Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 49 066
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Името на лазера е само примерен. 😘😘 В България има доста други лазери на същия принцип абсолютно идентични само името е различно. Трябва просто да потърсите, отивате в клиниката и питате, и така.❣️❣️
 Ето от блогът на Алена много подробно и детайлно обяснено, и какво би могло да помогне и лазер също така. ❤️
https://-spam294-/tamni-kragove-pod-ochite-tanka-kozha-i-hlatvan … -sa-podhodyashti/

# 526
Името на лазера е само примерен. 😘😘
Е, нямаше как да се сетя, признавам си. Благодаря още веднъж.

# 527
  • София
Дали случайно ви е попаднало някъде из клиниките намаление на ботокс покрай черен петък? Дерма акт вече 2 пъти ми изпращат, но само ботокса не намаляват... Sad А сигурно по празницитие и часовете ще се заплънят много бързо...

# 528
Мернах, ме във вдерм има 20%

# 529
Дали случайно ви е попаднало някъде из клиниките намаление на ботокс покрай черен петък? Дерма акт вече 2 пъти ми изпращат, но само ботокса не намаляват... Sad А сигурно по празницитие и часовете ще се заплънят много бързо...
Д-р Найденова,аз поставям при нея и съм доволна.
https://www.facebook.com/reel/1028271642651666

# 530
Момичета, искам да се възползвам от намаленията в дерма акт. Колебая се между карбонов пилинг и GeneO+ – антиоксидантна озаряваща терапия.

не мога да преценя от какво имам нужда. може ли мненията ви за тези процедури. Като цяло освен класическо почистване не съм си правила никакви процедури, та съм невежа..

# 531
А аз загледах мезотерапията за коса в Дерма акт. Някой правил ли я е, има ли ефект?

# 532
В ДермаАкт има 30% на всичко в месеца на рожденият ден на пациента. Аз винаги се възползвам Wink

# 533
В ДермаАкт има 30% на всичко в месеца на рожденият ден на пациента. Аз винаги се възползвам Wink

Много благодаря за инфото, съвсем навреме споделено - родена съм през декември Blush
Как се ползва отстъпката - необходимо е процедурата да се ползва в "промоционалния" месец, или може да се купи в този период с 30% отстъпка и да се ползва по-късно? Не успях да открия нищо по този въпрос в сайта.

# 534
# 535
Благодаря, ДХ3 Kissing Heart
След две посещения в тази клиника съм сигурна, че това е моето място. Добре, че често идвам в София по работа и мога спокойно да комбинирам служебни и лични задачи.
По съвет на доктора ще си запиша час за BBL Forever Young за лице и Pico лазер за ръце. Обеща ми, че само с една процедура ще се справим със старческите петна по ръцете, които имам от 30-годишна. При това с 30% намаление. А, дано! Blush

# 536
  • София
Аз си правих доста неща в него месец, но понеже съвпадаше с голямото им намаление, никога не са ми споменали Wink
Искам да изпробвам Георгиевски заради похвалите, че се ъсобразява с клепачите за ботокса и няма пак да стана като булдог в очите....
Иначе да кажем, че синката вече ми изчезна. Честно казано доволна съм. Сенките и вдлъбнатините след разграждането бяха отврат…и тъй като не нося грим, беше още по-плачевно, чак децата като ме видяха и се стреснаха колко не съм спала била през нощта…:grinning:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 11:23 от Kanari

# 537
Тази отстъпка не се комбинира с други, затова не са и казали, може би.

# 538
Аз си правих доста неща в него месец, но понеже съвпадаше с голямото им намаление, никога не са ми споменали Wink
Искам да изпробвам Георгиевски заради похвалите, че се ъсобразява с клепачите за ботокса и няма пак да стана като булдог в очите....
Иначе да кажем, че синката вече ми изчезна. Честно казано доволна съм. Сенките и вдлъбнатините след разграждането бяха отврат…и тъй като не нося грим, беше още по-плачевно, чак децата като ме видяха и се стреснаха колко не съм спала била през нощта…:grinning:

Може би съм пропуснала вашия пост.. Бихте ли споделили какво се беше получило при вас след ботоск(визирам клепачи). При мен има силно паднал клепач, а съм решила да поставя малко ботокс, имам доста силно изразени на чело.. Определено ме притеснява какво ще се случи с клепача и веждите ми..
Скрит текст:

# 539
Д-р Найденова,аз поставям при нея и съм доволна.
https://www.facebook.com/reel/1028271642651666

Къде работи д-р Найденова? Аз нещо не мога да видя добре този пост в Инста. Наслагва ми се някак и не мога да го разчета.

Общи условия

Активация на акаунт