💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 721
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
О, Айре 😍 единственото , за което трябва да се притесняваш за мен е ставането сутрин 😂 особено когато е извънредно, както беше целия месец 😭 Малкият си е на режим, което веднага прави моя режим напълно съобразен с него. Голяма любов сме 😍

Благодаря за отговора 😍

И Нур Сюрер качва много отзиви за нейния филм.

Утре очаквам такава гледка ❄️☃️❄️

# 406
Добро утро, момичета! Coffee

Днес е Андреевден!
Честит празник на всички празнуващи,
 да е изпълнен със здраве и късмет!

Слушам предимно диско, поп и рок музика.
Харесвам старата наша естрадна музика
и определени класически парчета.

Пъзела го пускам с времето и брой части за Пепи.

Хубав уикенд!

# 407
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Джаки, благодаря за споделянето 😍
Вече имам представа за времето за реденето на пъзел и идея за това как да го приложа. Благодаря ви на всички, защото ми беше необходима тази информация.

Няма нищо от нашите хора , но пепел ми на клавиатурата, си мисля, че до представянето на Башак на 4 декември нищо няма да получим. Забелязала съм, че двамата винаги се съобразяват един с друг, когато имат някакво представяне, за да не се измества фокуса.
Дано не се окажа права. Явно взеха и мерки да не ги засичат в Лондон след излезналите снимки от първите дни.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 408
Привет, дружки! Hug
Честит празник на всички празнуващи Андреевден!
Вече стана време за обяд, но аз пия кафе по всяко време, та и от мен едно Hug

За добро съботно настроение Smile

Жаки, благодаря! Kissing Heart
Aйре Heart Eyes ОК, ще продължа да споделям, ако попадна на нещо интересно Kissing Heart
Например споделеното от преводачът му Евгений Емерзлой по времето на КСШ.
Скрит текст:
" Той не се звездее, с него можеш да разговаряш съвсем спокойно, въпреки своята популярност се държи като съвсем обикновен човек, с него можеш да се шегуваш, да говорите на всякакви теми, които не касаят личния му живот. Но, когато той не е в настроение или нещо в процеса на снимане не е както трябва ... по-добре не го закачайте. Особено по време на работа, той е толкова съсредоточен, понякога разбира се се шегува, както и всички останали актьори по цял свят, но това никога не се отразява на работата му, към нея той се отнася много сериозно. А е толкова харизматичен и открит човек ... понякога се закача с другите актьори , с Биркан, както всички мъже се закачат, те се опитват да се ударят един друг с ръка, с крак, показвайки на какво е способен всеки, но всичко това е в рамките на шегата, между тях има много добри отношения. На Къванч Русия много му хареса, той разбира се сподели, че не за първи път идва в толкова красив град като Санкт Петербург, но много му е харесал. Двамата с Биркан са за пръв път в Русия. За Ермитажа не разбрах, знам, че Биркан не го е виждал още, защото ме попита какво може да се види там, какви експозиции има. Единственото, което ги смущава е времето и пълното отсъствие на слънце на нашето небе. Когато те пристигнаха, Питер ги посрещна много хладно. Те споделиха, че от 15 градуса са се озовали на - 20 градуса само за няколко часа, а първите им снимки били на улицата и се е налагало да снимат на студа по 10 часа на ден. Аз тогава още не бях на работа , но слушах какво е било от целия снимачен екип и от всички актьори - и руски и турски. Така, че знай уважаеми зрителю, през какво е трябвало да минат всички участници в снимките, за да създадат за теб този проект."
Пепи, слушам предимно рок музика от 70, 80, малко и от 90 г. във всичките и разновидности - хард, прогресив, глем, поп, диско, блус, краут рок, имаше невероятни рок групи в миналото. Слушам с удоволствие и диско, поп и бг. естрадна музика от миналото. След 90 - те много рядко ми се случва да харесам нещо в съвременната музика, има от всичко друго, освен музика, мое мнение. Слушам в определени моменти и песни от 60-те и класическа музика.
Това списание имаш предвид с интервюто на Сонгюл, аз го имам.

Е, 4 декември е в сряда, аз и без това не очаквам скоро новини, освен някоя снимка  Stuck Out Tongue Winking Eye
Още малко стари снимки и кивчета от Дивето:

И един страхотен колаж.

Хубава събота! Hug

# 409
Хубава събота!! Hug

Благодаря за споделеното!! Blue Heart
Пепи, Жаки Hug
Фенче Kissing Heart, ти направи снимки на списанието Перлите на Босфора и аз съм ги качила тук
https://docs.google.com/document/d/1ZfGWu6J7usofKnI2hy_Ay_nM_YDH … msjI/edit?tab=t.0

Честно казано не очаквам с нетърпение нещо ново..... и да си припомням/е/ стари неща и проекти е Heart
като му дойде времето, ще се разбере. Е със сигурност искам да знам ще има ли сериал и дали Къванч ще играе в него.....нямам и против на клипчета с Курт Ефе от Лондон Blush

я да ви постна едно видео, което сигурно сте забравили Blush
Бехлюл и Кузей, история на двама братя

много е забавно, естествено, че е дело на Анна Hands Clap  

за музиката,
Скрит текст:
в момента слушам песните на един много талантлив творец-българин, който е поет, но за щастие може и да пее. много обичам смислени докосващи текстове, ако ви интересува ще споделя любимите ми песни, даже на една от тях исках да направя клип с АсДев.....

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 14:13 от Airra

# 410
Здравейте Благодаря за споделеното
Пепи  Благодаря дано  не съм сбъркала
Скрит текст:
2-6-8=-12
5+7+1=13
4+3+9=16
2-5+4=1
6+7+3=16
8+1+9=18

Обичам диско музиката от 80 и 90 години Шер ми е любима но обичам и Азис

=============================

Башак

https://www.instagram.com/p/DDAFjr9sfDo/

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 20:22 от dterziiska

# 411
Като мъжа не работи жената взима нещата в свои ръце 😛😂 Шегувам се. Всъщност мога само да се възхищавам на Башак как не спира и тя да търси нови и нови предизвикателства. 👏 Достатъчно утвърден стилист е, но ето, че и тя не стои на старите лаври.

Терзи, отличничка си отвсякъде 😍👏
То все отличнички сме се събрали 😘

Фени, да за това списание става въпрос 👍 Спомням си, че го четохме от преснима от теб 😍
Айре, аз с удоволствие бих чула какво слушаш.

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

# 412
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Не са ме изгонили още от къщи,
но си цъкам пъзелите с удоволствие.

Та да ви питам пак. Точно тази сцена имаше ли я в този вид,
във втори сезон на Семейство, или така цялостно беше само в трея?
За музиката съм широка душа.

Както се започне от Дунавското хоро, та се мине през Бела съм бела юначе, Не казвай либе лека нощ, Девойко мари хубава, ... , Едерлези, Йовано Йованке, Кат замиришу йорговани, Горан Каран, руските класици, маршове, песните на Шуфутинский, Шатунов, Ярослав Дронов, Любе, Газманов, ... българслата естрада - Моя страна, Камино, Панаири, Детски спомен,  ... По-полека на обичайните заподозрени, в поп-фолка също има добри неща, турския Зайбег,  Хатирла севгили, Бир гюнах гиби, Сезен Аксу, ...., филмовата им музика, ... , гръцкото сиртаки, Сватбенния валс на Елени Караиндроу, италинските ... много са, филмовите произведения на Нино Рота, Еньо Мориконе, Aджело Бадаламенте, ... испанското танго фламенко на Армик, френсите шансони, Далида, Жо Дасен, та се стигне до ... Бийтълс, АББА, Куин, ... , Майкъл Джексън, БЗН, Уитни Хюстън, Тина Търнар, Шиниъд О'конър  ... , Ванеса Мей, ... , изпълненията на квартет Виктори,  Армин ван Бюрен,  ... , ...
Знам, че много пропускам, но вече два часа се мотам с поста и не мога да избера клип.
Но си спомням, че валсът излъчен точно в полунощ на Новата 2014 г. ме вдигна на крака.

Лекинка, дружки!!!

# 413
Диве, да, тази сцена беше само в трея. Завиждам ви за емоциите през 2014 г. Точно в КСШ музиката е нещо изключително.

Връщам се към въпроса за партньори , с които е играл Къванч . Ето какво отговори "моя приятел" Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Можеш ли да ми посочиш с кои актриси и актьори Къванч е играл два или три пъти

Къванч Татлъту е работил няколко пъти с определени актьори и актриси. Ето по-конкретно кои са те и в кои проекти са си партнирали:

Берен Саат
        „Aşk-ı Memnu“ (Забранена любов) – Берен играе Бихтер, а Къванч – Бехлюл.
        „Last Call for Istanbul“ (Последен призив за Истанбул) – нов филм на Netflix.

Фарах Зейнеп Абдулах
        „Kelebeğin Rüyası“ (Мечтата на пеперудата) – Фарах играе Сузан, а Къванч – Музафер Тайип Услу.
        „Kurt Seyit ve Şura“ – тя играе Шура, докато Къванч е Курт Сеит.

Ахмет Мюмтаз Тайлан
        „Organize İşler: Sazan Sarmalı“ (Организирани работи 2) – Ахмет е в поддържаща роля, а Къванч играе Сарухан.
        „Kelebeğin Rüyası“ – Ахмет също има важна роля във филма.

Лачин Джейлан
        „Gümüş“ (Перла) – Лачин е част от основния състав като Букет, а Къванч играе Мехмет.
        „Aşıklar Bayramı“ (Празникът на влюбените) – тя участва в поддържаща роля.

Ако имате допълнителни въпроси или искате по-задълбочен анализ на сътрудничеството между тези звезди, ще се радвам да помогна!

Зерин Текиндор ?

Да, Зерин Текиндор също е актриса, с която Къванч Татлъту е работил повече от веднъж. Ето кои са съвместните им проекти:

„Aşk-ı Memnu“ (Забранена любов)
        Къванч играе Бехлюл Хазнедар, а Зерин Текиндор е в ролята на Фирдевс Йореоолу, майката на Бихтер. Това е емблематичен сериал, в който техните герои имат сложни взаимоотношения.

„Kuzey Güney“ (Север Юг)
        Къванч играе Кузей Текиноолу, а Зерин Текиндор е в ролята на Гюлтен, майка на главната героиня Джемре. В този сериал Зерин и Къванч отново си партнират в динамична и емоционално наситена история.

Зерин Текиндор е известна с мощните си драматични изпълнения, които често се допълват добре от харизматичната игра на Къванч. Ако имате допълнителни въпроси, свързани с техните роли, ще се радвам да отговоря!

за Забраненият плод това не вярно

Вие сте напълно прави. В сериала „Забраненият плод“ (Aşk-ı Memnu), Зерин Текиндор играе ролята на Дениз де Куртевил, която е гувернантката на семейството, а не майка на Бихтер, както е споменато погрешно. Майката на Бихтер – Фирдевс Йореоолу, е изиграна от друга актриса, Небахат Чехре. Благодаря за уточнението! 😊

Зерин и Къванч обаче действително са работили заедно в няколко успешни проекта, като например „Север Юг“ и други. Ако имате още въпроси за техните роли, ще се радвам да помогна!

Има още да учи.Joy

Благодаря ви за отговорите за музиката , ще видя какво ще направя Kissing Heart

За лека нощ

https://puzzel.org/wheel-of-fortune/play?p=-OCPtUb42gLfXw42I_tC

# 414
Добро утро,момичета!
Декември ... Време е да изтупаме прахта от мечтите си...🎄
Благодаря ви за всичко споделено! Hug
Вчера при нас имаше бурен вятър и бяхме 8 часа без ток.
Днес все още духа, надявам се да нямаме пак такива приключения!

Башак пише,че е направила украшение (венец) за врата, който ще продаде на благотворителен базар в подкрепа на децата с аутизъм. Казва,че всяко 36 -то дете се ражда с тази диагноза.Cry
Скоро и аз ще отварям работилницата за венци, защото това е еднo от любимите ми занимания.
Обичам да правя и да подарявам на приятелите си и на близките ми.
Слушам  и много музика.
Обичам  поп музика, рок, слушам и обичам българска музика, италианска и френска музика.
Едно време слушах мното кънтри, сега отдавна не съм го правила.
Напоследък, покрай турския започнах да слушам и някакви техни парчета, по съвременните никак не са лоши. Wink
Желая ви прекрасен ден!

# 415
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Коледният дух вече се усеща. Още една снимка от Башак.

Нези 🤗 Вятърът издуха целия сняг, който беше навалял. Но ти наистина си била в приключение. Ще чакам снимки на венците, които ще направиш. Сърбят ме ръцете и аз да почна, но този месец ми се очертава с доста ангажименти и организиране на мероприятия, та ще видя дали ще стигна.

Сега се чудя дали снимките са от Лондон или по стари от Истанбул. На снимката, която е качила Нези се вижда куче .🤔
Най- после ми се падна Къванч 😛😍

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 416
Привет, дружки Hug
Честит ни декември!

Айре Heart Eyes, Терзи, Диве, Нези, Пепи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Диве, аз разбрах въпроса на Пепи, че иска да знае какъв стил музика слушаме обикновено, иначе и аз харесвам доста други песни, например песните на Шаман и група Любе много ги харесвам, обичам Уитни, Тина, италианска музика и т.н. но не ги слушам редовно, както музиката, която споменах. А музиката на Тойгар наистина е страхотна, но и нея я слушам само по време на сериалите или на клипчета от тях, няма специално да си я запиша.
Нези, и аз ще чакам да споделиш снимки от венците, които правиш Hands Plus1
Пепи, твоето приятелче доста грешки е направило, но пък спомена Лачин Джейлян, а ние май, че я пропуснахме Thinking
Ама как само обърка Фарах и Белчим, Зерин и Небахат не мога да си обясня, да не би да намира, че си приличат ? Thinking

За съжаление такава снимка, като тази със снежния човек няма как да видим от Англия, там едва ли има сняг Thinking
Дали ще се приберат КБТ за Нова година ? Thinking Интересно е и дали са се видели с фотографа Чарли Грей в Лондон Thinking

Айре Heart Eyes благодаря ти за клипа от Анна! Kissing Heart Не само, че не си го спомням, ами имам чувството, че го гледам за първи път Thinking Много е забавен наистина, толкова е различен по всичко Кузей от Бехлюл, че като нищо някой може и да не разбере, че се играят от един и същ актьор, въпреки физическата прилика.

Имайте хубав ден, дружки Hug

# 417
Среща на част от "Забранения плод" на концерт на Кенан снощи.

Момичета, ето малко от миналогодишните ми венци

Скрит текст:

Ще ви покажа и новите, когато ги направя.
Wink

# 418
Да е добре дошъл декември!! Nature Snowflake

здраве, положителни емоции и хубави новини!! Flowers Four Leaf Clover
Нези, ох ужас...толкова време без ток Hushed
благодаря ти за превода!!
аз съм виждала твоите венци-много са интересни и арт!! майстор си!
донесла си и снимката със Селчук, Берен и Хазал. Hands V
ако Къванч беше с тях щеше да е супер!
още една

Пепи,
много  е активна Башак, радвам й се Heart Exl
абе твоя приятел не е толкова зле......
Скрит текст:
за песните, само ти ме попита
слагам 3

а на тази, имах желание за АсДев клип
все едно Аслан пее за Девин......

снимката на която Башак е седнала - е от къщата им в Истанбул
а кучето го вземаха от приют
ето го на това видео, което ми е любимо
https://www.facebook.com/100063673173008/videos/1589294258112423

на мен ми се падна това Smile

Фенче Kissing Heart мдааа коренно различни са Кузей и Бехлюл!!
дано Къванч като се срещне с фотографа, да имаме нова снимка!!
аз писах за Лачин Джейлян, но пропуснахме  Ахмет Мюмтаз Тайлан.

Диве, също харесвам много стилове музика!
и като Фенка, любимите ми песни са от по-старите години.

хубав ден!!

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 16:30 от Airra

# 419
Нези, остави ме без думи 😘 много, много ми харесаха твоите творения 👏👏👏
На нашата улица вече всички са започнали с коледната украса, само ние още се разсейваме, но другата седмица живот и здраве и това ще стане.

Айре, песента е точно в десятката за това, което си намислила. Пожелавам ти, музата скоро да те посети.

Ето какво е казала Хазал

Напълно съм съгласна с нея.

Общи условия

Активация на акаунт