Блефаропластика - 4 тема

• 35 984
  • 485
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте,
Искам да си направа блефаропластика понежа са ми спуснати клепачите по точно едното око ми е различно от другото и вече на 33 години и си проличава
Имам въороси боли ли след операцията и по важния въпрос ще изчезне ли белега или ще остане завинаги както секцио приемерно?
Не изчезва напълно белега, но се скрива в естествената гънка на горния клепач. Болки не съм имала!

# 346
a.l.e.n.a
Не, някои дни така се събуждам, друг път е вечер, а има дни, в които и двата клепача са нормални. Благодаря за съвета за офталмолог, ще поискам среща. (аз четох за автоимунно с- ние, не изключвам, тъй като имам едно. Въпреки това, като нищо ДжиПи щеше да ме отпрати с рецепта за парацетамол, ако не спомена за специалист. Сърдечно благодаря

# 347
  • в 1001-та нощ
Аз нямах предвид това, а механична или неврогенна птоза. Ако утре пропусна да пиша, напомни ми 👌

# 348
Rima, а как се свързвате с Войнов? Къде практикува в момента, че последно помня беше в Трансхеликс, обаче във фейсбук групите се оплакват, че не могат да го намерят. Искам да запиша час за консултация.

# 349
  • София
Rima, а как се свързвате с Войнов? Къде практикува в момента, че последно помня беше в Трансхеликс, обаче във фейсбук групите се оплакват, че не могат да го намерят. Искам да запиша час за консултация.
В Трансхеликс беше 4-5 месеца и пак се върна в Унихоспитал! Стана обаче много популярен и е трудно с часовете.
https://drvoynov.com/

# 350
  • Basel
Здравейте, предстои ми консултация за блефаропластика при д-р Гигов, може ли  малко повече информация, боли ли, с пълна упойка ли бяхте, от кой ден спадат отоците и може ли да си вършите домакинските задължения, да работите,
Здравейте, писали сте ми на лично, но сте ограничили изпращането на съобщения. Отговор на въпросът Ви. Не, не боли, операцията ми беше към 9ч, към 13ч си тръгнах от болницата. Не можете да шофирате след операцията, аз се прибрах с такси. Поне 3-4 дни след операцията не е хубаво да се натоварват очите, да се гледа компютър, тв, мен лично дори гледането на екрана на телефона ме дразнеше. Първите 1-2 дни зрението е замъглено, след 2 ден можех да шофирам. И качвам още една снимка 3 месеца след операцията
Хубав ден желая🌺

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 00:30 от Не се сърди, човече

# 351
Резултата е страхотен А цената каква е?

# 352
Марги, нов човек си! Прекрасен резултат!

# 353
  • Basel
Резултата е страхотен А цената каква е?
Цената ще ви каже Д-р. Гигов.

# 354
Здравейте, писали сте ми на лично, но сте ограничили изпращането на съобщения. Отговор на въпросът Ви. Не, не боли, операцията ми беше към 9ч, към 13ч си тръгнах от болницата. Не можете да шофирате след операцията, аз се прибрах с такси. Поне 3-4 дни след операцията не е хубаво да се натоварват очите, да се гледа компютър, тв, мен лично дори гледането на екрана на телефона ме дразнеше. Първите 1-2 дни зрението е замъглено, след 2 ден можех да шофирам. И качвам още една снимка 3 месеца след операцията...
Хубав ден желая🌺
Благодаря за информацията!
Много добре изглеждаш!
И моята операция мина, утре ще ми махат конците

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 00:27 от Не се сърди, човече

# 355

Здравейте,някой може ли да ми каже дали Войнов е в отпуска.Опитвам се да се свържа от 1 седмица,писах също на имейл и на watsapp.Нямам отговор.
Прикачвам също снимка,дали съм подходяща за горна блефаропластика/може би и долна/Ще навърша 49 години ноември.
Исках да се консултирам с Войнов и с Гигов /Пловдив/. Ще се радвам да споделите и ако има накой друг хирург ,от който сте доволни.От София съм.

# 356
  • София
Да, подходяща сте и за ГБ и за ДБ! Войнов е Вашият лекар, късмет със записването на час!

# 357
На 1 страница няма информация.. Горе-долу калко струва само горна блефаропластика?

В България кои са най-добрите специалисти? Не ми се ходи чак до Турция.

# 358
Да, подходяща сте и за ГБ и за ДБ! Войнов е Вашият лекар, късмет със записването на час!
Благодаря Рима. Имах късмет и се освободичас на сайта му. Вчера бях на консултация и съм с много добри впечатления.Обаче явно е доста зает,записа ми час за горна,долна блефаропластика чак за 26 май.
waynubg При Войнов е 3500лв.

# 359
  • София
Благодаря Рима. Имах късмет и се освободичас на сайта му. Вчера бях на консултация и съм с много добри впечатления.Обаче явно е доста зает,записа ми час за горна,долна блефаропластика чак за 26 май.
waynubg При Войнов е 3500лв.
Да, натоварен е графика! Да е жив и здрав, че с този режим....

Общи условия

Активация на акаунт