💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 695
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Привет момичета Hug
благодаря за  споделеното!!
написали сте всичко подходящо с а Wink
направо тоя ИИ ще ни побърка в скоро време....

Пепи,
Цитат
Сега забелязах на тази снимка, горе в ъгъла едни устни, не мога да ги сбъркам 😘
много си наблюдателна!
а дали е изрязана снимката, искам я цялата!!!

Фенче Kissing Heart, то, че  няма да играе такава роля е ясно, но ми хареса как изглежда Wink
Скрит текст:
а като знам кой ще спечели Игрите, направо не ми се гледа Grin

лека вечер с Аслан Blush

# 511
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Скрит текст:
О, и аз зная, че най- вероятно чичовото ще спечели Grinning Наистина са много добре подготвени с Добри, за какво му беше това побутване от продукцията ? Само, за да ги намразят хората. Ама пък с нетърпение чакам да видя вече Мартинчо в истинска силова битка, а не с неговите вечни гъбки,варели и тичкане по трасето. И ако успее да избута тези вагонетки, ще го призная. Но, все пак от двамата ми се иска да спечели Добрин, той не ми е чак толкова неприятен, не е и чак толкова високомерен, а и за мен е по-добър на арената. Аз съм за Гешев, ама не вярвам да издържи на темпото на много по-младите опосуми, както ги нарече Димо Stuck Out Tongue Closed Eyes Да видим! Thinking Брех, Димо върна Мартин, обикновено се прави, че не вижда, не мога да повярвам Smile
Харесах си във фейса споделеното от Серенай и коментарът, който сякаш е писан за любовта на Къванч и Башак.
Цитат
Красивата партньорка на Къванч в сериала "Семейство" Серенай Саръкая - гост-главен редактор на 300-ия брой на списание ELLE - говори за любовта, чувствата и споделя с нас:
"Мисля, че човек става по-щастлив и по-ярък във връзка, в която той е приет, обичан, има доверие и където можете да почувствате същото от него, с всички ситуации, които знаете или не знаете за него. Неочакваната любов и уважение ви правят красиви. Тези необясними, непланирани, чисти чувства без страх се отразяват навън ... ”

Кога човек става по-щастлив и по-ярък в една връзка? Страхотен отговор Серенай.
Темата за щастието е един от най-важните въпроси, който засяга всички ни. Човек може да стане щастлив, като живее обикновено ежедневие с любим човек. Рутините могат да осмислят живота и да осигурят усещане за мир. Съжителството с любим човек, планирането и изграждането на съвместно бъдеще е като сигурност за човек.
Силните взаимоотношения се основават на равноправно партньорство. Но дали липсата на разногласия и конфликти наистина е в основата на щастливата връзка? Имаме различни нужди, ценности, нагласи и вярвания, както и различен житейски опит и травми. Нормално е да сме различни и затова конфликтите са неизбежни. Това, което не е нормално е, че не сме се научили да живеем в хармония и мир с тези различия. Понякога работа, ежедневни грижи или внезапна голяма популярност или успех засенчват смисъла на връзката.
Прекарваме по-голямата част от живота си в търсене на хармония. Рано или късно всеки може да намери източник на щастие: творчество, кариера, компания от приятели, пътуване, самоусъвършенстване, колекциониране и т.н. Но има хора, които не могат да си представят себе си без приятелско, силно семейство.
В детството зависим от родителите си, в зряла възраст трябва да се научим да живеем независимо и да бъдем независими, а в брака трябва да се научим да бъдем независими и зависими едновременно. Равноправното партньорство се основава на независимостта на всеки и доброволното желание да живеят заедно. Следователно и двамата партньори трябва да развият редица умения: управление на стреса, решаване на проблеми, справяне с трудностите в живота, създаване на безопасно пространство като двойка и успешно отглеждане на деца. Но не забравяйте за себе си. Една от нашите общи цели е да си помагаме да растем и да се развиваме. Това е правилната позиция, когато двама души, които са равни, независими и могат да живеят добре отделно, живеят още по-добре заедно.
Истинската любов е различна от обикновената връзка – дори и да продължи няколко години. Щастливите връзки ви учат на много. Държим се по различен начин, като действаме като част от екип, а не като индивиди, които се опитват да намерят своето място под слънцето. Постоянните обяснения разрушават отношенията. Недоразуменията се превръщат в проблем, само ако им позволите да се разрастват. Ако не се доверявате на верността, честността и чувствата на партньора си, връзката ви няма да е добра. Най-добрите взаимоотношения започват с дълбоко доверие и дори да възникнат проблеми (а те винаги се случват), доверието трябва да е достатъчно силно, за да ви държи заедно. Разбира се, влюбените искат да бъдат заедно през цялото време. В една здрава връзка и двамата партньори трябва да растат и да се променят. Има само един живот и трябва да го изживеете пълноценно! Компромисът не означава загуба - точно обратното. Тук не става дума за защита на вашата гледна точка, а за запазване на връзката и подпомагане на нейното развитие. Всички сме хора, всички имаме недостатъци и показването им е напълно нормално. Освен това задължително условие за стабилна връзка е да познавате слабите страни един на друг. Всеки има свой багаж – и вие, и партньорът ви. Възможно ли е да се върнем назад във времето и да изтрием всичко? Все още никой не е успял да направи това. Основното нещо е просто да продължите напред, в противен случай връзката ви ще започне да се разпада. Старайте се партньорът ви винаги да се чувства обичан. Все пак всичко започна от любов, нали?
Желанието за запазване на чувствата трябва да е взаимно. Не позволявайте на ежедневието да превърне светлите дни в скучни и сиви. Стремежът към по-добър живот и идеална връзка е прекрасен.
Много обичам да намирам красотата на Къванч в липсата на цвят, обожавам черно- белите снимки.

Лека вечер, дружки! Hug
Скрит текст:
Е, поне този път си спечели честно победата Мартин, в последните 10 секунди ... Не вярвах, че този клечо ще успее да се справи с вагонетките, но той ме опроверга. Евала на Гешев, и той ме изненада приятно, водеше почти през цялото време, а аз мислех, че няма да издържи тежкото трасе. И все пак Добрин беше най-добър на арената, но как можа да не си запомни шифъра ??? Както и да е, свърши ИВ, доста нерви ми образува, но не се отказах да гледам до последно Smile

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 23:35 от queen_fenka

# 512
Привет, момичета!
Включвам се в този късен час, за да ви предам поздрави и целувки!
Скрит текст:

# 513
Привет, момичета!
Включвам се в този късен час, за да ви предам поздрави и целувки!
Скрит текст:

о много благодаря! Blush Kissing Heart чудесни снимки с класни дами!!
Скрит текст:
поздрави сърдечни на една от най-големите фенки на Къванч!! Heart

Фенче Kissing Heart, коментара е написан сякаш от психолог, много ми хареса!
Скрит текст:
за Игрите....имаше много силни участници, гледах си го с интерес, но това което чета в СМ ме обърква...
а и нямам този стаж на гледали- първите 4 сезона.
кой е чичо на Мартин??

лека!

# 514
Добро утро, дружки! Hug

Нези, много благодаря за прекрасната изненада и поздравите! Kissing Heart Чудесни сте с Мимката! Heart Трябва да я чуя и аз тези дни, а и не сме се виждали отдавна.
Айре Heart Eyes да, и на мен много ми хареса този коментар, затова ви го споделих.
Скрит текст:
Колкото до ИВ, аз ги гледам от 3 сезон, но изгледах и първите два в нета. Дори има тема тук в мамата за тях, тази година я открих. Винаги е имало побутване на продукцията на някои от участниците, които не са били от най- силните, напр. сърбина Алекса от 3 сезон, но тази година просто прекалиха! На всички останали издадоха водещите всичките им стратегии, а на тези двамата нито една! Наказаха за разменени погледи с елиминация двама участници, а тези двамата, дето саботираха няколко пъти племето си, нее. Преди 2 години разсипаха Фейгин и Маги за едно скрито кубче за саботаж, но за тези може и то не веднъж. Сама си видяла как му подбираха игрите, че да може да победи, случайно ли дадоха отново гъбките, с които единствено имаше проблем нисичката Анджи ? И едва снощи му се наложи да се напрегне сериозно.Честно ли беше, когато водещия Димо му даде право да открадне грошовете на Калоян?  До такава степен беше очеизвадно кого бутат към финала, че хората ги намразиха тези двамата. Самозабравиха се, а и отношението им към останалите съотборници - резервните им гуми беше безобразно.Дори не ставаха сутрин, за да изпратят хората си на елиминация, ами грозно беше. Но, останалите си бяха виновни, големи мишки имаше тази година ... Ех, как нямаше в този сезон една като Джеферович или Виолета от миналия сезон да им покаже къде им е точно мястото! А за Мартин навсякъде пишат, че е племенник на съпругата на някакъв продуцент в Нова тв. Thinking
Само сравни 15 кг. жилетки на Калоян и на Мартин Smile

Още една страхотна чернобяла снимка на Киво.

Ето и думите ми с Н- невероятен, несравним, нужен, надежден, нежен, натурален, неостаряващ
Имайте много хубав съботен ден, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 10:30 от queen_fenka

# 515
Добро утро, момичета!
Остават 11 дни до Коледа

Хайде и от мен, думички с Н
неустоим и ненадминат
Желая ви прекрасен съботен ден!

# 516

Привет и хубава събота! Hug
и днес няма нищо ново и интересно покрай любимеца ни....
какво ли правят в Лондон? сигурно се забавляват.
време е Башак да сподели нещо актуално!

Фенче Kissing Heart пак си обрала толкова много думи с Н Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
да, всички тия неща съм ги чела в темата им Wink, която знам от миналата година, и тази за спойлерите чета.
Нези Hug и аз щях да пиша неустоим Wink

A турската платформа блу тв вече е купена от HBO Max
съответно може да се гледа примерно 1 сезон на сериала на Хакан Бономо- Първи и последен./ с Йозге и Салих Б./
Скрит текст:

Сценариста на сериала за Неждет май е работил за блу тв/примерно сериала с Чаатай- Йешилчам/
спирам с разсъжденията....Wink

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 16:14 от Airra

# 517
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Е, не съм изредила всички думи с Н, има още малко, ама реших да не съм нахална Smile Виж, с буква Ч са далеч по- малко Thinking
Скрит текст:
А аз едва преди месец разбрах, че има тема за ИВ тук във форума Smile
Толкова дълбоко се покри в Лондон нашия човек, какво ли прави наистина ? Thinking Е, по някоя и друга снимка и с него ни споделя Башак, ама нейните са доста повече Smile Няма лошо, това и е работата, но дано зарадва скоро и феновете на мъжа и Hands Pray
Нези, благодаря! Kissing Heart Най- точните думи за Киво! Hands Clap
Сега ми попадна това за зодия Скорпион. Ами от това, което съм чела за Киво, от интервютата, които е давал, намирам, че си е същинско скорпи.
Цитат

1. Умни
Скорпионите са изключително умни, хитри и възприемчиви, затова не мислете, че ще е лесно да ги задушите. Те са големи скептици и не вярват на нищо без доказателства. Скорпионите са сложни личности, които трудно могат да бъдат разчетени и често са възприемани като пълна загадка. Известни са с проблемите си с доверието, особено по отношение на това дали другите са с честни намерения.
2. Честни
Скорпионите не се подмазват ненужно. С други думи, ако ви направят комплимент или ви похвалят, можете да сте сигурни, че го мислят. Не понасят фалшивото ласкателство и предпочитат да бъдат истински с хората. Скорпионите правят само честни комплименти. Затова не се разстройвайте, ако ви кажат нещо по-директно - те просто не обичат да захаросват истината.
3. Любящи
Когато Скорпионите си паднат по някого, това се случва бързо и тотално. Толкова са увлечени от отношенията си, че останалата част от света просто изчезва. Когато са обвързани, не го приемат леко и дават във връзката си всичко, което могат.
4. Независими
Скорпионите са независими същества, които следват собствения си път в живота. Независимостта и самоувереността са силни в личността на Скорпиона. Представителите на тази зодия създават свой собствен път и не обичат да поемат по пътя на другите. Също така мразят, когато хората се опитват да контролират живота им и ако се опитате да го направите, ще ви ви приземят за секунди.
5. Гъвкави
Скорпионите са изключително издръжливи и не позволяват малките препятствия да ги обезкуражат. Нужни са много повече от няколко неуспеха, за да ги спрат да постигат целите си. Когато искат нещо, просто си го взимат и когато се насочат към нещо, не допускат нищо да ги спре.
6. Пазят обещания
Скорпионите се придържат към думите си и точка! Те не могат да понасят, когато другите нарушават обещанията си и затова не го правят. Думата на Скорпиона е 100% сигурна и когато обещаят нещо, просто го правят. Можете да им се доверите с цялото си сърце, защото никога няма да направят нещо, за да ви наранят съзнателно.
7. Добри в разговорите
Скорпионите са склонни да създават дълбоки връзки с хората. Може да им отнеме известно време, за да се отворят, но веднъж щом се свържат с вас на по-дълбоко ниво, за да разберат кои са всъщност. Те имат умение да създават смислени и провокиращи мислите разговори, които в крайна сметка са изключително възнаграждаващи за всички участници.
8. Наблюдателни
Скорпионите са много наблюдателни и постоянно забелязват неща, които другите пропускат. Те винаги се взират върху фините, но важни детайли. Би било голяма грешка да подценяваме способността им да разбират истината. Винаги намират начин да достигнат до дъното на нещата.
9. Емоционални
Скорпионите изпитват много позитивни и много негативни емоции. Вътрешно могат да бъдат доста емоционални, дори и да не го показват отвън. Могат да изпитат много силни емоции, когато се чувстват на върха на света, но и да са брутално слаби, след което са емоционално изтощени. Затова бъдете внимателни, ако имат лош ден.
10. Резервирани
Могат да бъдат резервирани и им отнема време да се отворят. Не са толкова лесни за разчитане, колкото другите знаци на зодиака и е необходимо време да опознаете Скорпиона на по-дълбоко ниво. Представителите на тази зодия са много предпазливи създания, които трудно се отварят към хората, докато не знаят, че могат да им се доверят напълно.
Като няма нищо ново, отново ще се бърка в архива, видяло се е
И така, да ви припомня това от предаването "Gel Konuşalım" от 2019 г.
Цитат
"Сега, нека поговорим за главната звезда на вечерта. Много известни личности в областта на телевизията, киното, музиката и медиите се събраха на това събитие, всички добре облечени и имаше много популярни звезди. Междувременно някой влиза в залата и изведнъж атмосферата на вечерта се променя и всички очи са насочени към него. Разбира се, говорим за Kъванч Taтлъту. На тези награди той получи наградата за " Най-добър актьор на годината ".
И така, ние също получихме награда, която вероятно тежи 30 кг, може да се каже, че напомпахме мускулите на ръката си, докато я носехме. Минавайки покрай масата на Къванч, забелязайки ни, той по джентълменски стана, закопча копчетата на сакото си и ни каза: " Поздравявам Ви.Правите прекрасна програма. Гледам я всяка сутрин. Ако имам работа, то гледам малко и тогава излизам, ако нямам, я гледам до самия край." Изпитахме гордост от думите му. Наистина, да чуем подобни думи от Къванч е много ценно за нас. Съпругата на Kъванч, Башак Дизер Татлъту не веднъж ни е казвала, че те с Kъванч гледат програмата ни. Също така и Гайе Сокмен и Зеррин Ерсу говориха за това. Срещата с Kъванч беше много вълнуваща за нас. Защото, да застанеш лице в лице, да общуваш няколко минути и да чуеш приятни думи от човек, на когото всички в залата се възхищават, беше много приятно. Следва да отбележим, че най-голямото внимание тази вечер беше насочено към Kъванч Taтлъту. И не само жените, но и погледите на мъжете бяха приковани към него. Всички говореха колко е красив. Когато отивахме към нашата маса, една известна певица ни каза: " Никога по - рано не бях виждала такъв човек. Не мога да откъсна очи от него цяла вечер ", друг каза: " Той подобно на слънцето озари тази зала, когато влезе ", още някой каза:" Няма друг такъв човек като него, аз търсих недостатъци в него, но не намерих, да го благослови Аллах". Обикновено на такива събития всички обсъждат роклите на дамите, но тази вечер всички обсъждаха само Къванч. Ние също го наблюдавахме. Него го наградиха последен. Навярно, за да не напусне веднага награждаването, след като получи наградата си, той беше оставен за самия край на вечерта. Така че, няма да повярвате, но той не обърна главата си цяла вечер и дори с крайчеца на окото си не погледна нито една жена. Винаги държеше главата пред себе си, любезно правеше снимки с всеки, който се приближи до него, ядеше храната си, седеше спокойно и чакаше до края на събитието. Понякога се случва на такива събития известни хора да използват името си и да поискат да бъдат първите, които получават награда, за да си тръгнат по-рано. Но това не се отнася за Къванч. Той пристигна навреме, по никакъв начин не оказа натиск върху организаторите, не наруши графика на събитието и седеше спокойно до края на вечерта, чакайки своя ред. Нас също ни наградиха сред най - последните, така че определено можем да кажем, че той напусна вечерта един от последните. "

https://vkvideo.ru/video-39664475_456240845?gid=39664475

" Сънят на пеперудата" ще се излъчи в Индонезия.
Цитат
2024🔥🎥
Watch Trailer,, -shortener17-V3UJY

Хубава вечер, дружки! Hug

# 518
Фенче, много интересни неща си споделила! Прочетох всичко.
И като един скорпион, мога да ти кажа, че всичко е точно така!
Тези дни бях малко заета, но се надявам тази вечер да успея да изгледам някой и друг епизод на КГ и ще напиша впечатления.
(Между другото Мария не го харесвала там...)
Айре, благодаря за линковете! Много по-добре е! Hug

# 519
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Отвори ми се малък "прозорец" и се включвам само да си напиша думичките. После ще ви прочета 😘
Нежен, независим, надарен

Много ми хареса 👏

# 520
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Къванч си е нашата Гордост!!!

Е, мисля мисля и не мога да измисля,
къде не харесвам Къванч.

Дори в Сънят на пеперидите ми е много мил
как си гризе ноктите >>>

A, с този бициклет каква е смотана походката му >>>

Дори целият в кал ми харесва >>>

Дори много ядосан >>>

Дори тук >>>

Дори като луд >>>

Още съм на КСШ и още се чудя как така съм се заблудила,
че Курт Сеит е бил средния брат. Та то дори Шура,
преди да иде в Алуща, ги знеше всичките роднини.

Тогава все се чудех какво толкова е станало в хамама,
а сега видях, че те са две сцени и то неизрязани >>>

Впрочем сетих се за знака на оня господин на снимката.
Знакът изобразява вълк - Курт.
Та може и Курт Ефе да е бил в посолството,
но само по този начин да са го показали.
Новини от Лондон йок, но оставам с надежда да хапнем.

Приятни занимания, дружки!!!

# 521
Нези, благодаря ти! Kissing Heart Ами щом и ти го потвърждаваш, значи е така за зодия Скорпион, аз нямам в обкръжението си хора с тази зодия. Но, докато четях установих колко много отговаря Киво на описаното, затова го споделих Hands Plus1
О, дано успееш да погледаш от КГ, ще се радвам да споделиш впечатленията си с нас и за историята и за героите. А  Марийчето сега може да казва какво ли не, много даже си харесваше и Киво като Кузей и самия сериал по време на 1 сезон, не и хареса 2 - рия, защото сценария не се разви според нейните желания и очаквания, архивите друго помнят   Според мен най-големия и проблем беше, че не харесваше нито Ойкю Карайел, нито героинята и Джемре. Беше сигурна, (заедно с още 3, 4 поддръжнички тук) че никой повече няма да я покани за главна роля, ама - греда, не познаха Smile За разлика от нея аз бях очарована от играта на тази толкова млада и неизвестна тогава актриса, за мен тя се справи страхотно с първата си главна роля в телевизията, преди това беше играла само в театъра. В интерес на истината, и аз харесах героинята и едва в 5 серия Stuck Out Tongue Winking Eye Кузей - Джемре бяха най - любимата ми екранна двойка, докато не се появиха АсДев Heart, но самия сериал си ми остава най- любимия, много ме докосна и историята и голямата истинска любов в нея, никога няма да ми омръзне да си го гледам отново и отново, нищо, че го зная наизуст Smile Даже и аз сега ще си го пусна, няма нищо интересно вече по тв-то.

Пепи Kissing Heart
Диве, благодаря ти за красотите! Kissing Heart И аз като теб, няма роля, в която да не ми е харесала нашата гордост Heart
Ами ако си гледала на времето КСШ не онлайн, а по БТВ, няма и как да знаеш за двете прекрасни сцени в хамама, глупаците ги бяха изрязали Rage Вкл. и първата в гората, когато Петро застреля един от техните войници, въпреки заповедта на Курт Сеит. Започна как го накара сам да подаде оставката си, за да не го разжалва той самия. И хората около мен, които го гледаха се чудеха защо е тази омраза на Петро към Сеит ...
Аз вече не тая надежди, че скоро ще хапнем нещо Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хубава вечер, дружки! Hug

# 522
Здравейте Благодаря за споделеното Диве страхотни гифчета

Красив и ненадминат човек Наш си е героя Може да се гордеем  с неговите успехи

# 523
Добро утро, дружки Hug

Терзи, благодаря ти! Kissing Heart Много подходяща дума за Киво! Ненадминат е, във всяко отношение! Heart

За последната буква Ч от името му, този път ще напиша само една дума - ЧАРОВЕН. Вие сте Smile
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 524
Добро утро, момичета!
10 дни до Коледа!

От мен:
чудесен, чувствителен, човечен, чистосърдечен.
Още съм в началото, но ще кажа няколко думи за сериала Кузей Гюней.

На пръв поглед позната и предвидима история.
Двама братя, пълни противоположности, като север и юг, едно момиче, в което и двамата са влюбени.
Още в началото обаче става ясно, че "лошото момче е само привидно лошо.
Че по-скоро е облякъл удобно тази броня, за да се пази.
Предполагам, че още от детска възраст големият брат е бил примера, който постоянно му е бил посочван.
С инцидента, който се случва, обаче става ясно, че нещата не са такива, каквито изглеждат. Ролите, поне в моето съзнание рязка се промениха.
Порази ме пълната липса на доблест у Гюней.
Само не разбрах майката и бащата знаят ли какво се е случило в действителност?
Надявам се, че не, защото напълно ще загубят уважението ми, ако са позволили на едното си дете да изкупи вината на другото.
Интересно ми е как ще се развие историята между братята, надявам се, че това няма да е някакъв прочит(по турски) на историята на Калин и Авел.
Семейство е представено като типичното турско семейство- властен и груб(привидно)баща и майка, която е готова да търпи всичко, в името на децата си.
Мисля, че и техните образи ще претърпят някаква промяна, поне бащата даде заявка за това, с разговора, който проведе с бащата на загиналото момче. Вижда се, че и неговата душа може да  плаче.
Две думи и за Джемре- красиво, объркано момиче. Още в самото начало си проличава, че ще имал любовен триъгълник, заради начина, по който гледа единия и другия брат. Но е избрала спокойната, дори скучна, но удобна любов на Гюней, пред бурята, която вижда в очите на Кузей, поне засега. Wink
Самата актриса е леко дървена, но след като
разбрах от Фенчето, че това е първата и главна роля в сериал, нещата си идват на мястото.
Надявам се да се отпусне и да изиграе добре ролята си.
За сега толкова, но съм изгледала само три епизода.
Желая ви прекрасен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт