💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 117 💙

• 24 451
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
# 76

"Хайде, нека това дойде от мен..
И изпитанието, и поддръжникът на моите трудни дни, прекрасен баща, прекрасен съпруг, прекрасен "моят зет") @kivanctatlitug"

# 77
и аз предположих, че снимките не са от сега....но важното е, че ги сподели Башак Heart Exl
с изкл. на тази Heart Eyes

Цитат
Интересен РД празнува ашкъма, само с най-любимите си същества! Heart
Фенче Kissing Heart
типично в техен стил и то в каква обстановка- непретенциозна Blush

Пепи Hands Plus1
Терзи, мерси!
Нези Hug и на теб за превода!
снимката е от Zeynep Uner

от "Туги"

от Бирсен

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 20:58 от Airra

# 78
Прекрасни пожелания, още снимки сте споделили дружки, благодаря! Kissing Heart
Не е важно наистина от кога са снимките, важното е, че Башак не забравя да радва феновете на любимия си! Heart

Изненадах се, че Анна не е направила отново страхотно видео Thinking
И в края на този хубав ден, една подходяща за този ден красива песен от мен! Kissing Heart

Лека, дружки! Hug

# 79
Башак е споделила този много идеен колаж. Явно подарък от фенове.

# 80

Честит рожден ден на Киво Heart Всичко което пожелае ,че винаги има желания още да се сбъднат.

# 81
Снимката от Зейнеп ми напълни душата 😍

Тя беше направила и тази, мисля 🤔

Много е добра 👏👏👏

Нези, Башак и друг път е споделяла колажите на тази жена. Фенка е и явно стила и допада на Башак.
Къванч пък следва една друга фенка, ето част от нейните рисунки

Има толкова много поздрави, снимки с пожелания, колажи и видеа 😍.

Айре, ще се появи отново вдъхновението ти 😘 Когато това стане ще споделиш с нас.

Фени, така е 👍 откакто следя отблизо Къванч, Башак никога не ни е забравила 😍

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Хубав ден имахме и още по- хубааво завърши.😍

# 82
Момичета, току що изгледах " Хайде бе,сине".
В момента не мога де напиша нищо друго, освен че съм разбита...CryCryCry
А Къванч е голям !!! Толкова съм впечатлена! Може би утре ще успея да пиша повече.

# 83
Добро утро, момичета! Coffee

Прекрасни са!

Хубава седмица!

# 84
Привет, дружки! Hug

Пепи, Диде Kissing Heart
Ама добре си отпразнувахме вчера РД на талантливото ни синеоко чудо! Heart
Нези, благодаря ти, мила! Kissing Heart Филма действително те хваща за гърлото. Още когато го гледах за пръв път / защото го гледах доста пъти/ разбрах, че ако някой ден има дете, Къванч ще е невероятен баща, защото разбира много добре детската душа. Но, и това дете Алихан ме шашна, как изигра Ефе без една дума да каже, браво! Heart
Мисля, че неслучайно даде това име на собственото си дете, ясно е, че го е докоснал този герой дълбоко. Само с каква любов гледа малкото си чудо! Heart

Пораснал е сладура ни, жив и здрав да им е! Heart

Жаки, благодаря! Kissing Heart Надявам се, че всички сме се събудили щастливи Heart
Mayka е невероятен фен на Къванч Heart

Имайте хубав ден и успешна нова седмица, дружки! Hug

# 85
Привет в понеделник!! Hug

Нези, много ме изкефи, като те прочетох снощи, мерси за думите за Къванч, ако напишеш нещо за филма ще ми е интересно! И малкия Алихан беше страхотен!
Скрит текст:
то и аз бях разбита, като гледах "Хартиени животи".....
Жаки Hug
Пепи, Зейнеп работи в сферата на медиите, та разбира от такива неща.
Беше главен редактор на сп. Elle.

колажите с рисунките ми харесват!
Диде, мерси, че си наминала!
Фенче Kissing Heart Hands Plus1 пораснало е момчето🧿  и с толкова разнообразни неща го занимават!!
а Анна може да е нямала възможност/настроение за нов клип, всичко се случва.
мерси за клипчето на Маука, много е готино!!
Не мисля, че името на Курт Ефе е свързано с детето от филма, самото име Ефе има специално значение, ще трябва да потърся.

новосподелена

успешна седмица!!

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 11:42 от Airra

# 86
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, тази снимка е от колекцията на Мави, лято 2023

Нези, аз съм от хората, които почти никога не плачат, а на филми абсурд. Но финала на Хайде, сине,винаги, защото не съм го гледала само веднъж, винаги ме стиска за гърлото и почвам да рева. Не знам на какво ниво ми въздейства, но така се получава. За мен, за да се разбере и почувства таланта на Къванч задължително трябва да се видят неговите филми. Знам, че гледането и коментирането на сериал на нас като почитатели ни носи една особена емоция, но истинското майсторство в актьорството се показва точно във филм. Интересна подробност е, че това е първия филм на режисьора Бора Егемен, а сега проверих и единствения 🤔

Фени, голямо момче е вече Курт Ефе 😍. Гледам сега снимките и неминуемо правя аналогия с моите деца, как само едно мъничко човече променя целия им свят и излъчването на Къванч и Башак как се променя центъра на техния живот.❤️

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 87
Здравейте Благодаря за споделеното и всички красоти

https://x.com/AlvinoEua/status/1850843841722487009/video/1

# 88
Момичета, направо ме разбихте с този филм!Толкова дълбок филм за любовта, надеждата, саможертвата и сърдечната болка!
Същевременно филм за приемането и празнуването на различието и разбирането, че има повече от един начин да гледаме, възприемаме и общуваме със света около нас.
Един прост, хуманен филм с много ясно послание, което е предадено с честност, искреност и финес и следователно филм, който няма как да не  докосне сърцето ти,
да не предизвика сълзи в очите и да не те остави с усещане за топлина, надежда и евентуално нова гледна точка към живота.
Каква история за баща и неговия син!!!
Каква роля на Къванч!!!
На баща, чието  сърцето не познава граници!

Изключително, превъзходно изпълнение! Дори думите не ми стигат да изразя начина, по който ми въздейства. Ето това е нещото, което отличава един актьор от друг актьор.
Истинският актьор, с огромните си актьорски способности прави така, че да останеш с усещането, че наблюдаваш нечий живот отстрани.
Очевидно Къванч е от този тип  многостранни актьори, които не се страхуват да поемат рискове и да предизвикват себе си.

Той е красив мъж, но, тук, докато играе не  се фокусираш върху външния му, а  виждаш само един любящ баща, който се опитва да се свърже със сина си.
 А молкия актьор ме трогна със забележителното си представяне на дете от аутистичния спектър!
Не мога да повярвам, как едно толкова малко дете(не знам на колко години е) може да разбере толкова убедително и да предаде толкова сложни емоции само с тялото си, без да каже нито една дума! От изпълнението му ме побиха тръпки!!!
Много ми хареса и музиката на филма.  Тя беше не само красива и пасваща на настроението на дадените сцени, но също така беше решаваща и много свързана с темата и сюжета.
Музиката тук беше средство за комуникация.
Не знам, не знам какво да кажа...
И двамата- и Къванч, и детето, успяха да се свържат емоционално с мен и ми дадоха едно естествено, тихо и същевременно силно  изпълнение, което няма да забравя!
Имаше страхотно силни моменти, но за мен, най- силният момент беше, когато бащата на Али почина и той говореше на малкия Ефе, просто ми се скъса сърцето!

И финала, разбира се!

Отдавна не бях плакала толкова на филм!
Благодаря  ви за препоръката!
А това, че собственото му дете носи това име, говори толкова много!
Да не забравя да спомена и страхотните гледки.
Къде е сниман филма?

И това, в кръга на шегата, но през цялото време се чудех как живеят на тази яхта.
Това лято бях на разходка с точно такава, в Гьокчеада, прекарах само 6-7 часа на нея и щях да умра. Толкова ми беше лошо! Grinning

# 89
Нези, толкова вълнуващ коментар си написала, благодаря ти!! Hug
Цитат
Очевидно Къванч е от този тип  многостранни актьори, които не се страхуват да поемат рискове и да предизвикват себе си.
така е! /както и твоя любимец!/
ако го гледаш Къванч в "Organize Isler:Sazan Sarmalı", ще се чудиш той ли е...там е в комедийна роля и е голяма скица. Laughing
за Сънят на пеперудата, вече стана на въпрос, за него отслабва с 20 кг, а героят му е реален персонаж, турски поет, та ако искаш, като имаш възможност изгледай и него, после Празникът на влюбените/история на син и баща/
Хайде бе сине е сниман в Каш.
да, как живеят на тази яхта, наистина да се чуди човек, не съм се замисляла.
за мен най-силните моменти бяха- Али в морето, когато спаси Ефе, но осъзна, че баща му се е удавил Worried...и после финала Heart

Терзи, мерси!!
браво на Башак!
явно са празнували с Йозге и Бурак.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 13:44 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт