💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 679
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за интервюто с Туба! Kissing Heart Изкефих се на това, което си превела, защото развенча глупавите слухове, които плъзнаха тогава, а нейните фенки веднага се вързаха Stuck Out Tongue Closed Eyes
Диве, супер, тъкмо можеш да се включиш и ти в обсъждането! Kissing Heart
Пепи, хайде, не остана! Kissing Heart
Нези, благодаря ти за споделеното от сериала. Да, в този сериал и за мен нямаше излишни пълнежи, всичко беше замислено много логично и последователно. Хмм ... интересна асоциация си направила с Иван Иванов, честно казано не ми е хрумвала ... Може би защото за мен Кузей никога не е бил лошо момче. Неговото поведение ми беше нормално за момче на тази възраст, когато вършат подобни бели, докато Гюней за мен беше роден с пенсионерска душа Smile Той нямаше приятели, ако си забелязала, всички, с които се събираше рядко, бяха все приятели на Кузей. И в университета единствената му приятелка беше заблудената Бану.
Кузей не се опитваше да заблуждава самия себе си, той просто за нищо на света не искаше никой да разбере какво става в душата му. И след думите на Гюней беше решен на всичко, за да не се окаже брат му прав. Но, ще гледаш и ще видиш сама. В 8 серия Гюней си мисли, че всички са като него Stuck Out Tongue Closed Eyes Него го хванаха в крачка, а той крещи по другите, ама, че наглец! С всяка серия този съсел ме разочароваше все повече ...  В тази серия искрено ми стана жал за Баръш в какви л ...а го набутаха сестра му и Атила Синанер. Играят си с живота на хората както им хрумне, но нямат смелостта сами да си оправят кашите. Интересно ми е какво ще кажеш за Симайчето, още ли ти харесва ? За Джемре не ми беше тъжно, защото се отърва окончателно, видя за какъв човек беше готова да се омъжи. За Ферхат е ясно защо се е държал така с Кузей, не му беше послушно кученце, но защо толкова го мрази предстои да разбереш.

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 571
Привеет!! Hug
от преди 7 години, 18 дек. 2017

Пепи, за кока колата, интересно Hands Plus1
Фенче Kissing Heart, да писаха се разни глупости....още тогава Туба беше казала, че много уважава Къванч като колега и се познават отдавна.
Нези Hug определено няма пълнежи, а колко ще се развие историятаа....не случайно с Фенка го обожаваме тоя сериал Heart Exl
за Джемре, наистина да ти стане мъчно в първия момент, но при нея с пълна сила важи мисълта, "като губиш, не знаеш какво печелиш."
ако си забелязала тя и преди имаше навика да си открадва по нещо, коментирахме го и като гледах сериала за 1 път, за мен е някаква психическа слабост, но това се случваше само в началото на сериала.
Гадняра Ферхат почва да действа Confounded с Кузей имат много сметки за уреждане от затвора, ще разбереш по-късно.
Хандан е доволна ако скъпоценното й синче се събере с богаташката Бану.
Саами разкрива част от характера и слабостите си- когато се беше напил, иначе е най-трезво мислещ.
А Али, малко му се ядосвах, че набута Кузей с тия фалшиви чанти...

от КТФ
парти организирано от Башак и Дениз преди 10 год, 2014

и тая година

Диве, видях малкия Сабри/от КСШ/ в сериала на Берг

...............................
ново!
не е искал да отговаря на въпроси, но си е бил спокоен и възпитан
а какви глупости писаха миналия ден Head Band

и тук коментарите били Rage не съм пускала автом превод.
но сложих клипчето да си видим Киво

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 19:21 от Airra

# 572
Айре Heart Eyes  офф,  от тези жълти клюкари, които постоянно говорят глупости под прикритието на новини и нахалните репортери вече ми писна! А пък за хейтърите, които свободно озвучават болните си фантазии наистина нямам думи вече ...
Аз поне не видях нищо скандално в репортажа им, просто не пожела да говори с тях, не е длъжен пък всеки път да им отговаря на въпросите. След като са ги видели и са се върнали и излезли от задния вход, означава, че не желае да ги среща, те заградили и него нахалниците! Зная, че с това си изкарват хляба, но трябва да има някакви граници и тяхното. Един единствен път за толкова години съм виждала Къванч наистина ядосан на папараците, когато го засякоха, ако помните, че беше много отдавна и можеше да стане беля, той дори тогава не ги наруга, че сега! Ама и да го направи, няма да го виня, някои от тях са просто отвратително нахални.
Благодаря ти за споделеното за КГ! Kissing Heart Много хубаво си го казала! Hands Plus1
Цитат
за Джемре, наистина да ти стане мъчно в първия момент, но при нея с пълна сила важи мисълта, "като губиш, не знаеш какво печелиш."
Аз честно казано не разбрах за какво ги вмъкнаха тези сцени с отмъкването на Джемре на разни неща, но предполагам, че е било нужно за срещата и с Ферхат Thinking така си мисля, защото не продължи след това, за да заключим, че е клептоманка Thinking

Лека вечер дружки, аз продължавам с Кузейката Hug

# 573
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Да ударим по една  Къванч кока кола.
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Минавам набързо, че пак съм окъсняла.
Биркан и Къванч в КСШ

Малко тичам и дишам прахта ви,
но за да не изпусна съвсем влака,
да ви  покажа, че още в ориг. епизод 1 на К/Г,
всъщност този, който първи сви нещо е Кузей.
Може и да не съм права, но според мен, Джемре
тези моменти ги свързваше с Кузей и затова го правеше.
Ей, така за спорта, заради Кузей, а не че е клептоман.

Лекинка, дружки!!!

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 23:51 от * Diva *

# 574
Добро утро на Игнажден, момичета!
Нека тази сутрин Бог прекрачи пръв прага ви! 💙
Честит празник!

Дива, благодаря за уточнението! Аз не бях обърнала внимание на този детайл.
Епизода, който гледах снощи не прибави много нови детайли към характерите, но пък се появи бащата на Джемре,  което не знам дали ще има някакво значение по-нататък.
И  това, че конфликта между Кузей и Ферхат назрява с пълна сила.
Сега имам малко ангажименти, но по-късно пак ще се включа, защото искам малко повече да обърна внимание на двете майки.
5 дни до Коледа!

Желая ви прекрасен ден!

# 575
Добро утро на Игнажден скъпи дружки!
Нека първият ви гост днес бъде ЗДРАВЕТО. След тях пуснете ЩАСТИЕТО, ОБИЧТА и КЪСМЕТА!
Бъдете благословени! Two Hearts

Нези, благодаря, мила! Kissing Heart С нетърпение чакам твоя прочит на историята! Само едно ще кажа - в тази история всичко случващо се има значение, ще видиш Hands Plus1
Диве, благодаря, отново страхотни гифчета! Kissing Heart Благодаря за споделеното! Знаеш ли, и на мен ми е минавала тази мисъл през главата, но след това я отхвърлих, защото Джемре нямаше причина да мисли по това време за Кузей Thinking Все си мисля, че беше измислено, за да се срещне по този начин  с Ферхат Thinking Но, възможно е да си права, защото Джемре го правеше, когато се чувстваше нещастна и несигурна в себе си, сякаш се предизвикваше, наказваше, с риск да я хванат, а след като забрави Гюней и се влюби безпаметно в Кузей,  тези нейни изцепки изведнъж престанаха Thinking Само още веднъж го направи, но не го взе, а го изхвърли и оттогава не видяхме подобно нещо. А бе не ми стана много ясна причината, признавам си, само си разсъждавам, не ми вярвайте много Smile

Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 576
Здравейте Благодаря за споделеното Честит Игнажден
Нези красиви венци
Диве гифчетата са прекрасни

https://x.com/gazetevip/status/1870023528940220927

Къванч учил в Лондон в  Le Cordon Bleu London.

# 577

Привет момичета, благодаря ви за пожеланията!! Heart Decoration

Фенче Kissing Heart отврат са турските журналя, тия от жълтите медии Confounded
и после се сърдим, че не се показва и, че не споделя нищо.....
но пък ни е толкова Heart Eyes

Терзи, мерси за новината за нашия мастър шеф!

Нези, знам че се вълнуваш за предстоящия ви сериал, но ти благодаря, че ни разнообразяваш темата/в тая суша за нас/, като гледаш и споделяш за КГ, много ми е интересно твоето мнение.

Диве, мерси за споделеното!
Кузей в началото май го направи тоя номер за да се хареса на Джемре, а и се държеше хлапашки по това време.

.............................
видео от Телемундо, САЩ
https://x.com/NBCUTelemundo/status/1869769499164971422

Телемундо се класира като #1 испаноезична излъчваща мрежа в праймтайма от понеделник до неделя сред общия брой зрители (962 000) със своя набор от редовно планирани програми, осигурявайки 13% ръст на аудиторията спрямо предходната година, докато конкуренцията на испански език намалява. В дигиталното, Telemundo постигна безпрецедентен успех през 2024 г., счупвайки рекорди с общо 434 милиона консумирани часа (26,6 милиарда видео минути) – впечатляващ ръст от +21% на годишна база.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 13:34 от Airra

# 578
Терзи, Айре Heart Eyes благодаря ви за пожеланията и за новинките! Kissing Heart
Може пък и наистина да посещава курсове нашия мастър шеф Smile
Айре Heart Eyes така е, аз на очите си ли да вярвам или на тъпите им жълти журналя ? Ех, завистта и злобата на хората ще унищожат човечеството, натам сме се запътили ...

Отровиха им хубавата вечер, ще има да чакаме отново да споделят нещо Cry Да ви изглежда ядосан ? Thinking Не зная точно какво им каза, но поне засега виждам чудесно, и каквото и да говорят клюкарите и драскат болните мозъци, за мен и двамата с Башак се държат както винаги, просто този път Киво нямаше желание да отговаря на въпросите им.

Пу, пу, пу  , няма да ги урочасат гадовете

# 579
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Оцелях 😂😂😂

Ох, заинересуваме това кулинарното училище. Ето сайта им.

https://www.cordonbleu.edu/london/international-students/en

Ако Къванч наистина е там , това си е много сериозно обучение, то и кандидатстването е.

Днес се уморих много, а и емоциите ми бяха в повече, така че ви пожелавам лекинка 🤗🤗🤗

# 580
Привет, момичета! Днес не успях по -рано да се включа. Нещо не ми достига времето тези дни.
Виждам,че обсъждате случката с Къванч и репортера. Гледах откъс от едно сутрешно предаване, където обсъждаха тази случка. Говореха,че той винаги е много внимателен и учтив с репортерите и се чудеха защо сега се е държал така .
Всъщност той още на излизане от заведението е изглеждал ядосан и на въпроса на репортера е отговорил,че сега не може да говори, друг път ще го направи, защото трябва да се погрижи за жена си.
И те коментираха, че може би вътре в заведението се е случило нещо, което го е провокирало, може би някаква кавга. Това разбрах, но не го изгледах цялото.
Днес по-рано исках да ви споделя за двете майки от КГ, защото са ми интересни като типажи.
И двете ми изглеждат малко токсични, въпреки че обичат децата си и правят всичко в името на тяхното "добро".
Но някак си идвете, макар и по различен начин се тревожат повече за това как другите ще възприемат детето им, отколкото от неговите чувства.
Майката на Джемре бих я определила като  майка перфекционистка- прекалено контролираща, вечно тревожеща се, и постоянно грижеща се за външния и вид .Нейното дете трябва да е перфектно в очите на останалите. Тя е изключително взискателна и не търпи грешки и разочарования. Опитва се да бъде приятелка на дъщеря си, но по-скоро, за да държи нещато под контрол. В същото време е независима жена, която сама се грижи за малкото си семейство. Сигурно има някаква причина за това, да не живее с бащата на Джемре и именно   това я кара да се опитва да предпази дъщеря си от грешките, които самата тя е допуснала.
Майката на Кузей и Гюней е тип жертвоготовна майка.Смисълът на живота и са децата и. Тя се е лишила от личен и от професионален живот заради тях. Жертвала е собствените си желания и е пренебрегвала себе си, докато са били малки. Но когато децата порастват, започва постоянно да им натяква какви жертви е направила заради тях. Изпитва потребност те да и бъдат благодарни и да и го показват по начин, по който тя иска.Трудно приема,че те вече са самостоятелни, големи мъже. И всяка проява на тяхната самостоятелност, тя я приема като един вид неблагодарност. Това е от една страна, от друга страна тя прави разлика между двете си деца. Имам чувството,че това е отражение на собствените и преживявания. Като че ли в Кузей вижда съпруга си, който тя свързва с отрицателни емоции.Той е съсипал живота и, така както го прави и Кузей. Но надеждите и са свързани с Гюней, защото смята ,че той ще осъществи всичко, което тя не е могла да постигне. Независимо по какъв начин. Някак безкомпромисно тя се обръща към едното- доброто дете и в същото време толкова безкомпромисно се отвръща от другото, лошото дете. Ще види ли обаче, че греши? Ще видят ли и двете ,че грешат, всъщност? Вие вече знаете, но на мен ми предстои да резбера.Wink
Стана късно, но ще си пусна следващата серия.
Лека нощ !

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 00:23 от NeZ_9

# 581
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Днес настъпва астрономическата зима и при нас започна леко да прехвърча сняг ❄️

Нези, още си в началото, ще видиш развитието и на двете майки 😍

Пожелавам ви хубав ден 🤗🤗🤗

# 582
Привет, дружки! Hug

Пепи, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart
Нези, благодаря ти за споделените впечатления, които имаш досега за образите на майките в КГ Kissing Heart
Както Пепи е казала, тепърва ще видиш развитието и на двата образа. С повечето неща от споделеното от теб съм съгласна, особено за мама Гюлтен, но аз жертвоготовна майка мога да нарека така именно нея, а това е последната дума, която бих използвала за мама Хандан. За мен тя е не само токсична за децата си, не само не обича и двете си деца еднакво, не само, че е главната виновница за ужасната пропаст, която има между двамата братя, но е и ужасно досаден репей, който се залепва за детето, което в момента е в по-изгодна позиция. Но, все пак аз съм го гледала, на теб тепърва ти предстои да я видиш в цялата и прелест. Не зная на коя серия си в момента, аз съм на 12, мисля, че в 11 беше сцената ,в която тя каза такива думи, че чак Гюней занемя - "Ще се отървем и от двамата " имайки предвид баща му и брат му. Но, ще гледаш и ще видим дали ще се съгласиш с мен Hands Plus1 Колко е хубаво, че започнахме да си го обсъждаме заедно с теб, че не зная какво щяхме да пишем в тази суша, в която се намираме, благодаря ти от сърце! Heart
За последната буква от имената на Киво У, избирам думите  успешен, умен, устремен
Имайте хубав ден, дружки Hug

# 583
Добър ден от мен, момичета!
4 дни до Коледа!

От мен думите с У са:
усмихнат, уверен, успешен, удивителен!
Фенче, Пепи, нямам търпение да видя какво се случва.
Вчера гледах 10 ти епизод, но мисля днес да  гледам поне още  2 епизода.
Фенче, под жертвоготовна имах предвид, че се е отказала от собственото си развитие в името на децата и то, докато са били малки.
Макар че, със съпруг като Сами бей, едва ли изобщо е имала възможност да се развива.
Но пък и ти си права,  ако беше толкова жертвоготовна, нямаше сега да съжалява толкова и да насажда у децата си чувство за вина, че не е успяла да осъществи себе си, заради тях.
При нас също започна да прехвърча сняг.Nature Snowflake
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 584
Привет и хубава събота!! Hug

Идва астрономическата зима и при нас почна да вали сняг.
Нези,
Скрит текст:
мерси за коментарите ти!!
И двете майки за мен правеха грешки спрямо децата си, поради нещастията, дефицитите в техните животи.
Гюлтен със сигурност се е справила много по-добре като самотна майка, но има прекалено големи амбиции за дъщеря си, е ще научи урока си по трудния начин.
за Хандан, обременена е от отношението на Саами към нея и колко различно се държи към двамата братя в повечето случаи е непростимо, но и тя ще се осъзнае след много перипетии.
Като си гледала 10 еп. си видяла част от случилото се м/у Кузей и Ферхат в затвора, чакат те много интересни серии, предстои и появата на още една девойка в живота на Кузей. Wink

Фенче Kissing Heart за всичко споделено!! Hands Plus1
дано Башак не се откаже са поства в ИГ Hands Pray

Пепи, да ти е честита ваканцията!!
това са постнали в една от руските групи за Le Cordon Bleu London
Скрит текст:
Обучителни програми и цени
📌Сертификат за готварска кухня
Продължителност: 3 месеца (можете да вземете курса интензивно - след 1,5 месеца, започнете само през лятото)
Език на образованието : английски
Начало на програмата: декември, януари, април, март, юни, юли, септември
Такса за обучение: 9,575 £
£ 9.765 (интензивно)
В цената са включени: обучение, комплект инструменти, униформа.
📌Сертификат за вино и гастрономически мениджмънт
Продължителност : 3 месеца
Старт на Програмата: Септември
Цена на тренировките: £8.155-
В цената са включени: обучение, комплект инструменти, униформа.
📌Диплома по кулинарен мениджмънт
Продължителност: 3 месеца (380 часа)
Начало на програмата: Януари, Март/Април, Юни/Юли, Септември/Октомври
Цена на тренировките: £7.715
Комплект ножове и униформа: £630

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 13:11 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт