💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 714
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Гласуването за Hürriyet Pantene Golden Butterfly приключва днес.
Тези, които не са използвали играта, трябва да я използват веднага.
Продължавайте да подкрепяте кандидата, който обичате.💥

https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/oy-ver-final

# 316
Здраавейте Честит ден на християнското севейство

https://www.instagram.com/p/DCocq5moP71/?img_index=1

# 317
Терзи, благодаря 😍  Обаче дали скоро ще имаме снимки 🤔 явно са свършили работа вече и Къванч и Башак ще си действат по техните си задачи.

Джаки, 👏👏👏 наистина са 10😂 къде съм гледала и броила 🫣
Трябва да измисля награда и за теб.

Нези, 🤗

Поне намерих приложение на наученото, че в работата е абсурд да ги използвам.🫣😂🫣

Честит празник на християнското семейство ! ❤️
А семейството са всички хора, с които сме свързани не само по кръв, а и с любов ❤️.

Хубава вечер 🤗 🤗 🤗

# 318
Привет, дружки! Hug
Честит Ден на Християнското семейство! Flowers Bouquet Бъдете здрави и благословени! Flowers Four Leaf Clover Щастие и късмет във всеки дом! Heart
Да е благословено и семейството на нашия патрон! Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

Благодаря ви за споделеното - Пепи, Жаки, Нези, Терзи! Kissing Heart
Пепи, още сутринта реших задачката ти, много ме бива в точно в тези, защото в градината постоянно давах на децата такива задачки за развиване на наблюдателността им, много се забавлявахме. Обаче като не зная как да отбележа разликите на снимките като вас си мълча Smile
Жаки, браво! Hands Clap Без грешка. Но, и аз връзките на едната маратонка на Киво не бях забелязала, след като намерих 9 разлики не търсих повече Smile
Нези, и ти си се справила много добре. Hands Plus1
Терзи Kissing Heart
Дано имаме още снимки!
Интервю с Нур Сюрер, на който му е интересно:
Скрит текст:
Цитат
Нур Сюрер разказа за трудностите, които е срещнала в предаването Empathy на Ахмет Мюмтаз Тайлан, където беше гост...

Като дете, расло без баща, винаги съм си мислела: "Иска ми се да имам баща.“ Белегът от бедността остава с вас завинаги и не изчезва. Някакви богаташи дойдоха в нашето училище (донесоха дрехи) и казаха, че въпреки че са големи, всичко е наред... Майка ми беше работеща жена, баща ми не работеше. Той изчезна от живота ни в годината, когато започнах основно училище и останахме четирите деца с майка ми. Тя беше неграмотна, но ни отгледа четиримата, беше смела жена, майка, достойна за аплодисменти...

Произхождам от бедно семейство. В сравнение с днешното време бяхме бедни, но по-щастливи. Бях човек, който не познаваше вкуса на бананите. Ходих в основно училище с деца от отдела за закрила на детето...

В училище името ми беше в списъка на бедните. Моите брат и сестри бяха такива, всички бяхме такива. Винаги съм била умно дете и винаги съм питала защо получаваме помощ. Винаги съм се чудила защо те са избрали мен. Не се гневях, но бързо пораснах. Ние сме 4 деца - един брат и 3 сестри. Загубихме малкия ми брат. Сестра ми е на 77г. Тя се омъжи на 16 и избяга при мъжа си. Може би тя видя в този брак спасение от домашните несгоди. Тя има дъщеря и син, загубихме нейния син в автомобилна катастрофа много малък. Имам по-малка сестра. Сестра ми беше дете - работничка, завърши 3-ти клас, без да завърши основно, работеше във фабрика за въжета.

# 319
# 320
Терзи, благодаря! Kissing Heart
Я, Аслан! Stuck Out Tongue Winking Eye

Е, и днес не сме капо, доволна съм.
Лека вечер, дружки Hug

# 321
И от мен Честит празник! Бог да закриля семействата ни! Heart Exl

красотичка от мъжа, с който е Киво

имаме и нова снимка, Терзи Hands Plus1
Благодаря за всичко споделено!! Hug
Пепи, ще трябва да добавя към заглавието и "забавни игри/главоблъсканици" Wink

любимото ни екранно семейство

Фенче Kissing Heart, нелек живот е имала Нур....Worried

лека вечер!!

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 23:00 от Airra

# 322
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kissing Heart
Цитат
нелек живот е имала Нур....Worried
Да, заради това го споделих, докосна ме тази нейна изповед, оказва се, че все пак историите в сериалите им са доста реални. Нур е само с девет години по- възрастна от мен, но смело мога да кажа, че моето, нашето детство беше доста различно ...
Тъй като няма нищо ново, бръкнах отново в архива и ви нося още едно интервю с нашето момче, съжалявам, че е с големи букви, но така е преведено :
Цитат
ЛИЦЕТО НА МАВИ, КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ, ГОВОРИ В САБАХ ЗА СВОЯТА ЛЮБОВ КЪМ АКТЬОРСТВОТО, ОТНОШЕНИЕТО МУ КЪМ СВЕТОВНОТО КИНО, ВРЪЗКАТА МУ С ПАРИТЕ И МНОГО ДРУГИ.

- СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ СТЕ НА ВЪРХА НА КАРИЕРАТА СИ?

КЪВАНЧ: НЕ, РАЗБИРА СЕ. ОЩЕ НИЩО НЕ СЪМ НАПРАВИЛ. НАПРАВИХ ДВА СЕРИАЛА, УЧАСТВАХ В ДРУГИ СЕРИАЛИ, НО ИСКАМ ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВАМ В КИНОТО.
МОЖЕ БИ ЩЕ ПОЧИВАМ СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН.

- ВИЕ ВЪРШИТЕ ТАЗИ РАБОТА 10 ГОДИНИ. ПИШЕТЕ ЛИ СЕГА "ПРОФЕСИОНАЛЕН АКТЬОР“ В CV-ТО СИ?

КЪВАНЧ: ПОЗВОЛЕТЕ МИ ДА КАЖА ЕДНО НЕЩО. АЗ СЪМ ТРУДЕН ЧОВЕК.
АКО СЕ СРЕЩЕМ ОТНОВО СЛЕД 10 ГОДИНИ И АЗ ВСЕ ОЩЕ СЪМ НА ТАЗИ РАБОТА, МОЖЕ ДА КАЖА, ЧЕ СЪМ ОЩЕ В НАЧАЛОТО.

- ЗА ДА ДАДЕШ НАЙ-ДОБРОТО, ТРЯБВА ДА ДАДЕШ СЕБЕ СИ, ДУШАТА СИ, ТЯЛОТО СИ И МНОГО ВРЕМЕ.
ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА НАПРАВИТЕ ТОВА?

КЪВАНЧ: ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ РАБОТЕХ ЗА BUTTERFLY DREAM И СЕРИАЛА.
ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ФИЛМ ТРЯБВА ВРЕМЕ. МИСЛЯ ДА НАПРАВЯ ЕДИН СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА.

- ИСКАТЕ ЛИ ДА РАБОТИТЕ В ЧУЖБИНА?

КЪВАНЧ: ВЪРША СИ РАБОТАТА В МОЯТА СТРАНА, ПРЕДСТАВЛЯВАМ МОЯТА СТРАНА И ТОВА МЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВ. КОГАТО ПРАВЕХМЕ ФИЛМА, НЕ ОЧАКВАХМЕ, ЧЕ ДРУГИ ДЪРЖАВИ ЩЕ КУПЯТ ФИЛМА.
СТАНАХМЕ ИЗВЕСТНИ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК ПО СЛУЧАЙНОСТ, НЯМАШЕ ПЛАН ЗА ТОВА.
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ПРОЕКТЪТ Е АМЕРИКАНСКИ, АНГЛИЙСКИ, ФРЕНСКИ ИЛИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК.
СЦЕНАРИЯТ Е ЕЗИКЪТ НА ФИЛМА. ПЪРВО ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМЕ СЦЕНАРИЯ.

- НО ТУРСКИТЕ РЕЖИСЬОРИ И СЦЕНАРИСТИ СА ОГРАНИЧЕНИ. В ЧУЖБИНА ГИ ИМА МНОГО.

КЪВАНЧ: СЦЕНАРИИТЕ В ХОЛИВУД СТАВАТ ВСЕ ПО-СЛАБИ. НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЦЕЛИМ САМО В НЕМСКИ, АНГЛИЙСКИ ИЛИ ХОЛИВУД. НАЙ-ВАЖНИ СА РЕЖИСЬОРЪТ И СЦЕНАРИСТЪТ.
КАКТО И ДА Е, КЪДЕТО И ДА ОТИДА. АКО Е ХОЛИВУД ИЛИ ДРУГАДЕ, ПРОСТО ЩЕ СИ ВЪРША РАБОТАТА.

- КАТО ПРЕДАН ГРАЖДАНИН ОЦЕНЯВАТЕ ЛИ ФАКТА, ЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ СТРАНАТА СИ В ЧУЖБИНА?

КЪВАНЧ: ДА, ТОВА Е МНОГО ВАЖНО ЗА МЕН. НО НИКОГА НЕ СЪМ МИСЛЕЛ ДА ПРАВЯ РАЗЛИКА ТУК И ТАМ.
ЕДИНСТВЕНАТА МИ ГРИЖА Е ДА ПРАВЯ ДОБРИ ФИЛМИ.

- ВЯРВАТЕ ЛИ, ЧЕ ЕДИН ФИЛМ ПОДОБРЯВА ДУХА ВИ?

КЪВАНЧ: ЗА МЕН СЕРИАЛИТЕ СЪЩО СА ВАЖНИ. НО ФИЛМИТЕ СА РАЗЛИЧНИ. ФИЛМЪТ ТРЯБВА ДА ИМА ЦЕЛ И ПОСЛАНИЯ. ФИЛМЪТ Е НЕЩО, КОЕТО ЩЕ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ.

- ЩЕ УЧАСТВАТЕ ЛИ НА ФЕСТИВАЛИ?

КЪВАНЧ: ДА, ХОДЯ НА ФЕСТИВАЛИ, КОГАТО ИМАМ ВРЕМЕ.
ПЪТУВАМ ЧЕСТО В ЧУЖБИНА. ОБИЧАМ ФИЛМИ,
ЗА МЕН Е СТРАХОТНО, АКО ФИЛМЪТ МИ СЕ ПОКАЗВА НА ФЕСТИВАЛИ.

- ФИЛМЪТ ВИ Е ГЛЕДАН ОТ МНОГО ХОРА, ПОКАЗВАН СЪЩО НА ФЕСТИВАЛИ.
ТОВА Е НЕОБИЧАЙНО. ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА Е ВАШАТА ПОПУЛЯРНОСТ?

KЪВАНЧ: " СЪНЯТ НА ПЕПЕРУДАТА" ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ПОКАЗВАН НА ФИЛМОВИ ФЕСТИВАЛИ.
ТОВА Е ГОЛЯМА ПРОДУКЦИЯ С ГОЛЯМ БЮДЖЕТ. ТРУДНО Е ДА СЕ НАПРАВИ ИСТОРИЧЕСКИ ФИЛМ.
МОЖЕ БИ Е ПРЕДИМСТВО, ЧЕ ВСИЧКИ РАБОТИЛИ ВЪВ ФИЛМА СА ИЗВЕСТНИ. ТОВА КАРА ПУБЛИКАТА ДА ГО ГЛЕДА. НО ЗА МЕН НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРИЧИНА Е ИСТОРИЯТА.
2 МЛАДИ МЪЖЕ ПРЕЗ СВОЯ КРАТЪК ЖИВОТ СА ПРЕЖИВЕЛИ МНОГО НЕЩА.

- ЗАРАДИ ФИЛМА ВИЕ ПРОМЕНИХТЕ СЕБЕ СИ НАПЪЛНО, КАКВО ВИ ПОМОГНА ПО ТОВА ВРЕМЕ?

КЪВАНЧ: МНОГО НЕЩА. ВСИЧКО Е НЕОБХОДИМО, ЗА ДА НАПРАВИТЕ ЕДИН ФИЛМ.
ПОЕМАХМЕ ОТГОВОРНОСТИ ЗА ЖИВОТА НА 2 МЪЖЕ.
НИЕ ГИ ИГРАЕМ, ЖИВЕЕМ ГИ, НЕ МОЖЕМ ДА СМЕ ТЯХ, НО СЕ ОПИТАХМЕ ДА ГИ ПРЕДСТАВЯМЕ.
ИМАХМЕ ОГРОМНО ПРЕДИМСТВО, ИМАХМЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ ДА ИЗУЧАВАМЕ И РАБОТИМ ПО ТОВА.

- ТРУДНО ЛИ ВИ БЕШЕ ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ КАТО ГЕРОЯ НА МУЗАФФЕР ВЪВ ФИЛМА?

КЪВАНЧ: ТРЯБВАШЕ ДА СВАЛЯ НАД 20 КИЛОГРАМА. НАПИСАХ НЯКОЛКО СТИХА, ВСЕ ОЩЕ ПАЗЯ ТЕЗИ СТИХОВЕ.
В ТУРСКАТА ЛИТЕРАТУРА ИМА МНОГО ИЗВЪНРЕДНИ ПОЕТИ. ВИНАГИ СЪМ СЕ ИНТЕРЕСУВАЛ ОТ ЛИТЕРАТУРА,
НО КОГАТО ЙЪЛМАЗ МИ ДОНЕСЕ СЦЕНАРИЯ, НЯМАХ ПРЕДСТАВА ЗА ТЕЗИ ДВАМА ПОЕТИ.
КОГАТО НАПРАВИХ СОБСТВЕНО ПРОУЧВАНЕ, СЕ ПОЧУВСТВАХ ЕДНОВРЕМЕННО ЗАСРАМЕН И ЕМОЦИОНАЛЕН.
АЗ СЪЩО БЯХ МНОГО ЩАСТЛИВ ДА НАУЧА ЗА ТЯХ. НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИМ ПРОБЛЕМ БЕ ПОЕЗИЯТА. ЛИТЕРАТУРНИТЕ РЕЧИ, ПРИЯТЕЛСТВОТО, ЧИСТАТА ЛЮБОВ, ЛЮБОВТА МЕЖДУ УЧЕНИК И УЧИТЕЛ.

- ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ ОЩЕ СТЕ ПОД ЕФЕКТА НА РОЛЯТА СИ.

KЪВАНЧ: ИЗЖИВЯХ ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ ТОЗИ ХАРАКТЕР.
НЕ Е ЛЕСНО ДА СЕ ИЗВАДИ ПРОСТО ТАКА. ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ СЕ ЧУВСТВАМ ТАКА
ЗАЩОТО СНИМАХМЕ МНОГО СЦЕНИ НА МЕСТА, КЪДЕТО ЖИВЕЕХА ТЕЗИ МЪЖЕ.
УСЕТИХМЕ ТЯХНОТО ПРИСЪСТВИЕ ТАМ. НО ТРЯБВА ДА ПОЗВОЛИМ ПУБЛИКАТА ДА ПРЕЦЕНИ КОЛКО СМЕ ГИ "ПОЧУВСТВАЛИ“.

- АГРЕСИВЕН ЧОВЕК ЛИ СТЕ?

КЪВАНЧ: НЕ, НЕ СЪМ.

- ВЪВ ФИЛМА ИМА НЯКОЛКО БОЙНИ СЦЕНИ.
ВИЕ СЪЩО ИМАТЕ ПО-ГОЛЕМИ БРАТЯ, БИЛИ ЛИ СТЕ СЕ НЯКОГА В РЕАЛНИЯ СИ ЖИВОТ?

КЪВАНЧ: НЕ, С ТЯХ НЕ СЪМ СЕ БИЛ. НО КАТО ДЕТЕ ИМАХ МНОГО БИТКИ.
ВЪВ ФИЛМА АЗ БЯХ ТОЗИ, КОЙТО НАПРАВИ ХОРЕОГРАФИЯТА В БОЙНИТЕ СЦЕНИ.

- В СЕРИАЛА ДОБАВЯТЕ ЛИ СВОИ СОБСТВЕНИ НЕЩА ИЛИ ПРОСТО ПРАВИТЕ КАКВОТО Е НАПИСАНО В СЦЕНАРИЯ?

КЪВАНЧ: ДОБАВЯМ МНОГО НЕЩА, НО В КРАЯ НА КРАИЩАТА ПРАВЯ ТОВА, КАКВОТО Е В СЦЕНАРИЯ.

- ИМАТЕ ГОЛЯМ НАПРЕДЪК В АКТЬОРСКОТО СИ ИГРА, НО ВИЕ СЪЩО И ДЪРЖИТЕ НА ИДЕЯТА ЗА МАЧО.
НАРОЧНО ЛИ ПРАВИТЕ ТОВА, ИЛИ Е В ДНК-ТО ВИ?

КЪВАНЧ: ДОБРЕ СЪЗНАВАМ ОТ КЪДЕ СЪМ. АЗ СЪМ РОДЕН И ИЗРАСНАЛ В АДАНА. КОРЕНИТЕ МИ НЕ СА ЧУЖДИ.
МОЯТА КУЛТУРА Е ПОЗНАТА И ЯСНА ДОЙДОХ ОТ МАЛКО МЯСТО И АЗ СЪМ ЧОВЕК, КОЙТО ОТСТОЯВА ВЯРВАНИЯТА СИ.

- ВИЕ СТЕ МНОГО УСПЕШЕН ДО МОМЕНТА. ЧУВСТВАТЕ ЛИ ТЕЖКИ ТОВАРИТЕ НА РАМЕНЕТЕ СИ?

КЪВАНЧ: НЕ, НИКОГА НЕ ГО ПОЧУВСТВАХ. ЗАЩО ДА Е ТАКА?
АКО АКТЬОРСТВОТО ЗАПОЧНЕ ДА МЕ ПРОМЕНЯ, ОЩЕ УТРЕ ГО НАПУСКАМ.

- ТОВА ИМА ЛИ ОБЩО С ВАШИЯ ПРОИЗХОД ОТ АДАНА?

КЪВАНЧ: НЕ, НИЩО ТАКОВА. ЖИВЕЯ КАКТО ИСКАМ. НЕ СЪМ СЕ ВРЪЗВАЛ С ТАЗИ РАБОТА. ЕТО ЗАЩО ЕДИН ДЕН МОЖЕ ДА КАЖА, ЧЕ "НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ДА ИГРАЯ“. НЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯМ НА НИКОГО.
ПРОСТО ИМАМ НЯКОИ СОЦИАЛНИ ОТГОВОРНОСТИ. ТОВА Е МОЕТО РЕШЕНИЕ.
ВИЕ ГОВОРИТЕ С МЕН, ЗАЩОТО СЪМ КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ. НО, АКО АЗ НЕ ВЪРШЕХ ТАЗИ РАБОТА, НЯМАШЕ ДА НАМЕРИТЕ НЕИЗВЕСТНИЯ КЪВАНЧ, КОЙТО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ВКЛЮЧЕН В СОЦИАЛНИ ПРОЕКТИ.

- КОГАТО ГОВОРИМ ЗА БРАД ПИТ, КАЗВАМЕ, "ТОЙ Е ЖЕРТВА НА КРАСОТАТА СИ, КОЕТО НЕ ПОЗВОЛЯВА НА ХОРАТА ДА ВИДЯТ ИСТИНСКИЯ МУ ТАЛАНТ”.
СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ КРАСОТАТА ВИ Е НЕДОСТАТЪК ЗА ВАС?

КЪВАНЧ: ПОЗВОЛЕТЕ МИ ДА ИЗЯСНЯ ЕДНО НЕЩО. НИКОЙ НЕ СЪЗНАВА СОБСТВЕНАТА СИ КРАСОТА.

- ТОВА ВКЛЮЧВА ЛИ И ВАС?

КЪВАНЧ: ЗА МЕН НАИСТИНА Е ИЗНЕНАДА, КОГАТО ГО ЧУЯ. НОСЯ ТОВА ТЯЛО ОТ 30 ГОДИНИ И СЪМ МНОГО ЩАСТЛИВ ОТ НЕГО. ВЪПРЕКИ ТОВА КАК МОЖЕ ДА МЕ ВЪЛНУВА ЕДНО ТЯЛО, КОЕТО ВИЖДАМ ВСЕКИ ДЕН?
ХОРАТА МОЖЕ ДА МИСЛЯТ, ЧЕ КРАСОТАТА Е ПРЕДИМСТВО. ВЕРОЯТНО Е, НО ЗА МАЛКО.

- СЛЕД НАПРАВАТА НА ДВА СЕРИАЛА, АУДИТОРИЯТА ЩЕ ОЧАКВА ПОВЕЧЕ ОТ ВАС.

КЪВАНЧ : АКО НЕ СТЕ СПОСОБНИ ДА ГИ ДАДЕТЕ, ХОРАТА ЩЕ СПРАТ ДА ВИ ГЛЕДАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ИЛИ В КИНОТО.

- ОТНОВО ВИЕ СТЕ ЛИЦЕТО НА МАРКАТА.

КЪВАНЧ: МАВИ И АЗ СМЕ ЗАЕДНО ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ.
ЗА МЕН НЕ Е ЧУЖДА МАРКА. РАБОТЯ С МАВИ СЯКАШ Е МОЕТО СЕМЕЙСТВО.
ИСКАМ ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА ПРАВИМ ПРОЕКТИ ЗАЕДНО.
ПРЕДИ ДА РАБОТЯ С ТЯХ НОСИХ ДЪНКИ MAVI.
КОГАТО РАБОТИТЕ С МАРКА, ВИЕ СЪЩО ТРЯБВА ДА НОСИТЕ НЕЯ.
ТОВА ГО ПРАВИ ПО-ИСКРЕНО. СЪГЛАСНО УСЛУГАТА, НАПРАВЕНА ОТ MAVI,
КЛИЕНТИТЕ ИСКАХА ДА БЪДА ЛИЦЕТО НА МАРКАТА. ИСКАМ ДА ИМ БЛАГОДАРЯ МНОГО. МИСЛЯ, ЧЕ СПРАВИХ МНОГО ДОБРЕ В РАБОТАТА С МАВИ, БЕШЕ МНОГО ХУБАВО И ИСКРЕНО.

- КОГАТО ДОЙДОХТЕ ОТ АДАНА В ИСТАНБУЛ, ИМАХТЕ ЛИ ПЛАНОВЕ ЗА МОДЕЛИРАНЕ И УЧАСТИЕ В КОНКУРСА?

КЪВАНЧ: ДА, УЧАСТВАХ И СПЕЧЕЛИХ.ЗАМИНАХ В ЧУЖБИНА И ЖИВЕЕХ ТАМ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ.
НАПРАВИХ ТОВА САМО ЗА ПАРИ. ПО ТОВА ВРЕМЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПЕЧЕЛЯ ПАРИ, ЗА ДА СЪМ САМОСТОЯТЕЛЕН, ЗАТОВА СТАНАХ МОДЕЛ, ЗА НИЩО ДРУГО. КАКТО И ДА Е, БЕШЕ ЗА МНОГО КРАТЪК ПЕРИОД.

- ОТ КЪДЕ ДОЙДЕ ВСИЧКО ТОВА. ВИЕ КАЗАХТЕ, ЧЕ ТОВА НЕ Е БИЛО ВАШАТА ЦЕЛ, ДА СТЕ ИЗВЕСТЕН ​​В СРЕДНИЯ ИЗТОК, ИЛИ ДА БЪДЕТЕ БОГАТ, ИЛИ ДА ОТИДЕТЕ В ХОЛИВУД.
САМО МОРАЛНАТА ПЕЧАЛБА ЛИ ГОНИТЕ?

КЪВАНЧ: СТОЙНОСТТА НА ВСИЧКО В ЖИВОТА ЗАВИСИ ОТ КАКВИ СА ВАШИТЕ НУЖДИ.
ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКАЧВАМЕ В ЖИВОТА. ДОСТАТЪЧНО МИ Е ДА ПРАВЯ ПАРИ, ЗА ДА ИМАМ СТАБИЛЕН ЖИВОТ. НАПРАВИХ ТОВА, КОЕТО ИСКАХ ДА ПРАВЯ В ЖИВОТА СИ. НИКОГА НЕ СЪМ МИСЛИЛ САМО ЗА ПАРИ.
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВ ОТ ВСИЧКО, КОЕТО НАПРАВИХ ДОСЕГА. ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПРАВЯ ТОВА, КОЕТО МЕ ПРАВИ МОРАЛНО УДОВЛЕТВОРЕН.

- КОЛКО КЪСМЕТ ИМАХТЕ В КАРИЕРАТА СИ?

КЪВАНЧ: ТОВА, КОЕТО ИДЕНТИФИЦИРА ЕДИН ЧОВЕК, НЕ Е САМО КАКВО ТОЙ ПРАВИ, НО И КАКВО ОТКАЗВА ДА НАПРАВИ. ВЯРВАМ В КЪСМЕТА. НО НЕ МИСЛЯ, ЧЕ САМО С КЪСМЕТ СЪМ СТИГНАЛ ДОТУК.
СПОРЕД МЕН  МНОГО Е ВАЖНО ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИТЕ ПРОЕКТИ И ТОЧНИЯТ ЕКИП ЗА РАБОТА. ЩАСТЛИВ  СЪМ, ЧЕ ИМАМ СТРАХОТЕН ЕКИП. GAYE SOKMEN И ZERRIN ERSU СА НАПРАВИЛИ ЛЕСНА ТЕЖЕСТТА НА РАМЕНЕТЕ МИ.

- СЪЖАЛЯВАТЕ ЛИ ЗА НЯКОИ НЕЩА, КОИТО НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ?

КЪВАНЧ: НЕ, ИЗОБЩО НЕ. АЗ НЕ СЪМ ТАКЪВ МЪЖ, КОЙТО СТОИ ПРЕД МАЛКИТЕ НЕЩА. ХОРАТА ВИЖДАТ КАКВО ПРАВЯ. НЕЩАТА, КОИТО НЕ СЪМ НАПРАВИЛ, ОСТАВАТ ПРИ ЗАТВОРЕНИ ВРАТИ.

- ЗА ВАС Е МНОГО ВАЖНО ДА РАБОТИТЕ С ТОЧНИТЕ ХОРА, НАЛИ?

КЪВАНЧ: ЗАПОЧНАХ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ ПРЕЗ 2003 Г. В НАЧАЛОТО НА КАРИЕРАТА СИ РАБОТИХ С ИПЕК БИЛГИН.НАУЧИХ МНОГО НЕЩА. СЛЕД ASK-I-MEMNU ПРОДЪЛЖИХ ДА РАБОТЯ ВЪРХУ СЕБЕ СИ.
ПОЛУЧИХ РЕЗУЛТАТА ОТ РАБОТАТА СИ В "КУЗЕЙ-ГЮНЕЙ" И В "СЪНЯТ НА ПЕПЕРУДАТА."

- ТАЗИ РАБОТА НОСИ МНОГО ЕГО, НАЛИ?

КЪВАНЧ: НЕ МИСЛЯ.
И да си припомним какво хлапе е бил Киво Stuck Out Tongue Closed Eyes

Дано днес отново ни зарадват КБТ.
Имайте хубав ден, дружки Hug

# 323
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Фени, "Я, Аслан" 👍 точно в десетката 👏
Като че ли ще се окаже, че в Англия е по трудно да се скрият.
Обаче се замислям дали освен официално обявения готварски курс, Къванч няма да поработи и върху английския си?🤔

Фени, беше ми много интересно споделеното от Нур Сюрер. Има ли продължение това интервю. Не е чудно, че е с леви убеждения. Вчера прочетох, че е на 70 години, но слага в джоба си всички млади. За пръв път я видях в Момиче на прозореца и от тогава не се е спряла.

Надявам се да получим още снимки 😍.

Аааа, Айре, спирам 😛 никакви такива , темата си е само Къванч ♥️

# 324
Здравейте Благодаря за всичко споделено Фенче благодаря за старите интервюта Къван си е Къванч

https://x.com/ktatlitugnews/status/1859939668336558341

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3506927972187895595/

https://www.instagram.com/p/DCrGuLxoPau/?img_index=1

https://www.instagram.com/p/DCq5YSGtFt9/?igsh=MTNzMDBuODQzenJ4MQ%3D%3D

Преди шест години - Сбълъск

# 325
От Инстаграм стори на Башак

Момичета, толкова се притеснявахте за това заминаване, но то май ще се окаже нещо много хубаво! Kissing Heart

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 14:52 от NeZ_9

# 326
Благодаря за споделеното!! Flowers Hibiscus
имаме си изненадки Heart Eyes

ще пиша пак, че съм заета в момента.

# 327
Красота ❤️

Нези, това е от пътуването в Тоскана.
Башак е написала към видеото:Г-н Къванч Татлъту, никога няма да го забравя ❤️
Аз лично въобще не им се притеснявам и съм сигурна, че ще си прекарат много добре и в Англия.

# 328
Аз разбрах от къде са снимките, имах предвид, че Лондон им се отразява добре.
Виж колко са споделящи! Wink

# 329

https://x.com/nyks_t2/status/1859990543188820348

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 18:03 от dterziiska

Общи условия

Активация на акаунт