аз малко със закъснение честитя ,но през деня не ми остана време.
Снимките на Дани на Марти и на Писи са страхотни

Креми и аз ти се чудя как се справяш ,направо си герой.
А за питката на Тася направо нямам думи . Сега като се заговорихте за месене и се замислих как човек като няма желание за такива неща тотално ги игнорира от съзнанието си . Аз за прощапулника на Алекс питах свеки ,тя ли ще меси или да си купя питка ,а варянт аз да омеся въобще не ми е минал през ума а можеби щях да се справя ама...../за прощапулника на третото
ще взема да се пробвам
/А сутринта усещам аз ,че нещо мърда около леглото ни , отварям очи и гледам Алекс . Наспало се детето станал , видял вратата отворена и пристига а обикновенно събужда Симона ама тази сутрин добре ,че не я дигна защото беше 6.40 направо ми призля толкова рано не беше ставал от месеци.
Иначе все още му хърка нослето ама е много странно - сополи не текат и не му се запушва защото си спи нормално а и го чувам че си диша въпреки хъркането . От вчера му давам сироп за кашлица и след като го изпие кашля по 5-6 пъти и спира да хърка за известно време. Утре ще взема да го заведа на лекар да видиме какво ще каже защото иначе е много жизнен весел има си апетит ,температура не е вдигал та нито сме болни нито сме здрави
ама да ни даде нещо което да разкара този секрет които се насъбира защото имаме 2 дена само до рождения ден.На всички болнички бързо оздравяване

ketito , май само ние не спиме и ровиме по форума
ти сигурно не си лягала още ама смешното пък е ,че аз се наспах
няма такава кукувица като мен , всяка вечер си повтарям ,че ще си легна рано за да си почина като хората и все до към 1-2 часа откарвам. А днес вярна на себе си си легнах в 9.45 и в 1.10 се събудих готова за новия ден
ама като видях часовника лошо ми стана та сега какво ще правя цяла нощт не ми е ясно ама едно е сигурно повече преди 12 не лягам.
Те за това и цените ми са страшни

Та ще се размина за сега.