💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 690
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря ти, миличка за споделеното! Kissing Heart Оценявам много това, че не ни оставяш дори когато си смазана от умора Heart
Тази снимка, която ти е попаднала от моделския период, само сме я виждали, но така и не се разбира какво рекламират, имаше много такива на времето в нета ей така, просто споделени.
Радвам се, че те изненадвам със снимки, които не си виждала. Ето и едно видео, което може би не си виждала.

Диве, попаднах на един твой коментар преди доста години, който много ми хареса отново, затова реших да го споделя отново Kissing Heart
Цитат
Гледам напоследък се заформя едно сравнение, кой в коя роля харесва най-много Къванч.
При мен така се случи, че гледах Перла, Аси и 1001 нощ по едно и също време.
Тогава не знаех за форуми и мами изобщо.
Къванч ме впечатли в Перла, но нищо не знаех за него.
Та бойното ми кръщение беше със ЗП.
Там ме заковаха с Берен и така си останах закована за техните проекти.
Попаднах тук в подфорума, когато търсих следващи им роли.
Започнах с КВФГ и след година дочаках К/Г.
Та в моята дизи и форумна биография Берен и Къванч имат специално място.
Писах вече, че ако не бяха изиграли грешните Бихтер и Бехлюл,
нямаше да играят невинните Фатмагюл и Кузей.
Невинен беше и Халил, както и Секиз, но Двама завинаги и Езел
съм ги гледала не тогава,  когато са излъчвани за пръв път.
И сега от позицията на времето си мисля, че между ролите на Къванч има връзка.
Той приема всяка следваща роля, според мен,  с цел да надгради предишната.
Казвам си Бехлюл е умопомрачаващ, но Джесур е още повече.
Кузей е невинен, но Сеит и Кадир са  още по-добри.
Чудя се от тук нататък накъде - Интернет платформа, Нетфликс, филми, театър, ...
Това поколение наистина сътвори чудеса, а нови чудотворци може би ще има  след 10 години.

Нези, благодаря ! Kissing Heart
Ето го филма, надявам се да ти хареса, въпреки, че и той е тежък. За съжаление е изтрит в бокса, там превода беше май по-добър Thinking
https://ok.ru/video/2374569429683
Но, аз отново ще ти препоръчам докато чакаш Чаго да изгледаш Кузей Гюней. Вярно, че е 80 серии, но не са по 2. 30 ч. все пак, а сценария му мисля, че ще ти допадне, за мен поне е един от най-интересните, много добре структуриран, нямаше много пълнеж, както е при почти всички дълги сериали, а и актьорския каст е наистина великолепен. Мога да го гледам постоянно и няма омръзване Smile

Малко архивни снимки

Колаж от времето, когато ги спрягаха тези двамата за Барбарос Stuck Out Tongue Closed Eyes Ех, в какво ли само не игра ашкъма през годините

Терзи, благодаря, джанъм! Kissing Heart
Офф, тези клюкари ми писнаха да се месят в личния живот на актьорите! Ще видим колко са запознати Thinking
Жаки, благодаря!  Kissing Heart

Имайте прекрасен ден, момичета! Hug При мен снегът вече се стопи.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 11:56 от queen_fenka

# 226
Здравейте, момичета!
13 ноември - Ден на добротата🙏🏻

Нуждаем се от шепа доброта.
От мъничко надежда и човечност.
Еднакво сме безсилни пред смъртта.
Чрез любовта
светът познава вечност!

Не струва нищо целият живот,
щом чувството за мъст е неизбежно!
Човечността е правилният ход
към краткия покой,
наречен нежност.

Тайфуни с много нежни имена
минават покрай нас и отминават…
„Любов“ не се римува със „война“.
Войната свършва,
любовта остава!
Добромир Банев

Фенче, благодаря за препоръката! Ще го гледам. Blush
Айре, много интересна хрумка е това с очите! Ще си поиграя и аз да направя такова за наш'то момче. Kissing Heart
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 227
Нези, благодаря! Kissing Heart Прекрасно стихотворение! Нека всеки ден да има доброта между хората!
Много ще се радвам, ако загледаш КГ, може дори да си го обсъждаме заедно ако искаш, на мен много ще ми е приятно да споделиш и твоето усещане към героите, предполагам и на другите дружки, ние всички тук много си го обичаме този сериал на Къванч Hands Plus1

И музиката в него е прекрасна.

Пепи, показвам в спойлер задачката на Айрето Heart Eyes, наистина не е много лесна, аз обърках очите на Мехмет и Халил Smile
Скрит текст:
За теб едно видео, което сигурно не си виждала Thinking

И едно много забавно от озвучаването на Барби с Берен.

Още архивни снимки на КБТ, много ми липсват вече.

# 228
Привет, момичета HugHugHug

Ей, не ги оставят на мира и това си е . Разбира се, че като всеки родител ще направят най- доброто за детето си и те ще преценят къде, как и кога.

Фени, как ще ви оставя Heart EyesHeart  аз така съм си организирала тези две седмици, че не извършвам никакви допълнителни дейности Joy обаче толкова говорене ми се събра, че единственото , което искам да мълча, да мълча , да мълча.

Днес сто пъти казах на глас, че е ден на добротата и съм с обещала да съм добра Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Сега обаче искам да споделя с вас и всички, които ни четат, сайта на една организация. С моите деца/ а и с предишните/ вече се включихме, правим го от 5 години . Ще се радвам ако откриете във вашия град социална институция , на която да помогнете.

Скрит текст:

Преди време си спомням, че търсехме от кой момент е тази снимка.

Не е от снимките на сериала, Къванч е получил явно награда на сета.

Междудругото имам няколко предложения докато чакаме сериал, но по -късно ще споделя.
Задачата определено ме затрудни.🫣
Айре, дай други 😍
И много ми допада написаното от Дивето 😍

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 20:51 от pe04

# 229
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите.
Помня по принцип какво съм писала,
защото винаги се придържам към ролите на Къванч,
за да изразя възхищението си от него.
Не крия, че Берен и Къванч са ми приоритет,
но разбира се не съм сляпа за другите им колеги.

А за снимката има специален повод и материал.

Сигурна съм, че съм писала ... , ноооо да го припомня пак >>>

„Rotaract“ е хуманитарна организация за младежи над 18-годишна възраст,
официален партньор на организацията „Rotary“.
Името е съкратена форма на английския израз „Rotary in action“.

Най-добър телевизионен актьор на годината – Kıvanç Tatlıtuğ

„Най-добрите от 2011 г.“, определени от гласовете на 1047 членове на Rotabest
на възраст между 18-30 години, които са членове на регионални Rotabest клубове,
получиха своите награди на великолепна церемония, проведена в хотел Mövenpick
в неделя вечер, 29 април.

Kıvanç Tatlıtuğ спечели 11-тата награда Rotabest
за най-добър телевизионен актьор на годината!
Нашият Организационен комитет отиде на снимачната площадка нa Кузей Гюней
в събота, 28 април, и връчи наградата.
Споделяме интервюто с вас по-долу.

Hürriyet Kelebek – Тази роля Ви носи и награди.
Току що получихте наградата за най-добър актьор от Rotary клубовете?
Kıvanç Tatlıtuğ – Не питай... Прекрасно! Не мога да обясня това с думи.
Много ми е ценно. Мисля, че тази награда ми е трета или четвърта.
Донесохте я тук, защото не можахме да отидем на церемонията,
защото бяхме на снимачната площадка.
Няма значение дали можете да направите нещо или не,
но предполагам, че няма нищо по-гордо от това публиката да го оцени,
да го увенчае с награда и да избере вашия сериал за "най-добрия сериал".
Стойността му не може да се измери с пари.
Така че ние вършим добра работа, прилична работа.
На първо място, ние се наслаждаваме на това, което правим.
Наистина се забавляваме, докато вършим тази работа.

Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 22:26 от * Diva *

# 230
Диве, благодаря ❤️
Нямам никакъв спомен да съм чела този текст. 🤔 така че, припомнянето беше навреме.

Ето и видеото от Лондон както обещах.

И най-прекрасните очи.

Ще се сетите ли откъде са?

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 231
Пепи, благодаря ти! Heart
Онзи ден ви споделих едно интервю, в което става въпрос за тази награда на Ротари клуб. Ето частта от него.
Цитат
К : Разбира се, че страхотно! Трудно е да го изкажа с думи, но това е много ценно за мен. Мисля, че това е третата или четвъртата ми награда. Не успяхме да отидем на церемонията, тъй като имахме снимки, така че ни донесоха наградите тук, но не това е важно.
А,  Дивето ме е изпреварила Hands Plus1
Още малко стари снимки

Я вижте преди години кои са били избрани на 1 място за най-секси мъж и жена Stuck Out Tongue Winking Eye

И ги събраха за наша радост нашите АсДев Heart
Много харесвам тази фотосесия за GQ

И още една готина реклама от МАВИ

О, Пепи, благодаря ти за видеото! Kissing Heart Търсих ги, това в Берлин също, но не успях да ги открия.
Лека, дружки, че ме чакат Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 232
Благодаря ви за споделеното!! Hug
"Добротата е най-прекрасната музика за душата." Heart

Сутринта се издразних на тия новини за Лондон, които са заляли СМ.....Head Band
утре ще пиша повече.
Берлин
в тоя период- Къванч като визия ми е ТОП, особено много го харесвам Heart Eyes

Къванч, по време на снимките на Айле
с момче в неравностойно положение....Hearts
https://www.instagram.com/p/DCU9CLhiI2j/

лека Nature Stars

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 00:52 от Airra

# 233
Привет, дружки!

Айре Heart Eyes много ти благодаря за видеото в Берлин Kissing Heart Обаче аз неуспешно търся едно видео ...
Скрит текст:
мисля, че беше също от Лондон, в което една фенка много упорито крещеше името на Къванч, той говореше с някакви хора, но тя беше толкова упорита, че на края Киво не издържа и на бегом се върна при феновете Smile Ще го намеря в архивите, някой ден Stuck Out Tongue Winking Eye Освен, ако не е премахнато Thinking
Къванч е невероятен в този период, и аз много го харесвам! Heart

Но, пък докато търсех видеата, попаднах на това видео за най - интересните актьори Hands Plus1

Не се ядосвай за такива дреболии, нали знаеш колко обичат да раздухват какви ли не неща журналистите. Много пък знаят и колко пари е дал за къща под наем и колко време ще стоят точно пък в Лондон, сигурно Киво им е дал отчет Smile Ще видим дали изобщо има нещо вярно в тези драсканици, дано някой от двамата реагира.
Пепи, мисля, че снимката с очите на Киво е именно от някоя от премиерите на СП Thinking
Намерих превода на Диди на няколко отзива от актьори, които подкрепят Йойкю в началото на Кузей Гюней, помня колко я нападаха и пишеха, че не е хубава и добра актриса, за да играе с Киво Hands Plus1 Тя заради това тогава подминаваше журналята и не им отговаряше на въпросите.
Цитат
Къванч: Йойкю е много добра актриса. Играе ролята си с успех. И аз я гледам с голямо одобрение.За мен е щастие, че играя с такава актриса.

Беркун Ойя: Днес младежите са скучни и безцветни като биволска кожа която се намира върху хората и то повечето от младежите. Йойкю е едно прекрасно изключение.

Езги Мола: Йойкю Карайел е много хубава бе! Много добра актриса...Играе много добре с Къванч.Хубав проект е Север - Юг. Стойностен проект.

Джем Йълмаз: Подчерта,че гледа Север и Юг и,че много харесва актьорската игра на Йойкю Карайел и добави: В новия си проект мога да работя с нея.

Зерин Текиндор: Много обичам Йойкю.Успешно и сладко момиче.Доволна съм,че работя с нея.

Йозгюр Мансур: Йойкю Карайел в главата си няма аура света носи.Чудесно момиче.

Селин Шекерджи: Големи поздравления за Йойкю Карайел.Стига ти само да я погледнеш в очите, за да разбереш колко е подходяща. Когато видя такива колеги си казвам, че все още има надежда. Колко хубаво ...Не говоря за приятелски палаври, говоря за оценяването което заслужава.Таланта трябва да бъде уважаван.

Тюркю Туран: Йойкю Карайел ти що за великолепна актриса си. Хубавите неща да са от нашата страна ....
За добро настроение ви предлагам още едно забавно видео на Беяз Stuck Out Tongue Closed Eyes

Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 234
Привет и от мен,момичета! Hug
Айре, не се ядосвай, слуховете си остават слухове, докато не се потвърдят.
Не,че не е невъзможно да се преместят в Лондон, но- първо детето ми се струва още много малко, че да мислят за образованието му и второ- това не означава, че Къванч ще спре да работи. Светът днес е едно голямо село и всичко е на един полет разстояние.
Много ви благодаря за всичко, което показвате! Имате забележителен архив!
Много е интересно!
Фенче, със сигурност ще го обсъждаме като започна да го гледам.
Планирам от следващата седмица да го подхващам. Щом толкова много го харесвате, значи има защо!
Желая ви прекрасен ден!

# 235
Нези, много ти благодаря! Kissing Heart Наистина имаме много богат архив, но той е само благодарение на нашия неуморен любимец Heart Винаги е зает с нещо, дори когато не снима, този човек притежава невероятна енергия, не може да седи без да върши нещо.
О, много се радвам, че ще загледаш КГ! Kissing Heart Дано, дано да го харесаш и ти като Жаки Hug Аз поне с удоволствие ще си го обсъждам с теб, твоята гледна точка наистина ще ми е много интересна. И без това нищо не ми се гледа в последно време, дори Присъда, който толкова ме грабна не доизгледах, замразих го на 83 серия и все не се наканвам да го догледам, нещо се повредих Stuck Out Tongue Closed Eyes Но, за КГ съм винаги готова, тази история не ме пуска вече толкова години, Айрето Heart Eyes също, можем да си го гледаме постоянно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 236

Привеет!!

Фенче Kissing Heart той Къванч реагира в началото на годината в ТТ....
мерси за всичко, което носиш!! Flowers Hibiscus
отзивите за Ойкю Hands Plus1 все по-прекрасна ми е като Джемре Blush
ето ти това клипче, където фенката вика...

за Хайде бе сине съм събрала доста покрай филма на 1 стр. Hands V

Нези, няма да коментирам новините, каквото има да става ще стане.
другото, което изнервя моята фенска душа е, че сме в неведение за бъдещите планове на Къванч. Head Band
Архивът ни е супер богат, това нищо не е.....
Скрит текст:
снимки от моята ФБ страница...почват от 2016 г
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063673173008&sk=photo … bums&locale=bg_BG
но и вашия не е малък, а и ти си открила Чачо сравнително скоро. Wink
за КГ, ще се радвам ако го загледаш и те грабне.
Скрит текст:
Много хубав подарък си имаш!
Пепи, я сменяй професията, ще ти е по-спокойно Wink
в статията от Верисимо ми направи впечатление клипчето, което са направили накрая!! Hands Ok Hand вижте го.
https://mediasetinfinity.mediaset.it/news/mediasetinfinity/veris … gx0VkhPviBaCpE47M
не мога да позная твоята загадка....Thinking

Диве, мерси, че си припомнила това за „Rotary“. , което съм пропуснала.
Терзи, Жаки Hug

14.11. 2015  #Cappadocia
Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 16:18 от Airra

# 237
Здравейте Благодаря за споделеното

# 238
Айренце Heart Eyes златна си ми ти! Винаги мога да разчитам на теб за всичко, благодаря ти, мило! Толкова много го търсих ...
Да, Киво опроверга тази информация, но тези не разбират от дума ... Каквото има да става, ще стане, няма да се кахърим от сега Hands Plus1 Но, и аз се изнервям вече, че нищо не се чува за плановете му, дано скоро разберем нещо.
И аз толкова много харесах играта на Йойкю, че това е единствената му партньорка, на която съм гледала почти всички сериали и филми след тази нейна първа роля като Джемре! Като си спомня какво се изписа по неин адрес тук на времето Семпла била, връзкарка, крива, неизразителна, бездарна, бивало я само в драматичните сцени, за друга роля не я виждали и никой нямало да и предложи повече главна роля и още какво ли не Stuck Out Tongue Closed Eyes А тя от тогава не е спряла да снима и то в доста различни роли и колко награди получи! Hands Clap  Мисля да направя някой ден същото и със Серка, иска ми се да видя и нейното развитие като актриса, само, че в обратен ред, наистина много ме впечатли играта и в Айле Heart

Терзи, благодаря ти! Kissing Heart Сладур е този Илкер, голям комик е!
А видеото с децата ми е любимо! Two Hearts
Heart

Забравих Blush да отбележа страхотния подарък от Пепи за Нези! Hands Clap

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 17:02 от queen_fenka

# 239
Пак съм по нощите, но така се получава 😭

Привет, момичета 🤗🤗🤗

От това интервю е снимката с очите 😛
Радвам се, че ви затрудних 😂

Като гледам всички ги е обхванала вече носталгия и се връщат към старите проекти, снимки и видеа.
Днес на няколко места срещнах снимки от времето на Перла.

И тази

Айре, още снимки от Кападокия 👍

Терзи, на второто видео, което си качила бащата на Къванч ли е там ?
Оооо, благодаря ви и за видеото от Берлин, точно това не го бях гледала. Леле, ще се окаже, че много неща от преди 2018 не съм виждала 🫣

Видеото от Verissimo  е много добро. Кратко и ясно е представена биографията на Къванч. Направо си е за първа страница.

Башак сигурно тази вечер ще е на някакво събитие, беше качила стори от подготовката, но дали ще разберем повече....

Къванч вече започна много да ми липсва. Да пуснат някаква малка информация за проект.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

Общи условия

Активация на акаунт