BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 663
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Те обикновено като атакуват, всеки си мисли и хапе за нещо негово, и не са съвсем съгласувани. За Виктор например основния проблем беше, че поведението на Марио не беше мъжко и другарско - че когато Косара го закачи, той не премълча, ами потупа Виктор по рамото и каза, че и други са яли. Демек, натопи го, вместо да предпази останалите "грешници". А другите, разбрали, не разбрали, помислиха, че Марио отрича, че е ял.
Честно казано, даже един скандал не могат да вдигнат като хората.

# 616
Виктор май е очаквал Марио да поеме цялата вина за яденето и другите да се скрият зад гърба му. И май всички мъже в Къщата са очаквали само той да е виновният, както винаги. Не проявиха солидарност при поемане на вина. Солидарни бяха само при груповото атакуване на Марио, за да прикрият собственото си поведение. Изключително подло.

# 617
За мен най-ярко и подло се заяви Радостин с постъпката си  снощи.
Винаги в сянка, винаги обран, играе стратегически, но снощи в ситуацията с яденето се издаде без да иска. Защото никой не очакваше нещата да приемат такъв обрат. И след ескалацията на напрежението Радо пак отстъпи назад в дежурното си поведение, ни лук ял, ни лук мирисал, другите виновни, той пас. Мишка!
Обаче се накефих, че Марио показа по-малко килограми, а Петър латерната повече.

# 618
Ако бях на мястото на ББ, щях да накажа всички без Марио заради поведението на Виктор към него. Да го видя бургаския гларус как ще се перчи, че бил изминал 100 км заради другарите си, а после заради гъзарщина и злоба им е застрашил бюджета. Въобще поведение тип мутра трябва да се посича мигновено, иначе се мултиплицира. Марио например не се сети да иска извинение, след като дори беше отслабнал и го нападнаха абсолютно неоснователно, особено ядящите на масата. Виктор беше покъртителен, че Теодора не била яла нищо, а той колко изяде и изпи?

# 619
  • София
Ако бях на мястото на ББ, щях да накажа всички без Марио заради поведението на Виктор към него. Да го видя бургаския гларус как ще се перчи, че бил изминал 100 км заради другарите си, а после заради гъзарщина и злоба им е застрашил бюджета. Въобще поведение тип мутра трябва да се посича мигновено, иначе се мултиплицира. Марио например не се сети да иска извинение, след като дори беше отслабнал и го нападнаха абсолютно неоснователно, особено ядящите на масата. Виктор беше покъртителен, че Теодора не била яла нищо, а той колко изяде и изпи?

И се наливаше с боза той. На него все Теодора му е в устата, а тя дума не каза на Марио за яденето през нощта. Виктор я намесва нея, защото той самия се натъпка и няма как иначе да обвини Марио.

Теодора не яде вечерта, но си каза че сутринта е изяла една тулумбичка и парче баклава или нещо такова. Не се е тъпкала като другите, но не се е крила, че е хапнала нещо. Виктор беше под теглото си само заради стоте километра и според мен го знаеше и затова не се притесняваше така да се наяде.

# 620
Бургаската батка е силно комплексилан.

# 621
Марио е нападан и не отвръща на ударите. Затова и останалите "силни" характери го нападат, минават им пред него обидите и крясъците. Ако отваряше голяма уста като останалите дали щяха да посмеят да са толкова "силни"? Къде може да се гласува кой да остане и кой да изхвърчи, освен в приложението?

# 622
  • София
Аз между другото очаквах точно Виктор и Атижа да са качили килограми, не че разбирам кой знае колко, но очаквах, че от толкова ходене, се подуват, възпаляват мускулите/тъканите, че се задържа вода или нещо..

# 623
То е важно и всички да посетят тоалетната преди мерене на килограмите. Така щяха да спаднат още няколко килограма от общото тегло Grinning

# 624
  • София
Марио е нападан и не отвръща на ударите. Затова и останалите "силни" характери го нападат, минават им пред него обидите и крясъците. Ако отваряше голяма уста като останалите дали щяха да посмеят да са толкова "силни"? Къде може да се гласува кой да остане и кой да изхвърчи, освен в приложението?

Само в приложението може.

# 625
Не гледах много снощи, но ми се наби в очи как Ивонето цАливаше някоя съквартирантка по устните, а Кошмара яко пошляпваше някои дами по дупето, бррр.
И яко ми се дояде луканка и от бялата торта, ммм.  CakeCakeCake

# 626
Ванеса доста подведе хората, като каза, че Марио ял най-много… от там запали Виктор и после тя ходеше по него да го успокоява уж. Нещо ми падна и тя в очите, голяма е върти опашка.
Аз съм забелязала, че Ванеса ходи при всеки  и му казва каквото той иска да чуе всъщност. Абсолютна фурнаджийска лопата и го играе приятелка и съветничка на всички. Страхотна лицемерка. Подобно поведение наблюдавам и от Ивоне - тя пък напира да прегръща всички с повод и без повод. Аз такова нарушаване на личното пространство не търпя.

Винаги съм се чудила на тези - прегръщателните, не им ли идва на ум, че не всеки харесва това?!
Отвратително отношение на всички към Марио. Голямо разочарование са Радо и малкия Георги. Имаха потенциал да са положителни образи, но се оказаха мишки, припяващи в общия хор.
За Ванеса не съм си правила илюзии. Първо станала миска, на 30 се сетила да учи... това силно описва и интелекта и манталитета.
Влюбеният гларус аха да ми вдигне оценката и... тц.
Георги ланеца ме дразни все по-малко на фона на другите. От него очаквах по-малко, има добри попадения.
Ивоне е типичен представител на таргета - мазничка, напористо миличка, лицемерничка... Много ми се иска да я конфронтират, тогава ще лъсне.
Петър и Косара - традиционно противняци. Искам отрицателно гласуване, да изхвърлим поне единия. Всъщност, ББ, Марио би бил много по-сполучлив Енигма, отвътре му идва, пускай Петър по пързалката.

# 627
А снощи навреме ли започна епизодът, че не забелязах?

По БТВ "Островът на стоте гривни" снощи свърши в 22.36, бая пресрочиха. Предната вечер пак така. "Колко ми даваш" и "Коя е тази песен" си закъсняват редовно с над половин час.

# 628
  • София
А снощи навреме ли започна епизодът, че не забелязах?

По БТВ "Островът на стоте гривни" снощи свърши в 22.36, бая пресрочиха. Предната вечер пак така. "Колко ми даваш" и "Коя е тази песен" си закъсняват редовно с над половин час.

Не, с малко по-малко от половин час закъснение, мисля.

# 629
Обаче десетки сайтове пишат за Косара и как прокуратурата е погнала Биг брадър. Само като напишете в Гугъл и ....
Интересно пък дали СЕМ ще излязат с някаква позиция за излъченото съдържание?

Общи условия

Активация на акаунт