Е, не му е по силите на AI да докара както трябва лицето на Киво и това си е
А с Ибо му се е получило./от Instagram на бразилски фенове

На тази пък Серка не прилича на себе си

Започвам да гледам 5 серия.

А с Ибо му се е получило.

И аз ги харесвам, вкусни са! Едно време ги бяха пуснали в моловете, но, не съм виждала отдавна.
Помня, че Рибарчето / чудя се какво толкова му харесват
/ беше пръв по продажби - 100, нашето Айле беше на 2 място по продажби - 80, но това беше доста отдавна. 

Може, може да се повтарят, това е целта - как го вижда всяка от нас.

, дано се покаже.

благодаря за споделеното! Наистина хубава закуска си ни донесла 

Аз не, доволна съм, най- после видяхме и Киво. Изглежда, че това е постоянната им приятелска компания, често са заедно. Естествено Къванч К. и Седеф са винаги с тях, страхотно приятелство имат, проверено с годините!
Видях и Улуч Байрактар с Киво на кратко видео ВК. Пишат, че са на някакво парти на Башак и Дениз 

, мерси за кафенцето и новото списание!

е сигурно има, ама не ги споделят....

благодаря ти за споделеното!

Прекрасна е! 
Не ние те зарибихме, сериала го направи, ние само ти предложихме да го гледаш. Вярно, много настоятелно го правехме 
Но, от този момент нататък беше изпълнен с негодувание към жена си и неуважение към големия си син. И да, Кузей много прилича на баща си. Нататък има страшно хубава сцена между баща и син, ще те трогне много. Тогава Кузей ще разбере защо баща му се е държал по този начин с тях. А пък за Хандан анне нямам думи ... майка, която дели по този начин децата си не е никаква майка за мен! Единствено тя е натоварила Гюней още от дете с много очаквания, ходеше по него като куче, забеляза ли как му поднасяше чехличките ?
И от малък ласкае самолюбието му, колко е умен и как ще постигне много и той реши, че е изключителен
Пък Кузей кучета го яли! Имам чувството, че именно, защото Кузей прилича на баща си по характер, избухлив е като него, и към Кузей също е започнала да насочва негодуванието си от живота, който Сами и е осигурил, а не този, за който мечтае. Затова очакванията са към Гюней, той да я измъкне от квартала, да живее богато. Самата тя каза на Гюней, когато той започна да се обвинява, че не се е предал на времето, че вината не е негова, че Кузей ако не сега, то все някой ден и без това е щял да влезе в затвора, отписала го е отдавна като негоден, а бе майка за милиони си има Кузей!
Искаше му се да е вярно, но уви ... 

Препоръчани теми