💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 673
  • 738
  •   1
Отговори
# 600

Привет в началото на празничната седмица! Hug

Фенче Kissing Heart, мерсии!!
сладура, колко е пораснал Heart 🧿

Журналистите отново чакаха Къванч на летището, докато той летеше обратно за Лондон с Башак и Курт и продължаваха да му задават въпроси, но той отново отказа да отговори на въпроси с думите:
"Закъсняваме за самолета. Не говоря, докато детето ми и жена ми са до мен. Не настоявайте, няма да говоря. Напразно ще питате".

Нези, да ни почерпиш виртуално с готовите курабийки Wink
Терзи Hug
Пепи, радвам се, че ви харесаха снимките ми!!
а ти дано успееш да си починеш пълноценно!

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 11:56 от Airra

# 601
Привет, момичета!
Имах последен урок по турски за тази година. Wink
Ехaaа,нова снимка!
Турските репортери не пропускат никой да премине през летището, без да го отразят.Grinning
Курт Ефе много е пораснал!
Няма да забравя да ви почерпя с меденки, само да ги довърша, защото снощи изненадващо ми дойдоха гости и не успях.
И 13та серия не успях да си догледам...
Но остават 2 дни до Коледа!

И не забравяйте:
"Оставете децата да вярват в Дядо Коледа! И вие вярвате в чая за отслабване, ама никой не ви разваля магията..."Kissing Heart
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 602
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Хубав и ползотворен ден ви пожелавам 🤗🤗🤗

# 603
Здравейте, момичета!
Започва най-вълшебната седмица на годината!
Посрещнете празниците с любимите си хора,
бъдете живи, здрави и щастливи!

Малкият е голям сладур. Да им е жив и здрав!
Прекрасно семейство....пу-пу да не им е уроки!

# 604
ето ги тия нахалници

със сигурност са го ядосали /но пък само от папараци може да видим малкия/
вижда се малко Курт Ефе и се чува гласа му Heart
не съм пускала автом суб, да прочета какво говорят.

Нези, Пепи, Жаки HugKissing HeartHug

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 20:42 от Airra

# 605
Привет, дружки! Hug
Скрит текст:
Изморих се, но всичко е готово и за утре и дори за Коледа, макар, че ще се събираме всички налични от семейството в ресторант на 25 - ти на обяд, заради татко го правим вече така няколко години, не издържа вече дълго гостуване вкъщи. А си имаме цели трима именяци, татко, големия ми син и синът на сестра ми, но за съжаление с тях ще се поздравим по телефона тази Коледа. И добре, че синчетата днес не са на работа и ме изненадаха сутринта, та те пазаруваха, рязаха продуктите за руската салата, малкия направи баницата/ прави я по-хубаво от мен /, големия баклавата, да са ми живи и здрави, златни са ми! Heart
Благодаря ви за хубавите пожелания - Нези, Жаки Kissing Heart Да ви се връщат стократно! Flowers Four Leaf Clover
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kissing Heart
Е, какво да са говорили тези клюкари, много са изненадани, че Киво не е пожелал отново да говори с репортерите, лошо ги научи той да е все възпитан и любезен ... Толкова са противни тези ... безсрамно си позволяват да одумват известните хора. Добре, че при нас няма такива клюкарски програми, а и да обсъждат някого, не си позволяват да говорят чак каквото им хрумне. Излиза, че Къванч е длъжен винаги да отговаря на дебнещата го от всеки ъгъл глутница от папараци Thinking Ми не е! Всеки си има лично пространство в края на краищата, не желае да го снимат със семейството му, не желае да им отговаря, какво странно има тук ??? А след всичко, което се изписа и изприказва тези дни, ще има дълго да чакат журналята да им обръща каквото и да е внимание!
Но, да не си разваляме настроението с простотии, да бъде благословено и щастливо семейство Татлъту напук на всички гадняри! Flowers Four Leaf Clover
Малкия локум много е пораснал! Heart
Пепи, благодаря! Kissing Heart
Лека, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 22:25 от queen_fenka

# 606
И аз почти приключих с приготовленията, остава да опаковам няколко подаръка и съм готова.

Всяко чудо за три дни е казал народа, утре никой няма да говори за това. 😛
Аз откакто следя по отблизо Къванч по напрегнат пред "журналисти" съм го виждала само веднъж, когато ги засякоха с Курт Ефе/ Курт Ефе беше с черно якенце, ако си спомняте/ Мисля си, че още му е трудно на Къванч да отреагира, когато е с детето, но ще се наложи да се научи. Животът им има много плюсове, но носи и своите минуси.

Нези, Жаки, благодаря за пожеланията ❤️

Чакам я и аз с нетърпение . А малкия днес цял ден казва ба, ба, ба, това е първата му думичка и направо си получих подаръка ❤️❤️❤️

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 607
Добро утро, момичета!
Кафето от вас, а от мен -меденки. Kissing Heart

Остава един ден до Коледа!
А тази вечер е един от най-хубавите празници- Бъдни вечер.
Според някои както мине Бъдни вечер, такъв ще бъде и животът през следващата година. Затова ви пожелавам щастлив и спокоен празник, изпълнен с любов от най-близките ви хора!

# 608
Привет, дружки! Hug
Нези, благодаря! Kissing Heart Чудесни са меденките ти! Hands Clap Светла Бъдни вечер и от мен! Flowers Four Leaf Clover
Идвам с кафето! И то какво само - лъвско Smile

Пепи, благодаря ти за споделеното! Kissing Heart Ама наистина чуден подарък си получила! Heart
А бе всяко чудо за 3 дни важи за тук, но ако турците наистина са толкова отмъстителни и злопаметни, както ни ги показват в сериалите си не знам ... Както и да е, няма да го мислим повече, времето ще покаже.

Имайте прекрасен ден, милички! Hug

# 609
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нези, уау 👏👏👏
Дали ще мога да се справя и аз ?🤔
Давай рецепта, изглеждат много красиви и вкусни 😍

Башак от снощи .

Ще снимат филм с тази жена, за бездомни кучета, а Хилал Сарал се е съгласила да стане режисьор.

Фени, всяка ситуация може да се промени и разглежда по различен начин.

Хубав и усмихнат ден ви желая 🤗 🤗 🤗

# 610

Не разбирам какво толкова се е случило!
Казал,че закъсняват за самолета и когато е с жена си и детето ,не желаe да разговаря с репортери .
Голям проблем направиха!
И ние вчера имахме ситуация на летището- нашия направо се скри и остави новото севгили да се оправя само с репортерите.
Пепи, ще се справиш, никак не е трудно. Но е занимавка за цял ден. Wink
Рецептата:
2 яйца
1ч.ч захар
1ч.ч мед
2ч.л сода
2г.ванилия
5ч.ч. брашно
1ч.ч олио
1ч.л канела
Омесва се тесто. Разточва се.(не много тънко)
Изрязват се формички и се пекат в загрята на 180°, докато порозовеят.
Като истинат се слепват две по две с мармалад и се поръсват с пудра захар.

Предупреждавам,че стават много.

Така,че може и половин доза да се направи.
И още нещо- аз накрая си изпичам всички изрезки, прибирам си ги в кутия и си пия кафенцето с тях.  Стават хрупкави и много вкусни! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 611

В очакване на Бъдни вечер....Christmas Tree
Благодаря ви подобно за пожеланията!! Heart
Нези, много вкусни изглеждат Hands Ok Hand
О нищо кой знае какво не е станало, но тия жълтури какво ли не казаха в предаването, бил агресивен и т.н.
Да се научат, че един скорпион, ако става въпрос за най-обичното и скъпото му...става много лош!
за вашия любимец, бая се посмях в темата ви Wink
Пепи, получила си най-хубавия подарък! Hearts
и аз го видях това с Башак,  с новата прическа много ми харесва!
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
да са ти живи и здрави момчетата!!
тематично кафе си донесла Blush
за КБКТ  Hands Plus1🧿  , сега в Англия ще си починат на спокойствие.

нова с Ойкю за теб!

едно видео с Нур, и тя като видя глутницата папараци и й стана зле Grinning
https://x.com/snobmagazin/status/1871296711001620872

Цитат
Нашият легендарен сериал #aile се класира на #1 място в неанглоезичните сериали за 60 последователни дни на качествената платформа HBO Max в 18 страни, където е достъпен за гледане. Всички епизоди са достъпни за гледане. Започнахме в топ 1 и завършихме в топ 1 #asdev 👏👏👏🏆🌍🪬👸🤴

светъл, радостен ден!!

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 13:39 от Airra

# 612
  • Плевен / София
Светли и щастливи празници!

Как не се научиха тези журналисти, че не могат да получат на всяка цена “новината” си, че не могат да снимат дете…

# 613
Нези, благодаря 😍 Изглежда лесно и със сигурност ще опитам.

Всъщност ситуацията показва много. Къванч винаги, без изключение, застава до жената , която обича, до сина си и е готов винаги да ги защити . Башак от своя страна, винаги, когато има журналисти отстъпва назад и никога не се възползва от славата на мъжа си.

Хубави празници, момичета 🤗🤗🤗

# 614
Благодаря ви за споделеното, дружки! Kissing Heart
Айре Heart Eyes благодаря ти, мило! Kissing Heart Само това си пожелавам за Новата година, всички, които обичам да бъдат здрави и щастливи! Heart
Така е, те не са го виждали досега разгневен Скорпиона Smile
Много сладка Ойкю!
Нези, благодаря за рецептата! Kissing Heart
Ами нищо не е станало, ама направиха наистина голям проблем Stuck Out Tongue Closed Eyes О, Чаго си има ново севгили ? Брех, сигурно се радвате много! Е, някои от вас, де. Че има и такива, дето не го дават на никоя, никоя не е достойна за него, само те самите Smile
Гости ,благодаря! Kissing Heart Не се научиха, няма и да се научат тези нахалници ...
Пепи, такъв е Къванч, и за Башак съм много съгласна с теб, наистина винаги го прави, освен ако не я попитат нещо.
Пробвай се с меденките и ще ни покажеш и ти красоти! Kissing Heart
Имайте светли и весели Бъдни вечер и Коледа с любимите си хора, милички! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт