💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 567
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 240
Ралица е дошла специално за слипа на Кралев.  Кое не е ясно Trollface

# 241
Ралица ще коментира битката. Ох дано не отпадне Анджи , ще ми се убие целият ентусиазъм да гледам

# 242
Ох, да, Елпида, аз тях малко ги забравям... Имах предвид от капитаните, че някой ще олети. Значи с блатните  - направо си става чистка Close

# 243
Време е Анджела да отпадне,  анти ми е,  а и е редно да изравнят силите на коалициите при зелените . Инак ще е скучно

# 244
Мен пък Раду ме кефи. Прав е да се възмущава. Грам мисъл нямат селените жени. Заслужават само игри с варели и тежести да дават да видим колко ще им издържи коалицията.

Стратегия - имат още двама мъже за гонене и ще гладуват през цялото време, но ако племената се обединят на третата седмица ще са оцелели като група. Ако ли не, ще трябва да режат и от своята плът и пак да гладуват.

A както се оказва даже няма и да гладуват и стратегията се отплаща (дали заслужено или с побутване е без значение).

# 245
Браво на Павел. Пое поста. Реди, нареди. Не се е натискал.
Никой друг от племето не отиде, но всички дружно плюха.
Айде другия път стратезите на пъзела.
Таз ревла Анита да се връща на блатото още утре. Баси наглите хора.
Време е цирк дьо Солей да сдава хотела и да закриват блатото. Останалите - вън.

# 246
  • София
Червените са най-зле, напълниха ги с блатни и не са яли от много време. Може и Венци утре да е аут и промото да е подвеждащо-плачат от радост Маги и Анджи. Въпреки, че ми се ще да е фурнаджийската лопата.
Май най-накрая Борисенко ще влезе в игрите.

# 247
Тя, ако Анджи отпадне, спирам аз да гледам предаването. Тя е един от най-стойностните хора и от мъжете, и от жените. Зверче на арената и душица извън нея. Това, че не може да търпи Раду е абсолютно разбираемо и си е само негова вината.
Но се съмнявам да е тя. Тези промота са винаги подвеждащи. Този, за когото уж реват, и този, който реве, винаги остава.
Много е вероятно Маги да напусне.

# 248
Според мен Маги е аут утре. Тъй като дадоха Павел да казва, че при тях идва блатно чудовище. Днес и трите отбора бяха по 6 души, утре някой капитан като отпадне предполагам няма да дадат избор на блатния да си избира. Това по пътя на логиката, ама продукцията не винаги върви по нея. 🤣

Микяй много започва да ме дразни. Винаги съм го усещала, че не е толкова доблестен и хрисим, както се опитваха да го изкарат на визитката, ама викам хайде стига съм била такава мнителна все…😅 май пак ще се окаже правилно вътрешното ми предчувствие.
След грешките му миналата седмица може ли пък буквално пет пъти да повтори на Павката, че му осигурили предимство, все едно той за собствената си изгода го реди този пъзел. 🤦🏽♀ За пъзел с толкова много дребни части, една преднина от 11 минути преди да те настигне “пъзелиста на сезона”, изобщо не е достатъчна, когато нямаш претенции за голям пъзелист.

# 249
Какво беше това, че двама от блатните няма да завършат състезанието, или как там го каза Ралица? И между другото къде е Димо? Странно ми е Ралица да крещи "Край!".
Предполагам, че е отишъл да си види жената и детето. Нали се похвали с трета дъщеря...

# 250
Любимците на темата Рени и Кралев Joy
Скрит текст:

# 251
Павел наистина не е силен на терена , не е пъзелест. Какво прави още в играта се чудя.  Да прави синхрони на продукцията и да разтяга лакардии . Някой каза , че Кралев и Каролис били по-слаби от него , което от показаното дотук за мен не е вярно.
Раду наистина е много крив характер , сексист  и как пък все за отборност говори , но не поздрави момичетата и не оцени усилията им.
Калоян е добро момче , но той в своя отбор не можа да се наложи като лидер , за новия има претенции.
Анита толкова ми е никаква, но на Гешев му е важна и ще си я запази до последно.

# 252
Павел наистина не е силен на терена , не е пъзелест. Какво прави още в играта се чудя. 
Скрит текст:
Да прави синхрони на продукцията и да разтяга лакардии . Някой каза , че Кралев и Каролис били по-слаби от него , което от показаното дотук за мен не е вярно.
Раду наистина е много крив характер , сексист  и как пък все за отборност говори , но не поздрави момичетата и не оцени усилията им.
Калоян е добро момче , но той в своя отбор не можа да се наложи като лидер , за новия има претенции.
Анита толкова ми е никаква, но на Гешев му е важна и ще си я запази до последно.
Нали вече написах - възхищава се на тласъците на Калоян Joy

# 253
Айде да видим Анита на пъзел следващия път.

# 254
И между другото къде е Димо? Странно ми е Ралица да крещи "Край!".

На Димо му се е родила дъщеричка и са го пуснали няколко дни да си я види. Да му е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт