Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 850
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Долна блефаропластика вероятно.

# 466
ДБ е долна блефаропластика.
 Аз за петна не съм правила IPL,но съм правила лазер без никаква полза.
За петната единственото, което ми действа на мен е коджиковата киселина.

# 467
Здравейте, момичета! Blush
Осмелих се и вчера си направих скинбустер Рестилейн, исках да попитам: кога трябва да видим ефект веднага след процедурата ли или да очаквам разгръщане на ефекта до 1-2 седмици, на 33 съм.

# 468
При мен Рестилейн се разгръща с часове буквално, веднага виждам резултат, който частично е и от отока, но някак си ми "светва" лицето. Това ми е любимият бустер на мен. След нова година и аз съм планирала да сложа.

Вчера направих фотона лазер очи. Днес съм подута и червена, но нищо особено, очаквам утре да съм вече ок. Докторът предложи втората процедура да я направим с някакъв нов СО2, който имали. Предвид видяното в темата, направо си ме е страх. Нито искам рани, нито кръв. Ще го мисля още малко.
Не се надявам на кой знае какъв резултат, по-скоро го гледам като инвестиция в структурата на кожата около очите. Бръчки нямам, а птоза на горен клепач, което не мисля, че лазер ще ми го реши - тя излишната кожа няма къде да отиде.

# 469
Со2 може да се прави с различен интензитет, друг е въпросът как ще
повлияе.Сз за себе си реших такива лазери да ползвам рядко.

# 470
  • София
При мен Рестилейн се разгръща с часове буквално, веднага виждам резултат, който частично е и от отока, но някак си ми "светва" лицето. Това ми е любимият бустер на мен. След нова година и аз съм планирала да сложа.

Вчера направих фотона лазер очи. Днес съм подута и червена, но нищо особено, очаквам утре да съм вече ок. Докторът предложи втората процедура да я направим с някакъв нов СО2, който имали. Предвид видяното в темата, направо си ме е страх. Нито искам рани, нито кръв. Ще го мисля още малко.
Не се надявам на кой знае какъв резултат, по-скоро го гледам като инвестиция в структурата на кожата около очите. Бръчки нямам, а птоза на горен клепач, което не мисля, че лазер ще ми го реши - тя излишната кожа няма къде да отиде.

Дали може да покажеш резултат от Фотона, преди и след?

# 471
Smoke, явно иска да използва новия алма хибрид , който показах по назад?

# 472
Мисля да направя общо три процедури, но всъщност ще преценя след втората дали да има трета.
Това е отокът днес - не е нищо особено, не ме боли. Другата снимка е от преди процедурата - вижда се кожната гънка на клепача. Моля, не цитирайте
Скрит текст:
 Animal Frog  

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 14:42 от Like_Smoke

# 473
Много си хубава, Smoke! Устните ти са прекрасни. Правени ли са и при кого? Simple Smile
Не знам на колко години си, но не ти давам повече от 35

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 12:29 от *Hellena*

# 474
  • Plovdiv
Лайк прекрасна си!Благодаря за споделената информация!
 Възхитих  се от  устните ти ,но не само!
Тази година посетих двама пластични хирурзи с искане за лифтинг и  блефаропластика.Единият се съгласи ,а другият ми отказа с мнение,че нямам нужда още . И двамата лекари са реномирани.Какво мислите?Как да взема решение?

# 475
Устните съм ги правила общо 3-4 пъти за 10 години. Не съм слагала нищо друго освен 0.5 жуведрм смайл. Не съм подновявала последните 3г и не смятам да слагам в близко бъдеще.
Веднъж съм слагала при Георгиевски - още като беше при Денкова на Оборище. Останалите пъти при д-р Лекова.
На 43 съм.

Пенелопе, в България ли ще правиш лифтинг? Аз се чудя за блефаро за Турция, но не съм се интересувала как да избера лекар там, как става цялата логистика. Знам, че някои имат представители тук, други не.
За България съм се спряла на Наталия Иванова и другия, който са ми препоръчвали и ми харесват резултатите е Спартак Милев.

# 476
Здравейте, момичета!
Чета ви с интерес от известно време. На 50съм и съм правила само ботокс до сега. Имам отпускане на овала и марионетни бръчки вече.Мисля да направя няколко процедури с Морфеус или Виваче и после някакъв колагеностимулиращ филър.Каква е разликата като и двете са радиочестотна терапия? Бих се радвала и на препоръка за клиника за тези процедури, за София става въпрос.

# 477
  • Plovdiv
Лайк ами май няма да правя,по-скоро се убедих ,че нямам нужда.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 17:00 от Penelope77

# 478
Здравейте, момичета! Blush
Осмелих се и вчера си направих скинбустер Рестилейн, исках да попитам: кога трябва да видим ефект веднага след процедурата ли или да очаквам разгръщане на ефекта до 1-2 седмици, на 33 съм.
Предупреждавам да не очаквате кой знае какъв ефект от бустер. Вероятно кожата ще стане малко по-хидратирана за месец-два. Би трябвало да ден-два да се повиши хидратацията

# 479
  • Plovdiv
КПП какво се съдържа в бустерите като съставки знаеш ли?

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 17:01 от Penelope77

Общи условия

Активация на акаунт