BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 490
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 60
Има няколко съквартиранти Лъв, които са доста различни като поведение, реакции и отношение към другите, няколко Козирог, които също се различават. Например Беба и Марио са Козирог. Ивонне и Косара са Лъв. Може би разликата произтича от пола им.

# 61
Къде гледате на живо в приложението? Аз виждам само качени епизодите, но няма опция на живо Confused

# 62
  • София
Къде гледате на живо в приложението? Аз виждам само качени епизодите, но няма опция на живо Confused

Най-горе дай надясно, подмини подкаста "Голямата сестра" и трябва да имаш "Big Brother Live" или нещо такова.

Има няколко съквартиранти Лъв, които са доста различни като поведение, реакции и отношение към другите, няколко Козирог, които също се различават. Например Беба и Марио са Козирог. Ивонне и Косара са Лъв. Може би разликата произтича от пола им.

Веселка и тя е Козирог.

# 63
  • София
Май е някаква мисия, 100 км на бягащата пътечка. Все за храна говорят. Май нямат.

# 64
  • София
Май е някаква мисия, 100 км на бягащата пътечка. Все за храна говорят. Май нямат.

Нали гласувахме преди това дали да напълнява Петър или да отслабва. Явно общата мисия е някаква за калории като според Косара, Пацо има тайна мисия.

# 65
  • Sunshine state
Явно няма друго какво да каже. Като някой ултрас е. Олицетворение на хейтър. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Направо съм шокорана, че никой не я номинира.

Не я номинираха, защото имаше имунитет. Тя даже каза "Вчера бях гръб на Ванеса" точно ултрас е Grinning
Ейй, знаех си, че съм изтървала нещо и това е прекалено подозрително. 😆

# 66
  • София
Ауу, имат някакъв папагал, който се включва от време на време и повтаря какво някой от съквартирантите е говорил за друг Grinning

# 67
  • Варна
Значи Бай брадър спести 10 хилки на Кристи от неустойки да си тръгне по собствено желание.
Е, значи наистина е връзкарка 🤣

# 68
Радо се оплете. Първо им казал, за да е честно. После пък им казал, за да стане интересно… Да не се окаже и той въздухар.

# 69
Радо се оплете. Първо им казал, за да е честно. После пък им казал, за да стане интересно… Да не се окаже и той въздухар.
Определено така ми прозвуча. Не ми хареса и преди това, като пригласяше на Петър да плюе Криста. Аман от мъже-клюкарки!
Този Петър ми е ултра, мега, гига отвратителен. То тембър, то теми, то мутра... не мога да го понасям барманчето. Та и секс намеци към Косара прави - щяла бързо да изгори, ако легне до него. Гнус!
И като Енигма е гола вОда и кал в ушите 😁
Явно мисията е да не надминават определени килограми.

# 70
Аз написах в Гугъл - нова плей на живо Биг Брадър и се получи 😅😅

# 71
Аз не разбрах нещо, не хванах първия половин час. По едно време Петър обясняваше на Биг Брадър: “Ето, скарахме се с Косара… Културно, без викане, ние сме модерни хора”. Това ли беше караницата, за която гласувахме? Този разговор, който водеха за Марио, докато обикаляха двора?

# 72
  • Сф
А може би просто всеки човек си носи характера?

# 73
100 километра общо ли е? Аз мислех, че е повече. Делено на 13 човека това хич не е много. По-малко от 8 км на човек. С бавно темпо (ходене) това е час и половина, ако тичат - доста по бързо. Преспокойно могат да го направят в рамките на 24 часа.

Аз до колкото разбрах, като група трябва да свалят определени килограми. Не съм чула да е обвързано с разстояние.

# 74
Не разбирам. Доста хора тука се оплакваха как ли ще наваксват с всичките предавания и как не можело да се гледа всичко. Сега на и без това излъчвания почти цяла седмица ББ им са кратки епизодите Laughing Аз и сега скипвам епизоди, камо ли ако го даваха по 15 часа като Игрите. 50 минути за дейли епизод са си напълно достатъчни, друг е въпроса как ще ги структурират и дали ще могат да монтират най-важните неща.

Общи условия

Активация на акаунт