💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 706
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Терзи, благодаря 😍😍😍

Айре, виждаш ли стават нещата 😘
Само да си пожелаеш 😍

Фени, и твоята награда пристига 😍

Може би за втори път виждам човек до Къванч по висок от него 😛

# 467
Айре Heart Eyes Терзи, благодаря ви за прекрасната изненада! Kissing Heart Изобщо не очаквах, наистина.
Ама, че са ни хубави! Heart

Айре Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Пепи, задачката да я решава някой друг, аз съм пас
Нези, благодаря ти за прекрасните зимни снимки на Киво! Kissing Heart Благодаря и за снимката на новия венец, много е хубав! Hands Clap
Пепи, да, наградата ми пристигна, благодаря ти Kissing Heart, ама за новата ти задача едва ли ще дойде някаква Stuck Out Tongue Winking Eye Не успя ли да измислиш по-трудна задача, бе джанъм ? Stuck Out Tongue Closed Eyes Веднага видях къде са местата на Сблъсък, Перла и Семейство, ама какво изречение може да се състави с тези имена от сериали, засега нямам никаква идея Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще се пробвам, ама едва ли ще успея да сглобя изречение Thinking
Ааа, виждала съм поне 4 човека снимали се до Киво по-високи от него, той все пак не е 2. 20м. но да, обикновено той стърчи над всички Smile Първия за когото се сещам веднага е бат Кеньо.

Хубава вечер, дружки Hug

# 468
Благодаря ви, момичета! Hug
А разбрахте ли каква е причината за това посещение в посолството?

# 469
Фени,  разсмя ме 😘 От твоя пост видях, че и Айрето е коментирала, как съм пропуснала 🫣
Ами толкова бързо се справяш, че реших този път нещо по така 😛
Подсказвам още малко, има: въпреки, преодолян ,сърцето му, защитена 😍

А, да те питам, какво означава съкращението ИВ 🤔

Нези, нищо не намерих като информация защо са били в посолството. Едва ли и ще разберем ако не излезе някаква официална информация.
Всъщност най-ниския мъж е посланика, а жената в средата е качила снимките. Видях, че взаимно се следват с Къванч и Башак.

# 470
Добро утро Благодаля за споделеното Нези много хубав венец

# 471

Кафенцето е обедно
хубава неделя Hug
Терзи, благодаря!!
тая много ме кефи....

Фенче Kissing Heart, гледа ли Кубрат снощи? аз да, въпреки, че ми е омразен тоя спорт, но се изкефих много!!
Да му е честита световната титла!!
Скрит текст:
за по-висок турски актьор се сещам и за Али Йоренч.

Пепи, ИВ е Игри на волята, с Фенка го следим, аз от миналия сезон.
Нези, също нямам представа защо са в посолството...Thinking

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 14:08 от Airra

# 472
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, благодаря 😍 Имам усещането, че това е частно посещение в посолството 🤔

Башак този път беше много обрана. Сигурна съм, че ще има скоро снимки, но за сега ще караме на спомени.
И понеже си търся и аз някакви стари неща / едва ли ще ви изненадам/ но вчера ми излезе ето тази снимка.

Пишеше, че е публикувана на фейсбук страницата на УНИЦЕФ БЪЛГАРИЯ.

А blade  пък са публикували също.

Не съм наясно колко популярни в Турция са тези дезодоранти, но Къванч няма друга толкова гледана реклама в ИГ като тяхната.

Мави са на върха, Hepsiburaba  и те станаха първи, сега blade  , не е чудно, че Къванч е толкова търсен з.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Р.С. Направо си го представих като рицар кръстоносец.

# 473
Привет, дружки Hug
Пепи, надценила си ме, благодаря за допълнителните подсказки, но поне да беше дала първата буква на думите, отказвам се, заболя ме главата Stuck Out Tongue Closed Eyes Която успее да свърже това изречение, евалла! Лично ще и дам 10 награди! Е, стари, но лачени Smile
както ти е отговорила Айрето Heart Eyes ИВ е Игри на волята по Нова тв. Не ги ли гледаш ? Аз ги следя от няколко сезона вече, изпуснах само първите 2.
Терзи, благодаря! Kissing Heart
Айре Heart Eyes благодаря за кафенцето! Kissing Heart

Цитат
тая много ме кефи....

Скрит текст:
Е разбира се, модните консултантки в добре познатата ни група ВК не одобряват визията на Къванч   Така и не разбраха тези безмозъчните, че Къванч и със съдрани и мръсни фанелки и дънки пак ще се откроява сред тълпата, това лице нищо не е в състояние да го загрози, освен мноого напредналата старост  
Цитат
гледа ли Кубрат снощи?
Скрит текст:
Е, как не ? Smile Нали са ми възпитаници с Тервел, как ще изпусна ? Представи се достойно моето момче Hands Facepunch Пък и аз обичам да гледам бокс, нищо, че е жесток този спорт. ИВ да не са по-малко жестоки ? Направо прекалява продукцията в този сезон, чуди се как да ги измъчва повече и как да тика тенденциозно наглия Мартин "Император" чрез нагласени като за него игри напред към финала Rage Евала на Раду, смаза ги с воля, хем всички бяха нахранени и наспали се на резиденцията и стопанството Hands Clap
И нашата сладуранка, тя поне не оставя феновете и да скучаят по нея.

Пепи, благодаря! Kissing Heart
Скрит текст:

Напълно съм съгласна, но у нас поне го направиха толкова аматьорски, че стана несправедливо спрямо другите деца и учителите! Не зная как е при вас в училище, но в ДГ има вече по 5, че и по 6 такива деца в група, а само един учител се грижи и за тях и за останалите 25 деца. То да беше само гледането, колкото и да е тежко, ами от МОН явно наистина ги мислят за извънземни учителите, защото в същото време трябва да ги подготвят добре и за училище. А цялото внимание е най- вече върху тези деца, защото са непредвидими във всеки един момент, а останалите честно казано Господ ги пази. Аз успявах някак, но само с две, сега не зная как и дали изобщо го постигат, с всяка година бройката расте ...
Хубава вечер, дружки! Hug

# 474
Фени 😘😘😘

Ето как започва 😛

Въпреки трудностите, тя знаеше, че с него всеки сблъсък ще бъде преодолян.....

И не се сърди на мен 😂 друг мисли тези неща 😛😘

# 475
Пепи, о, не се сърдя, просто се отказах Stuck Out Tongue Closed Eyes И аз го започнах изречението с въпреки, намерих местата и на останалите думи, които ми даде допълнително и още две, три като тя, него и всеки и пак не успях да свържа изречението, особено пък с тази перла, наистина ме заболя главата от главоблъскане  Stuck Out Tongue Winking Eye А след думата преодолян, много ми е любопитно тези двете бели квадратчета на 3 ред в края с черно квадратче между тях какви букви може да са, че така и не схванах ? Нейсе, отказах се, който иска да се пробва Smile

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 19:32 от queen_fenka

# 476
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за новостите и всичко споделено!!!

В началото на трети епизод съм от КСШ.
Признавам си, че всичко ми е като ново.
Имам чувството, че така сглобени сериите не съм ги гледала.
Дори целувките са много и по-дълги.
Доста неща не знаех навремето.
Търсех, четях какви са кримските татари, ...
Темите, в които се пишеше за сериала, никак не ми помагаха,
да не кажа, че повече ме объркваха и  ядосваха.
Какви ли не неща се изписаха за книгата на Нермин Безмен,
а за Курт Сеит и Шура беше някакъв огромен водопад от глупости.
Признавам си, че всичко тогава ми влияеше на възприятията.
А сега всичко ми се вижда толкова на място и толкова добре направено,
и как всички герои се пресъздават прекрасно и вписват в обстановката.
Петро,  Валентина, годеникът ѝ Константин, Тата, Джелил, Владимир, Миша,
баронеса Лола, семействата Борински, Верженски, Еминоф, Гюзиде, ...  

Спомням си, че Хилал Сарал беше казала, че за нея по-трудни са били
не снимките в Питер, а снимките на бойното поле.  

Бавно се вадят гифчета от цели серии,
та оставих всички пъзели и кръстословици.
Не знам кой е с Къванч на снимката, но дано този знак,
който е направил господина, да не се изтълкува,
както изтълкуваха знака на Демирал на световното.
Иначе, Никулден е всеки петък за мен, когато идва рибната каравана.
А на 8-ми декември винаги се сещам за СУ, за ректора ми, за декана ми,
за преподавателите ми, за състудентите, за съквартирантките ми,
и за студентските балове.

Приятни занимания, дружки!!!

# 477
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Феновете са страхотни детективи 😛

А при представянето на Башак на новата козметична марка са я питали и лични въпроси.

Могат вече да се успокоят, че Курт Ефе ще се обучава в Турция 🤫

Снощи са били наградите на  Altin kelebek  . Всички наградени са ми неизвестни, но много се зарадвах за наградата на Личност, която е получил Онур Сайлак като режисьор. Аз гледах първия сезон още като се разбра, че Къванч ще снима Boga boga под неговата режисура и по сценарий на Хакан Гюндай, не знам дали някоя от Вас го е гледала, но сега си отбелязвам задължително да изгледам и втория сезон.

Да ви се похваля, снощи бях на Поетите в НДК. И леко да се изфукам 😛 по лична покана на един от актьорите 😍
Много, много хубаво беше, препълнена зала, страхотна атмосфера, много съм доволна.
Тъкмо бях започнала да се очайвам/това ми се случва от време на време/  и винаги се появява нещо или някой, което ми дава надежда, че има смисъл от това, което правя.

Фени, довечера ще кача отговора 😍 🤗

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗

# 478
Привет, дружки Hug

Диве, благодаря за красотите! Kissing Heart
Така е, сериала си е супер, но едва когато го излъчиха по Нетфликс беше оценен подобаващо.
Пепи, радвам се, че си изкарала чудесна вечер Kissing Heart Ама разбира се, че винаги има смисъл в това, което правим, просто е много тежко понякога. Благодаря ти и за споделеното от Башак! А бе чудех се откъде ми е познат този високия човек до Киво, а то сме го виждали миналата година Smile
Аз пък снощи от 23. 15 до 1. 15 ч. си гледах последния концерт на Queen с Фреди на Уембли 86 г. по БНТ1. Невероятен! Heart
Скрит текст:
Не, че не съм го гледала много пъти, но уникалната му енергия и глас, неподражаемата му връзка с феновете ме заредиха отново за поне седмица напред! Рядък човек беше Cry

Другият ми удивителен любимец, който също така ме зарежда, прекрасно е, че го открих Heart

Имайте хубав ден и успешна нова седмица, дружки!

# 479

Благодаря ви за споделеното Blue Heart
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
представям си каква е неуредица в ДГ-ни, ако няма специализиран персонал Expressionless
Пепи, мерси, че донесе какво е казала Башак за Курт Ефе! Heart
е явно, че са били на частно посещение в посолството.
браво на фенката дедектив, последвах я в ИГ.
Аз не съм гледала Личност. И Керем Чатай излезе с Онур за наградата.
Цитат
по лична покана на един от актьорите 😍
знам кой е Blush
Естествено, че има смисъл, от това което правиш!!

На Къванч много ще му отива историческа герой, но по-западен сценарий!

Диве, е много си е хубав сериала!
къде гледаш КСШ? предполагам, че не е от моите файлове на 1 стр, едва ли се отварят при теб.
Като дойде канала Дизи в Б-я, КСШ го даваха 4 пъти един след друг, бях му се преситила. Grinning
за бойните действия, спомням си, че през 2014 някой беше коментирал в тогавашната тема/от Госпожата/ че на Хилял трябва да й забранят да снима бойни действия, е на мен не ми бяха толкова зле.

Цитат
Не знам кой е с Къванч на снимката, но дано този знак,
който е направил господина, да не се изтълкува,
както изтълкуваха знака на Демирал на световното.
ох, вярно, че имаше нещо такова....
а жената се занимава май с психология и езотерика.
https://www.instagram.com/nevsahfidankaramehmet/

От мен новина, не ми е много сигурен източника
https://www.haber.biz/kivanc-tatlitug-dunyaca-unlu-asci-olma-yol … oran-acacak-37902
Къванч искал да отваря ресторант в Истанбул, който ще включва световна кухня.
дават пример с холивудски звезди, които имат такъв бизнес.

здрава и хубава седмица!! Hug
Blush

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 14:19 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт