BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 571
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Алеле майко 🤡

# 106
Голям смях се смях с Косара. Успях само 2 секунди да й слушам нещото. Горката и за това не става! Joy

# 107
  • Sunshine state
Ужасна е. Толкова нечистоплътна и мърлява ми изглежда, досущ като характера, който демонстрира.

# 108
Ужас е тази Косара… наистина нямам търпение за момента в който ще я изгонят

# 109
Ивоне бяга по тъча с това поведение. Няма ли да я провокират?!

# 110
Аз мисля, че Ивонне е престорено добричка, иначе гледа и слуша внимателно всичко. Знае, че това поведение е безконфликтно и вероятността някой в яда си към нея/него да й посочи всичко, което сме коментирали като подозрения за смяна на пола е малко вероятно. Иначе, аз я/го харесвам.

# 111
Ивонне общо взето живее в една постоянна Биг Брадър среда. Свикнала е да си мери приказките и да държи поведение. Няма да е лесно да я изкарат извън контрол.

# 112
Мале, падам с това видео на Косара 😂 не я харесвам от ден първи в предаването, но не знам защо по някаква причина си бях набила в главата, че рапът й би трябвало да е стил conscious rap, съжалявам за английските думи, но не знам дали изобщо този жанр има логичен превод на български, но по-широко обобщено е рап, който засяга социалните проблеми на обществото и рефлектира върху по-дълбоки теми, та със сигурност не бях готова за видео. Какви анти евроатлантически ценности, какви пет лева 😂 не знам дали гейовете водят до упадък в обществото, но знам, че да друсаш гол задник едва ли допринася до покачване на обществения морал и ценности

# 113
  • София
Мале, падам с това видео на Косара 😂 не я харесвам от ден първи в предаването, но не знам защо по някаква причина си бях набила в главата, че рапът й би трябвало да е стил conscious rap, съжалявам за английските думи, но не знам дали изобщо този жанр има логичен превод на български, но по-широко обобщено е рап, който засяга социалните проблеми на обществото и рефлектира върху по-дълбоки теми, та със сигурност не бях готова за видео. Какви анти евроатлантически ценности, какви пет лева 😂 не знам дали гейовете водят до упадък в обществото, но знам, че да друсаш гол задник едва ли допринася до покачване на обществения морал и ценности

Ти не разбираш. Понеже задникът е неин, значи може. Ако го правят чалга звездите или Азис - тогава е лошо.

Rules for  thee but not for me е положението.

# 114
Тая Косара толкова олеква с всеки епизод, а сега и  това неслушаемо парче ме довърши.
Много си е повярвала, ако това са  ѝ ценностите, точно уайт траш.

# 115
Колко жесток автогол си вкара с това участие. И да не я изгонят, да вади 10-те хилки и да си излиза сама, по-добре за нея няма да става.

# 116
Има ли къде да се гледа вчерашния лайф?

# 117
Какъв "вчерашен лайв"? Нали само в събота има лайв? Или става въпрос за Нова плей?
Интересно, че нестандартността на това поколение избива в мързел, секс и егоизъм, няма да отиде да накупи продукти на бедно семейство или да си даде хонорара за да плати тока на човек в нужда. Де гиди сопа, ще си оправи ориентацията веднагически.
Много точно казано.  И т.нар. "инфлуенсърки", махни им интернета, и веднага ще забравят какво е онлифенс и всякакви там чекнежи пред камерите, а ще се научат да работят и да си изкарват парите с честен труд.  Но.. сега просто имат лесни пари.

# 118
Аз мисля, че Ивонне е престорено добричка, иначе гледа и слуша внимателно всичко. Знае, че това поведение е безконфликтно и вероятността някой в яда си към нея/него да й посочи всичко, което сме коментирали като подозрения за смяна на пола е малко вероятно. Иначе, аз я/го харесвам.

Оо, и аз мисля, че е престорен. Мисля, че е подписал с бб договор да не го издават, че е мъж. Разчитам той сам да се издаде когато го провокират.

# 119
  • София
Някой помни ли кога се е гласувало на кого да даде имунитет Енигма? Зрителите били избрали Георги.

Общи условия

Активация на акаунт