Айре, хубава закуска ни поднесе, но цял ден не мога да стигна да и се насладя спокойно 😍
Еле е събрала всички снимки и кратки видеа в едно общо видео.
https://www.instagram.com/reel/DDr36D_ieSQ/?igsh=MXJva3lpZXhlcm95Zg==
Страхотна е ❤️
Терзи, много благодаря за снимките и интервюто 😍

Много, много я харесвам. Имам голямо съвпадение с нея по отношение на бижута и
цветове.👍 Харесва ми този непрекъснат стремеж към усъвършенстване и откриване на нови предизвикателства. В това отношение добре си пасват с Къванч.
Нези, аз преди няколко дни го написах, че съм забелязала, че когато има някаква изява на Башак, Къванч винаги, като че ли се отдръпна и не е на първа линия до нея. Това лично на мен много ми допада, защото тя е била успешна и преди него и продължава да бъде успешна сама по себе си без да се възползва от неговата популярност.
А пък видеото от заснемането на рекламата на Molfix направо ме разтопи ❤️

Днес не сте писали думи, но се получава повторение, та ви предлагам да продължим направо с Л.
А администратира на you tube канала на Семейство е страхотен 😛
за споделеното 

, браво, умница си!!

, Диве, благодаря ви за споделеното! 

Сцената с майката на убитото момче отново ми скъса сърцето! Както за нея, така и за невинния Кузей, който трябваше да изслуша всички обвинения и клетви! Буквално избяга оттам. Е, как да не се чувства след това като на дъното на ада? Срина се! Добре, че дойде Джемре и се погрижи за него, тъкмо започна да го опознава, защото тя досега наистина не го познаваше, нищо, че са приятели толкова време.

Държа се страхотно с нея на масата в дома на родителите му.