💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 676
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Aйре, благодаря  ти!
Скрит текст:
В мрежата е пълно с видеа и колажи. Но вече искам да ги видя как ще стоят един до друг. Хората са много въодушевени, значи има защо.Wink
Да, видях за Кузей и Ферхат.
Интересно ми е и какво ще стане със Семай.
Както и с Бану и Баръш,  след като (май) Атила умира.
Както и с Гюней, междувпрочем, защото Бану ще загуби най- голямата и опора и човек, който го харесва.
И да кажа още, че с всяка серия Къванч играе все по- хубаво! Наистина е Уникален!
Heart Eyes

# 586
За мен има една дума, която описва може би най-точно Къванч и това е УНИКАЛЕН

Айре, в сайта прочетох, че курсовете са различни по вид, готварски, сладкарски, за вино. Но специално готварските започват на точно определени дати. Първият е от 1 януари, после от 1 април и т.н.
Тази информация леко ме притесни, разбира се, ако всичко това е вярно, за курса и че точно там Къванч се обучава.

# 587
Може и да сте го видяли, но на мен ми попадна това:
Kъванч усъвършенства кулинарните си умения в престижния Cordon Bleu London!| Тази тримесечна програма се фокусира върху класическите френски техники кетъринг както за начинаещи, така и за опитни.
 C 18 до 21 часа обучение всяка седмица, той се потапя в изкуството на готвенето за инвестиция от около 10 000 паунда. Предстоят вълнуващи времена! (Снимки
от преди няколко години)

# 588
Нези, мерси за превода, точно този го нямаме в темата.
а в сериала ще стане какво ли не, скоро ще се появи майката на Бану и Баръш, която остава до края и има значителна роля. а Симайчето милата.....абе гледай Wink
ролята на Кузей е любима на Къванч, има си специален сантимент към нея.
Пепи, виждам и  кулинарен мениджмънт, не се знае нашия какви идеи има в главата си.
а ти защо се притесняваш?
аз се притеснявам само от това да не се откаже да играе в сериали и филми Frowning1

# 589
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за всичко споделено!!!

Минавам само за малко, че с менюто съм зле.
А и не съм ходила на курсове.
Размятам само тенджери, тигани ...
Налага да сервирам кивчета с Кузей >>>

Курт Сеит без Шура >>>

Та дойде и Мурка, ... Много е красива Фахрие >>>

Не за пръв път искам за десерт да извадя гифче
от сцената с пожара и не става.
Получи ми се само това >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 590
Дружки, благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Айре Heart Eyes дано продължи да споделя Башак, да.
Офф, да, появи се моята "любимка" с 32 - та зъба усмивка Stuck Out Tongue Closed Eyes Е, колкото и пъти да го гледам този сериал, все ми се вижда прекалена и изкуствена тази нейна усмивка, просто Мерве не успява да ме накара да и вярвам, че героинята и е добро, чисто момиче. И започвам да го отдавам на това, че просто толкова си може, за мен тя не е актриса, която може да изиграе достоверно положителна роля. Разбира се, това си е моето усещане Hands Plus1
Пепи, не разбрах кое те притеснява в обучението на Къванч ? Никой не знае кой точно курс е избрал, може да не готварски, а кулинарен мениджмънт, знам ли ? Според това, което сподели Башак март вече ще са си в Истанбул, ще видим.
Нези, разбрах те, но не заради децата си е останала домакиня Хандан. Ще видиш, тя ще сподели, че Сами е причината да не продължи да учи, но за мен поне това е само оправдание, никой не и е виновен, че е слаб характер и се е превърнала в слугинята на семейството. Не вярвам, че Сами би и забранил да работи нещо, дори и без образование след като децата са пораснали, ако все пак е имала желание. Виждаш обаче от какви професии се интересува във вестника - бизнес дама, счетоводителка Smile  А и за мен тя е от жените, които обичат някой да ги гледа и храни, ако не е съпруга, то тогава синовете ... А бе много ми е противна нейната героиня още от 1 серия, но пък Семра Динчер я изигра великолепно, да почива в мир, страхотна актриса беше ...
Цитат
И да кажа още, че с всяка серия Къванч играе все по- хубаво! Наистина е Уникален!
Благодаря ти! Kissing Heart Все още има да те изненадва тепърва в тази роля. Толкова съжалявам, че няма как да го гледаш със субтитри, дубльорите по никакъв начин не могат да предадат емоциите на актьорите, но това е положението. Преди поне си го гледах с руски субтитри, сега го намирам единствено с дублаж.

Благодаря ти за превода! Flowers Hibiscus
И не се притеснявай за Демет, ще те очарова с играта си, дано си паснат и като двойка с Чаго Hands Plus1 Ако знаеш колко искрено ти завиждам ...
Малко да ви развеселя Smile

Айре Heart Eyes Аз също, но не вярвам!
Цитат
аз се притеснявам само от това да не се откаже да играе в сериали и филми Frowning1
При нас си дойде зимата, днес валя почти цял ден сняг. В Турция сигурно също, но няма да видим Киво така.

Скрит текст:
При сестра ми в Аликанте е слънце и 20 градуса, иначе е украсен страхотно целия град, ще посрещат слънчева Коледа  Smile
Диве, благодаря ти за поредната порция страхотни кивчета! Kissing Heart
Ашкъма ни си беше майстор на тестото и яйцата още 2011 г.!

Хубава вечер, дружки! Hug Аз продължавам с 13 серия.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 21:00 от queen_fenka

# 591
О, Фенче,  гледам си го с руски субтитри, от които се възползвам от време на време, когато не разбирам нещо.
Благодарение на Айрето! Hug
И на мен Хандан ми е много неприятна! И все по-неприятна ми става!(не знаех,че актрисата е починала)
А Семай как можа да постъпи така с Кузей???
Аз съм на 12 серия, може и от 13 та да погледам малко. Wink
За Демет не се притеснявам.
Не съм я гледала и ще ми е интересно да видя Чаатай с нова и опитна партньорка.
След лекото разочарование от "Gaddar", очаквам с голямо вълнение новия проект!

# 592
Привет, дружки! Hug

Още една любима моя черно- бяла снимка Heart

Нези, благодаря ти! Kissing Heart Трудно можеш да се спреш, нали ? Динамиката се увеличава с всяка серия, напрежението расте, всичко става все по-непредвидимо, ето затова толкова го обичам този сериал! Аз съм вече на края на 14 серия, както винаги гледам с интерес, все едно го гледам за първи път Smile Никога не ми се е случвало с друг сериал. Благодарение на Айрето Heart Eyes и аз вече го гледам с руски субтитри.Kissing Heart
Цитат
А Семай как можа да постъпи така с Кузей???
Ами направи го. И още колко други неща ще направи тя на тази добра и наивна душа Кузей, който единствено от това, че е честен и почтен ще страда ... И за да спаси собствения си з....к Симай си замълча и прие да се оженят. Ама нали видя и тя що за семейство има ? Вече и бяха избрали "чуден" мъж ... Да се чудиш и да се маеш как може да съществуват изобщо такива родители? Thinking
Имайте прекрасен ден! Hug

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 11:04 от queen_fenka

# 593
Привет, момичета 🤗🤗🤗

А на мен това ми е една от любимите снимки 😍

Мави около Коледа пускат по някоя снимка, та може да ни изненадат приятно, надявам се.

Благодаря ви, че споделяте за Кузей Гюней и КСШ. 
Диве, напълно съм съгласна с теб за Фахрие. То повечето турски актриси са много красиви, но специално на мен Фахрие много ми харесва.

Малко информация от kt-fans

Актьорът изиграл Бехлюл в първата версия на сериала се е изказал много ласкаво за Къванч.

И последните данни за Семейството

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 594

Привет момичета!! Hug
реших да
Скрит текст:
разнообразя темата със зимни кадри от етнографския музей до нас. Nature Snowflake

Пепи, и аз щях да го слагам....
https://x.com/KT_Fans/status/1870531555413934420
„Салих Гюней“ една от старите легенди на турското кино, който изигра Бехлюл в старата версия на Aski memnu, изразявайки възхищението си от Къванч, като казва:
„Той е много красив и изигра Бехлюл много добре. Разбира се, аз също бях толкова горд, защото той е мой съгражданин от Адана, който играе същата роля. Желая му късмет, той продължава да бъде много успешен.“

дано да имаме изненади покрай празниците, я от Мави или от Башак...дали са си тръгнали за Лондон?

Фенче Kissing Heart
ами аз проверявам за преводи първо в турк.ру.
и се оказа, че го има със субтитри.
а Симай имаше ужасен късмет да се роди в такова откачено и бездушно семейство. Expressionless
иначе това което направи на Кузей като махна бебето и не му каза преди сватбата.....супер егоистично и нагло Close  
за Зейнеп, ами тя и Симай има голяма уста Grinning
но Мерве си игра за мен много добре ролята, особено във 2 сезон, жалко, че така си провали кариерата, можеше да изиграе още много успешни роли на лоши момичета./за добри не става, съгласна съм/
И Семра/Хандан/ беше страхотна....мир на праха й....

Диве, мерси!!
оо знаете, че Фахрие ми е любимка, толкова беше красива като Мурка.

Нези, до къде стигна със сериите ?

хубав неделен следобед!

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 14:35 от Airra

# 595
Здравейте! Hug
Aйре, вчера гледах 11, 12 и част от 13та серия.
Надявам се довечера да я довърша, защото сега съм на тази вълна
Скрит текст:

Да,Семай имаше своите основания да се страхува, семейството и е ужасно, но начина по, който излъга Кузей беше ужасен!
Възползва се от неговата мъжка доблест и добра душа.
Майката на Бану и Баръш май не е толкова наивна като съпруга и.
Виждам,че Гюней няма голям шанс пред нея.
А за Хандан за пореден път нямам думи!
Особено, когато каза на Гюней, че Бану е по-важна от изпита и то пред човека, който жертва живота си, заради изпита и бъдещето на Гюней!
А какво имаше предвид,че скоро ще се отърват и от двамата?
Наистина, не я разбирам!
В един момент е любяща майка, а в следващия е самия дявол!
Зейнеб ли е другата жена, която влиза в живота на Кузей?

# 596
Пепи, благодаря ти за споделеното за Айле! Kissing Heart Браво !!! Hands Clap
Скрит текст:
почина ли си поне малко ?
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното от актьора, изиграл първи Бехлюл, приятно е да четеш такива неща за любимеца, но и Киво наистина го изигра прекрасно. Kissing Heart
Лелее, колко много сняг има при вас! Благодаря ти за прекрасните снимки, около теб е красота!
Ами доста време не успявах да вляза в турк.ру., та само там не бях проверила за субки Smile
За Мерве съм много съгласна, че по- нататък си изигра страхотно ролята, аз имах предвид само началото, когато уж беше много добра и открита, но пък в същото време и доста любопитна и нахална за моя вкус, дори Кузей се подразни колко е любопитна Smile Така съм се смяла, когато му каза, че той не отговаря на вкуса и, ама всички и повярваха, ще знаете, особено Али и Кузей, който и отвърна, че е загубил апетит Stuck Out Tongue Closed Eyes Снощи, докато гледах обърнах внимание коя от двете първа излъга другата за Кузей Stuck Out Tongue Closed Eyes А Джемре започна да ревнува вече ...
Нези, браво! Hands Clap И аз съм се заела с това още от днес, че имам да правя много неща не само за нас, но и за татко. Но, докато си почивам надниквам тук и продължавам да гледам Smile
За Симай е абсолютно вярно, че се възползва от доброто милосърдно сърце на Кузей. Мислеше да му каже, но когато той и заговори за брак, реши, че ще му признае след свършен факт, а може би се надяваше, че отново ще забременее, кой знае ? Симай явно все пак го обичаше, щом застана пред него без да се поколебае, но беше наясно, че Кузей се жени за нея само заради бебето, не беше никак честно да му го причини.
Даа, Ебру Синанер не хареса избраниците нито на сина си, нито на дъщеря си, тя никак не си поплюва, но ще видиш какво ще е принудена да направи заради дъщеря си.
Цитат
А какво имаше предвид,че скоро ще се отърват и от двамата?
Хандан имаше предвид, че когато Гюней успее в живота, ще се отърват и двамата от Сами и Кузей. Затова толкова се радва, че Гюней вече е с Бану, защото тя е много богата, не е като Джемре.
Цитат
А за Хандан за пореден път нямам думи!
Особено, когато каза на Гюней, че Бану е по-важна от изпита и то пред човека, който жертва живота си, заради изпита и бъдещето на Гюней!
Изобщо не се усеща тази жена какви ги дрънка и пред Сами и пред Кузей, дори Гюней се засрами.
Цитат
В един момент е любяща майка, а в следващия е самия дявол!
За мен, познавайки я добре, Хандан винаги е била любяща майка единствено за Гюней. С Кузей ми беше някак лицемерна, след като един път уж много преживяваше за него, а друг път направо със злоба му говореше и го гледаше ... Е, сигурно обича и Кузей по някакъв извратен за мен начин, но държанието и спрямо него е направо отвратително и непростимо. Ще видиш през колко още перипетии ще минат, докато чак в последните серии ще осъзнае кой от синовете и, /въпреки всичко, което видя от нея като майка през целия си живот/ продължава да я обича и да се грижи за нея. Едва тогава ще успее да оцени и разбере що за човек е по-малкия и син.
Цитат
Зейнеб ли е другата жена, която влиза в живота на Кузей?
Да, за известно време Кузей мислеше, че ще има шанс да е щастлив с нея, хареса я от първия миг, в който я видя. Но, и тя не му даде шанс да реши друго, ще видиш Smile

Нещо красиво за Дивето Kissing Heart

Оставям ви, милички, до по-късно Hug

# 597
Здравейте Благодаря за споделеното

Айре прекрасни пейзажи Нези много хубави курабийки

# 598
Айре, благодаря за тази красота. Heart Много обичам Етъра, Соколския манастир и Боженци.

Да кача и аз една красота

Скрит текст:

Фени,
Скрит текст:
Снощи малкия спа при мен за пръв път. Детето си спа спокойно, но аз бях толкова притеснена , че днес съм като гърмян заек. Имам и да проверявам, и съм решила докато не свърша няма да лягам , за да знам, че наистина вече съм почивка

Нези, чакам снимки на готовите.Heart Eyes

Аз пък съм в пълно очакване Башак да сподели снимки, няма да ни остави без нищо. Stuck Out Tongue Winking Eye Поне с английските им приятели трябва да има, нали ?

# 599
Добро утро, дружки! Hug

За хубава сутрин ви нося изненадка! Връщат се в Лондон.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 09:51 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт