💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Айре, хубава закуска ни поднесе, но цял ден не мога да стигна да и се насладя спокойно 😍
Еле е събрала всички снимки и кратки видеа в едно общо видео.

https://www.instagram.com/reel/DDr36D_ieSQ/?igsh=MXJva3lpZXhlcm95Zg==
Страхотна е ❤️

Терзи, много благодаря за снимките и интервюто 😍

Много, много я харесвам. Имам голямо съвпадение с нея по отношение на бижута и
цветове.👍  Харесва ми този непрекъснат стремеж към усъвършенстване и откриване на нови предизвикателства. В това отношение добре си пасват с Къванч.
Нези, аз преди няколко дни го написах, че съм забелязала, че когато има някаква изява на Башак, Къванч винаги, като че ли се отдръпна и не е на първа линия до нея. Това лично на мен много ми допада, защото тя е била успешна и преди него и продължава да бъде успешна сама по себе си без да се възползва от неговата популярност.

А пък видеото от заснемането на рекламата на Molfix направо ме разтопи ❤️

Днес не сте писали думи, но се получава повторение, та ви предлагам да продължим направо с Л.

А администратира на you tube  канала на Семейство е страхотен 😛

# 556
Фенче Kissing Heart за споделеното Hands Plus1
въобще не мисля да ги чета ония Animal Rooster Confounded
Нези Hug, браво, умница си!!
благодаря за коментара за КГ, ще се радвам да продължиш! Hug
една от най-силните сцени...

Терзи, мерси за  списанието онлайн !!
Башак говори малко за лични неща.........
Цитат
Вие и вашият съпруг Kıvanç Tatlıtuğ сте сред най-стилните двойки в Турция. Какво мислите, че научихте един от друг за стила?

Благодаря И двамата сме любопитни хора, които обичат да пътуват, опитвайки се да научат различията, оригиналността, тънкостите, вкуса и културата на хората в местата, които посещаваме. Опитваме се или трябва да кажа, стремим се да живеем стилен, креативен живот в разбирателство и отношение заедно. Облеклата и съчетанията не са основната ни тема, но без да осъзнавам, той ми даде комфорта и свободата да се обличам така, както желая, чувствам и искам, благодарение на неговия артистичен характер; Мисля, че ние му внушаваме иновации, тенденции, дизайн, това, което не е нито модерно, нито остаряло. Пазаруването, модата, дрехите и съчетанията са като хоби, което правим заедно и се забавляваме.

Пепи, мерси за това, което си донесла!! Hug
да , Еле е топ фенка!
а Башак си тежи на мястото в нейната професия, да има още успехи, пупу!
от Айле
https://www.youtube.com/watch?v=bL6ZMYnSrf0&t=3669s
...........................

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 21:28 от Airra

# 557
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за всичко споделено!!!
Радвам се, че до Къванч стои Башак,
която е толкова талантлив и стойностен човек
Blue HeartBlue HeartBlue Heart

За нови дизи проекти  на Къванч мисля,
че и догодина ще си останем само с надежда.
Съдя не по друго, а по това как се загуби от дизитата Кенан И.
Това за продуцентсвото по ми се вижда да стане.  
А с ресторанта ми се струва най реализуемо.  
Така започна Айле с Волта и менюто го сложиха в последния епизод.
Ще яде Аслан баница ми се струва.  
Къванч, почти във всеки образ,
намира как да покаже тези си умения.
Клиентелата му е сигурна.

Дружки, още съм на КСШ.
Готова съм първите 6 серии да ги играя.
Върнах се и в темите оттогава.
Вярно е, че се помнят в повечето случаи простотиите.
Това си е направо един сериал.
Насъбрала съм бисери, свързващи К/Г и КСШ.
но другия път ще ги припомня.
За протокола сцените в хамама са две в еп.4 и еп. 6.
Сега се сетих като видях на снимката Биркан.
Ама токова да са добри като Сеит и  Петро, че ...
Много съм доволна от канала в YT с всичките серии.
А телевизор имаме един малък японски, да краси интериора.

Скрит текст:
Размерът на къщичката ни не позволяват големи екрани,
освен да ги сложим на тавана. Иначе на лапита сме богати.
Общо 4 действащи, по два за всеки, и един голям комп.
Цяла тв видео стена има в апартамента при синчето,
но не знам как се пуска и как се спира.

Приятни занимания, дружки!!!

# 558
Пепи, Айре Heart Eyes, Диве, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Айре Kissing Heart за превода! Много ми хареса какво е споделила, особено това:
Цитат
той ми даде комфорта и свободата да се обличам така, както желая, чувствам и искам, благодарение на неговия артистичен характер
Недей, недей, наистина са Animal Rooster, една нормална няма там за цвят Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
въобще не мисля да ги чета ония
Страхотни гифки, дружки, благодаря ви! Kissing Heart Аз си продължавам с КГ, настигнах Нези.
Много, много любима сцена! Heart

Единствено Джемре заряза всичко и отиде при него, дори Али не го направи, а се обади на Гюней. Ама на брат му много му пука естествено, нали му е сърдит, че и трябваше да носи стиковете на Синанер, да събира пари Rage Сцената с майката на убитото момче отново ми скъса сърцето! Както за нея, така и за невинния Кузей, който трябваше да изслуша всички обвинения и клетви! Буквално избяга оттам. Е, как да не се чувства след това като на дъното на ада? Срина се! Добре, че дойде Джемре и се погрижи за него, тъкмо започна да го опознава, защото тя досега наистина не го познаваше, нищо, че са приятели толкова време.
Пепи, благодаря за това, което си ни донесла! Kissing Heart
От мен с буква Л - лоялен, любящ
Диве, и моите предчувствия са такива, ама дано грешим!
Продължавам, а на вас лекинка! Hug

# 559
Да, точно тази сцена имах предвид. Скъса ми се сърцето!!!
 Брилянтно изиграване от Къванч!
А, Фенче,  ти ме подсети за втората сцена, която ме впечатли- с майката на убитото момче.
За съжаление е точно така-  да, момчето е умряло,но  Кузей ще умира всеки път, когато види майка му или когато нещо му напомни за случая.
Какъв товар пое това момче! За цял живот!
Отивам да си пусна следващия епизод.
Лекичка и на вас! Hug

# 560
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Нези, брои дните до Коледа, а аз до петък. Остават само 3 дни 🙏

С Л ще напиша любящ ❤️

Леко ви завиждам, че имате възможност да си правите преговор 😍 Но надеждата ми за нов проект въобще не е угаснала в мен. Помислих си, че Къванч може да се е върнал в Истанбул и заради снимките за филма на Селчук Йонтем. Бирсен беше обещала да сподели, когато снимат. Така и не разбрах обаче какво беше това събитие организирано от Башак и Дениз, какъв е повода за него 🤔

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 561
Добро утро! Coffee

Моите с Л са: лъчезарен, любезен, лоялен

# 562
Привет и от мен! Blue Heart
Благодаря ви за споделеното!! Hug
Жаки, Диве,
Цитат
Насъбрала съм бисери, свързващи К/Г и КСШ.
но другия път ще ги припомня.
ще ми е интересно....
за Кенан И. - според мен той беше изключително разочарован от това, че спряха на 6 еп. историческия му сериал, после му предложиха да води турския Стани Богат, стана баща... За мен всеки си върви по пътя си.
Нези, Фенче Kissing Heart, много трудни и носещи болка бяха тези моменти за Кузей, с чувството му за безполезност и вина....А Джемре без да се замисли напусна работата си за да го спаси, не се знае ако не беше отишла какво можеше да стане с него.

Пепи, и Инеса е оптимистка като теб Hands V

07:22 ► Хотелось бы узнать о Кыванче Татлытуге, он что действительно решил заняться ресторанным бизнесом, и не будет сниматься?

А Башак и Дениз може да са искали да направят парти за приятели, хора с които работят в края на годината...и двете са купонджийки, социални, широкоскроени и имат много приятели/познати в артистичните среди.

в СМ пишат, че Къванч се ядосал като разбрал, че журналисти чакат и напуснал заведението през задния вход.

...........................

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 21:40 от Airra

# 563
Привет, момичета!
Снощи гледах 7 серия.
Отново ще кажа, че Сами бей, продължава да печели уважението ми! И колко хубав беше разговора им с Кузей по телефона след пожара.
Усещам, връзката между тях много по-силна от тази между бащата и Гюней.
Сякаш Сами бей уважава повече по-малкия си син.И има за какво.Някакво мъжка солидарност има между тях. Въпреки чепатите им характери.
Гюней се показва като все по-безхарактерен човек. Шикалкави пред едната, оставя другата да си прави каквото иска и да го води за носа...Затворен и прикрит човек.
Помисли си, че като даде парите на Кузей ще изкупи част от вината си. Ама и майката, все за него гледа да има...
Снимай е много сладка. Започва да опознава Кузей и да се влюбва в него.
Харесва ми как играе Хазарчето.
В тази серия най-много ме заболя за Джемре.
 Тя наистина страда. Но все още не мога да разбера наистина ли обича Гюней или навика да бъде с него? А и женското и честолюбие страда...
Сега с тези рекламни снимки може би ще вдигне малко главата.
Братът на Бану наистина ли има интерес към нея или просто я използва за свои цели?
Всъщност единствения, който наистина го е грижа за Джемре е Кузей.
Много е сладък като я нарича"çirkin". Grinning Държа се страхотно с нея на масата в дома на родителите му.

Ние вече имаме партньорка за новия сериал- Демет Йоздемир.
Видях, че е играла с Къванч.
Кажете нещо за нея. Аз никъде не съм я гледала до сега.
7 дни до Коледа

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 564
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Нези, добре си го усетила Сами бей, за мен той след онази катастрофа престана да уважава Гюней.
А Джемре ... тя все още си мисли, че обича Гюней, но и женското и самолюбие също играе голяма роля за рева по него. А Гюнейчо ще го видиш още в следващата серия какви ще ги свърши ...
За Баръш и Симай няма да ти казвам нищо, но Хазар беше страхотна в тази роля, да!
Честита ви партньорка! Аз съм я гледала единствено в КСШ, където има малка роля, в "Аромат на ягоди " и в " Домът е твоята съдба" или нещо подобно беше. Добра е.
Днес нямам много време за писане, само да ви пожелая лека вечер! Hug

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 21:21 от queen_fenka

# 565
Фенче Kissing Heart
Нези Hug
Саами бей колкото и да е суров, има си трески за дялане, но е много справедлив и много ще защитава и ще е на страната на Кузей.
Джемре я болеше, но и заради наранената й чест. е доста бързо ще й мине, там нямаше истинска любов.
а Симайчето, майко мила какви ще ги надроби. Expressionless
Братът на Бану гледа само собствените си интереси, а и в момента е сгоден.
любим момент Satisfied

за новата ви партньорка-
Демет ми е любимка, гледала съм я в почти всичките й сериали, много е добра в комедийните й роли, но сега  показва таланта си и като драматична актриса. Любимия ми неин сериал е Домът, в който си роден е твоята съдба.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 23:56 от Airra

# 566
  • AMS

Kıvanç Tatlıtuğ, съпругата му Başak Dizer Tatlıtuğ
и детето актьор Asrın Yıldız от снимките на рекламата на Molfix.
https://x.com/i/status/1868927293655253445

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за всичко споделено!!!

Радвам се за Демет, че ще има нова главна роля с Ча.
Всички от каста на КСШ, където играха почти за пръв път,
бяха много добри и този сериал стана неповратна точка в кариерата им.
Сега гледам и Durukan Çelikkaya /"малкият Сабри"/ колко е добър в Annem Ankara.

Обещаните бисери, ще ги сложа без редакция.
Коментиращите  повечето са от темата К/Г
и упорито искат да запазят стила си на писане.
Това обаче не се нрави на всички,
и модераторите са действали често с голямата метла.

Скрит текст:
След еп. 2 >>>

Ами щом толкова ви допада тая любов и я превъзнасяте, намирате я за прекрасна и нормална,възхитителна, естествена и логично завършваща след броени дни в кревата,  да не я пожелавам аз на щерките ви по на 15,  ако сте честни, пожелайте им я сами  да я изживеят на тези години и по тоя начин  със зрял мъж.
На чужд гръб и сто тояги са малко май.

Шура е много влюбена, глупава и лекомислена млада жена. Това виждам в този образ. Тези внушения, обаче авторите  можеха  постигнат  по различни начини, но те предпочетоха този, който не  се приема еднозначно от зрителите. Шура направи  нещо нетипично за времето и за годините й.  Показа явен интерес към един мъж, веднага отговори на чувствата му, беше готова да стигне до крайност още в зимната графина, след това го намери и открито заяви намерението си, иска да му принадлежи. ...
 И поделят отговорността между двамата. Във филма пратиха Шура да търси Курт из целия град за да му предложи. И след това горда от случилото, без грам срам показа, какво е имало между тях.  И това ако не е тенденциозно представяне на  женски образ здраве му кажи. И най резонното обяснение е, че е рускиня, защото Мурка, жената за която ще се ожени е антипод на Шура. И туркиня. Беъ да го казват в прав текст. Внушението е такова.

Туркинята Мурка, по твоята логика, ще дойде още по- глупава и леконравна, да ти кажа !  И тя е малка като Шура, ама се влюбва в Сеит / който вече е значително по-голям и зрял уж мъж/ , дори без да го е видяла, само по една негова снимка.  Не знам как ще разтълкуваш това внушение, ама на мен не ми внушават нищо подобно нито за едното, нито за другото моме.

туркинята Мурка може да малка на години, но ще спи със законния си мъж, за който са я оженили.
разликата е повече от съществена. ...
така че не изтъквайте смешни аргументи, за да защитите неразумните постъпки на любимката си.

Ами, хората не са доволни от горещата сцена. Явно имат предвид дълбокия размисъл, в който беше потънал героя след секса. Така и така, не дадоха лав стори с Къванч, поне
да бяха дали  нещо по-натюр. Само намеци. Диванчето отнася  подигравки. Как се е събрал Къванч с неговите 190 см.   И почва да работи въображението. Сексът е бил на пода, но са ни го спестили. И не са доволни. И вместо сценаристите, го отнася Къванч.

Моля се да останат глухи за молбите Ойкю да играе Мурка...
Това не го споменавайте, дори на шега.

Спор няма - Фахрие е номер 1.
№1 е Фахрие, богинята е само една- БС!

Като се започне от това, че Ш  се е отдала на КС и прехвърлянето в това дали бихте одобрили това за вашите дъщери, та се мине през това сцената във втори епизод  - Сравнявам със сцената в Рива от ЗП. Пак ласки на пода, след това в леглото. И пак нищо не дадоха, но въздухът трептеше от удоволствието, което са изпитали. Тук, Курт веднага го налегнаха тежки мисли. Угризения, че е прибързал, или не му е харесал секса с девица.
Фарах беше на седмото небе. Преди половин година не си и мечтала, че ще се целува  с Къванч. Дори и на екрана.

А тук как е обрасъл, като запустяла нива. Нямаше да се сетя, че е Къванч, ако не знаех.
Супер си е. Виж снимки от конкуренцията да видиш запустяла нива.
И не само брадата. Две седмици не си е сменил панталоните. И не е влизал в банята.               

Не искам да реве като манастирска чешма Шура, че тогава става сапуна!

след еп 3 рейтингът започва да спада

Драгият турски зрител си иска подслушването по кьошетата и ръкопашния бой над съпругата  Не е за него тази история, но ми е мъчно, че толкова положени усилия от страна на екипа и актьорите не се оценява.

Слаб резултат за такава инвестиция и реклама.

Мен пък не ме интересува рейтинга ... знам, че няма да спрат сериал с Къванч.

Относно рейтингите: за нашия сериал е обидно нисък.
Само дано вторникът не се окаже ден за Шампионска лига и национално първенство, че ще стане непредвидим изхода от сериала! Чувай Боже! Ама и Керем Чатай къде е бил, когато е сключвал договора!? С Цар Футбол резултатът е предизвестен...

Ама много се сдухах значи с този рейтинг. Плаче ми се.
За каква чест говорим. Отговорността е и на Шура. С нейната невъздържаност и глупост отново пресира Курт  и не му остави резервен вариант. Сега, като скочи от влака за да е с него.  И преди, когато му се метна в кревата . Няма разлика.               

...постнах ти колажчето в темата на Север Юг, нали нямаш нищо против,...

Социопат няма да е скоро, но в трета серия беше  различен. Подготвят ни за завой в образа. Логично, той е женкар.  Не личеше да е лудо влюбен в Шура.

Нищо свястно не остана в тоя герой. В трета серия вече е завършен злодей! Възмутена съм! Лепят му негативи като на Гюней.
Накрая гълъбчетата отлетяха за Холандия, а него го тикнаха в затвора, задето уби Фърат и им спаси живота.

Много го барнаха Къванч трета серия. Блестящ! Свалиха му грозната униформа, шапката, която  скриваше половината му лице. И Шура съвсем се загуби до него.   

ма ти откога си се запритеснила кой как те приема ?! Недей, че шЪ ти паднИ репутето, значи!

Рускините искат любовна сцена с Шура в банята в Алуща и масаж на Къванч. Като компенсация за диванчето.
И рейтинг до небесата!   

А сцената в хамама я чакам като балсам за душата...

морално е да се забавляваш с рускиня, неморално е да споделиш живота си с нея!  Убедих се от самото начало, че това ще е тънката нишка на романа и в резултат- разбития живот на Сеит!

Представям си ако бяха ги излъчили онези сцени ,за които споменаваш,колко ли глоби биха отнесли и ТВ-то и екипа ,че турското СЕМ - дебне

Между 2-ри и 3-ти епизод има две седмици прекъсване и след 3-ти пак.

еп. 4

А за сцената в хамама просто нямам думи - толкова красив и интимен момент !   Мисля, че вече и най- предубедените, трябва да са видели любовта и нежността, които струяха от очите на Сеит. Цялото му същество крещеше колко я обича. А това, че изми косата и ....невероятно беше !  

Може ли на най-страхотния момент да сменят сцената ! Прекрасна сцена !

Точно, обаче как ме беше яд на камерата, че точно в тези моменти, когато бяха заедно, че даже веднъж Курт нещо говореше, бяха му одрязали красивата глава от носа нагоре.  Ми протестирам.  Може ли така се гаврят с нас , които си падаме по манИкеска убост.  

Дружки, скоро ще свърша КСШ и може и да не повярвате,
но мисля да започна К/Г. Има добър канал в YT.

Приятни занимания, дружки!!!

# 567
част от интервю с Туба
https://x.com/burjusworld/status/1869339870478610920
Питат я дали би играла с предишни нейни партньори.
Туба - Да, разбира се защо не?
Аз имах доста прекрасни партньори, бих искала да работя с тях- Къванч със сигурност.....и т.н.
Имах наистина добра атмосфера на сета с тях.

Диве,
ще чета спойлера утре.
Цитат
може и да не повярвате,
но мисля да започна К/Г. Има добър канал в YT.
супер!
явно всички ни влече към нещо старо с любимеца ни.
Аз поглеждам сериите на КГ, а по тв-то гледам Чукурова, много е дълъг, но знам, че си заслужава и като е с дублаж, не се напрягам с дълги серии и субтитри.

Nature Stars

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 23:49 от Airra

# 568
Добро утро, момичета!

Айре, благодаря ти за интервюто. Много харесвам Туба. Следващото нещо, което ще гледам е сериала, в който играят с Къванч.
8 ма серия на КГ снощи ме побърка!
Толкова много неща се случват! Това е нещо,което много ми харесва в този сериал- няма пълнежи.
Милата Джемре! Много неща и се събраха!
Но защо открадна обеците накрая...Confused
Кузей и той се опитва май да убеди себе си, че това, което Гюней му говори за него и Джемре не е истина. Grinning
А този тип от затвора защо толкова много иска да провали живота на Кузей? Хайде, сега вече е ясно, но в началото какво го накара да обещае на един баща,че ще пази сина му, а направи точно обратното?
И още нещо исках да ви кажа-Къванч тук ми напомня на Иван Иванов. И той беше красавец на младини и винаги играеше лошото момче. Особено в тази серия, дори начина им на обличане беше сходен.

До коя буква стигнахме? Тук повторенията са доста и се обърках.

6 дни до Коледа

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 569
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Черпя ви с кока кола за отскок на деня.😛
Впечатли ме статията за единствената държава, в която името е написано на друг език, а не е използвано оригиналното лого.

Нези, отговарям ти набързо. Демет съм я гледала в КСШ , малко в Домът / не знам защо не го догледах/ и в Между мен и света. Там играе с Гюней 😆

Буквата е Л.

Времето ми свърши, до после.

Общи условия

Активация на акаунт