💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 725
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Привет , момичета HugHugHug

Докато се наканя то станала време за спане, но вие сте виновни Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart
Значи с тези загадки от един сайт на друг се прехвърлям , човек ще каже , че нямам никаква работа , но открих толкова нови неща , че не мога да се спра. Айрето писа за песни.... е очаквайте изненада от мен на тази тема Heart Eyes

От теста аз съм С . на Айрето при мен си беше решен , но знаех всички отговори .
Загадката на Дива ме затруднява определено. С удоволствие бих си го гледала отново КСШ. Вълшебен сериал е това, а музиката е уникална.

Джаки, една молба имам към теб . Можеш ли да ми кажеш за колко време горе- долу реши пъзелите на Дивето и от колко части беше. Имам нещо на ум и ми трябва тази информация.
За благодарност един по труден за теб , 126 части.Kissing HeartStuck Out Tongue Winking Eye

За Фени и Нези игрословици.

Скрит текст:

И ако се спази традицията, която вече се създаде , след решението трябва да получим подарък, нали ?Blush

Хубаво си се развличаме, но как ми се иска да пуснат вече някаква информация за новия проект.
А и след първите дни , когато ги хванаха в Лондон , сега добре се скриха.

Лека ,момичета HugHugHug

Скрит текст:
Открих и един сайт , където могат да се изтриват предмети , част от снимките, надписи , та и там доста си поиграх . Wink Успокоявам се, че всичко това ще ми върши работа и в работата. Открий разликите,

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 23:12 от pe04

# 376
Пепи, не съм обърнала внимание, а и аз не съм ги правила от раз. Междувременно и си върша и друга работа.
Ама мога да ги направя пак и ще ти кажа. Не съм гледала и от колко части е. Утре ще ти кажа.

# 377
Привет, дружки Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Нези Kissing Heart
Пепи, благодаря ти! Kissing Heart
На двете снимки открих 9 разлики, но не зная как да ви ги покажа Smile
Игрословицата по-късно следобед ще я погледна.
Нямаме нищо ново, заради това ще ви отведа отново в архивите Smile
Намерих още едни стари интервюта с актьорите в  КГ. Явно сериала наистина много е привлякъл вниманието на всички навремето.
Скрит текст:
Буура Гюлсой

Ж - Какво добави за вас  сериала " Кузей-Гюней" ?

Б.Г.- Този сериал е една семейна драма.Един вид историята на Каин и Авел. Основната история е, че докато в икономически смисъл  Кузей отслабва , то в душевен смисъл се  обогатява. А  на Гюней докато е полудял по парите и се изкачва, то в душевен смисъл се усамотяваше.

Ж - Исках да попитам не за за сценария , а за това дали имате прилика с Гюней .

Б.Г.- Това ,че заради стремежите си  Гюней потъпкваше хората около себе си, няма нищо общо с мен.Но когато остане сам със себе си и се разчуства - по това  прилича на мен. Кузей в същността си е добър. Но този вид в днешни дни е като една утопия. Навсякъде е пълно с  такива като Гюней стремящи се към парите.

Ж - В сериала  Кузей влезе вместо брат си в затвора. И вие имате по- голям брат. Бихте ли поели неговата вина и влезли в затвора ?

Б.Г- Ако брат ми поеме моята вина , не бих се съгласил. Но ако един ден след това ще се явява на кандидат студентски изпити, бих поел вината заради него и бих влязъл в затвора , бих направил такава жертва.

Ж - Двама братя и едно момиче, в което са влюбени. Кого виждате прав в тази любов ?

Б.Г- Не бих погледнал годеницата на брат си, бих я зачеркнал. Не бих направил това , което Кузей направи.

Ж - С този проект бяхте избран даже и за  моден / стилен / идол .Как се справихте с тази популярност , която дойде за тези две години ?

Б.Г- След като вършите една работа с добър рейтинг и се намирате постояно пред очите на хората и популярността ви се учвеличава. Но, това не ми повлия много, защото не излизам от дома си. И когато реших да ставам актьор целта ми не беше да ставам много известен, а наистина да играя.
На финала и аз както зрителите искам Гюней да си понесе наказанието.

Къванч Татлъту
Ж - Ако поискам да направите снимка на отминалите 2 сезона на ''Кузей-Гюней''...

К.Т - В основата си гледахме борбата на двама братя , които имат различен начин на живот, борбата им първо със/за  собствения им живот и отвреме навреме един с друг. Нито един от героите не беше само лош.Всички са еластични.И сега пожелавам  краят на сериала да е незабравим.

Ж -  Като зрител на сериала нещо не разбрах добре. Каква е ползата от това за историята ?

К.Т.- Наистина не беше ясно кой наистина е лош и кой добър.Човек , който защитава нещо, непременно си  има оправдателна причина за това.Нищо не беше написано напразно и не се изиграваше напразно. Характерите бяха изградени по един величествен начин.

Ж - Добре , така да попитам. Имате ли допирни точки с Кузей ?

К.Т.- Не е възможно героят да е на 100 % еднакъв или различен от  мен. Разбира се има и много  малки неща вложени от мен / дадени от мен/. Но и Кузей и другите роли , които до днес съм изиграл не съм аз. Затова я работя тази професия.

Ж - Вярно ли е че шегите на Реджеп Ивидик са предложени от вас ?

К.Т.- Не, те си бяха в сценария...

Ж - Колегите ви от екипа казват , че вие сте най-забавният.

К.Т - Аз съм човек , който обича да разговаря, лесно общувам. Хората около мен казват ,че съм и голям шегаджия. Но ,не знам колко е правилно това аз да го казвам.

Ж - В сериала изпяхте няколко песни и се превърнахте във феномен . Знаехте ли ,че гласът ви е добър или това открихте в този сериал ?

К.Т. - Аз съм актьор. Сцената е написана така и така се яви пред мен. И аз каквото колкото мога се помъчих да  изпълня.

Ж - За ролята на Кузей  се променихте и физически...Защо това състояние , което е много прието за една холивудска звезда при вас бе така преувеличено ?

К.Т. - Кой , какво и защо е казал, аз няма откъде да знам. Аз си върша работата.

Ж - Имате профил в Туитър. Това наистина ли сте вие ? Коментарите за сериала  в социалните медии въздействат ли ви ?

К.Т. - Да, имам един профил в Туитър, но не съм активен.Тъй като не следя медиите , не се занимавам с коментарите там.

Г-жа Сафийе, стопанката на мястото ,където всеки ден се храни екипа казва ,че е станал като част от семейството им. "Този сезон най-много ядоха артишок.  Г-н Къванч заради неговия  филм дълго време беше на диета. Беше купил отнякъде ''тархана'', но се оказа, че няма много хубав вкус. След това свикна с моята домашно приготвена тархана. Даже и в Юскюдар да се намира идваше кола и му вземаше".

Ойкю Карайел

Ж - Първата ви главна роля. След това само в главни роли ли бихте играли ?

О.К.- Не , въобще нямам такъв план. Даже второстепенните роли са ми по - привлекателни.

Ж - Защо ?

О.К.- Главните роли си имат строго определени граници, а страничните роли са по- свободни.Можеш да добавиш много повече неща към ролята .

Ж - Играете момиче , в което са влюбени и двамата братя. Според вас възможна ли е такава връзка в реалния живот ?

О.К.- Тази тема е като табу. Още повече в Турция това е много трудно да се случи. Не би се посрещнало с разбиране. Но това е една история, един сценарий. затова не гледам толкова строго на това.

Ж - А вие кого бихте избрали , Кузей или Гюней ?

О.К.- Когато казвам ,че не бих погледнала и двамата ми казват " Я,  я вижте фръцлата/ магарица/". Но аз не говоря за Къванч или Буура, а за героите , които играят. Кузей е хулиганът, доброто момче на махалата.
А пък Гюней е  кайпак /лъжецът,крадецът, не държащият на думата си/

Ж - Джемре много се бори за любовта си.Според вас любовта заслужава ли толкова много борба ?

О.К.- Да , заслужава си. Разбира се, има и такива, които възприемат нещата направени от Джемре за нахалство , безчестие, безсрамие. Понякога в някои нейни действия и аз се съгласявам с това мнение.

Ж - Много се говори за вас от две години насам.Украсихте и корици на списания. Но все мълчахте . Защо ?

О.К.- Това е моят избор. Не мисля ,че даването на интервюта е задължително нещо за актьорската игра.

Мерве Болуур /Зейнеп/

Ж - И в предишния сериал играехте ролята на лоша.

М.Б.- В началото ролята ми нямаше да бъде на лоша, но сценаристите я развиха така, отредиха и такава съдба.И все пак не определям ролята си като на лоша.Всеки си има начин да си изкарва гнева, яда, негодуванието.И Зейнеп си го изкарва на  Джемре. Всъщност Джемре има връзка, тя е  бившата годеница на по- големия брат.
 Там  поначало има нещо грешно. Но когато е намесена любовта човек нищо друго не вижда.

Ж - Бихте ли се влюбила в любовта на приятелката ви , както Джемре ?

М.Б.- От етична гледна точка, никога . Но, не бива да се изричат големи думи в живота. Бих си казала: ''Други мъже не останаха ли ?''

Ж - Добре , а ако мъжът, когото обичате проявява интерес към друга, както в сериала , бихте ли била толкова настоятелна  ?

М.Б.- Когато става дума за любовта човек не решава с ума си.Стигаш/ вървиш / докъдето можеш да носиш със сърцето си .

Ж - В предишната ви работа партньор ви беше Бурак Йозчивит.Този път е Къванч Татлътуу.За това ,че имате сцени на целувки с най- красивите мъже на Турция ,които имат много фенове , в социалните медии и по форумите се пише, че сте късметлийка. Какво мислите за тези коментари ?

М.Б.- С времето ставате приятели с партньора си и по него време мислите само за работата си.Разбира се ,че не е лесно. Има един куп хора на снимачната площадка , които ви гледат. Мислите си само за хората около вас.

Ж - Сред най-красивите жени на Турция сте. Червеното червило, бялата ви кожа станаха явление.Прилагате ли нещо за да изглежда така бяло лицето ви?

М.Б.- Даже се пошегуваха ,че съм си потопила лицето в белина. Но, това си е цветът на кожата ми.Не обичам да се гримирам.Мислех си , че единственото нещо , което липсваше на бялата ми кожа и на черните ми коси е червеното червило. Даже и на 16 г. си слагах червило и така излизах.

Зеррин Текиндор /Гюлтен/

Ж - Вие сте театрален артист и много не предпочитахте да играете в сериали. В "Забранена любов" , после и в "Кузей гюней" се явихте пред нас. Какво ви убеди ?

З.Т.---И на двата проекта сценаристите бяха Едже Йоренч и Мелек Генчоолу. Това , което мен ме убеди са написаните от тях сценарии. В първия сезон режисьор ни беше Мехмет Ада Йозтекин. Изкарахме един много хубав сезон с него.Втория сезон е Хилял Сарал, която ми беше режисьор и в "Забранена любов". Винаги съм била щастлива от това ,че съм работила с нея. Жена , която разбира много и има добре развито око за естетика.

Ж - Коя е по-близка до вас, дистанцираната ''мадмазел'' или фризьорката Гюлтен ?

З.Т.- Нетактичността на Гюлтен, забавността и, каквато отвътре такава и отвън / прямотата и/ си е друго нещо. Гюлтен беше много по- топла, по-забавна. В живота аз съм много по-дистанцирана отколкото Гюлтен.

Ж - Вие сте била майката на името на кварталния фотограф ''Хюсюк'', който е влюбен във вас.

З.Т- Като дете сама си режех косите. Майка ми ме водеше на фризьор да ми я оправят и аз все като момчетата ходех с къса коса.И баща ми на шега ме наричаше първо  Хюсеин ,  после " Хюсюк".Това го бях разказала на сценаристите ни и после видях ,че героят, който се присъедини се казва ''Хюсюк''.

Ж - Гюлтен е много добра майка. Вие имате син на име Хира. Какви са отношенията ви с него ?

З.Т.- И двамата сме спокойни. Не си повишаваме тон .Колко хубаво ,че можем разговаряйки да разрешаваме всичко.

Баде Ишчил /Бану/

Ж - Как ви се отразиха тези две години ?
Б.И.- По отношение на играта се развих. Всяка една дума на режисьора ни Хилял Сарал за мен беше като едно пробуждане. Отделно от това... Тези два сезона прибавиха и много неща в живота ми свързани с любовта.

Ж - Героинята ви, въпреки  цялото двуличие/лицемерие на Гюней търпя, жертва се за тази любов.

Б.И - Предполагам ,че когато си влюбен границите на търпението се разширяват.И по специално жените предпочитат да вярват на любовта си. Ако на  това се казва  търпение, жертване и аз бих го сторила.Все пак част от лудостта на Бану я има и у мен.

Ж - Бану не можа да намери щастието , но вие го намерихте. Омъжихте се скоро. Как се отрази женитбата на работата ви ?

Б.И.- Без това живеех със семейството си.Имах живот подреден като на семейна жена. И  сега е същото. Само, че ходя на снимачната площадка изпълнена с много любов, толкова!

Ж - Вярно ли е ,че  сте казала: ''Когато се омъжа, може и да оставя актьорската игра''

Б.И.- Няма такова нещо.Когато репортерите ни спират на излизане от някое място и ни задават въпроси , не можем точно и пълно  да се изразим и затова излизат такива новини.Един път като сте глътнали праха от снимачната площадка ...
Съпругът ми без това не се меси в работата ми. Догодина няма сериал , но има един проект за филм.

Ж - Има ли нещо вярно в това, което се писа : " Не  поканих Буура и Къванч на сватбата си "

Б.И - Поканихме всички. Буура не можа да дойде заради счупения си крак.Тези, които бяха на снимки се обадиха. На никого не съм сърдита. После отпразнувахме с екипа.

Семра Динчер /Хандан /

Героинята която играх , г-жа Хандан е претърпяла личностна ерозия, това е жена, за която ми бе много мъчно и много я съжалявах. Личността и беше се изпарила под натиска на съпруга и , нямаше я икономическата и свобода. В тази страна има много жени , които живеят по този начин. Аз ако бях на мястото на г-жа Хандан , не бих го търпяла този мъж. А и в личния си живот затова ,че не търпях съм сама , разведена съм и имам един син на 26 год.

Мустафа Авкъран /Сами/

Кавгата на двамата братя в "Кузей Гюней" стана извор на много митове и приказки.И причината за това са нездравословните семейни прототипи по тези земи. Докато Гюней е представител на тези. които искат да прескочат класата си , то на Кузей състоянието на безделник е по-близко до това на баща му. И моят герой колкото и да не го одобрявам носеше мъжкото наследство  в тази страна. Бащата - студен като държавата. Сякаш представя един камък.Това ,че не може да каже на децата си "Обичам те'' също се явява пред нас като един проблем на мъжете.Защото има роли , които се дават на мъжете, не би плакал, не би могъл да покаже обичта си, ако я покаже ще бъде слаб, сякаш все воюва.

Хале Сойгази /Ебру/

Героинята ,която играх много преживя от Кузей , от Гюней и от семейството им. В сериала имах една луда дъщеря и един нервен, алчен, гневен син. Двете години преминаха в борба. По никакъв начин не можаха да  ме омъжат. Във финалът за който си мечтая , се надявам да ме омъжат. Да видим , късмет!

Поздрав с едно старо, любимо клипче от Ейрини Heart

Хубав ден, дружки Hug

# 378
Здравейте, момичета! Hug

Благодаря за всичко споделено!

Забравих да пусна резултата от теста:
с една грешка 90/100

грешката

Аз открих 11 разлики

Пъзела

Обещаното към Пепи
Скрит текст:
броя части и минутите съм ги подчертала с червено.

# 379

нещо за настроение в  мрачния ден!
Благодаря ви за споделеното, интервюта и нови задачки! Hug

Фенче Kissing Heart, мерси за архива!! Hands Plus1
това клипче гледали ли сме го?
аз май не съм, попадна ми ВК....много ми хареса Hands Plus1

ооо Жаки, адмирации, опасна си!! Hands Clap

Диве, на твоя въпрос, би трябвало да е Махмут...
иначе луди фенки..... само да искаш Confounded
какви глупости четох за нашето семейство и ходенето им в Лондон, тръпки да те побият Head Band

Пепи,
мдаа покриха се, Башак няма и сторита след като ни засипа със снимките от Италия.
Скрит текст:
мръъън
Цитат
Хубаво си се развличаме, но как ми се иска да пуснат вече някаква информация за новия проект.
нов проект, ако има изобщо.... очаквам след НГ, и какви ли са плановете на нашия, голяма потайност....Expressionless

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 14:42 от Airra

# 380
Привет, момичета!
Жаки, ти си машина!!! Браво на теб! Hug
Ето и игрословицата

Доста се затрудних. Wink
Хубав ден от мен! Heart

# 381
Жаки, машинка си, както казах! Hands Clap
Аз не съм отбелязвала надписите на снимките като разлики, затова са ми 9 Smile
Нези, браво! Hands Clap Аз ги открих повечето, но след теб няма смисъл да продължавам Smile
Скрит текст:
Не се учудвам никак за дъщеря ти, и тя като мен ни риба, ни рак, позната история Rage
Айре Heart Eyes благодаря за клипчето, познато ми е, но е явно отдавна Kissing Heart
Махмуд е големия брат на Курт Сеит, да Hands Plus1
Намерих още от тези интервюта:
Скрит текст:

Едже Йоренч - Мелек Генчоолу

Ж - За вас какво е различното на " Кузей Гюней"  от другите ви проекти ?

Едже - Героя, нашия герой не беше без недостатъци. Обратното, ако беше в живота ви, известен период след това може би нямаше да можете да го изтърпите. Но, все пак бихте го обичали. Кузей малко повечко вкара в  очите ни дефектните си страни. От това бяхме и обезпокоени, но и искреността му , чистотата на сърцето му, честността му и усилията му да се разкъсва в нашите очи ни се видя достоверно.

Ж - Сравниха го с "Каин и Авел" и "Богат беден". Вие откъде тръгнахте ?

Едже - Момчето богато, момичето бедно, влюбват се един в друг, семейството на момчето не позволяват да се съберат и момичето се разболява и умира ... Филми с  такава история има с тонове. Това, което казах горе беше ''Love Story''. Да и Каин и Авел са двама братя, също и Руди и Том в "Богат беден " са братя. Може и" Кузей Гюней" да има прилики с тях. Но ние написахме" Кузей  Гюней".

Ж - Вярно ли е ,че сте писали сценария, мислейки за Къванч Татлъту ?

Мелек--- Да, вярно е. Защото след " Забранена любов" отново искахме да работим с Къванч.Още от първия миг , в който започнахме да мислим за сериала, Кузей в нашите очи беше Къванч.

Ж - Краят на първи сезон на "Забранена любов" , сцената с изнасилването в "Каква е вината на Фатмагюл" застанаха  на дневен ред в Турция.В " Кузей Гюней " по-предпазливо ли се отнесохте ?

Едже - Първата любовна сцена в "Забранена любов" и сцената на изнасилването в " Каква е вината на Фатмагюл" бяха основните линии. Всичко започваше след тези събития, а и затова бяха в сценария. А в историята на " Кузей Гюней " тъй като Кузей протягаше ръка към любимата си, сякаш протяга ръка към огъня, такива сцени никога не е имало.

Мелек - В дневния ред на парламента, в официалните записки зае място финала на " Забранена любов".В залата когато се е разглеждал закона за пътищата не е могло да се осигури мнозинство. Вътре гледали финала. Разбира  се,че е хубаво да бъде харесван и да се интересуват от сериала.

Ж - Ще ни дадете ли подсказка за финала ?

Едже -  От първият момент, в който седнем пред телевизионния екран до финалния кадър ,обещавам ,че ще го гледаме без да си поемем дъх.

Хилял Сарал / режисьор/

След Мехмет Ада Йозтекин аз поех сериала във втори сезон. Докато  миналата година беше единственият сериал, който следях, тази година поемането на режисьорския пост ми беше странно ... враждата между братята, разнищването на семейните ценности за мен бяха много важни. Във всяко семейство има деца, които не си приличат. И тези неща ги предадохме по един достоверен начин. Къванч Татлъту много добре пресъздаде Кузей. С Къванч и Берен бях работила преди.Това са хора дисциплинирани, които са се отдали на актьорската игра.Те
ми разтварят хоризонта и ума. Взаимно си обменяме опит.И Зеррин Текиндор създаде чудеса. Искам с нея да снимам филм.

Вие за Кузей ли сте или за Гюней ?

"Кузей Гюней" се впусна в бойното поле на рейтинговата война, в което се превърнаха вечерите на срядата , заредени с щита на Къванч Татлъту и мощното копие на сценаристите. Все пак в сравнение с конкурентите си, които започваха с големи претенции, но продължаваха само по 3-5 серии, КГ до последния си ден успя да задържи пред екрана вярната си публика. За тези, които не са се интересували, ако трябва да започнем от началото - ''Кузей Гюней" беше сериал , в чийто  център е поставена братската вражда ,идваща още от времето на "Каин и Авел".Зрителите се разделиха на две -подкрепящи Кузей и подкрепящи Гюней.
Случват се, преживяни са такива неща, докато актьорите  на другите сериали се превръщаха в звезди, нито Ойкю Карайел, нито Къванч Татлъту , нито Буура Гюлсой се виждаха наоколо. Всички предпочетоха да мълчат.
А какво бе преживяно за тези две години в онази махала ? Адресите са "Селимийе, Юскюдар, вилите Селамсъз и Истинийе асланлъ ... дори и обектите да са направени заради сериала, снимките се осъществиха  на истинска улица заедно с търговците  на нея.

Финалът , за който мечтаят

Ойкю Карайел : Една реалистична история , затова  искам финал , който да не е много изострен, без да съдържа в себе си много изненади, искам един финал като живота.

Мерве Болуур: Според мен Кузей трябва да се върне към Зейнеп !

Баде Ишчил: Да можеше и Бану да е щастлива. Да можеше брака и да продължи и с детето си да  намери спокойствието.

Зеррин Текиндор : Преодоляха се толкова опасности. Искам един щастлив финал.

Семра Динчер : Искам щастлив финал.

Хилял Сарал : Прочетох финалния сценарий. Много се впечатлих / въздейства ми, повлия ми/. Идва един прекрасен финал, какъвто зрителите очакват.
Нямам търпение отново да го гледам с Нези Kissing Heart
Една от най-любимите ми сцени, с техните си гласове, с дублажа изобщо не е същото.

Диве, всички пенсионери над 68 год. в България пътуват срещу 10 лв. месечно.
Скрит текст:
И на сестра ми в Аликанте картата и за транспорт за цяла година е напълно безплатна, не се занимават месец по месец да им ги заверяват.
Е, как така не са ти зачели стажа в България ???  На мои познати, работещи и живеещи в чужбина им го зачетоха, получават си две пенсии, явно нещо с документите ти не е било наред, иначе не мога да си го обясня Thinking  За много години ли става въпрос ? Търси си ги, как така няма да ти дават пенсия и от България ?
Пепи, и на мен ми се иска, ама май няма да е скоро Thinking
Цитат
Дано поне със снимки да ни радват от време на време.
Хубава вечер, дружки Hug

# 382
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Подаръкът ви пристигна 😍

Много, много красива Башак ❤️

Сега остава да разберем каква среща ще имаме на 4 декември?

Момичета, страхотни сте 😍 Джаки, много, много благодаря за пъзелите ❤️❤️❤️  Тази информация ще ми бъде от голяма полза.
За двете снимки... има още две разлики при Неше 🤫

Още не съм прочела интервютата, Фени 🫣 След малко ще се коригирам

От Нетфликс

# 383
Здравейте Благодаря за споделеното

# 384
Така...Башак е последвала тези две страници и на 4 декември ще има реклама най-вероятно. Ще участват още Айча Туран и Керем Бурсин.

Фени, благодаря за интервюто, което си качила. Мисля, че за пръв път го виждам 😍
Айре, това видео съм го гледала сто процента и почти съм убедена, че е на Ана, или е част от нейно видео.
Вчера на 25 годишнината на Elle  са припомнили и броя от 2013г., който вие отбелязахте преди няколко дни.

А kt-fans  днес също припомня, както и факта, че Къванч е първия мъж на корицата на списанието.

Да отбележа, че Башак вече е доста освободена пред камерата 😍 на разположение има най-добрия учител.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 21:31 от pe04

# 385
Пепи, да явно, че Башак ще снима реклама...ами щом я влече./аз не съм толкова въодушевена Rolling Eyes/
Щеше да участва и в списание- Harper’s Bazaar Türkiye.
за сега тя има повече работа в Лондон Expressionless

а видеото си е на Анна, това е нейния стил
но оригинала е това

ВК е съкратено, затова се обърках
https://vk.com/video316629766_456244052
абе много са нахални тия рускини....

НФ са написали Зимният ни сезон е открит.
и са постнали актьори с по-зимни дрехи Grinning

Фенче Kissing Heart, много интересни неща намираш за любимия сериал, мерси!!
Нези, браво!
Терзи Hug

лека вечер с любимите ни АсДев Heart Exl

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 23:21 от Airra

# 386
Привет, дружки Hug
"Когато отворите очи сутрин, първо помислете каква велика привилегия е това да бъдеш жив, да дишаш, да мислиш, да се наслаждаваш, да обичаш.”
Марк Аврелий
Време е за кафе

И една закуска по турски за вас Kissing Heart
Скрит текст:
Айре Heart Eyes благодаря ти! Kissing Heart Така е, голяма слабост ми е този сериал и го правя с удоволствие. Дори и да няма скоро нов проект ашкъма, имаме си много богат архив, та да ни е винаги интересно и приятно в нашата къщичка и да не скучаем много Hands Plus1
Да ви припомня едно видео със сцена, която така и не дадоха в самия сериал, нямам идея защо

Пепи, благодаря за Башак, много е готина и много си я харесвам, ама предпочитам мъжа и за подарък Stuck Out Tongue Winking Eye Според мен това си е реклама Thinking Ще се отпусне, разбира се, над 10 години вече е в полезрението на всички покрай Киво, а и вече се снима в реклама с него. В този ред на мисли няма ли да има нова такава или приключи ? Thinking
Ей богу, изтекоха ми очите мила моя, ама пак не открих разлики при Неше на снимките Нарде са ?
Намерих си още едно старо интервю:
Интервю с албанска телевизия 2019
Къванч Татлъту, един от най-известните и обичани турски актьори в Албания, в ексклузивно интервю за албанския телевизионен канал "tvklan.al", говори за ролята си в сериала "Сблъсък", премиерата на който започна на тв канал Клан.
В своето интервю 35-годишният актьор говори за различията между многото роли и защо е бил принуден да изостави спорта и как се е озовал на пътя на киното.
Телевизионният канал Klan излъчи всички сериали, в които Къванч Татлъту играе, като се започне от Гюмюш, Менекше и Халил, Забранена любов, Кузей Гюней, Езел, Курт Сеит и Шура, както и Дръзки и красиви, сериалът, който се появи на екраните на албанската публика миналата година.

Има ли някакви общи черти, за които можете да ни разкажете за вашата роля в сериала " Сблъсък "? По какво се  различава тази роля от другите в кариерата ви?

- В сериала "Сблъсък" играя ролята на Кадир Адалъ, който ръководи отдела за борба с организираната престъпност. Кадир е смел човек, израснал в сиропиталище. Той се сблъсква с конфликтни емоции заради незабравимата любов от детството и минали свои травми. Кадир е много решителен и изключителен офицер, човек на дълга. Той успешно и доблестно изпълнява всички възложени му задачи. Въпреки това, един ден той се сблъсква с труден противник. По време на въоръжения конфликт Кадир арестува престъпници, които убиват жена му и дъщеря му години по-късно, в резултат на терористичното нападение на стадиона. След което Кадир е решен да намери престъпниците, които разрушиха животът му.
Има известно сходство между образите, които съм играл в други проекти. За мен обаче е много важно ролите, които играя, да са различни една от друга. По този начин  формирам професионалната си кариера на същите тези основания. Кадир, Кузей, Курт Сеит, Халил, Бехлюл и Джесур ... всички те са различни един от друг. Например, този път в сериала "Сблъсък", за първи път играх баща и полицай. Това беше много интересно предизвикателство. Тренирахме усилено с оръжие и се запознахме с полицейските процедури. Кадир в крайна сметка се явява уникален образ за мен, различен от героите, които играх в други проекти.
Сериалът "Сблъсък" - това е сериал в стил "драма" и "екшън" - по своята същност е универсална история, за това  вярвам, че и в други страни зрителите ще я оценят.

Някой ми каза, че сте искали да сте спортист и професионален баскетболист, но е трябвало да напуснете спорта след злополука. Разочарован ли сте ?

- Разбира се, в началото бях много разочарован. Животът обаче продължава и аз знаех, че трябва да намеря нещо друго, върху което да се съсредоточа. В моменти на отчаяние или загуба на мотивация, човек трябва да се научи да заменя нещо с друго, за да преживее смислено остатъка от живота си. След като скъсах ахилесовото си сухожилие и се отказах от баскетбола, преминах към моделството и след това към актьорското майсторство и сега съм тук. Трябва да призная обаче,че много бих искал да си остана баскетболист.

Кой е любимият ви отбор по баскетбол във вашата страна и в света?

- Докато играех баскетбол, Чикаго Булс беше любимият ми отбор в НБА. Сега не подкрепям конкретен клуб, но все още се интересувам от този спорт и тренирам професионален баскетбол, доколкото мога.

Какво започнахте да правите за бъдещето ?

- След като бях обявен за "Най-добър модел", се преместих в Париж и живях там почти две години, преди да реша да се върна в Турция. Предложиха ми една от главните роли в сериала "Гюмюш“. Заедно с моя агент Гайе Сокмен и съветника за връзки с обществеността Зерин Ерсу високо оцених тази оферта и в края на краищата я приех. Така започна моята актьорска кариера.

Участвали ли сте някога в международен проект? Може би някакъв холивудски проект?

- Тепърва ще участвам в международен проект. По-рано ми предложиха роля във филма "Търсач на вода" режисьор и актьор Ръсел Кроу. Но по това време участвах в сериала "Курт Сеит и Шура" в руския Санкт Петербург. Така че, за съжаление, не можах да приема тази оферта.

Как е животът ви в Турция? Как успявате да запазите личния си живот в тайна ?

- Не полагам допълнителни усилия да запазя живота си в тайна. Предпочитам да живея сред природата, отколкото в центъра на града. Не обичам движението и шума. Ето защо предпочитам да живея в предградията, сред природата.

Вие сте посланик на УНИЦЕФ и защитавате правата на децата ...

- УНИЦЕФ е важен за бъдещето на децата и света. Аз съм посланик на УНИЦЕФ от 25 годишна възраст. Работата в името на децата е привилегия. Всяко дете заслужава по-добър живот. Призовавам всички да се съобразяват с правата на децата и да подкрепят инициативите на УНИЦЕФ.

Малко стари, готини снимки

КБТ в Бали

И още нещо интересно да ви припомня:

Цитат
След като спечели сърцата на зрителите с ролята си в сериала Гюмюш / Сребро в Близкия Изток и на Балканите, Къванч Татлъту стана световна звезда с фенове от цял свят, дори в Ямайка. Сега и там ден и нощ гледат неговите проекти
И на края да ви разсмея малко - турски папарак

Имайте прекрасен , спокоен ден, дружки Hug

# 387
Добро утро, момичета! Coffee

Нека новия ден дабъде изпълнен само с положителни емоции.

Фенче, намерих и последните две: нюанса червено на блузата на Хюлия
и зад Киво на блузката на детенцето има нещо нарисувано, а на другата не

# 388
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Страхотни сте 😍 На Неше и липсва колието и косата и е по тъмна 😛

Я да си изберете в каква роля бихте искали да видите Къванч в някой бъдещ проект.😀

После още 😍 

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 389
Жаки, о, благодаря, джанъм! Kissing Heart Как съм ги пропуснала Thinking Ама аз гледах само в Неше , а Пепи е написала при Неше, приех го буквално  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ох, бе, помните ли ги тези ? Stuck Out Tongue Closed Eyes

И още стари снимки да си припомним

В тази реклама колко беше красив нашия " рапър"! Heart

А тук Киво е с дъщерята на Феридун Дюзагач, сладуранка е.

И едно кратко интервю с Барбара Палвин, една от партньорките му в МАВИ
Цитат
Репортер: Как намирате Къванч?

Барбара: Той не е само добър артист, но също и много готин човек! Толкова голяма подкрепа получавам от своя колега, помощта, разбира се, е много важна.. За мен Къванч е един перфектен партньор/колега... Много добре се разбирахме и много се забавлявахме също. Надявам се, че ще се види професионализма и самочувствието чрез заснетите снимки.

Репортер: Какво беше първото ви впечатление за Къванч, което имахте преди да направите снимките и след запознанството си с него?

Барбара: Добрият външен вид не е всичко за мен. Но Къванч е много любезен, интелигентен и забавен човек... Тези качества са много по-важни за мен когато се запознавам с някого. Той ги има всичките...

Репортер: Ние вярваме, че неговата красота е дар от небесата (в смисъл като дар от Бога). Вие как го намирате?

Барбара: Какво мога да кажа... Много съм съгласна с вас, прави сте...  
Пепи, не виждам нито колие, нито различен цвят на косата, бе джанъм, трябва да взема лупата, ясно е Stuck Out Tongue Winking Eye
Искам да го гледам като лекар, пилот и квото друго се сетиш Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт