💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Пепи, благодаря ти! Hug
 По времето на "Забранения плод " нямало ли е социални мрежи?
Аз също днес не издържах и си украсих къщата. Grinning
Този благотворителен базар, за който споменава Башак,  ми изглежда,че ще е в Турция. На 3ти декември.

# 421
Дружки, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Нези, прекрасни са, много ми харесаха, браво! Hands Clap
Пепи, това, което е споделила Хазал съм го писала доста пъти тук. Само мога да си представям какво щеше да се случи, ако по времето на ЗЛ имаше СМ ... Спомням си, че Хазал е споделяла, че на улицата са я спирали и са и се карали, че разделя ББ Rolling Eyes Че то и сега много зрители не правят разлика между герой и актьор, четох как изяждаха с парцалите една актриса, която играеше доскоро в Рибарче, ненормални колкото искаш  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Айре Heart Eyes много са му хубави текстовете на Папи Ханс, слушай си го, щом ти доставя удоволствие и ще чакаме клип за АсДев, подходящ е текста Kissing Heart
Колко хубаво, че са се събрали Селчук, Хазал и Берен! Flowers Four Leaf Clover
Ооо, колелото ти е фен явно Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
дано Къванч като се срещне с фотографа, да имаме нова снимка!!
Дано, ще е страхотно, но ако е за работа, защото така и не видяхме тази прословута снимка с Курт Ефе, а много ми се иска  Worried
Много сладко видео с кученцето Heart Башак хубаво е активна, ама не ме грее, щом не споделя това, което ме вълнува Smile
Да ви припомня първото интервю, което прочетох за Къванч в далечната 2009 г. Е, след него вече съвсем ме спечели Smile Извинете ме, ако го повтарям, не помня дали съм го споделяла скоро Thinking
Скрит текст:
Цитат
Човек не може да му се нагледа. Понякога изглежда като малко момченце, понякога като страстен влюбен мъж. Този имидж идва от вида му. Погледнеш ли го веднъж - русите му вежди, извивката на устните, огромните синьо-зелени очи, мускулестите рамене и стегнатия корем на плочки - не можеш повече да откъснеш очи от него. Много красив мъж. Много, много красив. И е само на 25 години. Явно имам много набито око - първото ми интервю с него съм направила преди 5 години, когато е бил само на 20.

Откъде познавам този мъж, когото всяка жена би искала да отведе със себе си ли? Родителите му бяха собственици на сладкарницата срещу дома ми в Адана. Познавам го от времето, когато беше малчуган по къси панталонки. В началото искал да стане баскетболист, но знае ли се какво ще ти поднесе животът - става първо фотомодел, а после актьор. А сега вече е Брад Пит на Средния Изток. Арабските жени са луди по него. Къванч Татлъту за тях е сексапилният Мохаммад. Сериалът "Перла" се излъчва в арабските страни с името "Нур", а името на Къванч в него там е Моханнад.

Както сме свикнали обикновено в нашата страна, всеки що-годе готин и известен мъж се разхожда насам натам с позата “Няма жена, която да не мога да сваля”. Докато Къванч Татлъту се чувства неудобно от факта, че толкова се набляга колко е хубав, привлекателен и сексапилен. Даже казва за себе си: "Опаковката ми е добра, но аз нямам никакъв принос за това.”

Наистина е скромен, не се прави на такъв. Невероятно красив е, но не подтиска човека срещу себе си с хубостта си. Не е никак високомерен. Единственият му недостатък е това, че е стъпил здраво на земята, много зрял и умен. В момента е студент по актьорско майсторство.

- В Дубай видях с очите си как жените едва ли не щяха да ви разкъсат. Какво кара арабките да си падат толкова по вас?

- Какво да ви кажа? И аз също като вас си мислех, че медиите преувеличават, но когато отидох там, всички се нахвърлиха върху мен. Добре, зарадвах се, почувствах се горд, но основното чувство, което ме обзе, беше шок. Направо се сковах и не можах да помръдна.

- Те ли ви поканиха?

- Да. Един ден ми звънна телефонът и гласът отсреща каза: “Искаме да ви поканим в Дубай, тук имате невероятно много почитатели”. Говореше английски с арабски акцент. Помислих си, че някой се шегува с мен и с подигравателен тон му отговорих: " Така ли? Сигурен ли сте, че търсите точно мен, да не грешите?”
Отговорът беше: “Разбира се, че съм сигурен, г-н Татлъту. Тук има хиляди жени, които биха дали всичко, за да се омъжат за вас, или по-скоро за Моханнад. Хайде, елате колкото е възможно по-скоро.” Оказа се, че ме търсят от телевизионния канал NBC. Сериалът “Перла”, който се излъчи в Турция преди 3 години, в момента се излъчвал в арабските страни с името “Нур” и биел всякакви рекорди по рейтинг. Всички жени там били влюбени в героя, чиято роля играя аз. Така реших и отидох.

- Как се почувствахте, заобиколен от толкова много жени?

- Не само жени, имам и много почитатели мъже. Е, човек наистина се чувства странно. Аз си помислих, че ще раздавам само автографи за 2-3 часа. А то какво се оказа! Хората едва ли не щяха да се изпотрепят. Беше много интересна навалица - имаше всякакви хора, млади, възрастни, деца.
“Перла” за мен беше важен проект, но все пак е отпреди 3 години, остана зад гърба ми. Точно затова този невероятен интерес към мен ми хареса още повече. Представяш ли си - планираш кариерата си в Турция и се оказва, че в Средния Изток толкова много почитатели припадат по теб. Макар, че аз не съм Моханнад, когото толкова обичат.

- Има ли разлика между това да си популярен актьор в Турция и популярен там - в арабските страни?

- Известен съм и тук, и там. Аз съм човек, който се старае да си върши добре работата. Тук в Турция идват за автограф, възкликват: “Ау, това сте вие”, махат ми с ръка и продължават по пътя.
Там е съвсем различно. Навалица от хора се нахвърляше върху мен, криеха ме в една стая, за да не ме разкъсат на парчета. Налагаше се да чакам, за да се успокои тълпата от почитатели. Но пак повтарям, те не познават Къванч Татлъту, харесват Моханнад. Героят ми е човек, който е привързан към съпругата си, слуша родителите си, човек с табута. Те го почувстваха близък. И разбира се, той е русокос, синеок, но мюсюлманин.

- Да бъдеш толкова желан и харесван е мечтата на повечето мъже.

- Това са две различни неща. По телевизионните екрани и медиите аз не съм известен с личния си живот. Аз съм актьор. Влизам в личния свят на хората през една кутия. Тези, които ме гледат, си мислят, че ме познават, а не е така. И арабските жени не ме познават - не знаят кой съм, на колко години съм, от какво семейство произхождам, колко братя или сестри имам, с какво се занимавам, какво ям и какво пия. А и не е нужно да знаят. Наистина като култура и манталитет ни чувстват близки, но за тях аз съм съвсем различен тип.

- В Египет този сериал е забранен под предлог, че бил опасен и развалял морала на добрите семейства.

- Аз само си върша работата. На мен ми е дадена роля и се стремя да я пресъздам възможно най-добре, доколкото ми позволяват физиката и личността. Хората май бъркат филма с реалността. В крайна сметка и Моханнад не съществува в реалността.

- Кога за пръв път забелязахте, че сте толкова привлекателен?

- Всеки се харесва малко или много. Но, не съм от хората, които си казват “Леле, колко съм хубав.” Просто Аллах ме е създал в това тяло.

- Значи това е само опаковка?

- Да, аз нямам никакъв принос. Това е един подарък. А и какво толкова е една опаковка? Опитвам се да покажа талантаи възможностите си, които са по-важни от красотата.

- Това че сте русокос, помага ли ви в Европа?

- В какъв смисъл?

- Има ли такъв интерес към вас и в Европа, както е в арабските страни?

- Не. Там съм си най-обикновен човек. Аз съм известен само в Турция и Средния Изток.

- Много сте скромен. Фактът, че ви наричат Брад Пит на Средния Изток, не е за подценяване.

- Не е. Но какво мога да кажа? Да се надувам ли? Това е нещо, което не бях очаквал, но се случи. Вече е невъзможно да се разхождам свободно по улиците на Дубай. Жалко, че не посетих този град преди да се излъчи сериалът там. Благодарение на турските сериали, които се показват в арабските страни, много повече арабски туристи са започнали да посещават страната ни. Но аз не съм човек, който се надува от това.

- Първата ви любов?

- Бях на 13-14 години. Бяхме на вилата ни в Мерсин. Баскетболът беше най-голямата ми страст по онова време. Мечтаех да стана баскетболист. Отидохме да играем баскетбол с приятели. И какво да видя - на игрището едно момиче играе баскетбол с момчетата. С дълги крака и къси панталонки. Спокойно, тихо, най-обикновено момиче.

- Много ли беше красива?

- Хубава беше, но не беше това най-важното. Има толкова много хубави момичета. Но тя играеше баскетбол. С нея флиртувахме, докато играехме. Бяхме на една и съща възраст. И след това вечер седяхме на пейката и гледахме звездите.

- Доколко напреднахте в отношенията си?

- Не много. Само се държахме за ръце. Но и това беше много вълнуващо.

- Като се каже “жена”, какво ви идва на ума?

- Майка ми.

- Приятелката ви няма ли да се обиди от този отговор? / визира Азра Акън, с която се разделят по-късно/

- Не. Те и двете имат своето място в сърцето ми. Много съм привързан към майка си и тя към мен.

- Като се каже “сексапилна жена”, какво ви идва на ум?

- Естествена, без грим, жена, която осъзнава красотата си, но не се натрапва с поведението си, с дрехите си.

- На 25 години сте и от 6 години сте с една жена. Не ви ли се струва странно?

- Аз съм моногамен мъж. Предпочитам да бъда само с една жена. Не се стремя да напълня живота си с всевъзможни неща, да обикалям нощем по клубове. Не се чувствам длъжен да доказвам каквото и да е на някого.

- Някои мъже не искат жената до тях да е облечена с мини пола или отворено деколте? Вие от тези мъже ли сте?

- Не съм ревнив. Само в нормалните граници, иначе силната ревност би навредила на връзката.

- Да речем, че отидете на бар с няколко приятели и знаете, че може да свалите всяка жена, която си пожелаете, от 15- до 55-годишна. Какво чувство на власт би било това?

- Да, това дава чувство за власт. Но какво е да се впечатлиш от пръв поглед? Има толкова много жени, от които се чудиш как да избягаш след третата минута. Това, което търся у жената, е богата душевност, без комплекси. Най-обикновени, естествени, изчистени взаимоотношения. Станах известен, но все още нямам приятели от тази среда и продължавам да се виждам със старите си приятели.

- Какво най-много ви дразни в хората от тази среда?

- Моята философия е такава - щом се занимаваш с едно нещо, си върви по пътя и не налитай на друго. Има толкова много актьори, за които се говори много повече за личния им живот, а не за работата им. Точно заради това не обичам да излизам по нощните клубове.

- Вие къде се забавлявате? Не обичате ли да пиете, да танцувате?

- Обичам, разбира се. Но клубовете, в които могат да ви засекат папараците, са известни на всички. В тях ходят предимно хора, които искат да се пише за тях в клюкарските издания. Аз не искам и затова сядам в по-скромни заведения. В Бейолу (квартал на Истанбул ) има много такива барове.

- През лятото не ходите и в Тюркбюкю (известна плажна ивица в Бодрум, където се събират само популярни личности ).

- Не, обичам повече да ходя на планина.

- Какво е романтично за вас?

- Не съм Ромео, но съм романтичен донякъде. Обичам спонтанно да тръгвам на почивка, без план и програма. Обичам простите неща - да гледаме заедно филм с любимата, тя да ми отвори вратата, когато се прибирам.

- Заедно ли живеете с нея?

- Не, тя живее в европейската част на Истанбул, но всеки ден сме заедно. Като му дойде времето, може и да живеем заедно.

- Какво правите с парите, които печелите?

- Влагам ги в различни неща. Баща ми се грижи за това, но винаги заедно взимаме решенията.

- Общ бизнес ли?

- Да, мислим за нещо такова. Може да е кафене или сладкарница, но ще е нещо модно. Ще е семеен бизнес, тъкмо ще има с какво да се занимават майка ми и баща ми. Баща ми е на 64 години, а майка ми на 55.

- Ползвал ли сте някога антидепресанти?

- Ако са ми изопнати нервите или съм много ядосан, играя баскетбол или на плейстейшън. Моят антидепресант е спортът.
И още нещо интересно:
Скрит текст:
Цитат
Според предишното издание Yedigun Facebook Page избра победителите от последното състезание "Къванч Ви кани на вечеря" , четиримата печеливши се срещнаха с Къванч и журналиста Дженгиз Семерджиолу в пицария. Победителите Ceren Zeyrek /21/, Berker Akin /18/, Cansin Ergun /13/и Tugce Kaya /17/ проведоха интервюто с Къванч като го питаха за всичко и не оставиха нищо за журналиста, който беше само в ролята на наблюдател. Според думите му, просто си седяли и яли пица, момчетата били много активни и той /журналиста/ само ги направлявал от време на време.

Джансън: Колко килограма отслабна?
Къванч: Не си следя теглото редовно, но последния път бяха 13 кг.
Джансън: На диета ли си?
Къванч: Не, не съм на диета, но трябва да внимавам какво ям и пия, и разбира се много да спортувам.
Д: Колко тежиш сега?
К: 73 ... Да, 73 кг.
Д: Къде живееше в Адана?
К: В Baraj Yolu... (пита Cansin) Ти на колко години си?
Д: На 13.
К: Какво?? 13!! (смее се) Значи, когато аз съм снимал първия си сериал, ти си бил на 7.
Д. Каква зодия си?
К: Скорпион. Мисля, че това беше един от въпросите, включени в интернет теста ... Кой ще ни направи пица?
Д: Всички ние!
К: От месеци не съм ял пица. Даже и забравих вкуса вече.
Д: Какво най-много обичаш да ядеш?
К: По принцип ли имаш предвид или когато съм на диета? Например обичам равиоли... и пилешка супа много обичам. И кебап много обичам. Обаче напоследък ям предимно зеленчукови супи.
Д: Как вървят снимките на сериала?
К: Много изморяващо, но много хубаво. Много ми харесва да работя по този сериал.
Д: Наистина ли имаш само един почивен ден през седмицата?
К: Да, наистина можем да почиваме само един ден.
Д: Коя е любимата ти роля?
К: Засега Кузей ми е любимия герой от всичките ми роли. Харесвам също и Секиз.
Д: Значи харесваш Кузей повече от Бехлюл?
К: Бехлюл е егоист, човек, който обича себе си, а Кузей е различен характер, има отношение към живота и това е, което го прави "по-добър"
Д: Защо не даваш често интервюта?
К: Не обичам много да го правя. Няма определена причина, просто ме отегчава. Всъщност съм общителен човек.

Дженгиз Семерджиолу: Въпреки, че изглежда много сериозен, Къванч всъщност е много весел и забавен.

Д: В последната серия окото ти беше подуто. Колко време отне грима за тази сцена?
К: Час и десет минути отне за да изглежда по този начин ... Без снимачното време, само за грима говоря.
Д. Къде снимате?
К: Близо до Anadolu, в азиатската част.

Дженгиз: Кой беше най-трудния въпрос относно Къванч в теста?

Победителите: Кой беше последния албум, който Къванч си е взел.

Дженгиз: Наистина е труден. Знаехте ли отговора?

Победителите: Не!

Дженгиз: Къванч, кой беше?

К: Албумът е Kings of Convenience, на 2- ма норвежци. Всъщност Yedigun подготви по повече от 100 различни въпроса за всеки. Може би този беше най-трудният.

Д: Харесваш ли репликите на Кузей? Намирам ги за малко традиционни.

К: Ок, ти ги намираш за традиционни... Но ако се вгледаш по-дълбоко ще видиш, че такива неща стават. Това, което се опитваме да покажем е не колко нещата са традиционни, а добри или лоши. Това е история на човешки живот.

Д: Историята на Кузей беше ли изненада за теб?

К: Има критични точки в живота. Това е историята на човек, който се намира в такъв критичен период. На човек, който отива в затвора без причина... и защо? За да защити брат си. След това излиза, опитва се да се адаптира, да започне свой бизнес... Ако човек е осъден веднъж, хората винаги го обвиняват, без значение дали е извършил престъплението или не, така че не може да работи на официални позиции. Това е трагично, наистина трагично. Даже не му се дава шанс да се докаже. В същото време като погледнеш този човек, виждаш 17 г. хлапе, което иска да отиде в армията като мъж.

Д: Но, той също е и уличен боец.

К: Той има смъртоносна рана, не може да яде, има стомашни проблеми. В това състояние не може да си намери свястна работа, какво друго му остава? Боевете.

Д: С този тон ли играеш Кузей?

К: Не, сега съм малко пресипнал, затова гласа ми звучи така.

Д: Обичаш ли пица?

К: Сега ми харесва повече, защото за първи път от месеци насам ям пица. Всъщност обичам да ям. Мога да седна и да ям с часове. Всъщност мога да изям всички тези пици сам. Но какво да се прави! Сега имам "баклава“ (има предвид мускули). Ако не беше заради тях... (смее се) Чакам края на снимачния сезон. Първото нещо, което ще направя, е да си хапна хубаво.

Дженгиз: И така, хареса ли ви Къванч? По-хубав ли е, отколкото на екрана?

Д: Той винаги е красив!

Дженгиз: По-симпатичен ли е, по-прям, по-секси ли е? Или е гадина?

Д: Неееее, много е готин! На екрана е по-различен, но тук всичко в Къванч е хубаво!

Д: Може ли да те попитам нещо, но моля те не се ядосвай!

К: Разбира се, че няма.

Д: Наистина ли си с Азра Акън?

К: Да, истина е, с Азра съм!

Д: Как я намираш като жури в "Yok Boyle Dans”?

К: Мисля, че е много успешна като съдия.

Д: Но, някои хора я критикуваха за това, че е твърде позитивна?

К: Не мисля така, мисля, че Азра върши страхотна работа.

Д: Вярно ли е, че Баде Ишчил кара твоя кола в сериала?

К: Баде кара моя кола? (смее се) Не, няма такова нещо. Не, наистина не е моя кола.

Д: Но, казват, че имаш автосалон?

К: Не, не, не вярвайте на такива неща... Понякога отивам на фитнес с колата на сестра ми. Понеже имам много братя и сестри и когато понякога карам техните коли, те пишат, че всички тези коли са мои.

Д: Колко братя и сестри имаш?

К: Ние сме 5 деца и когато понякога взема колата на някой от братята ми, започват да пишат, че имам луксозни коли. Аз имам само една.

Д: Имаш куче, нали?

К: Да... Много хубаво и голямо. Черен доберман, казва се Парс. Ще ви покажа снимка.

Д: Не е ли трудно да се живее с такова голямо куче?

К: Не ... Не е трудно за човек, израснал с домашни любимци. Аз винаги съм имал вкъщи. Парс е много добро животно. Идва с мен на снимки, винаги е с мен. Държи се много прилично там, никога не би наранил някого.
И на края едни стари снимки на Киво от училището, в което е учил самия той, мисля, че бяха от Адана Thinking

Нези, значи тогава има вероятност около НГ да са си в Турция КБТ Thinking
Ами, какви СМ 2008 - 2010 г., нищо нямаше още  ... и май по-добре като се замисля, оттогава се зароди този хейт, който буквално не понасям.
Браво, и ти като сестра ми, днес ми се похвали, че вече си е украсила къщата за Коледа, нищо, че при нея е 20 градуса и отгоре Smile Много се кефи на този празник, оставя украсата чак до февруари, големия ми син е същия, не се е метнал на мен, аз украсявам няколко дни преди Бъдни вечер  Smile

Хубава вечер, дружки Hug

# 422
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за красотата в темата и за споделеното!!!
Затри се Къванч с тези тенджери и тигани. Кога ще ядем не знам. 
То високи скорости се развиват и в краденето на шавролети.

Хазал ме подсети за началото, когато започнах да гледам дизита.

Да, нямаше такива неща като инстаграм, tt /Х, та и фб страници.
Нямаше и превод  на ЗП когато се излъчваше онлайн.
Да го гледам на каналД беше мъка, забива, прекъсва, ...
И телевизиите не излъчваха в YT.
На другия ден някой качваше серията, но с лошо качество.
Мъка. Нямаше дори читава снимка, а за гифчета да не говорим.
Нещата ми се подобриха, когато започна да се излъчва по бтв.
Тогава вече се оживиха форумите и даже се развихриха.
Но Хазал е имала късмета, че вече е била в друго дизи
и не се е върнала да чете подругите или бг мамма.
На мен тя ми харесваше в ролята на Нихал.

Въобще всички ми харесваха и Шеесте, и Несрин, и Бешир, ...
И много се дразнех, като ги наричаха  - кокошарника.
А Матмоазел, колко го отнасяше. Аднан беше виновен за всичко.
Той дори Сечкин Йо. беше казал, че са го съветвали
да не приема ролята, да не се "позори". 
А Бихтер и Бехлюл най-много го отнасят и до днес. 
Така, че Хазал има за какво да се радва.
Ами така ще е като правят толкова реални истории,
та карат зрителите да бъркат героите с артистите.

И тази година украсата ми ще  остане в кутиите,
заради едно такова диване, като това >>>

Скрит текст:

Но пък ми изпратиха от родната ми къща красота >>>

Скрит текст:

Лека вечер, дружки!!!

# 423
Привет, момичета! Yellow HeartPurple HeartFlowers Hibiscus
Мнооого отдавна не съм писала, защото след като наново изгледах "Семейство" през лятото, работата ме завъртя във вихъра си и нямах нито време, нито желание за дизита и коментари.
Сега, обаче, някак предколедно се зарибих по Kızılcık Şerbeti и вече съм на 46еп., но не това идвам да ви кажа.
Дойдох, защото по време на епизодите, на 3-4 пъти показаха и правеха референции за...познайте кой сериал? HugHug Нашият! Аз така си го имам, нивото е връх, всички останали са в друга категория.
В единия епизод, бабата гледаше телевизия и направо си показаха една от началните сцени на запознанството между Девин и Аслан, когато той ѝ предложи да я закара с колата след като кацнаха.
После имаше други моменти - как бяха във вилата на Аслан, на вечеря или закуска, няма значение, но...(и сега не ми се смейте, ама) в момента, в който им чух гласовете, така ми трепна отвътре!!! Все едно чувам "свои" и сякаш те са реални в иначе измисления сюжет на другия сериал.
Черешката на тортата беше, когато въз-простоватата снаха на семейство Юнал в Шербета, отиде и даде "gelinin maaşı", демек заплата за снахата (с цел да унижи друга героиня, понеже го видяла в сериал и взела идеята) LaughingLaughing
Толкова носталгично ми стана, че ще взема като нищо пак да започна отначало с Aile, след като приключа с този.

Вие как сте?

# 424
Привет, дружки Hug

Беа! Много ти се зарадвах, гярчектан! Добре сме, чакаме да получим някакви новини за нашия, но засега няма нищо. Заради това гледаме да се забавляваме с неща от архива, а Пепи ни разнообразява с разни интересни неща. А ти как си ? Благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Нашият сериал си е топ! Hands Plus1 Но, не е нещо ново, отдавна правят един вид реклама на друг хитов сериал в сериала си.
Цитат
на 3-4 пъти показаха и правеха референции за...познайте кой сериал? HugHug Нашият! Аз така си го имам, нивото е връх, всички останали са в друга категория.
Блазя ти, че продължаваш да гледаш нещо, на мен след нашия сериал нищо не ми хвана окото. Бях започнала да гледам " Правосъдие", но още не съм го изгледала.
Диве, благодаря за споделеното! Kissing Heart Не помня да ми е забивал канал Д, когато гледах на времето ЗЛ Thinking За всичко останало потвърждавам - така беше.
Цитат
Ами така ще е като правят толкова реални истории,
та карат зрителите да бъркат героите с артистите.
За мен това не е нормално, съжалявам Stuck Out Tongue Closed Eyes
Намерих си в архива още нещо интересно :
Скрит текст:
Цитат
По време на интервю с музиканта Ferhat Gocer за една радиостанция водещият му каза, че ще му пусне една песен и той трябва да познае кой пее и да коментнира изпълнението и пуснал "Bul Getir", която Къванч изпя в последния епизод на "Кузей Гюней"...
След като чу песента, Ferhat Gocer каза: "Не знам кой е това, но гласът е много хубав. Личи си, че няма голям опит, но тембъра е много добър. В заключение бих казал, че е много откровен! Кой е това?"
Тогава водещият му каза, че това е Къванч, което много изненада Ferhat Gocer и той каза: "Не мога да повярвам, страхотно, уау!" Тогава водещият го попита какво мисли за идеята да направи дует с Къванч, който за него самия би бил номер 187. Ferhat Gocer се засмя и каза: "Защо не?! Ако той приеме, за мен би било удоволствие!"
Ето това е певеца, вие може би го знаете, но аз не бях го чувала. Но, Киво не възнамерява да пее, освен ако не му се налага за работата, това го е казвал самия той. Още повече го уважавам затова, че не се взема насериозно в неща, в които знае, че не е перфектен, пее си единствено за удоволствие, а като нищо можеше да направи и той албум както много други.

А на това пък попаднах ВК:
Скрит текст:
КРИМСКИ РОДНИНИ НА КУРТ-СЕИТ ЕМИНОВ

Историята на семейството на Мурза Мемет Еминов, съдбата на неговия син Курт-Сеит Еминов, описана от внучката на Курт-Сеит от известната турска писателка Нермин Безмен в романа "Курт-Сеит и Шура” е преминала много години издания от публикуването му през 1992 г. Книгата, базирана на реални събития, веднага се превърна в бестселър и до днес е един от любимите романи на стотици хиляди читатели. Книгата стана още по-популярна, особено в Крим, след излизането на сериен филм с участието на знаменитости от турското кино.
Имах късмета да срещна Нермин ханъм в Истанбул в нейното красиво имение с изглед към Босфора по време на снимките в Турция и подготовката за снимките в Санкт Петербург. Когато попитах дали е намерила роднините на дядо си в Крим, тя със съжаление отбеляза, че не е намерила почти никого. Това може да се обясни с факта, че тя е била в Крим през 1992 г., когато процесът на масово завръщане на кримските татари в родината им едва започва.
След като сериала излезе на широк екран, моята стара приятелка, образована, мила жена, Лейла Джемилева (Еминова), ми се обади с молба да се запознаем, от нейното поведение, дрехи и разговор веднага стана ясно, че е от благородно семейство.
Наскоро Лейла ханъм погреба съпруга си, учения математик Нариман Ифтаевич Джемилев, с когото живяха много щастлив живот и го гледа като малко дете в продължение на осем години и половина. Отивам направо при нея и изказвам съболезнованията си. Но, нашият разговор беше за Нермин Безмен, нейните романи и сериала.
"- Знаеш ли, Зерочка, аз съм близка роднина на Нермин. Нашите дядовци са братовчеди”, започна разказа си тя. – Дядо ми Сеит - Али Еминов и Курт - Сеит Еминов са братовчеди. В Крим живеят и собствения племенник на Курт - Сеит, синът на брат му Осман – Юсеин, внукът на Ибраим, също братовчед на Курт - Сеит, художникът Рустем Еминов, а и децата на Сеттар Еминов.
" - Дядо ми Сеит - Али беше син на имама на един от кварталите на Алуща Мустафа. През годините на съветската власт децата на духовниците бяха подложени предимно на репресии. Дядо Али е отведен късно вечерта и след това от него няма никакви вести. Бабата на Арза, на 28 години, остана вдовица с 5 деца на ръце. Едно от тези 5 деца, Искендер, е моят баща. През 1934 г. баща ми се жени за майка ми и не им остава дълго да се радват на щастие в Алуща. Постоянното преследване ги принуждава да напуснат Крим и да потърсят убежище в далечния Джалал - Абад в Киргизстан. Мама е била бременна с мен от четири месеца. Така ,че се родих пет месеца по-късно в Джалал - Абад, но смятам Алуща за свой роден град. Някаква непозната, мощна сила постоянно ме тегли натам. Познавам всяка къща тук, всяка улица, всяко дърво. Слава на Аллах, бабата на Арза живееше с нас и говореше много за Алуща и Еминови. От нейните думи още през 50-те години започнах да съставям родословно дърво на нашия род, семейство Еминови. Намерих почти всички. Повече от 60 години го коригирам и допълвам до ден днешен. Нермин също ми изпрати един екземпляр.
Баща ми, забравил за оплакванията и репресиите, отиде на война от първите дни, беше част от кавалерийски полк в Техеран и стигна до Берлин. На 8 май, когато беше подписана капитулацията на нацистите, войниците се изсипаха по улиците с радостни викове. Те бяха предупредени за мините, но малцина обърнаха внимание. Татко и другарите му бяха взривени от мина. Останалите загинаха, само баща ми оцеля. Единият му крак е откъснат, другият е смачкан. Той прекара много дълго време по болници. Намерихме го през 1946 г. в Ленинград. Докараха го у дома с патерици, придружен от двама войници. Същия ден дойдоха при нас от комендатурата с искане да отидем и да се разпишем като всички депортирани. Баща ми, разярен, хвърлил патериците си по коменданта.
Раните и голямата мъка взеха своето. Баща ми почина на 50 години. На същия ден точно преди година почина майка ми. Тя беше само на 45.
Сега в Алуща има стара черница, останала от къщата на баба ми Арза. Невероятно дърво! Това е символ на непреклонната воля на семейство Еминови, на целия кримско - татарски народ. Има мощни корени, короната се наведе към земята, но отново поникна и се изстреля нагоре. Всъщност по-възрастният от семейство Еминови, Мирза Мемет Ефенди, донесе от Истанбул 7 черничеви фиданки и ги засади в дворовете на всички. В Алуща винаги се опитвам да седна в сянката на тази черница и да си помисля, само ако можеше да говори! Колко невероятни неща би ни разказала.
През 90-те години започнахме да се прибираме в Крим. И тогава получавам писмо от Алуща от приятел с изрезка от местен вестник. Тя пише, че турската писателка Нермин Безмен търси роднини в Алуща. Започна кореспонденция, изпратих и родословното дърво. Сестра ми Ленара посети Нермин няколко пъти в Истанбул. Тя ми изпрати свои романи с автограф. Препрочетох ги няколко пъти. Много бих искала да ги прочета преведени на кримскотатарски език.
Гледах сериала в много трудни за мен дни. Съпругът ми умираше. И тогава е сцената на убийството на дядо Мехмет и баба Зейнеб. Мислех, че сърцето ми ще се разбие! Пред очите ми картините от предвоенния ни живот в Алуща оживяха. Колко страдания и скръб сполетяха Еминови! Семейство Еминови имаше много талантливи специалисти, майстори на занаята, художници и писатели. Много се гордеем с нашата Нермин, която увековечи историята на рода в литературата.
Сериала показва, а книгата също така описва сцената на смъртта на Осман, сбогуването на Курт - Сеит с по-малкия му брат. Но Осман остана жив, воюва, беше заловен и след завръщането си на италианската граница беше задържан и заточен в Колима, след което беше депортиран в Узбекистан, където умря. От семейството му е оцелял само синът му Юсеин, който в момента живее в село Дмитрово, област Симферопол. Юсеин Еминов ще разкаже историята на семейството си....

Следва продължение
Автор Зера Бекирова

Статия от вестник Яни Дуня
На снимката:
Юсеин Еминов, син на по-малкия брат на Сеит, Осман.
Лейля Джемилева (Еминова)

Имайте хубав ден и спокойна нова седмица, дружки Hug

# 425

Беа и мен ме изненада, радвам се, че намина. Hug
Ние чакаме нещо ново за патрона ни и се разнообразяваме с каквото измислим./Пепи го мисли най-много/

Нези,
Скрит текст:
и украсата ти е много хубава!!

Aко по времето на ЗП имаше ТТ и ИГ, щеше да са драми, фенски войни, хейт, вманиачени пристрастия, фенове и т.н. абе щеше да е лудница. И по логиката на Хазал, и Берен е трябвало да се откаже от актьорството...а след ЗП тя изигра един от най-силните женски персонажи в турското кино.
Диве, наистина е много красиво във 2 спойлер!
Цитат
Затри се Къванч с тези тенджери и тигани. Кога ще ядем не знам.
Laughing
Фенче Kissing Heart, благодаряя за архива!
Цитат
Да ви припомня първото интервю, което прочетох за Къванч в далечната 2009 г. Е, след него вече съвсем ме спечели
супер е!! и аз си го припомних с удоволствие Heart
Цитат
Дано, ще е страхотно, но ако е за работа, защото така и не видяхме тази прословута снимка с Курт Ефе, а много ми се иска
о и на мен ми се иска, но със сигурност му се вижда много добре лицето, а както сме забелязали- все още си го крият. Примерно Фахрие постоянно показва отблизо двамата си синове, но всеки има право да действа както прецени за себе си.

ЗП си го гледах по бтв и това беше първия ми изцяло изгледан сериал с Къванч.
Wink

хубава нова седмица!!

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 15:21 от Airra

# 426
Здравейте момичета!
Изкуственият интелект създаде въображаеми двойки
между турски актьори и американски/английски актьори
Ето коя се падна на Киво

Ето останалите двойки
Скрит текст:

# 427
Здравейте Благодаря за всичко споделено
Нези голяма майсторка си Много са красиви венците

====================================================

https://www.instagram.com/p/DDFQ-t-IIx4/

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 18:27 от dterziiska

# 428
Среднощен привет, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря ви за всичко споделено днес.😍

Аз днес нещо се напрегнах , но вече ми мина 😀

Беа, радвам се че си наминала 🤗
Като те изчетох се почувствах като член на някои таен клуб 😛 и си е нашия сериал, и са си ни родни.

Айре, значи те бия 😀 аз си гледам Къванч още от Перла, та до сега.
Ти ме биеш обаче като присъствие тук във форума и със сигурност с повече информация.
Терзи, благодаря за красивата Башак 😍 Утре не вярвам да са на този търг, по скоро мисля, че Башак го е изработила още преди да заминат.
Но той наистина съвсем се изгуби.

Фени, тези дни ни носиш интервюта доста от времето на КСШ и виж на какъв колаж попаднах , много ми хареса.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 429

Привеет!! Hug
Къванч го няма и в темата е тихо...

Heartpulse

Пепи, да венецът е направен явно преди да заминат.
а колажа е много хубав!
Жаки, не ми харесва предложението на ИИ Wink

1 година от Златните пеперуди на Асдев Hands Plus1

не успях да го гледам с вас, ама да спи зло под камък....

Heart Eyes

бяха уникално красиви!!

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 14:35 от Airra

# 430
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Видео от това прекрасно преживяване преди една година 👏 ❤️

Това видео трябва да се гледа с учебна цел, да се види как трябва да се държат партньори.

И сега като го гледам ми пълнят душата ❤️ То облекло, то жестовете, то думите, които казаха... всичко беше на 100% . Много, много хубави емоции ни подариха.

И малко извън темата, не знам дали гледате Гласът на България, но в неделя мъжете от журито и водещия бяха облечени в такъв тип костюми като на Къванч от награждаването и ми стана смешно, изоставаме от модните тенденции 😛

Ах, тези микрофони 😂

# 431
Привет, дружки

Терзи, благодаря ти! Kissing Heart Красавица е нашата Башак Heart
Айре Heart Eyes Ммм ... прекрасно кафенце, благодаря ти! Kissing Heart
Мдаа ... известно време ще е така, но се нядявам скоро да ни зарадват КБТ с нещичко. Башак е прекрасна, но ми липсват Киво и малкия Worried
Колко бързо мина 1 година ... бяха разкошни! Heart

Жаки, благодаря ти! Kissing Heart Но, и аз не съм очарована от избора на ИИ за двойки, турците се справят по-добре в подбора на двойките, които съм гледала.
Пепи, прекрасен колаж си донесла, благодаря ти! Kissing Heart Ами на каквото попадна , това споделям. Ето днес открих още едно интервю. Като ги чета сега едно след друго ми прави впечатление, че на някои въпроси отговаря по един и същ начин всеки път.
Цитат
Как получи първата си роля в телевизията и то главната ?

- Исках да си спечеля собствени пари, да поема отговорност. Работата като модел не ми носеше кой знае какво удовлетворение. Исках да изразя себе си по някакъв начин, но и актьорството не ми беше в мислите. Ирфан Шахир тогава ми предложи да прочета сценария на "Перла" ("Gümüş"). Аз му казах, че досега не съм играл в телевизия. Той ми каза да прегледам ролята на Мехмет и братовчеда на Мехмет и да си избера едната. Едната беше главната, другата второстепенна.

И какво се случи?

- Сценарият дойде, реших все пак да го погледна. Прибрах се вкъщи, прочетох го. Прелиствах страниците, все Мехмет, Мехмет, Мехмет, много сцени. Казах си " Как ще направя всичко това?" Видях и сцените на братовчеда на Мехмет Берк. Максимум 10 сцени за две серии. Ето това ще правя, си казах. Мислех си, ще започна с малка роля. Отидох при Ирфан и му казах, че избирам Берк, харесва ми героят и искам да изиграя него. Тогава той ми каза "Не, не, ти ще играеш Мехмет". Аз настоявах да бъда Берк. Тогава той ми каза: "Много хора искат да са сега на твое място. Това е предложение за главна роля, която 99% ще ти хареса. Затова ти трябва да изиграеш главната роля". Никога няма да забравя първата си сцена. Бях много развълнуван.

Приличаш ли на Бехлюл от “Забраненият плод”?

- Не. Той е плейбой за разлика от мен. Аз не бих спал с жената на чичо ми.

С какво Кузей от "Север Юг" ("Kuzey Güney") е по-различен от предишните ти роли?

- Това е напълно различен герой. Не искам да подценявам предишните си роли, но Кузей е по-труден за разбиране. По-далеч е от мен самия, затова приех да го изпълня. Убеди ме също, че е написан от Едже Йоренч и Мелек Генчоолу.

Как се подготви за ролята на Кузей?

- Свалих 13кг. в продължение на 6 месеца със спорт и диета.

Колко време отнема да ти нанесат грим, например за посиненото око?

- За да се направи грима на очите трябваше час и десет минути.

Тази роля ти донесе наградата за "Най-добър актьор". Как се чувстваш?

- Не питай. Превъзходно! Не мога да го опиша с думи. Много е ценно за мен. Направихме страхотна работа, наслаждавахме се много и се забавлявахме, докато го снимахме.

Ти следеше ли сериала?

- Понякога можех, понякога не, но от продукцията ми пращаха двд с всеки епизод.

Какъв човек е Къванч?

- Аз съм човек, щастлив от малките неща. Мразя да говоря за себе си, защото мисля, че няма какво да кажа. Щастлив съм, че работя и мога да съм независим. Обичам да прекарвам времето си у дома с приятели. Имам куче, което е като мой син, казва се Парс.

Какво харесваш най-много у една жена?

- Когато е с малко грим, естествена, която осъзнава красотата си, но не се натрапва с поведението си и с дрехите си.

Искаш ли да пробиеш в Холивуд?

- Вярвам, че светът не се събира само в Холивуд. Има много европейски режисьори, които работят страхотно. Искам да работя с европейски режисьори. Холивуд е прекалено голям, но аз съм щастлив, където съм сега. Холивуд, Европа, Балканите, няма значение, този бизнес има едно име: сценарий.

Коя роля от всички които си играл ти е любима?

- Тази на Кузей от "Север Юг" ("Kuzey Güney").

Ти си идол на милиони хора. Кой е твоят идол?

- Благодаря за думите. Харесвам Шон Пен, Едуард Нортън.

Много знаменитости имат фенове и те си дават имена, например Belieber, Katycats, ти как би нарекъл твоите?

- Ами, това те трябва да го решат, бих приел всяко. Може би ще помисля по този въпрос.

Когато започваш нов проект, усещаш ли страх, мислиш ли, че няма да е успешен?

- Разбира се, случва се, защото не играеш само ти. Споделяш с други актьори, едно нещо се вижда, друго не, наистина е много вълнуващо.А и много актьори с опит са там, вършат си работата. Всъщност, трябва им се радваме повече на тях. Трябва да представяме реалността. Когато не се получи нещо, има причина, когато се получи, също. Разбира се, че имам колебания, когато започвам нов проект. Всичко може да се случи. Но трябва да запазиш спокойствие.
Да, невероятно изглеждаха и се държаха Серка и Киво, класа са! Heart
Аз гледам Гласът на България, ама изобщо не съм обърнала внимание на костюмите на журито и водещия Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ох, само на какво попаднах Smile Ами Пепи, ето затова не успяваш да видиш восъчната му фигура, все е на ремонт Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Туит от Biletix, клон на международната компания за продажба на билети Ticketmaster (компания за продажба и разпространение на билети):
"Мадам Тюсо, знаете ли, че от восъчната фигура на Къванч Татлъту в Истанбул, който многократно беше целуван от феновете си, бяха премахнати стотици петна от червило?
Можете да закупите билети за Музея на Мадам Тюсо в Истанбул за 39 TL и да видите цифрите отблизо."

Вижте и на каква "древна" снимка попаднах и на един готин колаж.

Имайте хубава вечер, дружки

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 19:21 от queen_fenka

# 432
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Е, наистина от тези пеперуди за двойка, най съм доволна.
Серенай и Къванч си ги заработиха още в първите кадри на сериала.
Небахат Чехре също много ми хареса.

Скрит текст:
Напрегнато ми беше и на мен тогава.
Минало. Да не се повтаря.

Дружки, имам пак въпрос.
Кога ще се яде?

# 433
Здравейте Прекрасни гифчето

Башак

https://www.instagram.com/p/DDH4jlsoKUS/

# 434
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за всичко споделено!
Напоследък времето не ми стига за всичко, което искам да правя...
Благодаря ви много за комплиментите! Днес вече започнах да правя заготовки за тазгодишните венци.
И понеже напоследък съм на вълна Серенай- с Чачо, без Чачо,  довършвам и "Fi" и на вас ви нося Серенай. Grinning

"Отново разкривайки нови позиции, гост-главният редактор на ELLE Турция Серенай Сарикая блести на корицата ни с блясъка си на Bvlgari! Докато Сереней тичаше из снимачната площадка, тя дори направи нашите тематични връзки, измисли корицата на фотосесията и остави червената икона на любимите си продукти на страниците."

Но ви нося и Нур

Сарп Курай даде пълна оценка на филма "Mukadderat" ,с участието на неговата голяма любов от 30 години.
В началото в нея виждах само Хюлия, но сега ми е много симпатична!
Фенче, и аз като теб не харесах нито една от двойките, предложени от ИИ.
Определено турците се справят много по-добре!
Серенай и Къванч са прекрасни на церемонията от миналата година!
А, сега, като ви прочетох се сетих,че и аз съм гледала "Перла". Wink
Леко вечер, момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт