💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 688
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Нези, много ти благодаря за споделеното за КГ! Kissing Heart Това е ценното на тази история, че само на пръв поглед изглежда предвидима и позната, всъщност до самия край не знаехме какво ще се случи. И не е турски прочит на  историята на Каин и Авел, спокойно, финала е хубав.Нищо, че и тук има двама напълно различни братя. имаше огромна братска любов, макар и едностранна. Отново е засегната темата за огромното значение на възпитанието и отношението на родителите в най- ранна детска възраст, и колко е пагубно понякога, ако не е насочено правилно.

Цитат
Още в началото обаче става ясно, че "лошото момче е само привидно лошо.
Че по-скоро е облякъл удобно тази броня, за да се пази.
А Гюней тепърва ще те изненадва Smile
Цитат
Само не разбрах майката и бащата знаят ли какво се е случило в действителност?
За родителите още в 1 серия стана ясно, че знаеха каква е истината. Кузей се жертва за брат си именно заради думите на майка си и защото чувстваше известна вина за случилото се, а бащата просто си замълча, когато Кузей се предаде. А трябва да си изгледала и сцената в съда, когато Кузей така умоляващо погледна към тях, а те и тримата мълчаха ...
Много бързо си разбрала характерите на почти всички герои, браво! Hands Clap

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 12:26 от queen_fenka

# 526
Привет, момичета 🤗🤗🤗

За думата ще напиша чудо, защото Къванч се появи по този начин в моя живот, в момента, когато имах нужда от него ❤️.

Дива и Терзи също са прави, той си е наша гордост и имаме достатъчно поводи да смятаме така. Винаги, когато почнем да си го хвалим 😘 се сещам за една статия, която Фени беше споделила, за това, че Къванч е успял да получи уважението на своите сънародници, което по принцип,  навсякъде е много, много трудно.
Фени, и аз откривам доста черти от характера на Къванч в описанието на зодията. Веднага се сетих за интервюто при Ибрахим Селим, където разказа доста лични неща. И аз нямам близки със зодия скорпион, но виртуално с много се свързах 😛 Айре, знаеш ли, че и Папи Ханс също е скорпион 🦂 ? Откакто слушах песните, които беше качила, редовно във фейсбук ми излиза неговата страница.

Нези 🤗
Кузей Гюней е страхотен сериал. Настрой се на романтична вълна, ще преминеш през големите перипетии пред любовта, до последно няма да знаеш как ще завърши . И отново, за кой ли път ще цитирам Къванч, че отговора на всичко е ЛЮБОВТА, така както беше показано в Семейството, това ще видиш и тук. Като правя груба сметка 3 епизода се равняват на един сегашен 🤔🤔🤔 За мен Ойкю е невероятна актриса. Рядко, да не кажа, че почти нищо не съм гледала с партньорките на Къванч след снимките с него / изключение е само Берен , нея с я гледала в почти всичко/ , но гледах Ойкю в Етно по Нетфликс и мога да кажа с ръка на сърцето, че направи невероятна роля. Междудругото сериала е с една от най -високите оценки в IMBD .
Горещо ти препоръчвам лично аз и Курт Сейт и Шура. 😘

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

Днес трябва да свърша ретроградния Меркурий, да очакваме ли новини? 🤔🤫

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 13:21 от pe04

# 527
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Супер, че пак сте започнали К/Г!!!
След първа серия си мислех, че не съм разбрала,
че Кузей влиза в затвора заради катастрофата, която направи брат му.
Не можех да повярвам, че Бура прави пак неприятна роля.
Мразех и Сами бей, и Хандан, ... , и се чудех как така всички мълчат,
и невинен ще вкарат в затвора. Йойкю си играеше много добре.
Такава беше ролята ѝ. Джемре беше такъв характер.

Цитат
Диве, ...
Ами ако си гледала на времето КСШ не онлайн, а по БТВ, ...

Фенче  
Бъркаш ме с някоя друга, та да припомня.
По бтв и по телевизия не съм гледала нищо.
Всичко съм гледала в нета на лапито. Телевизор нямам.
За КСШ активно съм писала и в темата,
още от самото начало >>>

Цитат

Курт Сеит и Шура - Kurt Seyit ve Şura

Kıvanç Tatlıtuğ      -  Kurt Seyit Eminof                              Farah Zeynep Abdullah  -  Alexandra "Shura" Verjenskaya

Serdar Gökhan      -  Mirza Mehmet Eminof                         Seda Güven                    -  Valentina Verjenskaya

Şefika Ümit Tolun  - Zahide Efimof                                      Atay Gergin                    -  Ulian Verdjensky

Oral Özer               -  Mahmut                                                Emek Erel                      -            Verdjenskaya

Barış Alpaykut       -  Osman Eminof                                    Tuğçe Karabacak           -  Nina Verdjenskaya

Sümeyra Koç         -  Havva                                                  Сергей Тэсслер             -  Baron Konstantin

Elçin Sangu           -  Güzide                            

Birkan Sokullu      -  Petro Borinsky                                      Aslı Orcan                      -      Barones Lola

Zerrin Nişancı       -          Borinskaya

Selçuk Sazak        -  Andrey Borinsky

Ushan Çakır          -  Celil Kamilof                                          Eva Dedova                     -      Tatjana

Berk Erçer            -   Mihail Sorokin - Mişa

Doğu Alpan          -  Vlademir Savinkof

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay
Yönetmen: Hilal Saral
Senaryo: Ece Yörenç - Melek Gençoğlu
Eser: Nermin Bezmen
Müzik: Toygar Işıklı

Дружки, опитах се да направя схема. Събрах каквото можах и от вашите постове, и от нета.
Картинката не е пълна, но се надявам с общи усилия да стане както трябва. Приемам всякакви забележки и допълнения.

Госпожата,   благодаря за новата тема и новото заглавие!!!
https://bg-mam.ma/p/769897/27650724

Не съм пропуснала началото,
но някои сцени с целувките ги бяха съкратили.
Тогава бях на снимки и колажи.
Дори последният е за специален поздрав >>>

Извинявайте, дружки, за дългите обяснения!!!

Приятни занимания!!!

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 18:42 от * Diva *

# 528
Благодаря ви,момичета!
Явно ми е убягнало това, че те знаят.
Цитат
Мразех и Сами бей, и Хандан, ... , и се чудех как така всички мълчат,
и невинен ще вкарат в затвора.
Е, сега вече и аз ги мразя! Чак не мога да  го повярвам...

Момичета, редактирам се.
Да хапнем, а! Wink

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 19:07 от NeZ_9

# 529
Диве, извинявай, не мога да помня какво е писал всеки преди толкова време ...  Благодаря ти за всички красоти, които си споделила! Kissing Heart
Ох, този поглед! Ммм ...

Ама наистина ли нямаш телевизор вкъщи ? Аз не мога да си представя да нямам, много често го ползвам само за фон де, особено докато готвя, но обичам да гледам на голям екран филми, особено от лапито. И тъй като ММ не споделя моите интереси, особено пък към турските сериали Smile, си имаме телевизор във всяка стая и всеки от нас си гледа, където и каквото иска, а вкъщи цари мир и спокойствие Smile
Цитат
Не съм пропуснала началото,
но някои сцени с целувките ги бяха съкратили.
Хмм ... нещо бъркаш, нямам спомен да са съкращавали тези сцени в хамама Thinking
Нека да кажат и другите, де, наистина беше доста отдавна, но, пък се чудя къде тогава съм ги гледала Помня добре, че сравнително скоро го излъчиха по БТВ като " С Русия в сърцето" и побеснях, когато видях как са го осакатили. Както и да е, добре, че си го гледахме както си трябва Hands Plus1
Пепи, Чудо е нашето момче, така е. Kissing Heart
А аз единствено Ойкю съм я гледала във всеки нов проект, единствено този с Акън Акънозо, забравих му името не го догледах от липса на време. А сега мисля и на Серенай да изгледам сериалиите и преди Меджезир, но с нетърпение чакам продължението на "Благодаря, следващия ", хареса ми много 1 сезон. И без това изглежда, че скоро няма да гледаме патрона Weary
Нези, забравих да ти благодаря и на теб за чудесните думи с Ч Kissing Heart
Да, тази срамна семейна тайна ще се окаже много важна за развитието на историята, ще видиш. Аз Саами не съм го мразила чак, но мама Хандан наистина ми се искаше да я хвана за гушата през екрана Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да те питам нещо - според теб Джемре беше ли увлечена по Кузей, преди да се хване с Гюней ? Ще ти напиша после защо те питам.
Имайте хубава вечер, дружки, аз ще гледам финала на Гласът на България. Много талантливи деца имаме.
Ей така Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 20:12 от queen_fenka

# 530
И аз гледам Гласът на България, но ще използвам рекламите, за да отговоря на Фенчето.
От това, което до тук съм видяла, останах с впечатлението, че Джемре е увлечена по Кузей. А това, което Али и каза на боксовия мач я накара да се вгледа и в него и да разчете някои негови прояви.
Още не съм я опознала, не знам какво иска, какво търси в един мъж. При всички случаи властната и майка, ще окаже някакво влияние на изборите и, въпреки че тя успява да отстоява себе си. Ще видим.Wink
Вечерта в Анталия ми се стори, че ревността на Джемре към Гюней, беше малко пресилена, а желанието и да се омъжи за него, възможност да се "спаси" от Кузей, да избяга от чувствата си.

# 531
Привет и от мен по вечерно време! Hug
Нези, мерси : )
ама ние искаме нещо ново за хапване, тоя менемен го изядохме вече Grinning
радвам се, че си коментирала КГ!!
ще ти дам спойлери- чакай гаден злодей и една трудна, силна и романтична любов. Heart
Скрит текст:
а вчера като стана въпрос за нашата зодия, реших да ти постна едно любимо клипче.... какви емоционални скенери сме /от 3: 40 мин/

Цитат
При всички случаи властната и майка, ще окаже някакво влияние на изборите и.....
добре си усетила бъдещи събития!!

Диве, благодаря за споделеното!!
мда, харесваме си Киво във всичките му роли, защото гледаме най-вече таланта му във всяка една от тях. Hands Plus1
Като почна КСШ бях абсолютен новобранец във форума, но много добре си те спомням в темата, колажите ти и, че си гледа сериите с нас...и тогава имахме бг. превод.

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
е браво бе, нямала скорпион, ами аз съм във виртуалното ти обкръжение Wink, но за толкова години мисля, че сме се опознали добре.....

а Ойкю, колкото повече я гледам като Джемре, толкова повече я харесвам как играе!!

Пепи,
Папи Ханс беше споделил в СМ, че вчера  има РД, значи е стрелец Wink
дано да има новини!!

Приятна вечер!

# 532
Айре, като няма друго, ще притоплим вчерашното ядене. Grinning
Ама много си ги харесват тези каскетчета Wink И наш Чачо онзи ден се появи с каскет.
Скрит текст:
После ще изгледам клипчето. Wink

# 533
Нези, благодаря ти, мила! Kissing Heart Исках да разбера дали си го доловила и ти, когато говореше с майка си и Гюлтен я попита за Кузей, Джемре каза като на себе си: " Ако не беше такъв... ", а после когато майка и каза да стои далеч от него, защото е опасен, тя каза "Знам", припомни си целувката им на плажа и силно затвори очите си, сякаш да прогони спомена, много добре го изигра Ойкю.
Цитат
Още не съм я опознала, не знам какво иска, какво търси в един мъж.
Засега и тя не знае какво иска, доста празноглава е на този етап, но ще видиш как след много грешки и страдания ще порасне пред очите ти, истинската любов ще я промени много.
Цитат
Вечерта в Анталия ми се стори, че ревността на Джемре към Гюней, беше малко пресилена, а желанието и да се омъжи за него, възможност да се "спаси" от Кузей, да избяга от чувствата си.
Не , Джемре все още иска да се омъжи за Гюней и много го ревнуваше от богаташката Бану. А целувката и в Анталия беше също така спонтанна като тази на плажа с Гюней, когато си спомни думите на Али. А и още и е рано да мисли за Кузей, тя тепърва ще го опознае какъв е всъщност. И дори когато започна да се влюбва в него , дълго време не можеше да признае и пред самата себе си, че го обича ... Запаси се с търпение, по-трудно извоювана любов не бях и все още не съм гледала.
Права си, че майка и ще и повлияе за някои грешни решения. Но, съм сигурна, че Гюлтен и ти ще я харесаш по-нататък, беше адски дразнеща наистина в много моменти, но имаше добро сърце, беше чудесна майка с морални ценности и чувство за справедливост, така беше възпитала и детето си. Ще разбереш защо и се бърка на дъщеря си във всичко, когато узнаеш историята и. Имаше си доста кусури и тя като всички, но пък беше много интуитивна жена, не харесваше от самото начало Гюней, и не само заради семейството му. Но, дълъг път ще трябва да извървят и двете ... както и всички останали герои.

Цитат
като няма друго, ще притоплим вчерашното ядене. Grinning
Да, за съжаление ...
Айренце Heart Eyes ама ти си ми най- милото скорпионче, нали си знаеш ? Heart Но, за огромно съжаление си ми много далеч ...
То и аз помня, че Дивето правеше много колажи и гифчета, но просто забравих къде, нали пишехме и в тази и в темата за КСШ, не помня и кой какво точно е писал, много момичета пишеха тогава, помня ясно само простотиите на хейтърките, то забравя ли се такова чудо Stuck Out Tongue Closed Eyes Я, кажи ти - на онлайна помниш ли да са съкращавали сцените в хамама ? Сетих се, че Пепи го е гледала онлайн Киво едва в " Сблъсък", та тя няма как да знае. Оставате ти и Терзи само.
Лека, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 22:13 от queen_fenka

# 534
Изгледахте ли финала на "Гласът на България". И тримата ми харесаха. Дано имат късмет да се развият за напред.
Заплеснах се по филма след финала, сниман е при нас, а въобще не съм разбрала.😂😆

Диве, от теб си "откраднах" тази 👏👏👏

Нези, очаквам все пак Къванч да ни поднесе нещо ново. За три месеца трябва да научи някои по "завързани" ястия 😛
Аз пък въобще не харесвам тази тяхна мода с каскетите. Асоциацията ми винаги една -Ленин 😂😂😂

Айре, ето колко разбирам от зодии 🤫

Фени, с една дума даде най-точното определение на Джемре в началото на сериала - празниглава 👍 Но пък колко хубаво развиха не само нейния образ, а и на останалите герои. Тези, които носеха доброто в себе си, въпреки обстоятелствата станаха наистина добри, а лошите си получиха заслуженото.
Нези, как ти се вижда Къванч в тази роля?

И накрая

Много ми е интересно в колко държави вече е излъчен Семейство 🤔 а още не е минала и една година от края му.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 535
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart Да, гледах финала на Гласът на България и честно казано аз тази година трудно бих избрала победителя, всички бяха много добри, не само останалите трима на финала.
Аз пък ги харесвам с каскети Киво и Чаго, отиват им. И Киво явно си ги харесва, защото има няколко Smile

Ами да, именно празноглава и неориентирана си беше Джемре в първите серии на сериала.Както съм писала много пъти, харесах я едва в 5 серия, дотогава здраво ме дразнеше Smile
Именно това ми харесва в сценария, че разви много плавно всички образи.
Кузей, когато чу думите на майка си за успешното и дете Гюней - да отрича, защото ще провали надеждите и Rage

И скочи и се предаде глупчото и сам провали живота си! А ако страхливия Гюней си беше признал, едва ли щеше да лежи дълго, момчето беше пресякло където не трябва, той не беше пил, а и щеше да стои мирничко в затвора. Все едно не можеше да кандидатства в университета след това. Ама пък тогава той щеше да носи петното на затворник, което щеше да му затвори всички врати ...
Ох, пак се посмях с "бурията" Кузей в дублажа Stuck Out Tongue Closed Eyes
С Ара Каранфил, който го е подготвял за ролята на Кузей и сам взе участие в сериала.

Няма как да знаем в колко страни вече се е излъчвал Семейство, но едва ли вече е излъчен във всички над 80 страни, както писаха навремето, че е продаден, ето, че в някои тепърва ще се гледа. Уверена съм, че и Мексико, Аржентина и Колумбия ще полудеят по него и най-вече по АсДев Heart

Ох, вие продължавате да се надявате на хапване от Киво, а аз, вечния оптимист, се усещам, че не очаквам да получим нещо през тези три месеца ... Дано патрона ме опровергае, де ! Надеждата умира последна Smile
Днес е време за буквата Т - предпагам талантлив, топъл, тактичен
Имайте хубав ден и успешна нова седмица, дружки! Hug

# 536
Привет, момичета!
От мeн днес :
творец, трудолюбив
Вчера Пепи ме попита какво мисля за ролята на Къванч в КГ.
Мисля, че много му отива да играе "лошо" момче.Wink
А физическата му форма е забележителна!
Снощи изгледах и четвърти епизод.
Гюней започва да ми става неприятен. Не стига,че брат му пое вината върху себе си, което го беляза за цял живот, но и да не му го припомня! А той въобще може ли за го забрави?
Не очаквах,че Джемре ще разбере истината за катастрофата още  преди да се ожени за Гюней.
Сега съм нетърпелив да разбера какво ще стане.
И нещо смешно.
Не знам дали сте  гледали това клипче,някой си е съчинил шеговит сценарий и сериозно е омешал  сериали и герои

Желая ви прекрасен ден!
9 дни до Коледа

Скрит текст:
За мен снощи финала на Гласът на България беше разочароващ. Никой не успя да ме впечатли особено.  Само трио Фида, но те май са силни само в народните песни.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 11:47 от NeZ_9

# 537

Привеет в понеделник!!  Hug

Нези, Къванч се подготвя за ролята 6 месеца, за да постигне тази форма и да тренира бойни изкуства.
Клипчето е интересно, от рода - турлюгювеч. Wink
И на мен финала на Гласът на Б-я не ми хареса, нямах фаворит, пък и сезона ми беше слаб, не че толкова съм го гледала.
A Чачо си харесва каскети Hands V
от галата на ХС

............................
за  мен Джемре- в началото беше повърхностна и се беше хванала с Гюней защото виждаше в него перспектива за по-добър живот и да се махне от квартала. А и си имаше нейните комплекси, израснала е без баща. Но се промени след като истински опозна Кузей и видя истинското лице на Гюней.
Гюлтен беше орлицата майка с нейните/в началото/ болни амбиции, дъщеря й да участва в реклами, да има роля в сериал. Но това е една от най-колоритните роли на Зерин Текиндор, страхотна беше!!
Фенче Kissing Heart
Цитат
Айренце, ама ти си ми най- милото скорпионче, нали си знаеш ?
предполагам Blush Heart
Цитат
Я, кажи ти - на онлайна помниш ли да са съкращавали сцените в хамама ?
въобще не помня......коя серия беше?
aз под хапване разбирам и нови снимки, клипчета с Курт Ефе от Лондон, пък и защо не някоя новина от Бирсен, ще видим, здраве да е!!

Пепи, да, трябва нещо от световната кухня Smile
и аз щях да слагам новината

Цитат
🌐 ЛАТИНСКА АМЕРИКА

#AileLazosDePasión | Голяма премиера! Четвъртък, 2 януари в 19:20 ч. (Мексико и Централна Америка), 20:20 ч. (Колумбия) и 22:20 ч. (Аржентина) на: TNT NOVELAS
значи освен по HBO в цяла Южна Америка, ще го дават и по тв. канал.
а знам, че почна и по Телемундо в САЩ, но не мога да намеря рейтинг.

О Къванч много ми харесва с каскет/последната ми мисъл е за Ленин Grin/

хубава, здрава седмица!!

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 13:59 от Airra

# 538
Нези, благодаря ти! Kissing Heart Не бях попадала на този клип, не само, че сериозно са омешали сериалите, а и сериозно са си поиграли в смесването на двойките.
Много са подходящи думите, които си написала, особено трудолюбив.
И аз изгледах снощи 4 серия. Да, много му отиваше тази роля на Киво, беше наистина в невероятна форма, 6 месеца труд хвърли, за да я постигне и строга диета. А после без да се замисли развали тази фигура с още по- строга диета, за да отслабне до неузнаваемост за ролята на Музафер в "Сънят на пеперудата", която снима между двата сезона, чак ни беше жал да го гледаме, едни очи му бяха останали ... Но, пък използваха прекрасно отслабването му във втория сезон. Все по-интересно става нататък, ще видиш какво ще се случи. Колкото до Гюней, така и не успях да разбера този човек до края какви чувства го движеха ... В началото на сериала на моменти му вярвах, че наистина обича брат си, че се тревожи за него и се обвинява, че не си пое вината, а после винаги ме изненадваше с думи и действия. Наистина сложен образ трябваше да изиграе Бура и той се справи много добре с него. Изобщо целия актьорски каст за мен беше страхотен!

Дружки, да ви предложа рецептата за Макара, преди малко ми попадна във фейса, където я наричат коминче.
Скрит текст:

пресято брашно - 500-600 гр.
прясно мляко - 250 мл.
прясна мая - 20 гр.
захар - 80 гр.
яйца - 2 броя
разтопено и охладено масло - 80 гр.
течна ванилия - 1 ч.л.
за поръсване - захар и канела
масло за намазване, ако е нужно
Използвах 600 гр. брашно, но яйцата ми бяха по-големи. По рецепта беше 500 гр.
За коминчетата използвах кутии от бира и безалкохолно, също и рула от домакинска хартия. Всички ги увих в алуминиево фолио.
В купа се пресява брашното.
Млякото се затопля и в него се слагат маята, 1 суп.л. от захарта и 1 суп.л. брашно. Покрива се с кърпа или капак и се оставя настрани, докато шупне.
Яйцата се разбиват със захарта и се прибавят към брашното. Добавят се маслото, шупналата мая и се замесва тестото. След това тестото се покрива или затваря в купа. Оставя за около 40 минути, докато удвои обема си.
Тестото разделих на две части. Всяка разточих с дебелина около 0,5 см. Тук не съм добавяла брашно.
Реже се на ленти, широки 3-4 см. Моите бяха малко по-тънки. Намажете фолиото върху кутиите с краве масло. След това навивате лентата тесто, като застъпвате леко краищата. Ако не ви стигне една лента, вземете друга и продължете. След това леко търкаляте кутията в плота. Навивате всички кутии и ги оставяте за 10 минути.
По оригиналната рецепта след това се мажат с разтопено масло. Но моите не съм ги мазала, нямаше нужда, защото не съм слагала брашно при разточването и тестото ми попи без проблем от захарта и канелата. Вие ако искате, си ги намажете. След това коминчетата се овалват в смес от захар и канела. Нареждам ги прави в тавата на фурната.
Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса за 20 минути.
Явно и така става, макар, че в специалната фурна в сериала, където се въртят със сигурност стават по-добре.
Айре Heart Eyes не предполагай, знай го! Smile
Smile и на мен също
Цитат
О Къванч много ми харесва с каскет/последната ми мисъл е за Ленин Grin/
Ааа, не съм съгласна, тази година много силен сезон имаше Гласът. Но, моите фаворити треньорите ги изпратиха вкъщи Stuck Out Tongue Closed Eyes Не съм разочарована, и тримата останали на края бяха добри, просто от това избягване да не копират оригиналната песен не им се получаваше най-добре. Честно казано не можах да направя избор кой беше най-достоен, но май на Давид гласа му ми хареса най-много.
Благодаря ти за споделеното! Kissing Heart Много хубав и точен коментар !
Цитат
за  мен Джемре- в началото беше повърхностна и се беше хванала с Гюней защото виждаше в него перспектива за по-добър живот и да се махне от квартала. А и си имаше нейните комплекси, израснала е без баща. Но се промени след като опозна Кузей и видя истинското лице на Гюней.
Гюлтен беше орлицата майка с нейните/в началото/ болни амбиции, дъщеря й да участва в реклами, да има роля в сериали. Но това е една от най-колоритните роли на Зерин Текиндор, страхотна беше!!
О, и аз това имам предвид под хапване, заради това не чакам вече нищо в скоро време, така дълбоко се покриха  Worried
Цитат
aз под хапване разбирам и нови снимки, клипчета с Курт Ефе от Лондон, пък и защо не някоя новина от Бирсен, ще видим, здраве да е!!
Да, здраве да е, ама дано чуем отново тези думи догодина! Hands Pray

Хубав следобед! Hug

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 15:10 от queen_fenka

# 539
Здравейте Благодаря за споделеното Чаровен си е момъкът

https://x.com/lomogrande13

Общи условия

Активация на акаунт