💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 572
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 120
Мен пък Раду ме кефи. Прав е да се възмущава. Грам мисъл нямат селените жени. Заслужават само игри с варели и тежести да дават да видим колко ще им издържи коалицията.

# 121
Еее Калоян е доста як визуално, мен ме кефи най-много от тоя сезон. Топ гадженце😏

# 122
Не съм ви чела от седмица, сигурно е говорено надълго и нашироко, но държа да се изкажа Sunglasses

За първи път мисля успяваме да видим ефективна женска коалиция. Добра, лоша, има я. Това, което Жени не успя да направи, Силвия го постигна. Не съм й от фенките, но евала.
Мъжете не могат да приемат, че жените ги надиграха в социалната игра, но това е положението. Успяха да разбият мита, че жените не могат да се държат една за друга.
Абе , ако не беше продукцията да им удря по едно рамо , с тоя залог на кастинг битка и Калоян си беше при тях нищо нямаше да направи тази женска коалиция Joy

# 123
Ма да няма жени в игрите бе?! Да вкарат 50 хамали от строежите някъде и да бутат до 120тминимум. Но понеже са вътре и им се играе и имат акъл да не са просто бушони сега ще мъкнат докато им се крещи колко са глупави

# 124
  • София-Младост
Раду пак с рогата напред, все някой му е крив.
850 кг напред и назад за всяка двойка по два пъти, евала, следват 1000.
Балансът ще ми е интересен. Няма варели 😂

# 125
  • Някъде в Матрицата
Към момента изглежда като зелените да са на плажа. Особено като дойде ред на Пелипенко и Виктория да бутат тази количка.

# 126
Сега Анита да не прецака тяхното племе. Не ми допада много, много. Само като си спомня как си изпроси място в игрите с циврене.

# 127
Мен пък Раду ме кефи. Прав е да се възмущава. Грам мисъл нямат селените жени. Заслужават само игри с варели и тежести да дават да видим колко ще им издържи коалицията.

Стратегия - имат още двама мъже за гонене и ще гладуват през цялото време, но ако племената се обединят на третата седмица ще са оцелели като група. Ако ли не, ще трябва да режат и от своята плът и пак да гладуват.

# 128

Стратегия - имат още двама мъже за гонене и ще гладуват през цялото време, но ако племената се обединят на третата седмица ще са оцелели като група. Ако ли не, ще трябва да режат и от своята плът и пак да гладуват.

Ми дано да им сработи стратегията тогава.

# 129

Ми дано да им сработи стратегията тогава.

Ще видим. Ако са рекли продуцентите може и да сработи, а ако не са, ще охлаждат супата.

# 130

Може да оцелеят като група, но не се знае какво ПР мислят по въпроса 😀. Може да им разпарчетьосат коалицията.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 21:49 от mery_poppins1

# 131
  • София
По този въпрос за женската коалиция видях една огромна грешка в двамата зелени мъже. При гласуване за капитан трябваше и двамата да си дадат гласа за Пелипенко, за да станат гласовете 3:3 и после Виктория трябва да избира. Така потенциално можеше да се пробват поне да забият клин между жените

# 132
Еее Калоян е доста як визуално, мен ме кефи най-много от тоя сезон. Топ гадженце😏

Едва днес му обърнах внимание какво топ гадженце е Heart Eyes
Мартин ми беше иначе за топ гадженце... Ама Калоянчо го измести от първото място. Heart Eyes

# 133
Дано зелените жени, да погладуват някоя друга седмица на плажа.  Да си помислят хубаво ,какво решение взеха.

# 134
Следващия сезон да ги карат на жп гарата и да теглят локомотиви. Така поне ще са в помощ на БДЖ-то.

Общи условия

Активация на акаунт