, но за лед нищо не казаха

Как отворени рани...леле... тъкмо се бях навила на такова чудо и май ще се отказвам... даже имам записан час за консултация в края на месеца.

# 301
Иееееееее, искам искам. Ели ти беше в Испания , дай адрес.

Да, в Барселона,  Institut Català de la Retina, раздел очна хирургия и Dr. Xavier Gaell.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 13:23 от Eli..........

# 302
  • софия
Момичета ,посещавали ли сте клиника Кристал Скин Клиник -д-р.Силвия Шишкова и д-р Енджела Кръстева?Имат много добри промоции в момента на Скулптра  и се чудех ,но до сега май не съм попадала на отзиви за тях в темата .Трендафилова е доказана,но в тази клиника 3бр Скулптра е на цена 1550 лв 🤔.След рязко отслабване и постоянно стискане на челюсти ,заради импланти се сбръчках здраво и ми се иска да слагам колагенови стимулатори ,а не филъри.

# 303
Ели, бързо да се възстановиш и да останеш доволна от резултата.
Признавам си, че от разказа ти ме побиха тръпки. И аз държа на болка, но и имам праг. От разказите са СО мисля, че не съм склонна да се подложа засега.

# 304
Ели, не мокри в никой случай!, вода не! Само каквото са ти казали, вземи пакети със зеленчуци, сложи мека памучна кърпа и върху нея пакетите, които си сложила в по още един плик, да не се мокри , но да охлажда, много помага леда, цял ден сменяй. Аз на 2-3 ден станах черна, да не се уплашил, после излиза разкошна кожа отдолу, но да боли адкси.

Кажете моля ви крем за разширени капиляри на мъжът ми след лифтинга, отстрани му се появиха на шията, чувства дърпане, с какво да мажем?

# 305
На мен вече ми е време за филар в средната част на лицето и се чудя дали да пробвам Присадашка или да отида пак при Савченко.

# 306
Благодаря Джаки,
Имам торби с гелове във фризера, ако я закъсам, но да ти кажа май нищо няма да си слагам. Да си спадне само.
Поръчах си едното кремче, което го нямаха в аптеката и крем за слънце с не знам какви си минерали и защита Р+++++.
И да вече виждам че ще стане всичко черно на и за това бях подготвена. 😊
Благодаря отново. 🤗😘

# 307
Явно ти е за първи път. Не е нищо страшно била съм и по-зле, рани, кръв, лимфа излиза първия ден, но всичко това си е нормално сякаш никой не ходи по процедури и не знае пък какво става. При всичко има травма.  И само за информация това не е от най-силните лазери , казвала съм и друг път в темата най-силният възможен лазер ми го беше правила Мая Тачева като три дена стоях с бинтовано лице и ядях от сламка. Като ти погледнах лицето има на места бели точки на които не са те минавали. Всичко ще отмине и ще излезе много хубава чиста , розова гладичка кожичка . Лед  слагам в станиол в хартия и никога не мокря лицето, а ти даже викаш, че си измила лицето, първия , втория ден не се мие.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 13:49 от La Gitana

# 308
Ели, не мокри в никой случай!, вода не! Само каквото са ти казали, вземи пакети със зеленчуци, сложи мека памучна кърпа и върху нея пакетите, които си сложила в по още един плик, да не се мокри , но да охлажда, много помага леда, цял ден сменяй. Аз на 2-3 ден станах черна, да не се уплашил, после излиза разкошна кожа отдолу, но да боли адкси.

Кажете моля ви крем за разширени капиляри на мъжът ми след лифтинга, отстрани му се появиха на шията, чувства дърпане, с какво да мажем?

https://apteka.framar.bg/30098604/%D1%85%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%80 … D1%81%D0%BE%D0%BD
То не знам дали има конкретен крем за капиляри, по сроко - не. Ето един за вени, но все пак не знам дали не трябва да се консултира с лекаря. По принцип, появят ли се веднъж капиляри, трудно изчезват от крем и от самосебе си. Май само с лазер става.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 14:49 от Alia1

# 309
Явно ти е за първи път. Не е нищо страшно била съм и по-зле, рани, кръв, лимфа излиза първия ден, но всичко това си е нормално сякаш никой не ходи по процедура и не знае пък какво става.  И само за информация това не е от най-силните лазери , казвала съм и друг път в темата най-силният възможен лазер ми го беше правила Мая Тачева като три дена стоях с бинтовано лице и ядях от сламка. Като ти погледнах лицето има на места бели точки на които не са те минавали. Всичко ще отмине и ще излезе много хубава чиста , розова гладичка кожичка . Лед  слагам в станиол в хартия и никога не мокря лицето, а ти даже викаш, че си измила лицето, първия , втория ден не се мие.

Не съм го мила точно. Пообърсах се с нещо като вазелин:)
И не знам колко държиш на болка, но това за мен е наистина повече от допоустимото за такава процедура.
Да, и аз видях че има бели точки, но бях склонна да си тръгна и по рано Simple Smile
За силата на лазера четох и док ми каза че е относително.
За оперативната блеф. той ползва  8-12 хил кw.
Ще видим. Ще разкажа. Вече съм ок, много подута.. но ок.

Не бих си причинила това отново без пълна упойка, това със сигурност.

# 310
Момичета, направо ви се възхищавам. Simple Smile Голяма смелост се изисква.
Аз явно ще си ходя сбръчкана и отпусната Blush Напоследък хич не търпя на болка.
Макар че ми се искаше един ботокс да направя, да опъна малко мимическите.

Отделно имам и хронично заболяване, непоносимост към много неща, и вече втори известен и прехвален (в темата) лекар ми отказва процедури. Страх ги е да се захванат с мен, макар че съм правила преди време... И може би и това ми е като оправдание за моите страхове от лазери, скалпели и т.н.

# 311
Здравейте, имам желание за поставяне на филър в устните, харесах резултатите на д-р Денислав Даниелов, но ще съм благодарна и за мнения за лекари в София

# 312
Не бих си причинила това отново без пълна упойка, това със сигурност.
Като си видиш новото лице и хубавата гладка кожа друга песен ще запееш 😄🤪. Щом ползва лазера и за разрязване значи апарата е много хубав и качествен. Не държа много на болка получавам треска на няколко пъти даже и при мезотерапия съм получавала треска и лекарите се плашат. Но аз сама си обезболявам много добре в продължение на 20 минути си слагам една цяла туба с крем върху лицето. Не разчитам на хората в кабинета. Убедена съм , че не си била добре обезболена. Сравнявам моите снимки с твоята и аз изглеждам доста по-зле и по-дълбоко и силно обработена включително на мен и шията ми правиха за първи път и адски болеше като мислех , че само лицето ще ми правят и сложих само на лицето крем. Аз съм влюбена в тази процедура, ако мога ще я правя всеки месец лошото, че ми отказаха последния път чак след три месеца, според тях било много силно последният път, да ама не, даже мисля да си закупя такъв апарат вкъщи.

# 313
На мен вече ми е време за филар в средната част на лицето и се чудя дали да пробвам Присадашка или да отида пак при Савченко.

Иди на консултация първо при Присадашка, коментирайте какво ти се иска да постигнеш, тя да предложи решение и после избери.Аз два пъти ходих при нея за консултация - намирам я за много мила и отзивчива, но не ми допадна решението й за моя проблем.Исках да подобрим овала и контура, тя ми предложи Скулптра и отрече категорично Радиес, а моето лично мнение е, че Скулптра прави обем и от опит виждам, че Радиес при мен работи по-добре, разминахме се.Исках разграждане на устните заради миграция, тя каза, че имам миграция, но няма нужда и ми отказа.Разградих ги и не съжалявам.Та, според мен консултация и след това решение.
Сподели после.

# 314

Иди на консултация първо при Присадашка, коментирайте какво ти се иска да постигнеш, тя да предложи решение и после избери.Аз два пъти ходих при нея за консултация - намирам я за много мила и отзивчива, но не ми допадна решението й за моя проблем.Исках да подобрим овала и контура, тя ми предложи Скулптра и отрече категорично Радиес, а моето лично мнение е, че Скулптра прави обем и от опит виждам, че Радиес при мен работи по-добре, разминахме се.Исках разграждане на устните заради миграция, тя каза, че имам миграция, но няма нужда и ми отказа.Разградих ги и не съжалявам.Та, според мен консултация и след това решение.
Сподели после.

Честно казано искам да избегна даването на пари за консултация, че в последно време ходя по консултации в друга сфера и ми писна да ми искат по 70-80 лв. за 5- минутни приказки. Но благодаря, че сподели впечатленията си Simple Smile Ще помисля още малко какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт