💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 562
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 270
Време е Анджела да отпадне,  анти ми е,  а и е редно да изравнят силите на коалициите при зелените . Инак ще е скучно

Възможно е Силвия просто да плаче превантивно от неприбирането на Анджи. Утре ще разберем кой отпада.

А дали няма да вкарат един от блатото на мястото на загубилия капитанската? Нещо много им се услади на продукцията смяната на капитан с 'блатно чудовище', а и внася още повече съспенс. Вече игрите за бъдещи (кандидат) участници си става и хорър преживяване.

# 271
Не можах да харесам Анджи, в перфектна физическа форма е, на терен е удоволствие да я гледаш, но няма характер, тя е сянка на Силвия.
    А може би просто е съгласна със Силвия и нейното мнение, тя си каза,че ще я подкрепя до край и си държи на думата момичето. Не е задължително да се тупаш в гърдите - аз ,аз -за да си човек с характер.
Винаги си личи, когато някой повтаря чужди думи, при Анджи точно такова ми е усещането, тя направо рецитира. Не е необходимо да се тупа в гърдите, но и да си нечия притурка също не е ок.

# 272
Димо: Много се прецакаха силните.
Аз: Нищо подобно! Вие ги прецакахте.

Миряна: Нямам никаква сила в тялото си, просто давам всичко от себе си.
Аз:  Тая математика не я разбрах - нямам нищо но давам всичко.

Ралица: Кралев много си секси в тия дехи.
Форумките:  Ми халал да ти е Льольо щом го харесваш. За нас е чао.

Количките с чували - оплюхме ги в предишни дни както си заслужават. Доста тъпа идея.  Мисля че в един момент олекотиха количките защото схванаха, че ще стане резил с невъзможноста да се бутат. Това стана преди първото минаване на "жените чудо".  Имаше и други моменти където оставиха чувство за преснимане и нагласяне - Стан и Миряна не могат да отлепят количката - следваща сцена пристигнали вече горе на лентите.  Раду и Анджи, които бяха по-зле от жените чудо, и бяха зад Добри и Мартин с количките - хоп следваща сцена ги изпреварили.

Хоп момчетата с нови прически. Няма да питам как става тоя фокус -- или са им дали машинка или направо са довели бръснар. Ама това (уж) е реалити бе Фродо!  Като претендирате за реалити - ми показвайте ги тези неща, вместо да набутвате пълнежи с гларуси летящи над морето или пък стопанството от дрон-ски поглед. 

И накрая черешката на тортата. На пустия плаж, а.к.а на отчаянието - изведнъж НЯКАКВИ!?  ....   О-РЕ-ХИ!!!!
Ееееее! Тука вече избихте рибата със "срамежлива", "ненатрапчива", "намигащо-игрива"   РЕКЛАМА! 
Joy JoyJoy

# 273
Димо: Много се прецакаха силните.
Аз: Нищо подобно! Вие ги прецакахте.

Ралица: Кралев много си секси в тия дехи.
Форумките:  Ми халал да ти е Льольо щом го харесваш. За нас е чао.

Количките с чували - оплюхме ги в предишни дни както си заслужават. Доста тъпа идея.  Мисля че в един момент олекотиха количките защото схванаха, че ще стане резил с невъзможноста да се бутат. Това стана преди първото минаване на "жените чудо".  Имаше и други моменти където оставиха чувство за преснимане и нагласяне - Стан и Миряна не могат да отлепят количката - следваща сцена пристигнали вече горе на лентите.  Раду и Анджи, които бяха по-зле от жените чудо, и бяха зад Добри и Мартин с количките - хоп следваща сцена ги изпреварили.

Хоп момчетата с нови прически. Няма да питам как става тоя фокус -- или са им дали машинка или направо са довели бръснар. Ама това (уж) е реалити бе Фродо!  Като претендирате за реалити - ми показвайте ги тези неща, вместо да набутвате пълнежи с гларуси летящи над морето или пък стопанството от дрон-ски поглед. 

И накрая черешката на тортата. На пустия плаж, а.к.а на отчаянието - изведнъж НЯКАКВИ!?  ....   О-РЕ-ХИ!!!!
Ееееее! Тука вече избихте рибата със "срамежлива", "ненатрапчива", "намигащо-игрива"   РЕКЛАМА! 
Joy JoyJoy

😀😀😀 👍👍👍

# 274
Преди време някой, извинявам се че не запомних кой, писа че Виктория бягала смешно. За мен пък Миряна бяга смешно.
И като казах смешно - спомних си сцената как падат едновременно  на лентите и тя успокоява Стан - "Държа те!!!"

# 275
  • Буркина Фасо
тая Миряна (пискялото) като се връщаха с количката не я буташе. просто се беше подпряла с цели ръце.

# 276
  • София-Младост
Много прозрачно щеше да е Силвия да плаче, защото Анджи е отпаднала, според мен.
От 5 блатни, двама отпадат, а другите трима директно ли ще ги настанят по племената. Дано, че да се приключват и те. Не знам обаче кои трима да избера.

# 277

Всъщност момчетата с нови прически, бяха момчетата от Храбрите, а те бяха на резиденция. И в други сезони са показвали, че на резиденция има машинка и там един друг се подстригват. Я си спомнете на Мастагарков прическата от миналата година Grinning, или как Рълев "подстрига" Гатьо Grinning

# 278
  • Някъде в Матрицата
...
...
Joy JoyJoy

т.е само се подпирам и оставям Стан да бута. Но пък не ми пречи да го овиквам от време на време. Stuck Out Tongue Winking Eye

Но определено не ѝ беше лесно на Миряна с вагонетките при все, че Стан буташе с нея. А и като заседнаха - вероятно там си е изпомпала силите докато му помагаше.

Тези, които подготвят бъдещи участници да намират някакви вагонетки за бутане. Или направо да провеждат подготовката в някой открит рудник. За София - може и на местата, където строят продължението на метрото.

# 279
Аз съм за това да има храна навсякъде, така че приветствам инициативите в тази посока. Не искам да гледам някакви обезсилени сенки по терените. Все пак говорим за спортисти, а не за мазохисти.Пиша обаче по друг повод. Струва ми се, че Гешев е първият, който се усети да играе на два фронта - в играта и срещу продукцията. Забележете как непрекъснато обърква с думите и действията си. Ту не може да мръдне, ту е пръв, ту не решава, ту решава пъзели, ту е пасивен и лоялен, ту прави сюжетни обрати. Според мен той се усети, когато започнаха безпричинно да пращат хора в блатото и затова действа изненадващо - посредственост, после сила, после предателство и т.н. Тази игра мен лично ме забавлява много и му стискам палци. Считам, че е не само много подготвен, но и сред най-интелигентните играчи, при това лишен от един от големите пороци там - суетата.

# 280
  • София
От 5 блатни, двама отпадат, а другите трима директно ли ще ги настанят по племената. Дано, че да се приключват и те. Не знам обаче кои трима да избера.
Няма да отпаднат двама блатни споко Joy
Ралица има предвид последният елемент от играта (прашките които са общо три)
И това блато ще остане още поне две седмици (малко след като станат две племена, като последният "оцелял" ще допълни едно от племената). А след това пак ще има нещо: спомнете си Вито когато гостува при Гала, каза че имало и друга локация, "по-лоша от блатото", та малко търпение и ще разберем каква е тази по-лоша локация Joy

# 281
  • София
То по-лоша от блатото може да е само някоя пещера и племето да се казва "пещерняците" ..Без джанки и светлина, само огън и прилепи...ще ги ядат препечени на жар.

# 282
  • Някъде в Матрицата
То по-лоша от блатото може да е само някоя пещера и племето да се казва "пещерняците" ..Без джанки и светлина, само огън и прилепи...ще ги ядат препечени на жар.

Ай сакън, прилепи. Joy
Преди 4-5 години един китаец хапнал прилеп и стана тя, каквато стана. MaskMaskMask

# 283
  • София

Ай сакън, прилепи. Joy
Преди 4-5 години един китаец хапнал прилеп и стана тя, каквато стана. MaskMaskMask
Анджък де 😆 Вече са претръпнали и имат имунитет, ако пък открият нов вирус, продукцията ще си направи космически пиар...
Малко черен хумор, но натам вървят нещата..

# 284
Не знам, сезонът ли е слаб, аз ли гледам твърде разсеяно и нередовно, но за първи път се случва да нямам фаворит след участниците. Особено женската част са ми абсолютно безразлични.

Общи условия

Активация на акаунт