BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 48 007
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 465
  • София /Абсурдистан
Преди да се обезобрази е била хубаво момиче.

# 466
  • Варна
На всичкото отгоре докторът си е оставил ръцете и джуките й са криви, особено горната.

# 467
  • Stockholm
Направи ми впечатление как всички се бяха събрали и подкрепяха Атиджето в нейните финални метри, и Виктор разбира се. Наистина социален експеримент. Образуваха си хората мини общество, адаптираха се към ситуацията, карат се, помагат си, влюбват се, разлюбват се. ..

ББ удари на камък в опитите си да мотивира Веселка да отслабне Joy Продължавам да се съмнявам в компетентността на Ани Владимирова като психолог. Веселка, която се яви с такава рокля на откриването на сезона, никой и никога не може да я мотивира.

# 468
Да, да...то така се свалят толкова килограми за няколко дни.

# 469
  • USA
На килограмите на Веси, като нищо би могла да свали около 15кг за престоя си в Биг Брадър. Като си дебел килограми лесно се свалят, трудно е като почнеш да слабееш. Smile

# 470
  • somewhere over the rainbow
А Атижчето ми е най-флегматична и крехка, как се озова на пътечката ми е мистика.
Абе не ми се струва крехка с това огромни нещо, дето си е лепнала отзад. Флегматична е пак заради него - съгласете се, че не е лесно натурално слаба жена да мъкне постоянно едно 30 кила отзад.

Ма Пешето как сериозно си я обарваше, докато уж я придържа на пътеката.

# 471
  • Stockholm
Много неприятен ми е Пешето. Не анам какво му хареса Атиджето. Радо и малкият Георги са единствените, които стават за нещо.

# 472
  • Варна
Абсурд Веселка на пътеката толкова километри. То на слаби хора има се разкатаха ставите на колена, тазобедрени стави и не знам си какво още. Пълен човек да го избичат там е опасно за здравето му.
Както вече някой написа, ББ е садист.
На мен накрая ми се бяха насълзили очите да ги гледам.

# 473
  • Sunshine state
Голямо мъчение беше да го гледам това с пътеката, разкатаха ги. Айде да дадат едни 20-30км, добре, ама 100???

# 474
Теодора от самото начало е олекотена с външния си вид.
Кой нормален човек ходи с набъбнали като бахур устни и самурайски вежди с краища литнали към небесата!?
Това са изкривените ѝ представи за красота, такива са и тези за избор на партньор и пълноценна връзка.
Просто с всеки следващ епизод разгъва цялостно същността си.
Добре де, тя нали има салон за красота. Ако таргетът й е такъв - на джукести силиконки с "модерни" веждаци, то тя явно е визитната картичка на услугите, които предлага. Но не е глупава жена. Ето, и Мони от Втория ерген беше съща Теодора, но и тя демонстрира акъл и самообладание. Не е нужно, ако изглеждаш така и си имаш кусури, задължително да попадаш в графата "тъпа кифла".

# 475
Е няма как да е интелигентна и да изглежда така . Абсурд. За мен си е тъпа кифла, пък не съм предупредена

# 476
  • София
Не съм забелязала Теодора да демонстрира акъл...къде го демонстрира и има ли свидетели?? Тя ако имаше акъл нямаше да изглежда по тоя начин...изкуственяк отвсякъде, екстеншъни, веждащи, мигли, джуки, сиси, всички възможни интервенции ги има, демек повече е висяла в клиники, отколкото в библиотеки.
Чат-пат си слага очила с диоптър...предполагам, че оттам идва заблудата Laughing
Странното е и че Ивонче бая е висяла в същите клиники, но някакси корекциите й са премерени и даже ми харесва, като акъл и поведение също.

# 477
  • София
Не съм забелязала Теодора да демонстрира акъл...къде го демонстрира и има ли свидетели?? Тя ако имаше акъл нямаше да изглежда по тоя начин...изкуственяк отвсякъде, екстеншъни, веждащи, мигли, джуки, сиси, всички възможни интервенции ги има, демек повече е висяла в клиники, отколкото в библиотеки.
Чат-пат си слага очила с диоптър...предполагам, че оттам идва заблудата Laughing
Странното е и че Ивонче бая е висяла в същите клиники, но някакси корекциите й са премерени и даже ми харесва, като акъл и поведение също.

Екстеншъни не мисля, че има. Има си някаква коса тип удължение , която решеше, но не ѝ беше закачена за главата. Предполагам е била част от опашката ѝ на влизането. Нали в един от епизодите каза, че Марио ще ѝ прави косата, явно за момента само тя му се е доверила 😃

# 478
  • София
Аз бих я причислила към неуверените и повърхностните, поради всичките корекции.
Но не и към глупавите, примерно допадна ми как се намеси насред някакъв скандал. На фона на откачените и крайни мнения на подвикващите, нейното си изглеждаше направо на акъл. Сигурно затова.

# 479
  • USA
Абе не ми се струва крехка с това огромни нещо, дето си е лепнала отзад. Флегматична е пак заради него - съгласете се, че не е лесно натурално слаба жена да мъкне постоянно едно 30 кила отзад.

Абе, тя натурално слаба няма как да бъде, защото при тази интервенция се взимат мастни депа от други части на тялото(ръце,корем и тн) и се слагат на други. Тлъстинките отзад са си напълно нейни, не ги е взела от някой друг.

Общи условия

Активация на акаунт