💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 686
  • 738
  •   1
Отговори
# 210

Привет в понеделник!!
Благодаря за споделеното Flowers Hibiscus- Фенче Kissing Heart, Диве, Терзи!!
Пепи, забравила съм за това клипче...имам доста работа по последните преводи, но....Pensive
твоята приятелка ще снима само хотела, предполагам Wink
а есето на ИИ ли е дело?
Нези, браво за езика и успех!
Цитат
Жалко, че нашите любимци все по-рядко се появяват в такъв тип предавания!
нашите не си падат по дълги предавания, да ги разпитват Wink
е има актьори, дето всеки месец участват някъде.....

Спомени от преди 3 години по това време- Мардин, Карс

......................
от днес

в топ 10 за всички 18 страни

успешна седмица!!

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 14:45 от Airra

# 211
Айре Heart Eyes благодаря за прекрасните снимки! Kissing Heart
Браво на " Семейство"! Hands Clap
Нещо за Серка в испанската преса. Не само на нас ни отвя главите в ролята на Девин Heart
Цитат

Серенай Саръкая е най-добрата актриса, която не говори испански.

Серенай Саръкая, жената, която някога едва не се омъжи за Керем Бюрсин, се явява виртуоз в актьорството. Способна да ви накара да се смеете на глас или да плачете неудържимо в една и съща сцена, турската звезда спечели международно признание на критиците за лекотата си в изиграването на всеки герой.

Миналата седмица актрисата развълнувано сподели "Благодаря ви много“ в профила си в Instagram, след като научи, че е била обявена за най-добра неиспаноговоряща актриса на испанските награди PRODU за невероятната й роля на Девин в един от най-популярните сериали " Family” и най-гледаният в Турция през 2023 г., в който тя играе с турския сърцеразбивач Kъванч Taтлъту.

Нашия сърцеразбивач за теб Heart Зная колко го харесваш тук.

Хубава вечер ви пожелавам с този макар и стар страхотен клип! Hug

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 19:33 от queen_fenka

# 212
Здравейте Благодаря за споделеното

2015

# 213
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Много обичам тези снимки от Мадрин, много. Както kt-fans е написала днес, Башак е била бременна в третия месец тогава, но ние разбрахме на рождения ден на Айрето 😍🤗

Айре, да, есето го написа ИИ, скоро не бях го ползвала, 🫣, но трябваше по обстойно да му напиша задачата, но другия път ще се постарая повече 😂
Всъщност ако искаш напиши ти въпрос да видим какво ще отговори.

Днес явно е бил ден за спомени.

Първо, Хакан Бономо е публикувал това в ИГ.

Неговите "деца".

После Чарли Грей, фотографа от снимките на Вог.

И накрая Ay yapim  спомняйки си за началото на ДК.

Стана ми интересно за тази испанска адаптация.

Благодаря ви за всичко споделено 😍 продължавате да ме изненадвате с нови за мен снимки, видео и интервюта.

Нези, успех в учението. А на мен толкова да не ми се отдават чужди езици 😢 математика ми е по лесна от тях.

Лека, момичета и честит първи сняг ❄️☃️❄️

# 214
Добро, зимно утро, момичета!

Благодаря ви за всички интересни неща, които споделяте!
Аз лично обожавам да гледам стари снимки и видеа!
Желая ви прекрасен ден!
Нашия стана още по-прекрасен, защото видяхме очите на нашия любимец.
Вие си имате Башак, а ние -Мустафа Мерт Коч.  Добре,че е той! Grinning

# 215
Привет, дружки! Hug

Нези, благодаря! Kissing Heart Радвам се за вас, крайно време беше! Hands Plus1 Дано и нас Башак ни зарадва отново.

Сега в архива видях една задачка от Айрето Heart Eyes " Познайте героите по очите"

Хайде, да се пробваме пак, не е лесно, предупреждавам Smile

Надали някоя от вас помни, че 2010 г.  Къванч беше на страниците на Washington Poust. Аз също не го помня Stuck Out Tongue Winking Eye

Stuck Out Tongue Closed Eyes още нещо интересно изрових

Цитат
Актрисата Дилара Йозтунч : "Не спах 2 нощи, защото трябваше да целуна Kъванч Taтлъту. Бях много развълнувана. Бях в ужасно състояние, когато се срещнахме на снимачната площадка.
Когато Къванч ме видя в такова напрегнато състояние ми каза: " Не бой се, отпусни се. Тази целувка няма да бъде гореща, ще те целуна невинно. Дори няма да забележиш. Това е просто работа "
Беше ми така комфортно, когато снимахме сцената, дори не разбрах какво е това. Но, магията на Къванч остана дълго време с мен "

И още една похвала от заслужил актьор за Къванч :

Цитат
Мастърс - режисьора Осман Синав наскоро в интервю (списание "Сабах", 28 октомври 2017 г.) беше попитан: " Според вас, кой в момента може да бъде наречен звезда ?"
"Всеки счита за звезда определен човек . За начало бих назовал Кенан (Имирзалоулу), това е истинска звезда. Той е голям работяга. Силно разви своя талант. Разбира се, има го и Къванч (Татлъту). Не бива да се забравя, че в тази професия, може да се задържиш, разчитайки не на известността си, а само на своя актьорски талант. А звездността ще си дойде сама, тя е само резултат от твоята работа."

Малко стари хубави снимки:

Имайте хубав ден и Честит първи сняг! Hug

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 13:27 от queen_fenka

# 216
Привеет!!! Hug
при нас още няма сняг, но го очакваме....
Нези, много ви е готина изненадата!!!
и аз обичам такива, движещи се.

Фенче Kissing Heart, браво голямо ровене в архива си предприела, щом си стигнала и до тая ми задачка Wink
превода с ГП

Актрисата Дилара Йозтунч.........- помня, че търсихме тая целувка, която беше маркиране за 2 сек: ))
Осман Синав е голям професионалист!!
благодаря за снимката и клипчето от пост 211 Heart Exl

Терзи Hug

В Италия
https://x.com/yosoyelfanal/status/1835675801984917743

От началото на септември - вторият сезон на #TheFamily вече надхвърли 10 милиона гледания в платформата #Mediaset Infinity

Пепи Hug,
Цитат
Всъщност ако искаш напиши ти въпрос да видим какво ще отговори.
може да помислия....
испанския римейк на ДК- бях го срещала като инфо.

хубав ден!!
Heart Exl

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 16:12 от Airra

# 217
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за всичко донесено в темата!!!

Не мога да се концентрирам.

Пак правя опит да подредя архива с кивчета и съм до никъде.

Приятни занимания, дружки!!!

# 218
Айре Heart Eyes благодаря ти за превода и всичко останало, и за успеха на Айле в Италия най-вече! Kissing Heart
Знаех си, че няма как да не се хареса този страхотен сериал с невероятни актьори и сценарий Hands Clap
Мдааа, заровила съм се здраво в архивите и толкова много позабравени неща открих, че мога да споделям още дълго, стига да не ви досадя Smile За сетен път се убеждавам колко интересен и деен е нашия любимец , освен актьорството, с което най-вече ни радва има толкова много други дейности от негова страна през всички тези години, че винаги има какво да си припомним по време на суша Heart
Например си намерих малко преводи на статии с интервюта на Киво по време на " Хайде, бе сине" :

Цитат
Снимките на новия филм на Къванч Татлъту " Хайде бе, синко " започнали в Каш / Анталия / приключиха тази седмица в Бейоулу в театър  Ses Tiyatrosu.
Берна Скот, занимаваща се с пиара на филма каза : " Преди финалната сцена, ние с актьорите ще се срещнем за обяд с някои представители на пресата.  Аз получих покана и отидох. В дясно от мен - Бюшра Пекин, срещу мен Къванч Татлъту, по време на обяда ние задавахме въпроси на режисьора и актьорите. Други мои колеги от бранша напуснаха театъра, след като направиха снимки, но аз останах. Защото продуцентът на филма Ферат Парлак ме покани зад кулисите на филма как се прави тийзъра на " Хайде бе, синко " Театъра и сцената са напълно готови, зад завесите мястото се е превърнало в  стая на режисьора, аз наблюдавах как се снима последната сцена. Докато дойде време за работа поговорих подробно с Татлъту. Знам го  от времето, когато той беше още модел. Сега той е звезда, която с всеки проект вдига нивото на играта си нагоре. Сега вече той не е сладък красавец, а е актьор. Дори и филма " Сънят на пеперудата " да нямаше кой знае какви приходи, само доста награди, то и в него,  и в " Курт Сеит и Шура " и в " Джесур и Гюзел " Къванч Татлъту е много добър актьор. Ако той не се е съгласил да играе в такива проекти като " Черно бяла любов " и " Лице в лице", то да играе в "Хайде бе, синко " се е съгласил на часа.
Причината, поради която веднага е казал " да " на предложението на Ферат Парлак той обяснява така : " Във филма ме снимаха в отношения между баща и син."
Къванч Татлъту има договор с Ай Япъм , но за сега няма ясно определен проект. Актьорът каза :
" Имам 6- месечен договор с Кока Кола, заснехме една рекламна роля, продължавам да работя и с МАВИ.
В началото на 2018 г. искам да снимам още 1-2 игрални филма."
Актьорът е много трудолюбива и добре печелеща звезда. Попитах го как работейки в изтощително темпо се зарежда. Отговори ми, че гледа много филми и сериали. Сред неговите незаменими филми са " Белязаният " и " Кръстникът "
Актьорът не пожела да говори за това как оценява спечелените пари. Татлъту, който 2016 година се ожени за Башак Дизер , израснал в голямо семейство, чичо на 7 племенника казва, че много обича децата и добре ги разбира, но не пожела да отговори на въпроси за бащинството.
Цитат
Статия във вестник " Пост "
" Казах  "да " на този филм, тъй като по - рано никога не съм играл баща "

Бях на снимките на филма " Хайде бе, синко " в който главна роля играе Къванч Татлъту. Снимките започнаха в Каш и завършиха в Истанбул. Къванч Татлъту, в своя единствен сериозен филм " Сънят на пеперудата "  показа нереален талант и разбира се, неговата следваща роля трябваше да бъде още по - добра и това именно се явява и главната причина, поради която той толкова дълго не приемаше делови предложения. Той чакаше подходящата роля и тази роля е във филма  " Хайде бе, синко "

- Защо казахте " да " на този филм ?

КТ - В повечето случаи разглеждам всички детайли на предлаганите ми сценарии, дълго мисля и едва след това давам отговор. Но, когато Ферат Парлак ми разказа сюжета, веднага дадох съгласието си, без дори да мисля.

- Какво именно така ви привлече ?

КТ - Красивата история. Историята на мъж, който уверено възпитава своето дете без съпруга и който се променя много след раждането на синът си. Освен това, по-рано никога не съм играл баща.

Тоест, Къванч както винаги е постъпил мъдро и се снимал в този филм, за да изиграе ролята на баща, а не е избрал някоя роля на обезоръжителен плейбой, /роли, които вече е играл и между другото много му отиват / заради това да увеличи броя на младите фенове. Къванч е известен с това, че обича да рискува и винаги избира различни герои.
Героят на Къванч - Али се занимава с еднодневни екскурзии. Бюшра Девели играе майката Лейля, която оставя детето с баща му. А детето във филма играе Алихан Тюркдемир.
След това дадохме думата на сценариста и продуцента Ферат Парлак. Той каза, че сценария на филма е написан преди 7 - 8 години . И след като Къванч е приел ролята, той самият е решил да играе в него.

Бора Егемен / режисьор на филма / - " С Къванч сме заснели 10 реклами. Аз прекрасно познавам всички аспекти на неговото актьорство. Познавам го и като човек. Именно заради това на нас ни беше леко да съпоставим актьора с героя "

Попитахме Ферат Парлак за причината за създаването на подобен сценарий и ето какво ни отговори той:

" Аз самият отгледах синът си сам, от две годишен той няма майка . Освен това ние сме близки приятели с Корай  Еркин. Той също отгледа сам дъщеря си. Тези истории ми се сториха много проникновени. Тази история не е за кой да е герой, тя е история за мъж, който иска да стане герой за своя син. Един прекрасен човек, който се нуждае единствено от думите " Обичам те, татко ".

- А какво ще изпитат зрителите, гледайки този филм ?

Жените ще кажат " - Ах, да имах и аз мъж като Али "

Най- интересното е, че ще ни покажат всичко от различна гледна точка. Че майка оставя детето си за неговото добро. Създателите на филма дават право на избор и на жените и се опитват да покажат, че и те могат да имат своята истина.

- А има ли "лош " герой в този филм ?

Къванч отговори : " Животът ... Този мъж има своята мечта, но животът не му позволява да я осъществи "

В определен момент от разговора, Къванч каза за малкия актьор Алихан Тюркдемир следните думи :  "Номинацията "Актьор на годината" аз бих искал да връча именно на Алихан "

Алихан стана и му благодари. Аз го попитах : " - Алихан, кой подред е този твой филм ?" но ми отговори Къванч, шегувайки се : " Уверен съм, че той има повече филми от мен " Каза още, че всички ще бъдат във възторг от играта на Алихан.

В актьорския състав също така присъства великолепния певец Феридун Дюзагач. Когато го попитахме за неговата роля, той каза:  " - Когато видите моята роля, ще разберете, че това е хубав режисьорски замисъл "
Той не каза кого ще играе, но ние разбрахме, че той ще играе самия себе си. В този момент в разговора се намеси и Къванч : " Всъщност, аз предложих идеята за това, брат Феридун да изиграе тази роля, тъй като съм негов голям фен. Обичам дългите пътувания и по време на тези пътувания 90 % от музиката, която слушам е на Феридун Дюзагач. Всичките му песни ги зная наизуст. Когато той дойде за пръв път на снимачната площадка, треперех от вълнение. Това е най-сладкия човек на света и моето вълнение нямаше граници. Той направи за този филм това, което не може никой друг . И аз отново пред всички искам да му благодаря."

Питаме Къванч това, за което го питат всички : "- Кога ще имате дете ?"

КТ - Не обичам да говоря на тази тема, защото каквото и да кажа, всички преувеличават или преиначават казаното от мен така, както им харесва. Казвам, че не искам да говоря за това, а заглавията крещят " Той не иска да става баща " Казвам, че всичко си има своето време, и това ще стане, но заглавията твърдят " Той се ожени заради детето " Затова казвам, че и ние ще имаме дете, когато му дойде времето, защо пък не ?

- А ролята на баща даде ли ви мотивация ?

КТ - Ако не си баща, то като актьор можеш да се придържаш само към едно чувство - нежност. И ти се опитваш да заредиш всичко наоколо с това чувство. Аз много обичам децата, мога да играя с тях от сутрин до вечер. Аз имам 9 племенника, имам опит в тази работа.

- На вашия успех могат да завидят мнозина, но вие винаги много внимателно се отнасяте към своята работа. Търсите ли вече нещо ново ?

КТ - Да, това е така, този сценарий стана за мен един вид новаторски, откри пред мен нови врати. Именно това е, което търсех след " Сънят на пеперудата ".

- Плаши ли ви липсата на успех или висок рейтинг ?

КТ - В сериала "Забранена любов" ние достигнахме рейтинг 27 %! А " Курт Сеит и Шура" не получи висок рейтинг, нещо не тръгна така, както трябва. Това е свързано с времето мисля, и работата съвсем не е в успеха. Заради това подобни неща вече не ме интересуват толкова.

- След сериала " Джесур и Гюзел " всички говорят за това, че ти си се издигнал на друго ниво в своята професия. Какво мислиш за това ?

КТ - Ставам по - зрял, това е и причината.

- Къванч Татлъту желае да се снима във филми, които трябва да получат колкото се може повече награди ?

КТ - Не се снимам във филмите по тази причина, но ако има награди, то аз ще бъда благодарен.

Къванч Татлъту разказа, че последния филм, който е гледал е този на Шенер Шен " Различни пътища " и много му е харесал.
" Тази година гледах много филми и всички ме разочароваха, а това е много лошо за нашия сектор."

Също така той назова филмите, които може да гледа много пъти и получава наслада всеки път -  "Scarface", "My left foot" и "Blue abbey".
Цитат
Турската преса за филма " Хайде бе, синко "
Той е звезда, а освен това е вече женен. След сватбата непрекъснато го питат за деца. Къванч Татлъту,
 който повече от 5 години не се е снимал във филми, се завръща на екрана с филма " Хайде бе, синко ", където ще играе баща, готов на всичко за своето дете. Това е роля, която той никога по-рано не е играл. Така, че защо той е поел подобна роля ? Срещнахме се с красивия актьор на снимачната площадка на филма, където той искрено отговори на нашите въпроси. " Идеята за това, че мога да изиграя ролята на герой заради дете, отколкото герой от улицата или селище ми се стори много по-интересна "
Той е герой за своето дете
Сериалите, в които той играе стават главна тема на обсъждане. Те събират всички и всеки пред екрана. Но особено трепетно Къванч Татлъту се отнася към темата на филмите. От премиерата на филма " Сънят на пеперудата " изминаха пет години. Във филма " Хайде бе, синко ", с който актьорът се завръща в киното, ние ще го видим в ролята на прекрасен баща. Получихме възможност да поговорим с Къванч на снимачната площадка на филма, в който той изигра ролята на баща, готов на всякакви подвизи заради  своя син.
Ако не смятаме " Американци на Черно море - 2 ", то " Сънят на пеперудата " е единствената сериозна роля на Къванч във филм. Именно в тази роля той доказа, че не е само актьор за ежеседмични сериали, но и талантлив актьор, който може да пренесе на своите плещи цялата тежест на филма. Той получи много награди за тази роля.
Отправяйки се на снимачната площадка на филма " Хайде бе, синко " аз по някаква причина си помислих " Не мина ли твърде много време, пет години са си това все пак " Да, много , но би трябвало да има причина. Ето това исках да го попитам ... И още, мен много ме интересуваше защо той е приел ролята на баща , като всички именити актьори в този момент не се радват особено на ролята на родители. Мислейки върху всичко това, не забелязах как стигнахме до мястото на срещата. Събрахме се в " Театър на звука " в който снимаха последната сцена на филма. Продължаваше подготовката на снимачния процес. А ние, една група журналисти имахме възможност да разговаряме по време на обяда с Къванч Татлъту, Феридун Дюзагач, Бюшра Девели, Алихан Тюркдемир, с режисьора Бора Егемен и със сценариста и продуцента Ферат Парлак.
Видях за първи път Къванч Татлъту, от екипа познавах единствено Феридун. Къванч се оказа много обикновен човек, без никаква горделивост.

Диве, прекрасни кивчета, благодаря ти! Kissing Heart Аз редовно си ги ползвам Heart Exl
А за Нези и Жаки споделям тези колажчета, в които феновете по този начин са изтипосали нашите любимци Smile

Открих още две много забавни клипчета от Шоуто на Беяз :

И гифче от Айрето Stuck Out Tongue Winking Eye

И на това клипче отново много се смях Smile Страхотен беше Беяз, не зная защо го прекъснаха това толкова забавно шоу Thinking

От ELLE Heart

И една от любимите ми реклами на МАВИ Heart

Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 18:47 от queen_fenka

# 219
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Минавам отново набързо, но тези дни ще съм така. 😭 Вече нямам никакъв глас.

По нощите ще пиша повече. Благодаря ви за тази страхотна разходка в миналото.❤️🤗😍

# 220
Фенче, благодаря! Прочетох всичко.
Много се радвам,че Къванч вече е баща в живота!
Доста се споменаваше "Сънят на пеперудата", трябва да го гледам скоро.
Има ли го на първа страница?
А тези колажчета са много сполучливи! Grinning
За шоуто на Beyaz и аз съм учудена,че вече го няма.
Благодаря и на всички останали за информацията, снимките и гифчетата, които споделяте! Hug
И преди да ви пожелая лека нощ ,да ви се похваля с подаръка, който получих днес.
Скрит текст:
Ре04 ме изненада много приятно!

Лекичка, момичета! Hug

# 221
Нези , бях обещала 🤗

Във фейсбук страницата на Verissimo е публикувана статия за Къванч.

https://mediasetinfinity.mediaset.it/news/mediasetinfinity/veris … gx0VkhPviBaCpE47M

Фени, аз със удоволствие ще продължа да чета това, което публикуваш.

Спомням си за актрисата и целувката и с Къванч в ЗП, вече бях в темата.
А преди да се роди Курт Ефе винаги се сещах за казаното в това интервю, когато ставаше въпрос кога ще имат дете.
Но повечето снимки ги виждам за пръв път.
А видеото от Мави и на мен ми е едно от любимите.
Загадката на Айрето си я бива 😛
Утре ще се опитам да отговоря, че през телефона ми е малко трудно да ги позная.
Явно и на други фенове Къванч вече много им липсва и те са отворили архивите. Преди малко това ми попадна.

Реклама на парфюм ли е?🤔

И тези снимки ми попаднаха днес

Момичета, има те ли ги поотделно. Направо са зашеметяващи. Търсих ги, но не ги открих.
Леле, не се сетих да ги потърся с Гугъл обектив 🫣 Ако ги намеря ще се редактирам.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

Хотелът, за съжаление без Къванч 😛

Открих ги 👍😂

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 23:37 от pe04

# 222
Привет, момичета!

Благодаря за всичко споделено!
Фенче Heart Eyes

От испанките....нещо са се сетили за Хайде бе, сине!
„Hadi Be Oğlum“ | Гала Ротердам 🎇

февруари 2018 г., снимки на нашия Kıvanç, напълно интегриран с феновете си
на представянето на филма "Hadi be Oğlum" (Моят син) в Ротердам.

# 223
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Жаки 😍 страхотни емоции има при представянето на "Хайде, сине" . Аз снощи попаднах на видеото от представянето на "Сънят на пеперудата" в Лондон, следобяд ще го потърся.

Днес е международният ден на добротата.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Айре, вярно не е никак лесно 😍

# 224
Добро утро

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/mehmet-ustundag/aylik-4-bin … ul-kacar-42590389

Скрит текст:
Нае къща за 4 хиляди паунда на месец... Местят се в Лондон! „Бехлюл бяга“
#Kıvanç Tatlıtuğ#Başak Dizer Tatlıtuğ#Kurt Efe Tatlıtuğ
13 ноември 2024 г. 09:552 минути четене

Споделете
През януари писах, че Къванч Татлътуг ще се премести в Лондон за образованието на сина си. Защото чух новината, че Татлътуг си търси къща там. Но известният актьор отрече новината ми и каза: "Синът ми е само на 2 години, какво училище?" Сега мога да кажа със спокойствие; Това казах!
Още новини

Според актуална информация от мои източници в Лондон, Tatlıtuğ се обърна към алтернативи за наемане, когато не можеше да намери къща по свой вкус. И той реши да наеме къща на стойност 4 хиляди паунда на месец и плати наема за една година предварително! Говори се, че Tatlıtuğ, който е платил 2 милиона лири за годишен наем, ще отиде в Лондон със семейството си този месец и ще запише сина си Kurt Efe на детска градина.

Той е наел къща за 4 хиляди паунда на месец... Местят се в Лондон Бехлюл бяга
Засега двойката ще отиде в Лондон за една година и ще се опита да върти бизнеса си оттам. В този процес Kıvanç Tatlıtuğ има за цел да овладее кулинарното изкуство, като вземе кулинарно обучение.

Kıvanç Tatlıtuğ е един от най-добрите и обичани актьори в Турция. Като име, което привлича интензивното внимание на феновете му, намирам за разбираемо желанието му да отгледа сина си далеч от очите на обществеността. Странно ми е обаче, че се опитва да отрича този процес!

Общи условия

Активация на акаунт