Терзи, благодаря ви за прекрасната изненада!
Изобщо не очаквах, наистина.

Благодаря и за снимката на новия венец, много е хубав! 
, ама за новата ти задача едва ли ще дойде някаква
Не успя ли да измислиш по-трудна задача, бе джанъм ?
Веднага видях къде са местата на Сблъсък, Перла и Семейство, ама какво изречение може да се състави с тези имена от сериали, засега нямам никаква идея
Ще се пробвам, ама едва ли ще успея да сглобя изречение 
Първия за когото се сещам веднага е бат Кеньо.

, гледа ли Кубрат снощи? аз да, въпреки, че ми е омразен тоя спорт, но се изкефих много!!

Която успее да свърже това изречение, евалла! Лично ще и дам 10 награди! Е, стари, но лачени 
ИВ е Игри на волята по Нова тв. Не ги ли гледаш ? Аз ги следя от няколко сезона вече, изпуснах само първите 2.
благодаря за кафенцето! 

Нали са ми възпитаници с Тервел, как ще изпусна ? Представи се достойно моето момче
Пък и аз обичам да гледам бокс, нищо, че е жесток този спорт. ИВ да не са по-малко жестоки ? Направо прекалява продукцията в този сезон, чуди се как да ги измъчва повече и как да тика тенденциозно наглия Мартин "Император" чрез нагласени като за него игри напред към финала
Евала на Раду, смаза ги с воля, хем всички бяха нахранени и наспали се на резиденцията и стопанството 

И аз го започнах изречението с въпреки, намерих местата и на останалите думи, които ми даде допълнително и още две, три като тя, него и всеки и пак не успях да свържа изречението, особено пък с тази перла, наистина ме заболя главата от главоблъскане
А след думата преодолян, много ми е любопитно тези двете бели квадратчета на 3 ред в края с черно квадратче между тях какви букви може да са, че така и не схванах ? Нейсе, отказах се, който иска да се пробва

Ама разбира се, че винаги има смисъл в това, което правим, просто е много тежко понякога. Благодаря ти и за споделеното от Башак! А бе чудех се откъде ми е познат този високия човек до Киво, а то сме го виждали миналата година 

Препоръчани теми