BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 739
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 315
  • Буркина Фасо
Косара не беше в корена на нещата обаче. Косара го е казала за Беба, не за Ванеса. Което прави ситуацията още по-лоша. Марио изобщо не знае какво говори, чул нещо и прави свободно съчинение по въпроса.
обърнеш ли внимание на дъската с пирони и влизаш в меллето. Smiley

# 316
Косара че е психо, психо е. Това отделен въпрос. Но не му прави чест на Марио да ходи да ѝ повтаря думите като селска клюкарка. Особено като не е сигурен за какво става въпрос.

# 317
  • Sunshine state
Ами той не го прави за първи път, та да е някакъв шок и ужас. Ясно е и от самолет, че явно има дефицити.То е все едно на сакат да му казваш - айде ставай да те уча да ходиш.

# 318
Според мен Теодора харесва Виктор, обаче не знае как да постъпи. Вероятно гаджето отвън е и спонсор. Непрекъснато повтаря как й идва много, било като в турски сериал, но не се отказва от Виктор, отговаря му уклончиво...
Теодора и да харесва Виктор като визия на батка, то тя се притеснява кой и какво ще види отвън. Вярно е, че  поведението на Виктор е жалко и приляга на момче на 17, а не на напомпан и опитен (по негови думи) мъжага, но тя защо ходи да му се вре? Уж иска да се разграничи от "връзката" и на висок глас заявява, че не е в "турски сериал", а после ходи да го успокоява, провокира го, целува го и му позволява да я прегръща. Е, не е съвсем братско и от съжаление това, а е по-скоро стратегия - иска да е бяла и добра хем в къщата, хем и отвън. Иначе има точни попадения Теодора по принцип.

# 319
Тук пише,че Ванеса е с бившият на русата Златка .https://lifeonline.bg/bg/bivshiqt_na_zlatka_zabyrsa_seksi_aktris … _mu_liubov_snimka

# 320
Ами той не го прави за първи път, та да е някакъв шок и ужас. Ясно е и от самолет, че явно има дефицити.То е все едно на сакат да му казваш - айде ставай да те уча да ходиш.
Не мисля, че това е така. Този човек трябва да се интегрира някак си в обществото, а това никога няма да стане, ако всички си затварят очите за постъпките му. Както казах - Ванеса реагира прекалено остро, факт, но трябваше да реагира. Марио не е луд, не е болен. Но няма светоусещане. Най-вероятно точно защото всички са си затваряли очите като прави тъпотии. Смятам, че е достатъчно компетентен евентуално да си вземе поука, но това ще стане само с повтаряне и потретяне.

# 321
  • Sunshine state
Оффф, божке.. Съвсем ми отпада от приятните.
Лили, никак не съм съгласна с теб. Марио не е само без светоусещане. Безсмислено е да спорим след като не виждаш, че той не е съвсем на център.

# 322
Pupitka, хората го възприемат различно. Някои в тази тема даже го мислят за интелигентен. Други като теб смятат, че е болен. Според мен нито е интелигентен, нито болен. Объркан - да, но до там.

# 323
  • Sunshine state
Така е. Аз за това съм и по-снизходителна към него. Възприемам го за болен действително.

# 324
Много скучен образ е Ванеса. От типа отличничката на класа.
Не става за отличничката, почти на 30 още бори правото. Просто си е скучна. Ха ха, баджаначка със Златка, мис незнамсикаква, нещата си идват по местата.
За Марио съм съгласна, че има дефицити, не знам кой на негово място би бил адекватен. Опитите да изпъкнат някои за негова сметка, характеризира тях самите. Вместо да го превъзпитават и наставляват, по-резонно би било да го приемат какъвто е, той сам доказва несъстоятелността на думите и постъпките си.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 21:33 от usmihni_mi_se

# 325
И аз мисля, че Марио е с дефицити. Напомня ми на мой скъп роднина, който в реалност има леко умствено заболяване и не го казвам като обида, напротив, просто за да поясня, че има хора, които наглед може да изглеждат "нормални", независими и т.н., но реално умствено нямат уменията напълно да разбират социални порядки и норми на поведение. На Марио доста подобни изцепки и неуместни коментари му се събраха, но вярвам, че е базирано на това му състояние, а не е изобщо с цел провокация.

Не е лесно да се живее с подобен тип хора, докато наистина усетиш, че те лоши намерения нямат и въпреки това смятам, че досега поне няколко човека вътре трябваше да усетят какви проблеми има Марио, а не да скачат срещу него точно като глутница. Много от тях или са тъпи, или прекалено горди, или просто им е удобно, макар и да забелязват проблеми в Марио, да го оставят като изкупителна жертва на групата.

Във всеки случай НЕ подкрепям призивите за Марио на финал. Мисля, че ще е мечешка услуга от зрителите. Неговото състояние е експлоатирано от продукцията и ако моят роднина беше на негово място, знам че психиката му щеше да бъде съсипана в подобна среда, така че колкото по-бързо излезе, толкова по-добре.

# 326

Пешо Енигмата, чудех се на кого ми прилича 👹

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 17:18 от Catfish

# 327
# 328
След Косара, този Петър ми е най-антипатичен. Това задяване с Атиджа ли беше, според мен е стратегия, изобщо не ми се струва да я харесва, нито пък тя него…

# 329
На мен Пешо ми прилича на

Общи условия

Активация на акаунт