Айре
благодаря ти за интервюто с Туба!
Изкефих се на това, което си превела, защото развенча глупавите слухове, които плъзнаха тогава, а нейните фенки веднага се вързаха 
Диве, супер, тъкмо можеш да се включиш и ти в обсъждането!

Пепи, хайде, не остана!

Нези, благодаря ти за споделеното от сериала. Да, в този сериал и за мен нямаше излишни пълнежи, всичко беше замислено много логично и последователно. Хмм ... интересна асоциация си направила с Иван Иванов, честно казано не ми е хрумвала ... Може би защото за мен Кузей никога не е бил лошо момче. Неговото поведение ми беше нормално за момче на тази възраст, когато вършат подобни бели, докато Гюней за мен беше роден с пенсионерска душа
Той нямаше приятели, ако си забелязала, всички, с които се събираше рядко, бяха все приятели на Кузей. И в университета единствената му приятелка беше заблудената Бану.Кузей не се опитваше да заблуждава самия себе си, той просто за нищо на света не искаше никой да разбере какво става в душата му. И след думите на Гюней беше решен на всичко, за да не се окаже брат му прав. Но, ще гледаш и ще видиш сама. В 8 серия Гюней си мисли, че всички са като него
Него го хванаха в крачка, а той крещи по другите, ама, че наглец! С всяка серия този съсел ме разочароваше все повече ... В тази серия искрено ми стана жал за Баръш в какви л ...а го набутаха сестра му и Атила Синанер. Играят си с живота на хората както им хрумне, но нямат смелостта сами да си оправят кашите. Интересно ми е какво ще кажеш за Симайчето, още ли ти харесва ? За Джемре не ми беше тъжно, защото се отърва окончателно, видя за какъв човек беше готова да се омъжи. За Ферхат е ясно защо се е държал така с Кузей, не му беше послушно кученце, но защо толкова го мрази предстои да разбереш.

Имайте прекрасен ден, дружки!

с Кузей имат много сметки за уреждане от затвора, ще разбереш по-късно.

не съм пускала автом превод.
така си мисля, защото не продължи след това, за да заключим, че е клептоманка 

Да ви изглежда ядосан ?