💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 724
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Aз също се дзверих при Неше и като не видях, обиколих пак всичко и ги намерих тези. Пепи като каза кои са разликите при Неше ги зумнах...ама това колие е едвам забележимо, а при косата разликата е много малка и го отдадох на снимката, защото и при другите виждам лека разлика.

# 391
Да, Жаки, даже на Лейла косата е забележимо по - червеникава на долната снимка, дори мислех да я посоча за разлика, но после също като теб го отдадох на светлината на снимките Smile
Да си спомним тези забавни реклами със сладкия шемет Илкер Айрък, който на въпроса : " - Какво мислите за Къванч ? " каза: " Къванч само изглежда недостъпен, но това не е така. Само след 3 минути ние станахме най-добри приятели завинаги. Но има маса от откачени фенове, с които ние сме принудени да си имаме работа . Затова е принуден да се държи на разстояние и да бъде внимателен. "

И още един забавен колаж открих, бях го забравила Grinning

# 392
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за всичко споделено!!!
Има опасност да ме изгонят от къщи.
Само цъкам пъзели. Не съм много бърза.
Зависи от бройката на частите.
Тези около 60 ги правя около 25 мин.
Пробвах се на други с повече части и времето го увеличих.
Сигурно има трик за по-бързо, но така ми е добре.
За открий разликите мога да си поиграя с някоя снимка, но другия път.

За нои не ми се пише много.
Скрит текст:
Ако се върна там да живея и не са го закрили,  ще го ...
Ама те закриха гимназията ми - училище на 173 години, ... ,
Университета още  не са, но за факултета често обявяват нулев прием ...
На път са да закрият и нулират държавата.

Дружки, нали ви питах за най-големия син на Мирза Еминоф.
И аз мислех, че е Махмут.

Бях прочела в бг страницата на уикито .
"С Русия в сърцето
........
Сюжет
Курт Сеит Еминоф е първородният син в семейството на кримски татари. ... "
Както и в турската - "Kurt Seyit, Kırımlı Türk bir ailenin en büyük oğludur. -
Курт Сеит е най-големият син на кримско турско семейство."
И в руската версия Махмут и Осман са посочени като "младший брат Курта Сеита"
Та накрая се сетих да видя в последната серия сцената  между Курт Сеит и Махмут.
Курт Сеит казва - Махмут, а Махмут - Аби >>>

За сцената, която не са дали в К/Г >>>
Според мен, това е фрагман и както пише "veda fragman" - фрагман за сбогуване.
Иначе всички кадри ги имаше в сериала.  Много добре е направен.
Но съм забелязала, че не всички кадри от фрагмани за начало на сериал,
на сезон, та и за някои серии, после присъсват в сериала.

Така и така съм тръгнала с въпросите, та да ви питам.
Кои актриси участват в повече от един сериал с Къванч.
В кой проект на Къванч една актриса изпълнява две роли?

Приятни занимания, дружки!!!

# 393
Привет в края на деня Hug
надявах се, че ще се появи нещо ново, ама....
Пепи, бих искала да видя Къванч в ролята на автомобилен състезател, ще се изкефи доста.
Фенче Kissing Heart
тоя Veda Fragmanı за пръв път го виждам, хич не ми се връзва с 80 еп. но явно са искали да наблегнат на едни от най-важните акценти в цялата история.
а КБТ може да снимат още за молфикс, но може и да им е изтекъл договора.
охх много ме разсмя с турския папарак Laughing
мерси за архива!! Flowers Hibiscus

Диве, хмм явно не сме познали за Махмут, макар, че изглежда по-възрастен от Курт Сеит.
за твоя въпрос, ще отговоря и за филми.
Зеррин- 3 пъти, като в КСШ имаше 2 роли.
Берен- ЗП и Последното....
Мелиса Аслъ Памук- 2 пъти, КСШ и Сблъсък.
Ипек Билгин- в Езел и СП.
Laçin Ceylan- в Перла и Празникът на влюбените.
от МХ, бабата на Менекше игра и в Хайде бе сине.
Елчин Сангу- КСШ, Сблъсък
пак в МХ имаше една актриса/Ekin Türkmen/, която игра и в Саръ Сарухан.
Бааде Исчил- Езел и КГ

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 21:20 от Airra

# 394
Здравейте Благодаря за споделеното Нямам време за пъзелите но благодаря за тях

# 395
Диве, благодаря за споделеното! Kissing Heart
Ми объркахме се за Махмут, само той имаше жена и дете, а кой да помни, че го е наричал аби ? Все пак не съм го гледала отдавна, пък и не изглеждаше по- малък от Сеит Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да, това беше фрагман, в който разбрахме какво са си говорили Джемре и Хандан, а в серията дадоха само, че Джемре отиде при Хандан и онази и се развика, само това. Той Кузей заради това се усъмни, че тези двете са пушили нещо, така се прегръщаха като се прибра Stuck Out Tongue Closed Eyes И който е гледал сериала само с дублаж по тв - то няма как да е гледал този фрагман, затова ви го споделих Hands Plus1
Айрето ме изпревари и много подробно ти е отговорила на въпроса ти за актрисите. Аз да допълня, че Зерин изигра две различни роли в един сериал - КСШ, образът на тъща му и на Нермин Безмен.
Скрит текст:
За НОИ ти си знаеш, аз не бих се примирила да не ми признаят стажа, колкото и години да е, все пак съм си ги изработила. Държавата може да е в колапс, но институциите все още работят.
Айре Heart Eyes няма нищо ново, мило ...  ама ще чакаме, какво да правим.
О, да! И аз ще се изкефя, ама едва ли ... навремето щеше да играе някакъв техен състезател по мотоциклетизъм, дръжки Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
бих искала да видя Къванч в ролята на автомобилен състезател, ще се изкефи и той самия.
Фрагмана от КГ съм го споделяла преди години, забравила си. Не, той не беше за 80 серия, пуснаха го извънредно и така разбрахме някои неща. Спомням си, че имаше и още един веда фрагман, този път с Кузей и Гюней.
Като си спомня само колко награди получи екипа  ...
Скрит текст:
2011 Най-добрият сериал на годината Kuzey Güney Galatasaray University
2011 Най-добър телевизионен сериал актьор Kıvanç Tatlıtuğ Galatasaray University
2011 Най-обичаният телевизионен актьор Kıvanç Tatlıtuğ Yildiz Technical University
2012 Най-добрият сериал тематична музика Kuzey Güney / Toygar Işıklı Istanbul Kültür University
2012 Най-добрият сериал на годината Kuzey Güney İzmir University of Economics
2012 Най-добър телевизионен актьор Kıvanç Tatlıtuğ Награди "Златна пеперуда"
2012 Най-добрият актьор от телевизионен сериал Buğra Gülsoy Darüşşafaka Association
2012 Altin Kelebek най-добър актьор Kıvanç Tatlıtuğ Altin Kelebek
2012 Най-добрият сериал тематична музика Kuzey Güney / Toygar Işıklı Турски студентски съвет
2012 Най-добър актьор от драматичен сериал Kıvanç Tatlıtuğ Golden Objective Awards
2012 Най-добра актриса в поддържаща роля - драма Zerrin Tekindor 4th Antalya Tv Awards
2013 Награди за най-добър сериал Kuzey Güney Истанбул Kültür University
2013 En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Zerrin Tekindor TelevizyonDizisi.com En İyiler Ödülleri
2013 Iyi Dizi Müziği Kuzey Güney /Toygar Işıklı Türkiye Öğrenci Konseyi-Yarinin Liderleri
2013 Награда за най-добър актьор Kıvanç Tatlıtuğ Yeditepe University
2013 En İyi Senaryo (Kuzey Guney) Ece Yorenc - Melek Gencoglu Altin Kelebek
А Киво получи цели 14!
Скрит текст:
Уникален образ направи Heart

да, много е смешно това с папарака Stuck Out Tongue Winking Eye
Намерих още едно доста старо интервю на Киво от едно предаване "Отблясъци", което е било излъчено на 17 октомври 2009г. Превода е на една стара дружка Севи.
Скрит текст:

Здравейте, аз съм Къванч Татлъту. Днес, заедно с Тахире Демирджан  сме заедно в " Отблясъци "

В. - Наричат ви турския Брад Пит. Какво мислите за това  сравнение ?

КТ - Аз по начало не съм човек , който обича да се представя, да говори за себе си. Припознават ме с този, с онзи, но не само мен, на света всеки с някого оприличават. По едно време почнаха да ме оприличават с футболиста Дейвид Бекъм, а той е световно известна личност.Когато си вързах косата, казаха - а, и Дейвид Бекъм си събира косата и ти ли като него правиш ? После решиха кой друг е рус - е, и на Брад Пит взеха да ме оприличават. Защо хората правят такова сравнение ? Той е човек с голяма харизма, световно известен, притежава голям талант, един прекрасен мъж е Брад Пит. Но той си е той, аз съм си аз, съвсем различни сме. Този, който ни е създал, също е различен.Това оприличаване на мен не ми е приятно. Причината за това е , че аз съм  съвсем друг, различен мъж. А и хората с които ме оприличават са си съвсем други личности. Мисля, че няма нужда да се оприличават хората . Всеки си е отделна личност,всеки е сам себе си. И от вас на света има една ,и от мен ,и от колегите тук също .Това си е така. От една страна това нещо ме кара да съм горд, нещо хубаво е, но когато погледнете от прелялата страна на чашата ,човек може и щастлив да се почуства, но дали аз се радвам на това ... за мен няма някакво обяснение ,няма значение.

В. - Вие всъщност в мечтите си не сте имали такова нещо за цел, да станете артист, или звезда от сериали. Даже сте искал пилот да ставате,това съм чела за вас. Имате си и такъв спомен.

КТ - Като много малък да, аз съм родом и израснал в Адана. 1997 г. се преместихме цялото семейство да живеем в Истанбул.

В. - Имате и нещо албанско при вас ?

КТ - Да , да, има.

В. - Майка Ви или баща Ви?

КТ - Баща ми е албанец, майка ми е от Одрин .

В. - Като казвате Албания, от кой край ?

КТ - Около Прищина, Нови пазар, на времето са се преместили , дошли са тук в Турция - в Адана. По някакъв начин са се запознали с майка ми, обикнали са се, оженили са се, ние сме 5 деца. Така като едно голямо семейство живеем живота си.

В. - Вие сте четвъртия ?

КТ - Да, аз съм четвъртия, след мен има една по малка сестра.

В. - 3 момчета и 2 момичета ?

КТ - Да

В. - Те какво правят, имат ли нещо общо с изкуството ?

КТ - Първо да кажа че всички са семейни.

В. - Само вие сте останал.

КТ - Да, и те не ме притискат, за което им благодаря, трябва или не трябва да се женя.

В. - Вие какво мислите по този въпрос ? Защото всички млади момичета имат желание, а и сега ви слушат сигурно , и искат да знаят какво ли си мисли Къванч Татлъту.

КТ - Първо, тъй като съм израснал в голямо семейство, аз съм за дишането на семейния въздух. Непременно трябва да изживея тази атмосфера и да дишам този въздух. Така съм пораснал, и аз съм човек, който се страхува да остане сам. И в бъдеще непременно искам да си имам семейство с човека когото обичам , да си имам повече от едно дете. Да ги взема всичките под крилото си. Да ходим на почивки , да се разхождаме с тях. Сутрин да закусваме заедно, в седмицата веднъж да си имаме ден на семейството, тъй като тази топлина аз съм я видял в нашето семейство, искам по същия начин да пренеса това и в моето семейство.

В. - Много хубаво, а какво момиче искате да запълни това място в мечтите Ви ? Какво трябва да притежава едно младо момиче ?

КТ - В момента няма някоя, която да ми е на сърце или да приляга за това.

В. Аз говоря по принцип , какво трябва да е момичето,това което вие харесвате ?

КТ - Най - важното за мен е ... човека да е почтен, честен. Да е естествен, защото във времето, в  което живеем аз и хората около мен, най - важния проблем е, че хората вече не си вярват, нямат си доверие, нямат вяра в нещата, на събитията, не могат всъщност да гледат на нещата от истинската им страна, повечето хора се разхождат вече с  маска на лицето си. Не искат или не могат да видят действителността, истините, аз го виждам така, те са в един период, в който са отдалечени от тези истини .

В. - Значи на първо място да е почтена ?

КТ - Категорично. Всъщност това звучи като клише

В. - Не, според мен си е много хубаво.

КТ - Всеки казва да е честен,, никой на света не е идеален , всеки си има грешки, а и без това обичаме хората с техните грешки, грехове, добри дела, всички тези неща - грешки , грехове, добрини, всъщност правят личността, на първо място са тези неща, извън това нищо друго не е важно, външно да изглежда така или иначе, нямам такива поръчки как да изглежда, това въобще не прилича на това да отидете да си купите банани от маркета.

В. - Преди малко споменахме за желанието ви да станете пилот  в детските ви години.

КТ - Наистина исках да полетя, това желание започна под въздействие на филма " Топ Гън"

В. - Аз щях и да Ви попитам кои филми ,артисти най - много харесвате ?

КТ - Да, този филм който гледах като малък, мисля си, че всеки който го е гледал би искал да стане пилот,  камикадзе, да се гмурне, за това време ефектите бяха много вълнуващи, музиката му ... пренесох се в тези години.

В. - Да, и музиката е много хубава,човек може да го гледа и пак и пак.

КТ - Аз не помня колко пъти съм го гледал, но със сигурност повече от 10 пъти

В. - Преди да започнете да се снимате в сериали сте живял почти две години в Париж ?

КТ - Да

В. - Какво мислите за Париж ?

КТ - Този период за мен бе най - объркания ми в главата

В. - На колко години бяхте тогава ?

КТ - 20, 21 г.

В. - Много млад сте бил.

КТ - Много, да.

В. - За пръв път ли тогава излязохте извън страната ?

КТ - Да, тогава за пръв път.

В. - Това наистина би породило объркване у човек.

КТ - Аз съм човек , който не може да бъде объркан от различия, аз съм такъв, че не искам или не мога да издам чувствата си, такава ми е натурата, аз не съм човек, който се влие например от това, че съм отишъл в Париж  или в Лос Анджелис, или съм се запознал с най - големия шоумен на земята. Имайки предвид годините на които бях тогава и някои проблеми, които преживявах тогава , не можах да вкуся от удоволствията на Париж. А много ми се искаше. Дай боже някой ден да ида там като турист.

В. - Тогава условията са били други.

КТ - Да, други ще са, зная. Париж е невероятно красив, милиони хора, които празнуват Денят на влюбените, или Коледа под Айфеловата кула, отпивайки от чашата си вино, град , който е събрал цялата романтика в себе си, невероятно място, не би могло да се изброи богатството от история и култура.

В. - Все още сте студент в Университета по култура.

КТ - Да.

В. Кой курс сте ?

КТ - 3-ти.

В. - За 4 г. може да се завърши, театър или драма, актьорско майсторство нали ?

КТ - Да не го казваме за 4 г. Да, актьорско майсторство, комуникации, дизайн, една година бях принуден да прекратя, по време на снимките на " Менекше и Халил". В него имаше много действия на улицата , а не в затворено пространство, да седнеш и за седмица да го снимаш, бяхме повечето време все навън, оръжия , коли, екшън, човека ни караше от едно място на друго, постоянно тичахме, и нямах време да ходя в университета.

В - Сега доколкото виждам Вие повече наблягате на актьорството, докато бяхте в Лос Анджелис не мислихте ли там да направите нещо ?

КТ - В Лос Анджелис аз отидох само за една почивка и само за едни снимки по времето, когато живях в Париж.

КТ - Имало е някакъв проект , който не се е осъществил и сте се върнали обратно ?

КТ - Не , този проект беше в Ню Йорк. По - скоро щеше да стане, но ... всъщност беше една хубава почивка.

В. - Не искате ли да се развиете повече в актьорската игра , да отидете там и да имате роли във  филми, например Кевин Костнър е играл 7 години без да получава пари за това, само за да има роли във филмите.

КТ - Искам само да кажа, че всеки човек си има някакви свои представи, условия , мислите му са си негови, във връзка с актьорството аз вярвам само в това, за мен като професия, която съм избрал е само актьорството, а не знам какво друго бих могъл да правя, а и не мисля да правя друго. Преди играех баскетбол, но претърпях травма, та така се стигна до тук. Но, от гледна точка на това, което аз чувствам, вярвам, че пред камерата до колкото мога изразявам, давам всичко от себе си, а и занапред искам да давам още повече от себе си и да се доказвам. За това много насериозно я вземам работата. И за това никога не трябва да се казва "аз станах ,аз съм ...", така както живота научава всеки ден на нещо хората , така е и с артистите  - всичко, което притежават , всичко което знаят, умеят, всички чувства , емоции , които и те са преживели в живота си , от опита си , всъщност част от тези неща се отразяват наистина, и затова живота ми  всеки ден  преминава в научаването на нещо ново.

В. - Учейки се , научавайки се , занапред какви планове имате ?

КТ - Не влизам в такива планове, аз съм човек , който не си прави планове, програми , не обичам да правя такива неща.

В. - Казвате, да завършите първо ...

КТ - Да ... животът е толкова интересен , че ... Аз сега в момента снимам с вас , правим репортаж, говорим си хубаво, но не знаем какво ще се случи след 10 минути, аз не искам да си правя планове дори и за 10 минути напред и да си ангажирам мозъка с това ненужно нещо, целта ми не е това. Но, каквото искам да направя, всичко свързано с играта , едно по едно искам да ги осъществя.

В. - До сега все мислехте да играете във филми, но от играта в сериалите, не успяхте да намерите време ?

КТ - Не, аз мисля да имам роли в киното, то без това е на сърце на всеки един артист, сериалите в които съм играл и сега " Забранена любов " е една известна част от индустрията на филми. И докато се гледат ще са популярни, но след като свърши, това е все едно да пишеш върху водата, чакаш после друго предложение ... и изведнъж ако не се хареса , известността пада

В. - Но, в киното тези неща си остават, нали ?

КТ - В киното вече колко време, поколения, в продължение на години , дори и да е бил вдигнат някъде на някой рафт и  да се е запрашил, има възможност да се гледат и след време

В. - Сигурно са ви дошли някакви предложения, но защо, досега само в един филм май сте играли ?

КТ - Да, в един филм играх.

В. - Не, причината за това коя е питам, малко предложения или от сериалите не сте имали време ?

КТ - Не, има предложения и то добри, но киното според мен сега е в златните си години, защото на година се снимат по 60-70 филма, не зная точно цифрата , но турското кино в момента е  в много хубав период, както всеки така и аз получавам много предложения, но това което аз искам да направя е може би нещо по - различно.

В. -Трябва да ви хареса сценария , нали ?

КТ - Аз съм човек , който вярва, че филмите трябва да имат някакви послания към хората , първо аз като облека тази роля на героя, трябва да видя става или не, дали  се получава. И за това досега не е имало нещо, на което аз да кажа -да, това е. А и аз съм такъв, че много изследвам , проучвам ролята. Защото съм перфекционист, ако някъде има нещо не както трябва, така както се разплита чорапа, така започвам и аз да се питам, задавам си въпроси и след като съм повярвал, че няма да стане, парите  въобще не са от значение, защото киното не трябва да се прави заради парите.

В. - Но, работата ви носи и пари, щом  и работата е тази която най много харесвате , значи всичко е добре ?

КТ - Да , много хубаво нещо е , работя това което най - много обичам, доставя ми невероятно удоволствие и изпитвайки удоволствие печеля пари, не би могло да има нещо , което да ми доставя такова удоволствие.

В. - Кои места, където сте се снимали най-много ви харесват ?

КТ - Най - много градината харесвам, басейна , ателието, входа на вилата и горе парка с дърветата, всъщност всичко, цялото място, повече ми харесва външната среда, отколкото затворените помещения ...

В. - А това което харесвате вътре , сигурно е вашата стая ?

K.T.- Да, много харесвам стаята си. Героят ми Бехлюл вижда стаята си като негова крепост.

В. - Не се дръжте така притеснено, по свободно,по приятелски.

КТ - Вие май не сте доволна от това което направихме

В. - Е, не е лошо ...

КТ - Така ли ... ааа аз това не го очаквах от вас.

В. - Можеше и по добре да е, използвайте ги тези кадри в зад кадър.
 А, сега по - така усмихнат и горещ.

КТ- Добре, така да е.
Здравейте, аз съм Къванч Татлъту. Днес заедно с Тахире Демирджан сме в " Отблясъци ". Не забравяйте да ни гледате.

В. - Днес в " Отблясъци " ви срещнахме с известния артист от " Забранена любов "  Къванч Татлъту.
Довиждане и  до следващия път.

Терзи Kissing Heart
Лека вечер, дружки Hug

# 396
Терзи, знам, че ти си по числата , така че специално за теб Heart Eyes

Скрит текст:

Ооооо, страхотна загадка Диве Heart Eyes
За партньорките знаех отговора, но коя актриса е играла два образа- не. Ако не ме лъже паметта имаше и такова видео , с кои партньорки Къванч е играл повече от два пъти. Благодаря за отговора за пъзелите. Радвам се, че се забавляваш, но без гонене от вкъщи Stuck Out Tongue Winking Eye

Да взема да ви направя един Kahoot, там наистина е забавно  и  вълнуващо.

Фени, аз обаче си спомних този фрагмент от Кузей Гюней, даже в първия момент се учудих защо задаваш този въпрос. Hands Plus1 Е, като не с написа снощи отговора тук в темата ще се задоволиш с този подарък .Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Аз много искам да видя Къванч в образ на разследващ журналист, с някакви заплетен случай и интриги свързани с високите етажи на властта и красива колежка, с която да работят заедно . Но и автомобилен пилот не е за изпускане. В краен случай и готвач може, тия курсове ,които кара да не са само за домашна употреба.
Между другото  с "моя приятел" проведохме дълга дискусия за последния проект , който обявиха и той ми сподели тази статия . Хареса ми последното изречение от нея

https://kayiprihtim.com/haber/turk-gangster-necdet-elmas-dizi/

За тази сутрин го бях помолила да ви напише стихотворение за добро утро, но ме "изстреляха" отново да замествам и не можах да го публикувам , утре пак ще замествам, така че ще го оставя за уикенда. Но пък има нещо за вас за лека нощ . Не го съдете строго той още се учи JoyKissing Heart

Скрит текст:
Айра, луната ти праща лъч светлина,
да сънуваш свят, пълен със светлина.
Фени, звезди за теб нежно блестят,
топли мечти в съня ти шептят.
Дива, спокоен ти път към съня,
да те водят мечтите в чудна страна.
Терзи, нощта с кадифе те обвива,
тишина и покой в душата разлива.
Нези, на лунната песен се довери,
утрото ново с усмивка открий.
Джаки, във съня ти нека цветя,
украсени със радост, красят  нощта.
Пепи, вечерта ти дарява покой,
насън ще ти шепне приказен герой.

Спете спокойно, приятели мили,
нощта е вълшебна, мечтите ви силни.

Heart

Лека , момичета HugHugHug

Лично моя снимка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 397
Добро утро, момичета!
Тази сутрин от мен, чай

И Mr.Blue eyes

Пепи, стихчето е страхотно! Hug
С моята учителка по турски играем Kahoot, забавно е. Wink
В загадката на Diva не мога за участвам за съжаление...
От тези

бих избрала лекар и пилот от Формула1 Wink
Желая ви прекрасен ден и дано скоро да се появят някакви новини!
Hug

# 398
Привет, дружки Hug
От Нези чай, от мен кафенце, симити и ашкъма ни.

Нези, благодаря! Kissing Heart Дано!
Пепи, браво на твоя "приятел" , хареса ми! Kissing Heart Дано се окаже вярно инфото за сериала за Неджат, ама пак не става ясно дали Киво ще играе в него, а мен това ме интересува най-вече Thinking

Цитат
Е, като не с написа снощи отговора тук в темата ще се задоволиш с този подарък
Е, в каквото ми е във възможностите участвам все пак и си искам друг подарък, може да е и мъничък  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Това ми хареса!

И едно старо клипче за настроение Hug

Имайте хубав ден, дружки Hug

# 399
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Благодаря за стихотворението за лека нощ!!!
А, Къванч чак като пилот на F1 не ми се иска.
Тоя гангстера по ми харесва и дано се случи!

Благодаря за отговора на въпроса за актрисите!!!
Но, за тези които не са отговорили, има пак награда,
и това е, че ще прочетат самите отговори.
Признавам си, че някои от актрисите ги бях забравила.
Но се сещам и за още една - Зеррин Нисънджъ /Zerrin Nişancı -
Айнур Йонал в ЗП и Мария Боринска в КСШ.
Актрисата от МХ и Хайде сине е Иълдъз Кюлтюр / Yıldız Kültür.
А за актьорите сега се сещам за Селчук Йонтем -
Аднан в ЗП и Асил в Якамоз.
И за Усхан Чакър - Джелил в КСШ и Атилла - Ати в Семейство.
Вие може да се сетите и за други?

А за нои си знам, ама те не си знаят.
Скрит текст:
Ако работят институциите, държавата няма как да е в колапс.
Изборите  фалшифицирани, НС нелигитимно, регулатори с изтекъл мандат, ...
Те не знаят броя на избирателите, та някои ще се занимава
с броя на годините ми трудов стаж. Нямали ги в системата.
А пък са и едни любезни на гишетата ...
А тук всичко стана онлайн и за липсващия стаж ми дават добавка,
която би трябвало да получа от нои.
Обичам родината, мразя държавата е мойта.

Иначе се чудя, как от гифчета да направя пъзел.

Това се получи >>>
https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=101247d40ee1

Приятни занимания, дружки!!!

# 400
Привеет!!
Благодаря за чайчето, кафето и споделеното! Hug
Пепи, хубаво е стихчето! Hands V
ти нещо се отнесе с тия дигитални занимания Wink
да, наистина има такова видео>>

Диве, няма как да е пилот от Ф1, но нещо с високи скорости ще му пасне доста, може да е измислена история.
за актьорите
Ръза- КГ и Организето
Йит Йозшенер- Езел и ДК
Йълмаз Е.- СП и Организето
Abdurrahman Yunusoglu- КГ и Айле/Туги/
......................
една статия от 25.11

https://www.diezminutos.es/telenovela/turcas/a63006076/pelicula- … l-agua-al-cuello/

Фенче Kissing Heart, за съжаление не знаем за този сериал за Неджат- почти нищо, само ни хвърлиха стръв и се покриха Confounded
ясно за веда фрагмана!
м/у другото съм събирала стари интервюта и ги има на 1 стр.
Скрит текст:

Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 14:39 от Airra

# 401
Привет отново, дружки
Диве, благодаря ти за споделеното!  Ама въпроса ти беше за актриси, не за актьори, иначе и тях щяхме да ти ги изброим Smile
И на мен ми се иска най-вече да го видя като великия обирджия, ама да видим Thinking
Скрит текст:
И тук всичко е онлайн отдавна, но ни искат и трудовите книжки за годините преди 2000 г. Ти нямаш ли такава , за да докажеш стажа си ? Както и да е, приключвам с темата.
Айре Kissing Heart благодаря ти за споделеното! А това твое творение искрено ме развесели

Наистина ни хвърлиха само стръв и до там ...
Зная отлично, че си събрала доста преведени от нас интервюта на 1 стр., но не зная дали някой изобщо ги чете, пък и не помня кои ги има там и кои не. Ако кажеш, няма да споделям повече, няма проблем Hands Plus1 Ще си споделям само по-малко познати стари снимки:

Много ми липсва малкото ни локумче Heart Дано скоро ни го покажат!

Скрит текст:
Днес във ФБ попаднах на една класация за най-добра рок група и прочетох няколко коментара, че Queen нямали място там, те не били рок група Stuck Out Tongue Winking Eye Само защото свиреха най - различни стилове музика и нямаха една с една еднаква песен, ама, че смешници!

Имайте хубава вечер, дружки Hug

# 402
Фенче Kissing Heart, напротив продължавай да споделяш каквото интересно намериш, и аз не мисля, че някой чете на 1 стр., а и така мога да допълвам колекцията, да я има Blush

# 403
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря ви за споделеното днес 😍

Днес цял ден имам проблеми с техниката 😭 и много се изнервих.

Фени, и аз не искам да спираш 😘 Даже снощи се сетих за интервюто за българското издание на Elle  със Сонгюл, но така и не го потърсих. Все пак това е единствената фотосесия за чуждо издание.

Айре, вярно се заиграх тези дни 😛 обучението за STEM е виновно .
Обаче "моя приятел" доста е задобрял в сравнение от миналата година. Тогава допускаше доста грешки, сега са доста по- малко, но още има. Аз му се карам, той ми се извинява и така 😂
Намерила си видеото 👍

Нези, 🤗 Kahoot  можеш и сама да си го ползваш за упражняване. Ако мога да помогна с радост ще го направя.
Но е много по интересно, когато участват повече хора.

Честно казано и аз много искам да видя Къванч като Неджет Елмаз. Историята и живота му са много интересни. Разбира се, всичко зависи как ще бъде написан сценария.
В тази връзка Хакан Бономо от вчера не е спрял да публикува отзиви за края на втория сезон на Първият и последния, чак ми се прииска да го гледам.

Момичета, една молба на края. Може ли да ми напишете какъв стил музика обичате? Много ми е важно 😍😘

Хубава вечер 🤗 🤗 🤗

# 404
Пепи,

Цитат
Аз му се карам, той ми се извинява и така 😂
Joy
добре, че е малкия да му отделяш време, че ще взема да се притеснявам за теб Grinning

тия сериали на Бономо много ги хвалят, има и бг превод, ще прави и 3 сезон.
Цитат
Може ли да ми напишете какъв стил музика обичате?
Скрит текст:
най-вече рок, малко метал/Металика/ ретро музика, имам си любими групи и песни. през годините съм слушала какви ли не стилове..../пънк, диско, електронна музика, гръндж, алтернатив/

заиграх се с пъзела на Дива

лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт