По времето на "Забранения плод " нямало ли е социални мрежи?
Аз също днес не издържах и си украсих къщата.

Този благотворителен базар, за който споменава Башак, ми изглежда,че ще е в Турция. На 3ти декември.

Че то и сега много зрители не правят разлика между герой и актьор, четох как изяждаха с парцалите една актриса, която играеше доскоро в Рибарче, ненормални колкото искаш 
много са му хубави текстовете на Папи Ханс, слушай си го, щом ти доставя удоволствие и ще чакаме клип за АсДев, подходящ е текста 

Башак хубаво е активна, ама не ме грее, щом не споделя това, което ме вълнува
Извинете ме, ако го повтарям, не помня дали съм го споделяла скоро 

Много се кефи на този празник, оставя украсата чак до февруари, големия ми син е същия, не се е метнал на мен, аз украсявам няколко дни преди Бъдни вечер 

Нашият! Аз така си го имам, нивото е връх, всички останали са в друга категория.

Но, не е нещо ново, отдавна правят един вид реклама на друг хитов сериал в сериала си.
Не помня да ми е забивал канал Д, когато гледах на времето ЗЛ
За всичко останало потвърждавам - така беше.

, благодаряя за архива!

Красавица е нашата Башак 
Ммм ... прекрасно кафенце, благодаря ти!

Но, и аз не съм очарована от избора на ИИ за двойки, турците се справят по-добре в подбора на двойките, които съм гледала.
Ами на каквото попадна , това споделям. Ето днес открих още едно интервю. Като ги чета сега едно след друго ми прави впечатление, че на някои въпроси отговаря по един и същ начин всеки път. 

Ами Пепи, ето затова не успяваш да видиш восъчната му фигура, все е на ремонт 

Препоръчани теми