Айре
браво и на теб за пъзела! 
И аз мисля като теб за споделеното от Нези, нямам идея какво е станало, но съм сигурна, че Киво и Серка са си станали много добри приятели след невероятната двойка, която изиграха заедно, давайки всичко от себе си, още повече, че добре се познаваха и преди Айлето, беше я поканил преди години на един негов РД, а той си цени приятелствата с колегите.

Ето, 8 години минаха от КСШ, а си остана близък с Биркан, както и с други колеги от различните проекти.
Зададоха му няколко въпроса за творческата му работа и също така му припомниха скорошните снимки, направени с Kъванч Taтлъту.
Биркан каза: " Бяхме заедно по време на ваканцията. Къванч ни прие вкъщи за няколко дни. Беше много хубаво, изкарахме си добре. Имаше хора много по-добри от мен в кухнята, аз просто помагах. И за мен това беше добър опит!“

Нези, супер!
Сигурно и аз ще започна да си го гледам отново, нищо, че го знам наизуст, само кажи кога и с удоволствие ще си го обсъждам с теб, ако нямаш нищо против, разбира се.Диве, възможно е и да си права за фенския ИГ, ама пък някак не вярвам Киво да се занимава с подобни глупости да блокира фенове, както знаем, той не е пристрастен като някои други към СМ
Но, може пък наистина да е почувствал някакво неуважение както казваш , не зная, а и не ми е важно честно казано.Кои актьори играят в тази Тайна градина ? Нищо не гледам, нищо не следя, та затова ми стана интересно.
След СЮ и аз с удоволствие ще си изгледам отново КСШ. Сериалът ми е от много любимите на Къванч, за мен е прекрасен, а явно и не само за мен, защото по цял свят също много го харесаха, на американките и до сега им е любим, в него се влюбиха в таланта на Киво. Благодаря ти за прекрасните гифчета от него!

Хубава вечер, дружки

Но по този повод да споделя неща, което все забравям. Сценаристът Левент Кентек / на гангстерския сериал/ е споделил във фейсбук , че в ИГ са направили "негова страница" та молеше да я докладват, защото той никога не е имал такава.