💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 569
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 255
Тя, ако Анджи отпадне, спирам аз да гледам предаването. Тя е един от най-стойностните хора и от мъжете, и от жените. Зверче на арената и душица извън нея. Това, че не може да търпи Раду е абсолютно разбираемо и си е само негова вината.
Но се съмнявам да е тя. Тези промота са винаги подвеждащи. Този, за когото уж реват, и този, който реве, винаги остава.
Много е вероятно Маги да напусне.
Показаха, че е плакала и най-близката на Анджи, а Павел се вайка от идване на "блатно "чудовище".
По метода на изключването, излиза, че си е тръгнал Венци.

# 256
Идването на "блатото чудовище" нямаше ли да се случи и без тази елиминационна капитанска, предвид отпадането на Светлин?

# 257
Цитат
....та само въпрос на време е да си останат четирите жени и после да си пеят амазонски песни на плажа
Хохохо! Засега амазонските песни ще ги пеят на резиденцията! Паднах да се хиля!
Па макар и Раду да гледа като препикано мушкато! Ей, не се зарадва този човек ни на победата, ни на Резиденцията! Проблемна победа! Хахахха!
Друго си е капитан Раду да заведе милите женички на Резиденция! Отборна победа не е опция. Още повече на отбор с толкова много жени.

# 258
Гешев много се изложи в този епизод.
Първите седмици и когато си мълчеше,беше добре.Справяше се в битките, фокусираше над играта,а не да плете стратегии и най вече,беше верен на своите 2 приятелчета.
Дойде Анита(която за мен е досадна мрънкалница) и Гешев започна да стъпва накриво.100% са близки и имат уговорка.

Маги както винаги я намирам за глупава и неориентирана,само като видя,че си отваря устата и знам,че ще тооочи едни изречения с този така кахърен поглед на жалейка.Все неразбрала,все нечула,днес с един,утре с друг.
И тя ме разочарова след като имах хубави първи впечатления.

Утре искам Анджи да се разкара,защото не желая 4 жени да пращат на елиминации непрекъснато Раду и Караолис,които с нищо не са го заслужили. Да им се разтури женската коалиция.Ако трябваше да пращам някой по несимпатии,това би била Маги.

Иначе Раду си беше прав, без неудобство изпратиха Калоян,после реват на масата.Дисплей на лицемерие.

# 259
  • в моя гьол
Нашите състезатели са позирали на Репин (някога в предишния си живот 😀)

Абсолютно същата асоциация направих и аз още преди няколко битки с бутане, влачене и дърпане. Точно "Бурлаки на Волге".

# 260
Цитат
Никой не може да ме убеди, че Виктория и Пропиленко бутаха кг равни на другите.
Не всичко е до килограми. Бутането на тези колички си има пиниз. Хванеш ли коловоза става по-лесно, па макар и бавно. Най-голямото забавяне стана при хората, които излизаха от коловоза. Ако това им се беше случило, без мъжка сила нямаше да се справят. Видя се на Стан колко му беше трудно. Но не им се случи. Бутаха си по коловоза, бавно, но стегнато и не забавиха отбора до степен да няма наваксване, както стана при червените.

# 261
Павел: "Усещам силата на Калоян до мен и тласъците му..." Trollface Павеле, успокой се малко Sweat SmileJoyJoy
На мен Калоян винаги ми е харесвал (е не колкото на Павел Joy ), говори малко, но винаги точно и ясно. Добър е на арената, не се води по акъла на вожда там.
Аз все още не мога да разбера Павел какво прави там,не ми направи впечатление да е някакъв много добър играч, по-скоро интригант. Доста по-достойни участници си тръгнаха по-рано...недоумявам

# 262
И какво му е на Павел. Минава трасето,на пъзели е средна хубост.
Да,няма плочки на корема,няма надути с добавки мускули,гледаш го една шматка,както той се нарича,безобразен фен на Наруто и други Аниме,но точно това го прави колоритен играч и аз искам да се задържи.Социално също досега му се получава.

Също така ходи на 2 елиминации и се доказа. Лека,полека си мина трасето,никъде не се изложи или не каза 'това не е моето".

# 263
Да особено на едната когато Гешев го спаси.

# 264
Бил му е нужен,спасил го е. Сега не му е нужен,иска да го праща на елиминации.

# 265
Какъв елегантен полет:

# 266
Не можах да харесам Анджи, в перфектна физическа форма е, на терен е удоволствие да я гледаш, но няма характер, тя е сянка на Силвия. Особено, когато избираха Силвия за капитан си личеше, че Силвия е наковала Анджи какво да говори и тя като робот повтаря чужди думи, докато Силвия стои с физиономия на лисица изяла кокошка и го играе скромна. И в други случаи, когато трябва да се прокара идея на Силвия, тя предварително явно инструктира Анджи, която пред другите го играе инициатор, но си личи, че думите не са нейни.

# 267
Нямам намерение да си налагам мнението, но най-слабите в момента са Виктория и Попиленко. И точно те бутаха количката като перце. То коловози, то тласкане, сецане 😄, ама чак пък толкова да минаваха трасето лесно! Нали същата количка бута и Раду,
пък не му беше толкова лесно.
 Отделно Павката при нареден половин кръг от пъзела и изведнъж хоп, всички части разбъркани. Редя пъзели ( има и тема във форума) и то по 1000 и + части. Никога не се разваля фигура, когато си наредил, за да започнеш друга фигура от картинката.
ПР знае, че ще се получи като миналия сезон с женското племе и затова върти племената, за да не изгние някое на плажа. Иска ми се да видя какви доводи ще имат 4-те грации, когато се наложи да се номинират помежду си. Дали ПР не ги чака да се хванат за косите 😄

# 268
Ралица ще коментира битката. Ох дано не отпадне Анджи , ще ми се убие целият ентусиазъм да гледам

Нали на Димо му се роди дъщеря, сигурно е отишъл да си я вземе от родилното.

# 269
Не можах да харесам Анджи, в перфектна физическа форма е, на терен е удоволствие да я гледаш, но няма характер, тя е сянка на Силвия.
    А може би просто е съгласна със Силвия и нейното мнение, тя си каза,че ще я подкрепя до край и си държи на думата момичето. Не е задължително да се тупаш в гърдите - аз ,аз -за да си човек с характер.

Общи условия

Активация на акаунт