💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 684
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Терзи, Kissing Heart
Е, не му е по силите на AI да докара както трябва лицето на Киво и това си е Smile А с Ибо му се е получило.
Цитат
AI даде своето виждане за семейство Сойкан от Аслан, Девин и Джихан...
/от Instagram на бразилски фенове
Тук е една идея по-добре Stuck Out Tongue Winking Eye

На тази пък Серка не прилича на себе си Smile

Започвам да гледам 5 серия.

# 541
Фенче, и аз,но малко пo-късно.Wink
А , ако знаеш, как обичам коминчета!!! Yum
Ти ли ги направи?
Как се свалят от кутийките?

# 542
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Къванч го няма, но Башак днес е била доста активна.

Мисля, че скоро ще има нова реклама с нея за бижутата. Може би след това ще ни пусне нещо. Тя винаги публикува, когато са извън Турция, не ми се вярва и сега да пропусне.
Все повече си мисля, че едва ли е само този готварски курс 🤔 има и нещо друго .

Фени, да те поправя, Семейство е продаден в над 100 държави 😛 , пише го на официалната страница на дистрибутора.
Спомням си, че след Сблъсък имаше статия с приходите от продажбите на сериалите излъчени през годината. Наистина ми е интересно каква е статистиката.

Ох, тази Макара 😍 още като гледах страшно ми се преяждаше, аз обожавам всякакви тестени изделия, сигурно, защото нищо не мога да направя 😛 но най, най вкусните съм яла в Будапеща на Рибарските кули. И сега преглътнах🫣😀

Видях това клипче публикувано от kt-fans. Учуди ме, че жената, която пее с Къванч е мис Турция от 2005 г.
https://www.instagram.com/reel/DDnYCE_I0XA/?igsh=OG82bnFjcnVnd3pm

Джаки, къде се губиш 😍

Моята дума днес е търсещ

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 19:40 от pe04

# 543
Тук съм, ама я карам само на четене, защото в последно време нещо всяка седмица съм "добра баба".
Смогвам само при нашите да пиша, ама ви следя изкъсо. А и няма какво да ви донеса.
Така и така се включих, да сложа и аз определение с буквата Т.
Нали няма проблем да се повтарят....просто моето виждане към него.
Талантлив, трудолюбив, творец, титаничен....

# 544
Нези, супер, тъкмо ще си я обсъдим. Да видим дали и ти като мен в тази серия ще харесаш безрезервно Джемре Hands Plus1
Не, мила, само я видях във ФБ рецептата. Не пишеше жената как ги сваля, ама предполагам, че вече опечени няма да е трудно Thinking И аз ги харесвам, вкусни са! Едно време ги бяха пуснали в моловете, но, не съм виждала отдавна.
Пепи, може и 100 да са станали вече държавите, още по-добре Hands Plus1 Помня, че Рибарчето / чудя се какво толкова му харесват Thinking / беше пръв по продажби - 100, нашето Айле беше на 2 място по продажби - 80, но това беше доста отдавна.
Тя Башак може да е активна, ама дано най- после освен себе си покаже и мъжа си, той ме интересува много повече, сорри Stuck Out Tongue Winking Eye
Тази Мис Турция баш на туркиня прилича Smile
Цитат
аз обожавам всякакви тестени изделия, сигурно, защото нищо не мога да направя 😛
Само така си мислиш, че не те бива да правиш тестени неща. Просто не си пробвала, няма кой знае каква философия, трябва само да имаш желание. А питката за Бъдни вечер кой я прави ?
Ама хич пък не ти личи, че обичаш и ядеш тестени изделия да ти кажа Stuck Out Tongue Winking Eye
Жаки, благодаря ти! Kissing Heart Може, може да се повтарят, това е целта - как го вижда всяка от нас.
Скрит текст:
Как е малката сладурка ? Сигурно много е пораснала Heart

Лека вечер, дружки! Hug

# 545
Много е хубав и истински тук Киво...браво на автора!

Скрит текст:
О, Фенче, много е пораснала и е голяма фога....на баба бонбончето.

# 546
Фени, ето, информацията е от 13 май.

За мис Турция същото и аз си помислих 😂
Ох, мила, вече се отказах 🫣🫣🫣 не става и не става. Желание имам огромно. Питката преди я правеше свекърва ми, от няколко години дъщеря ми, тя и козунаците прави. Но пък всички знаят, че не мога и не ме оствят да" страдам "😂😛

Жаки, и аз съм така 😍 при мен е постоянно, но пък сме такава голяма любов ❤️

Я да кача няколко лондонски снимки, дано Къванч се сети 😀

За лека, това от мен 😂😛

# 547

Башак е в Истанбул, на някакъв купон са, Бурак на Йозге е там, би трябвало и Къванч да е с тях Thinking, дано се покаже.

за Айле, отдавна се знаеше за 100 страни, може и да са вече повече.

Пепи, тая песен позната ли ви е?
дето си я постнала от 2009?
https://x.com/KT_Fans/status/1868414167801037277/video/1

Жаки, радвам се, че си наминала!! Hug

моята дума с Т е талант.

# 548
# 549
https://x.com/KT_Fans/status/1868785919819698498
Grinning Heart Eyes

е познах, че е бил там

хубава закуска ще ви чака сутринта Yum

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 01:35 от Airra

# 550
Добро утро, дружки Hug

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Наистина хубава закуска си ни донесла Kissing Heart
Heart

Но, някой съмнявал ли се е , че няма да са заедно КБТ ? Smile Аз не, доволна съм, най- после видяхме и Киво. Изглежда, че това е постоянната им приятелска компания, често са заедно. Естествено Къванч К. и Седеф са винаги с тях, страхотно приятелство имат, проверено с годините! Heart Видях и Улуч Байрактар с Киво на кратко видео ВК. Пишат, че са на някакво парти на Башак и Дениз Thinking

Този човек мисля, че беше и на сватбата им Thinking
 И ... ето я нашата красива Башак на корица! Ами по нищо не отстъпва на която и да е моделка.

Пепи, е, като не става, не става, мила. Важното е, че има кой да те радва Kissing Heart
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 551

Фенче Kissing Heart, мерси за кафенцето и новото списание!
Башак беше казала за Harper’s Bazaar Türkiye  , сигурно ще има интервю, може да каже нещо и за личния си живот, бижутата на Атасай не ме вълнуват особено, но си е успех за нея като дизайнер.
а мъжа с очилата е един от най-добрите фотографи в Т-я- Tamer Yilmaz , много рекламни снимки на Къванч са снимани от него.
Да, партито от снощи е било организирано от Башак и Дениз Hands Plus1

жалко, че няма повече снимки с Киво Smirk е сигурно има, ама не ги споделят....

тук за  сек. се вижда прегръдка на КБТ Heart
https://scontent-prg1-1.cdninstagram.com/o1/v/t16/f2/m86/AQM_Ago … 55&_nc_sid=d885a2

През ноември Айле е на 2 място по гледане в Бразилия, Аржентина, Доминикана, Еквадор, Уругвай, Коста Рика и др.
и на първо- за неанглоезичните сериали.

хубав ден!!

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 13:52 от Airra

# 552
Здравейте, момичета!
Днес ангажиментите ми не свършват! Sweat Smile
Едва сега намирам малко време да пиша.
Благодаря за всичко споделено!
Башак е чудна!

Но имам чувството, че Къванч умишлено не се показва много...
Но, след толкова дълго време, пак е нещо!
Вчера успях да изгледам 5 и 6 епизод на КГ.
Фенче, права беше- харесах много Джемре! И Джемре и актрисата!
Сериите бяха много наситени с емоции.
Всички играят много добре, но Къванч определено ме плени! Толкова истински предава емоционалното състояние на Кузей, че забравяш,че гледаш филм.
От всички, обаче най-много ме изненада бащата.  Суровата му външност и при него май е само броня, като при Кузей. Всъщност най-малко разбирам защо той се съгласи на тази смяна на местата, защото изглежда като човек, който притежава чувство за справедливост.
Майката пък,  какво да кажа за нея, не знам...
Единственото, което я интересува е какво ще кажат хората. Поставила е децата си в някакви рамки още от малки и не може да погледне на тях по друг начин.
Много ми хареса майката на Джемре, когато Джемре и каза,че родителите на Гюней се гордеят с него, каза: "е, с какво пък толкова се гордеят, учи се добре и толкова е."
И наистина е така. Wink
Натоварили са го с големи очаквания, но той май няма да може да отговори на тях.
Сърцето ми се скъса за Кузей, особено, когато каза на Джемре, че не е нужен на никого.
После пък се усмихвах с него, изпитах чистата му радост, когато се качи в колата, беше като малко дете, което се радва на играчка, която е била изгубена и е намерило току-що.
Добре,че успя да се отърве! Може би...
Исках да пиша още неща, може би по-късно пак ще се включа.
Но едно мога да кажа със сигурност-зарибихте ме! Grinning
Сега нямам търпение да гледам поне още един епизод, но имам да уча.
Скрит текст:
да се похваля, на теста от  миналата седмица имам 84% , което си е много добър резултат, предвид това, че не отделям толкова време за учене, колкото ми се иска.
Хубав ден ви желая! Hug

# 553
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.harpersbazaar.com.tr/harper-s-bazaar-style-aralik-20 … 6FknlQx2l7ef-an6A

С гугъл
Скрит текст:
Интервю: Bade Çakar

Снимка: Алън Гелати

Вие сте в модната индустрия от години. Когато се върнеш в миналото, кой е първият спомен, който те привлече към модата?

Има спомени, които винаги си спомням с усмивка, когато погледна назад. Времената, когато рисувах илюстрации на момичета, дрехи, модни ревюта и ги рисувах с моите цветни боички върху всеки лист хартия, тетрадка, дори ученическия чин, който намерих... Моите приятели от училище още го помнят и разказват. Дори го записаха в гимназиалния ми годишник за спомен. След третото ми място в конкурса по рисуване в района на Мармара станах по-сигурен, че обичам тази работа по рисуване и дизайн от все сърце. Майка ми беше учител по рисуване, дядо ми беше художник, чичо ми беше архитект, братовчед ми беше дизайнер, накратко, родена съм в семейство на любители на изобразителното изкуство.

Кой момент или решение беше повратната точка за вас в пътуването ви с модата?

Мога да кажа, че връщането към началото и изучаването на дизайн в Лондон беше повратна точка. И веднага след като завършва университета Мармара, факултет по комуникации. Приключението ми в Central St Martins и London College of Fashion и след това незабавно започване на работа като асистент по дизайн във Vakko ми даде бърз старт отвъд мечтите ми.

Всъщност първото ти влизане в индустрията беше като дизайнер, но по-късно те опознахме чрез стайлинг и стилови консултации. Сега отново се връщате към дизайна. Различни сфери в една и съща индустрия... Каква динамика смятате, че имат, как ви допълват?

Мога да кажа, че двете са много различни и много паралелни произведения. Да, моето образование и основен опит бяха в областта на модния дизайн, но мога да кажа, че като човек, който е много социален, предпочита да работи интерактивно с хора, които обичат претъпкани среди, и предпочита да бъде екип, напуснах производството след пет години и избрах стайлинга . Дизайнът и производството изискват много изследвания и мислене, отнемат много време, имат трудни етапи и означават да работите малко повече сами. Намерих стилизирането на хора и герои един към един и по този начин общуването по-близо до себе си и моя характер. Забавлявам се и общувам благодарение на работата си. По-близо съм до хората, мога да работя в екип и това ме прави по-щастлив. Наистина обичам работата си.

От време на време се връщате и към дизайна. Вие подготвихте съвместна колекция с Atasay. Можете ли да ни разкажете малко за тази колекция?

В училище научавате всичко - от обувки до бижута, от създаване на модели от нулата до дизайн на тъкани. Преди също бях проектирал бижута за марката Luna Merdin, но колекцията Atasay & BDT беше работа, която обичах и бях много доволен. Изведнъж се превърна в бижу, което нося всеки ден. Те са моите малки статуи. Моите скулптури носят дух на войн, малко са мъжествени, малко женствени, имат позиция и история и веднага се забелязват. Привличащи окото геометрични, асиметрични елементи, в които се преплитат бяло и жълто злато. Хареса ми невероятно! Мога да кажа, че те са част от мен от шест месеца. Възхищавах се и на фината изработка, дизайна и производствения екип на Atasay. В момента нося точно това, за което мечтаех.

Кои бяха източниците на вдъхновение при подготовката на колекцията? Каква е историята зад вашата колекция?

Познати, вдъхновяващи воини и ярки жени със силна позиция от историята станаха мое вдъхновение. Жана д'Арк, Клеопатра и амазонките... Обичам баланса на мъжкото и женското. И понякога се засенчват един друг. Така беше и с моята колекция. Някои парчета са много мъжествени, други са много женствени. Някои са преплетени.

Какво според вас е мястото на бижутата в стила? Какво място заемат бижутата във вашия собствен стил?

Аксесоарът е важна част, която допълва цялото, що се отнася до стила и добавя едновременно персонален и завършен щрих. Не мога да си представя стайлинг без аксесоари. Аз съм човек, който използва, променя и си играе с много бижута, бижута и аксесоари. Беше неизбежно да имам колекция от бижута.

Освен че си толкова успешна в света на модата, какъв стил предпочиташ в ежедневието си?

След като се занимавах с дизайн и стайлинг в продължение на много години и притежавах шоурум, станах много прост, въпреки че стилът ми остана същият. Виждам толкова много ревюта, витрини, магазини, дрехи и комбинации, че вече не пазарувам и изобщо не се занимавам със себе си. Не остана нито време, нито ентусиазъм. Точно както модните дизайнери избират най-простите и прости дрехи и комбинации. Ръцете ми винаги отиват към едни и същи неща; основни цветове като черно и бяло, бежово, синьо и червено; изчистени материи без шарки, монохромни комбинации, асиметрични и геометрични кройки, много сака и панталони... Мисля, че поп е стилът, който ме описва най-добре.

Коя е най-важната икона на стил в живота ви? Какво научихте от тях?

Не съм икона на стила, но се губя в ревютата на любимите си дизайнери. Най-голямото ми вдъхновение са сезонните модни ревюта, които са проектирани съвместно от дизайнери и стилисти и са цялостна творческа екипна работа.

Вие и вашият съпруг Kıvanç Tatlıtuğ сте сред най-стилните двойки в Турция. Какво мислите, че научихте един от друг за стила?

благодаря И двамата сме любопитни хора, които обичат да пътуват, опитвайки се да научат различията, оригиналността, тънкостите, вкуса и културата на хората в местата, които посещаваме. Опитваме се или трябва да кажа, стремим се да живеем стилен, креативен живот, разбирателство и отношение заедно. Облеклата и съчетанията не са основната ни тема, но без да осъзнавам, той ми даде комфорта и свободата да се обличам така, както желая, чувствам и искам, благодарение на неговия артистичен характер; Мисля, че ние му внушаваме иновации, тенденции, дизайн, това, което не е нито модерно, нито остаряло. Пазаруването, модата, дрехите и съчетанията са като хоби, което правим заедно и се забавляваме.

Какво влияние оказа това да си майка върху твоя творчески свят?

Моят отговор на това след бебето е; Предполагам, че отговорът беше: „Дева, ставай рано, бъди бърза и практична, не губи време, опростявай, намалявай и не се тревожи за себе си“. Модата, тенденциите, комбинациите или стиловете вече не са личен въпрос за мен. Те вече са моята работа... Обичам я и искам да продължа да я върша спокойно.

Кои са най-важните ценности за вас? Как ги прилагате в бизнеса и личния си живот?

Учтивост, дисциплина и вълнение. Освен това ключът е да се наслаждавате на това, което правите, или да правите това, което обичате.

https://www.harpersbazaar.com.tr/harper-s-bazaar-turkiye-style-2 … ayisi-bayilerde-h

# 554
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
И аз се надявам да има интервю и да сподели нещичко, а също и да видим още снимки с Киво и въобще с двамата.
Браво на Айле! Hands Clap
Терзи, благодаря ти! Kissing Heart Прекрасна е! Heart
Скрит текст:
само си представям какъв хейт ще отнесе сега от една тема ВК, ама нека си изливат злобата  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нези, много ти благодаря за споделеното за КГ! Kissing Heart Не ние те зарибихме, сериала го направи, ние само ти предложихме да го гледаш. Вярно, много настоятелно го правехме Smile
Много се радвам, че и ти си харесала Джемре! А Ойкю тепърва ще показва какво може, с всяка серия ставаше по-добра. Гюлтен много истини говореше, ама кой да слуша ... Колкото до Сами бей - аз си мисля, че тогава той си замълча, защото все още беше обиден на Кузей, че му посегна Thinking Но, от този момент нататък беше изпълнен с негодувание към жена си и неуважение към големия си син. И да, Кузей много прилича на баща си. Нататък има страшно хубава сцена между баща и син, ще те трогне много. Тогава Кузей ще разбере защо баща му се е държал по този начин с тях. А пък за Хандан анне нямам думи ... майка, която дели по този начин децата си не е никаква майка за мен! Единствено тя е натоварила Гюней още от дете с много очаквания, ходеше по него като куче, забеляза ли как му поднасяше чехличките ? Smile И от малък ласкае самолюбието му, колко е умен и как ще постигне много и той реши, че е изключителен Stuck Out Tongue Winking Eye Пък Кузей кучета го яли! Имам чувството, че именно, защото Кузей прилича на баща си по характер, избухлив е като него, и към Кузей също е започнала да насочва негодуванието си от живота, който Сами и е осигурил, а не този, за който мечтае. Затова очакванията са към Гюней, той да я измъкне от квартала, да живее богато. Самата тя каза на Гюней, когато той започна да се обвинява, че не се е предал на времето, че вината не е негова, че Кузей ако не сега, то все някой ден и без това е щял да влезе в затвора, отписала го е отдавна като негоден, а бе майка за милиони си има Кузей! И въпреки всичко, което му причини, винаги я защитаваше, дори пред Джемре не каза истината. Отново ми стана смешно, когато и разказваше, че майка му не му е разрешавала да се предаде Stuck Out Tongue Closed Eyes Искаше му се да е вярно, но уви ...

Е, много ме кефеше Киво как чупеше яйцата, голям майстор е! На мен не ми се получава

Поздравления! Браво на теб, продължавай все така упорито с ученето! Hands Clap

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 17:51 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт