"МAРТЕНСКАТА ни дружинка става на 1 годинка!"III

• 7 835
  • 273
  •   1
Отговори
# 30
честит рожден ден на Пресияна , Мария, София, Александрина и Димитър да са здрави ,щастливи и послушни
аз малко със закъснение честитя  ,но през деня не ми остана време.
Снимките на Дани на Марти и на Писи са страхотни  Heart Eyes
Креми и аз ти се чудя как се справяш ,направо си герой.
А за питката на Тася направо нямам думи . Сега като се заговорихте за месене и се замислих как човек като няма желание за такива неща тотално ги игнорира от съзнанието си . Аз за прощапулника на Алекс питах свеки ,тя ли ще меси или да си купя питка ,а  варянт аз да омеся въобще не ми  е минал през ума а можеби щях да се справя ама...../за прощапулника на третото  Crazyще взема да се пробвам  Joy/
А сутринта усещам аз ,че нещо мърда около леглото ни , отварям очи и гледам Алекс . Наспало се детето станал , видял вратата отворена и пристига а обикновенно събужда Симона ама тази сутрин добре ,че не я дигна защото беше 6.40 направо ми призля толкова рано не беше ставал от месеци.
Иначе все още му хърка нослето ама е много странно - сополи не текат и не му се запушва защото си спи нормално а и го чувам че си диша въпреки хъркането . От вчера му давам сироп за кашлица и след като го изпие кашля по 5-6 пъти и спира да хърка за известно време. Утре ще взема да го заведа на лекар да видиме какво ще каже защото иначе е много жизнен весел има си апетит ,температура не е вдигал та нито сме болни нито сме здрави  newsm78 ама да ни даде нещо което да разкара този секрет които се насъбира защото имаме 2 дена само до рождения ден.
На всички болнички бързо оздравяване  Hug

ketito , май само ние не спиме и ровиме по форума  Crazy ти сигурно не си лягала още ама смешното пък е ,че аз се наспах  Joy няма такава кукувица като мен , всяка вечер си повтарям ,че ще си легна рано за да си почина като хората и все до към 1-2 часа откарвам. А днес вярна на себе си си легнах в 9.45 и в 1.10 се събудих готова за новия ден  hahaha ама като видях часовника лошо ми стана та сега какво ще правя цяла нощт не ми е ясно ама едно е сигурно повече преди 12 не лягам.

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 02:57 от miki3

# 31
Честит празник и на малката Карина!
Кетито, Ози е 4 лева, може би защото си доста далеч и са те таксували 5.
Веси, аз си взем сушилня Миеле - немска. Няма начин да не съм доволна просто - уредите им са уникални. Аз съм верен фен на тази марка и всичко без хладилника ми е такова. Няма по-добра техника от тази - готварската печка е направена с картинки като за идиоти - има над 100 комбинации - примерно като искаш да печеш пиле гледаш по картинките на каква програма и колко минути и колко градуса и т.н. Отлично попадение за мами като мен, които я включват в седмицата по веднъж. Пералнята пере отлично и без прах  Joy, щото квато съм патка заспала понякога се усещам, че не съм сложила прах като простирам и не ми мерише на омекотител  Joy. Тася, а миалната е най-ценният уред у дома. Аз ненавиждам да мия чинии и това беше първото, което взех като се нанесахме да живеем двамата с мъж ми преди 6 години.  Оттогава на ръка мия само пепелници  Joy Joy Joy

# 32
Привет
Мики и на Ели продължава да и хърка нещо в гърлото.Като и дам сиропче започва да кашля и виждам как премята слюнка в устата , но не може да изплюе.
За миалната - аз до скоро мислех , че това е още един уред , който заема място , но напоследък ми писна да стоя на мивката и започнах да мисля по въпроса.Най вероятно - ще си купя , от тези малките , ще ми върши работа , а пък и място не заема

# 33
А, Герчо, щом си взела Миле, няма какво да ми обясняваш  Mr. Green Мъж им продава немски уреди, включително и Миле. Така, че са ми много ясни. Наистина са страшни  Peace Те за това и цените ми са страшни  Laughing Но тези машинки просто са по-умни и от мен  Laughing

Цеци, хич не се замисляй за миална. Аз съм супер доволна от това нещо. Нашата в момента не е нищо особено - Аристон. Но ни е "подарък" и си върши рабтоа. "Подарък" е, защото една клиетка на мъжа ми си взела нова миална от техните и тази му я дала да я прави каквото иска  Crazy Ето така се харчат чужди пари /на мъжете им в повечето случаи/. Доста е шумна, като руска пералня  Crazy За новия апартамент сме си приготвили друга, но и тази върши работа за сега.

Мики, Алекс не спи ли в кошара или креватче с решетки /ама как звучи само/  Rolling Eyes Как е станал от леглото. Аз се чудя как ще караме с Маги да спи на нормално легло след време. На петата минута ще е на пода  Laughing

Мами, Илето ми се обади и каза, че до 13ч е в офиса и може да мине да запази часа на 01.04. Казах й, че първо ще ви питам. Да й се обаждам ли да резервира? Да й кажа прмирно да ги предупреди за о/о 40 бебета  Laughing На Коледното бяхме към 30. Сега да дойдат още десетина, мисля че ще е добра ориентировъчна бройка  Thinking 

# 34
Честит Рожден Ден на Карина! Много здраве и късмет!

# 35
Веси, не е нужно да уточнавяме тази бройка при резервацията - по-добре да каже 30, пък 3-4 дни преди това ще се преброим и ще уточним окончателно и меню и всичко. Просто клубчето да е запачено. те запазват ако има повече от 10 бебета - ние със сигурност ще сме повече. Че да не стане после - нали казахте 40, а дойдохте 30... Просто щото сега ще решагт че е удара на месеца  Joy

# 36
Веси, не е нужно да уточнавяме тази бройка при резервацията - по-добре да каже 30, пък 3-4 дни преди това ще се преброим и ще уточним окончателно и меню и всичко. Просто клубчето да е запачено. те запазват ако има повече от 10 бебета - ние със сигурност ще сме повече. Че да не стане после - нали казахте 40, а дойдохте 30... Просто щото сега ще решагт че е удара на месеца  Joy

ОК, тогава й се обаждам и й казвам да резервира пък бройки и други подобни по-късно  Peace

# 37
Говорих с Илето. Оказа се, че има свободни часове, като начален час от 10 до 13ч. Решихме за сега да резервираме от 11 до 13ч, за да имаме резервация. Но, ако вие не сте съгласни, ще сменяме часа. Но май това е най-удачната комбинация. После става късно и ще наврезем във времето за ядене и спане  Rolling Eyes

# 38
Привет!
Честит рожден ден на всички порастнали дечица, на които не съм честитила- много здраве, късмет , родост и успех.

Тези дни нямах много време за компа, детето беше при свеки и ние се скъсахме от обикаляне.Ходихме на Витоша с лифта- е нЕма такова преживяване-в града 20 градуса, а там - няколко.Ние по някакви пикливи якенца.Решихме ей така да отидем или по-скоро исках да докажа на мъжа ми , че няма защо да го е шубе .Всичко си беше ок докато не слезнахме на Алеко- оказа се че има опашка около 200 м в колона по 6 човека.Чакахме само 50 мин за да се доберем до кабинката отново.
После искахме да отидем до Велико Търново да гледаме "Звук и Светлина" ама се замотахме и нямаше да стигнем на време , та тръгнахме към Велинград да хапнем и да се разходим.Вчера пак маахме гащи като луди, ама на мен много добре ми дойде почивката и това, че нямах за какво да мисля и да се тревожа.Малкия по цял ден е бил на двора....искааааааааааам ощееееееееееееееееееее

За сиренето- давам го обезсолено, като сменям водата в зависимост от вкуса му, но обикновено не повече от веднъж.

Герчо, супер е тази работа със сушилнята.Аз чакам с нетърпение да си обзаведа мокрото помещение, направо тръпна.А миеле няма да коментирам - супер са.

Цеци, отивай и грабвай една миялна от някой магазин за техника и хич не му мисли- егати удобния уред.

Ммичета, аз отдавна си реших проблема със смяната на пеленките като минах на гащи.Пак е борба , но само докато му ги нахлузя на крачетата, много по-лесно става отколко то с обикновените памперси.

Кетито, този начин наистина действа- като малкия имаме случай така с напикана баба.... Crazy детска му работа

Надявам се да няма вече болни дечица и ако има да е за мнофо кратко

Отивам да се оправям за разходка, че в това време е грехота да си седим вкъщи

# 39
  • София
Честит Ропжден ден на Карина Simple Smile
Честито и на малките сладури , които съм пропуснала в почивните дни  Heart Eyes

За нас 11-13ч е ОК. Дори и да закъснеем малко ще дойдем на рождения ден Simple Smile

Хубаво е че болничките оздравяват  Heart Eyes И аз се нареждам в числото оздравяващи  Simple Smile

За миялните машини тайно ви завиждам момичета - аз много искам, но у нас няма никакво място за такъв уред  Sad Та ще се размина за сега.

# 40
Честит рожден ден на Карина newsm59

За рождения ден нямам претенции за часа, когато е удобно на повечето, пък аз ще го мисля, още спи малчо предиобед Simple Smile

Безмерна, много хубава рожденичка Heart Eyes
За миалните машини, за мен няма по-важен уред вкъщи Crazy, на ръка като Герчо само пепелници и на малкия шишетата.

Лек ден

# 41
Честит рожден ден  на Карина! bdbaloni

Най-после успях ,взех й урина и то като по учебник...средна струйка на първата сутрешна Laughing JoyАма само на мен ли ми се видя толкова трудна тая работа,че 2 седмици си тормозих детето???Сутринта я събудих по-раничко от нейното обичайно ставане,измих я,заголих дупето и зачаках....естествено тя веднага ме заподозря и нищо-стиска се:)Чаках 15 мин.-пак нищо.Накрая я изправих по гол гъз,сложих я права на земята и и дадох играчки да си играе.След по-малко от минута се изпишка...права...аз само подложих шишенцето....другата част отиде на паркета естествено,но нищо му няма:)))Уффф...на 6месеца нямах такива ядове...дано сега и резултатите са ОК. Praynig
Слънчев ден. Hug

# 42
  • София
Честит рожден ден на Карина!   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Честито и на вчерашните рожденници! Специални   bouquet   bouquet   bouquet за Жана и Безмерна!

Надето, аз още от снощи се каня да ти отговоря, ама не се завъртам да напиша отговор.. Ти поне си успяла, пък аз засега прекратих опитите - нищо не влиза в контейнера, не ще и моето дете да пишка над леген, паничка, шишенце или каквото и да е. Даже пробвах да изцедя памук или памперс, ама все неуспешно. Като подновя опитите, ще се поуча от твоя начин.  Simple Smile

А пък прекратих мъката с взимането на урина за изследвания, защото и Зори се поразболя.  Sad Има ужасна хрема - такова нещо не съм виждала досега в живота си + снощи имаше температура 38,3, но лесно я свалих и тази сутрин още си е без температура. Ох, като знам какви цифри пишехте за температурите на болнички бебчовци, имам чувството, че преигравам, ама снощи сърцето ми се беше свило... А и вече втора нощ спането й е едно непрекъснато въртене и сумтене.  Tired

# 43
Мами, аз най-накрая харесах подаръка на Маги за РД /поредния  Tired/ Дано този да не го връщам на следващия ден вече повреден  Tired Може да ми се смеете, но й харесах една бетонобъркачка на Чико  Laughing
 http://www.family-bg.com/catalog/prX_2208.htm
Изглежда хубава, има чаркове за разнасяне, разглобяване и дъвкане. На нея сега тови й е мерака  Laughing Бях се загледала и по влакчетата с релсите, но още няма да им обърне внимание както трябва. Сега трябва да се замъкна до накой магазин с Чико и да го купя.
Мами на центъра къде се продават неща на Чико без главозамайващи надценки  newsm78 Повече се сещам за Фишър Прайс  Rolling Eyes

# 44
Мами, аз най-накрая харесах подаръка на Маги за РД /поредния  Tired/ Дано този да не го връщам на следващия ден вече повреден  Tired Може да ми се смеете, но й харесах една бетонобъркачка на Чико  Laughing
 http://www.family-bg.com/catalog/prX_2208.htm
Изглежда хубава, има чаркове за разнасяне, разглобяване и дъвкане.
Веси имаме същата, мъжа ми като чу "татеее" и скокна до комсед за подАРЪК  Joy, но Мишели не я поглежда  Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт